Εχεις πληροφοριες οτι θα σκασει απο το πολυ φαι?
Θα μιλήσει μετά τα δύο τελυταία "μπαμ" του Αυγούστου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εχεις πληροφοριες οτι θα σκασει απο το πολυ φαι?
Μαρινάκης: "Νταμπλ, πρόκριση στους 16 και θέαμα"
![]()
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τους στόχους του Ολυμπιακού, την κλήρωση του Champions League, το φετινό ρόστερ και τις άλλες ελληνικές ομάδες.
Για τους στόχους του Ολυμπιακού την φετινή αγωνιστική περίοδο μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ίδιος ανέφερε τι ακριβώς θέλει να πετύχει φέτος η ομάδα του, σχολίασε την κλήρωση του Champions League και είπε πως θέλει να πηγαίνουν όλες οι ελληνικές ομάδες καλά στην Ευρώπη.
Για την κλήρωση και τους στόχους του Ολυμπιακού, ανέφερε: "Σίγουρα δεν είναι μία εύκολη κλήρωση, αλλά ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος από την ιστορία του να προσπαθεί και να τα καταφέρνει στα δύσκολα. Εγώ είμαι αισιόδοξος, έχουμε φτιάξει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο χρόνος είναι μπροστά μας, οι παίχτες που έχουν αποκτηθεί τελευταία να μπορέσουν να αποδείξουν στο γήπεδο τις δυνατότητες τους. Μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας μας, που είναι πάρα πολύ καλοί. Και σας λέω για ακόμα μια φορά πως εμείς στα δύσκολα τα καταφέρνουμε. Δεν φοβόμαστε και μας αρέσουν τα δύσκολα. Είναι ένα μεγάλο challenge για εμάς αλλά πιστεύω ότι στο τέλος και θα φέρουμε νίκες και θα φέρουμε και την πρόκριση.
Ο στόχος για φέτος είναι το πρωτάθλημα, το νταμπλ θα έλεγα. Ο στόχος είναι, επίσης, να προκριθούμε στους 16, να προσφέρουμε θέαμα, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ειλικρινά το πιστεύω πως θα πάμε καλά. Για εμάς αποτελεί γιορτή το να παίξουμε με την Μπάγερν και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Να την κερδίσουμε μπροστά στους οπαδούς μας. Με την Άρσεναλ έχουμε μία πολύ καλή προϊστορία, όχι μόνο σε αποτελέσματα στην έδρα μας, αλλά και μέσα στο Λονδίνο είχαμε παίξει πάρα πολύ καλά και αξίζαμε κάτι καλύτερο. Πιστεύω λοιπόν ότι και φέτος θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέσα στο Λονδίνο.
Πλέον έχουμε την εμπειρία και μπορούμε να ελπίζουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτές οι ομάδες μπορεί να έχουν προβλήματα τώρα αλλά έχουν χρόνο μπροστά τους να βελτιωθούν και να διορθώσουν αυτά τα προβλήματα. Η Άρσεναλ είναι μια τεράστια ομάδα και εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σοβαροί και μαχητικοί για να φέρουμε το αποτέλεσμα. Και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχει κάνει μεταγραφές, μάχονται, παίζουν σκληρά. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να μπορέσουμε και να τους κερδίσουμε και στο Καραϊσκάκη αλλά και να φέρουμε και ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Για να μπορέσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους γίνεται για την πρόκριση".
Για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, είπε: "Εμείς πάνω απ’ όλα είμαστε Έλληνες και θέλουμε το καλό του τόπου μας. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε οι ελληνικές ομάδες να πάνε όσο καλύτερα γίνεται στην Ευρώπη. Δεν έχουμε τέτοιου είδους κόμπλεξ. Τα έχουμε ξεπεράσει και κοιτάζουμε πως κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι. Ειλικρινά εύχομαι οι ελληνικές ομάδες να μπορέσουν φέτος να πάνε πολύ καλύτερα από ότι είχαν πάει πέρσι και να πρωταγωνιστήσουν".
Για την ομάδα του, τόνισε: "Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά. Επίσης, η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ βαριά για τους παίκτες και για τον προπονητή. Είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύω ότι ο Μάρκο Σίλβα θα δώσει και αυτός τον καλύτερο του εαυτό, θα δουλέψει σκληρά, για να φέρει τα αποτελέσματα. Δεν πιστεύω ότι αυτή την στιγμή συζητάμε για τον Μαζουάκου ή για κάποιον παίκτη που κάνει την διαφορά. Πολλά λέγονται. Έχω βαρεθεί να ακούω διάφορα. Πόσους παίκτες θα πουλήσουμε… Ξέρετε ο καθένας ό,τι τον συμφέρει λέει. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να χτίσουμε μία πολύ καλή ομάδα για άλλη μία φορά. Πιστεύω λοιπόν ότι έχουμε τους παίκτες, έχουμε το υλικό, έχουμε τον προπονητή, την διοίκηση και όλα τα παιδιά γύρω από την ομάδα, για να προσπαθήσουν να κάνουν το όνειρο μας πραγματικότητα".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βαγγέλιε τύπε, με στεναχωράς κάργα και δε σου πρέπει. Περιμέναμε όλοι να πουλήσεις Ρομπέρτου, Μαζουακού, Ομάρ, Μίλι και να παντελονιάσεις καμιά 30αριά μύρια, να βάλεις 5 για μεταγραφές και 25 παντελόνι κι εσύ πας και δεν πουλάς κανέναν, ρίχνεις και καμιά 15αριά άπλα, κατεβάζεις και τα εισιτήρια σε τιμές ξεφτίλα, και με έχεις κάνει υστερικό. ΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΤΩΡΑ;;;!!! Ισως το ότι άργησες να πάρεις τους δυο αράπηδες στο τέλος. Ναι. Αυτό καλό είναι...
ΒΑΓΓΕΛΙΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ;;;; και το καλό... ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;; ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;
Αμα θέλω ο άτιμος, βρίσκω...
There is a Dude in town
BrazHlias (01-09-15), consigliere (01-09-15)
Τον έχεις σίγουρο ότι θα ξανακυλήσει ε;![]()
There is a Dude in town
estai (01-09-15)
Καλά όλα αυτά τύπε, αλλά εγώ δεν είδα κανένα μπάτζετ ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα. Και δεν το θέλω κιόλας, αυτό που θέλω είναι να σταματήσουν επιτέλους τις επικοινωνιακές μαλακίες, μπορούν;; Δεν γουστάρω να λένε παπάτζες, ο κόσμος πλέον δεν ψήνεται, γούσταρε να σπάσει το ρεκόρ φέτος και το έσπασε, δεν περίμενε καμιά μεταγραφή. Όταν μου λέει όμως για ασυνήθιστο μπάτζετ και φτάνει τελευταία μέρα να πάρει 2 παίκτες και να διώξει 3, είναι λίγο σπαστικό, δεν νομίζεις;
Δεν θέλω να σε ταράξω, αλλά ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια ο Ολυμπιακός εξ ορισμού έχει μπάτζετ ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα: Τα τελευταία, διαμορφώνονται από τον ετήσιο μέσο όρο όλων των ομάδων της κατηγορίας και όχι το ιστορικό του συλλόγου, ή του προέδρου επί των ημερών του στο σύλλογο...
Αφού όλοι έκαναν τσιγκουνιές με τον αράπη και τον Σέρβο και δεν πήρε αυτά που ήθελε ο χοντρός.... Για να δούμε αν του ξεμεινουν του χρόνου τι θα κάνει, τα ίδια με φέτος θα ζητήσει; Θα βάλει και μια ωραία ρήτρα στον Ομάρ και μετά θα βάλει μια ταμπέλα "10 χαρτιά έκαστος"!
Καλα, δε νομιζω οτι στενοχωρηθηκε κανεις γι'αυτους που φυγαν τελικα.
Λογικα θα μπορουσε να πουλησει και Μαζουακου,Μιλιβογεβιτς,Ομαρ αν οχι στα ποσα που ακουστηκαν, σε σχετικα καλα λεφτα και δεν το εκανε. Μπορει να περιμενει να ανεβασουν την αξια τους, αλλα δεν εδειξε βουλιμια παρολο που φυσιογνωμικα και μονο, ειναι περιεργο που δεν το εκανε.
Μπάτζετ για ξόδεμα λέμε, όχι διαθέσιμο. Εγώ δεν θα πω 5 χρόνια, μέχρι πέρσι μπορούσα να την δικαιολογήσω την πολιτική λιτότητας, από φέτος όμως αρνούμαι να το κάνω. 15εκ μπάτζετ μεταγραφών, για ένα κλάμπ σαν τον Ολυμπιακό, είναι μικρό. Ξαναλέω όμως κουβέντα δεν θα έλεγα κι ας ήθελα μεγαλύτερο. Όταν βγαίνουν όμως και κάνουν εφέ με δηλώσεις για ασυνήθιστα μεγέθη, θα δεχτούν και τις συνέπειες.
Εγώ σε αυτούς που παίρνουμε αναφέρομαι, όχι στις πωλήσεις. Αν σε κάποια σημεία συμπεριλάβω τις πωλήσεις, θα εννοώ τα έσοδα όχι τα πρόσωπα.
Μάνα μου, δεν σου λένε ψέμματα: Το μπάτζετ, για τα ελληνικά δεδομένα, όχι 15, αλλά και 8 να ήταν, πάλι θα ήταν ασυνήθιστο. Ο δεύτερος κινείται γύρω στα 4 και γύρευε οι παρακάτω που παίζουν και με χιλιάδες.
Άλλο αν αυτό είναι το επιθυμητό από εμάς, ή είναι συγκρίσιμο με αντίστοιχα άλλων ομάδων, σε άλλα πρωταθλήματα. Αληθές, παραμένει.
Παπατζήδικο, αλλά αληθές.
maniakos7 (01-09-15)
Θα σε ξαναταράξω, αλλά οι δημοσιογράφοι είναι ακριβώς στο επίπεδο που τους επιτρέπει να κινούνται, η φιλοσοφία της διοίκησης.
differance (01-09-15), maniakos7 (01-09-15), voskos_7 (01-09-15)
Bookmarks