Το οτι συναντηθηκε μαζι τους ο Μελισσανιδης, δεν αποδεικνυει τιποτα. Και για ποδοσφαιρο να μιλησαν δεν απαγορευεται ουτε δειχνει κατι. Ο οποιοσδηποτε εχει το δικαιωμα να το κανει.
Εντυπωση μου προκαλει μονο, το πως απο τη στιγμη που απαγορευεται να ασχοληθει ο μελισσανιδης με τα διοικητικα της αεκ (αποτι λεγεται, δεν εψαξα σε ποια αποφαση στηριζεται αυτο), δεν τον εχουν στην παρακολουθηση αφου παντου παρουσιαζεται σαν μπροσταρης της αεξαρας, κινει νηματα, ασχολειται με παρασκηνια της επο, μιλαει για τον ολυμπιακο και τον προεδρο του, κανονιζει τις μεταγραφες της ομαδας του κτλ ενω το ονομα του δεν φαινεται πουθενα στην αεκ. Και μιλαμε για εναν ανθρωπο που εχει καταδικαστει, απο δικαστηριο και οχι απο εφημεριδες, για φοροδιαφυγη και διαφορα αλλα. Δεν πρεπει να ψαχτει αυτη η υποθεση? Δεν υπαρχει περιπτωση ξεπλυματος μαυρου χρηματος εδω? Η ευπ δεν θα παρακαλουθησει τα τηλεφωνα, δικα του και συνεργατων του?? Ή καθαρισε ο Παπαγεωργιου (συνεργατης του μελισσανιδη, πρωην υποδιοικητης της ευπ)??
Αλλα, ενταξει, αφου δεν αφορα τον Ολυμπιακο, δεν πειραζει, ολα καθαρα...
Βασικά η απορία που θα έπρεπε να κυριαρχεί στα δήθεν αντικειμενικά μέσα ενημέρωσης, είναι τι δουλειά έχουν όλοι οι υπόλοιποι και συμμαχούν προκλητικά με τον Αλαφούζο! Αυτό εκτός από ανήθικο, δεν ξέρω αν είναι και παράνομο. Εντάξει ο βάζελος έχει άμεσο συμφέρον απ' την υπόθεση γιατί έχει να κερδίσει, οι υπόλοιποι τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν; Τα παραρτήματα και οι συμμαχίες του Ολυμπιακού τους νοιάζουν, εδώ δε μιλάει κανείς, τουμπεκί όλοι για τη συμμαχία.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
SOLID (22-06-15)
Παντως κυριοι περα απο τις παπαριες που ραφω εν καιρο εδω μεσα να ξερετε οτι απλα κανω αυτο που λεω εδω και χρονια
ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩ προς χαρη της αγαπης ομυ που εχω για το αθλημα
Αν παψω καποια στιγμη να το κανω αυτο απλα θα σταματησω να βλεπω και να ασχολουμε με το ποδοσφαιρο και θα βλεπω μονο σκακι
Το ποδοσφαιρο απο τη γεννηση του ειναι ενα αθλημα ανταγωνιστικο πραγμα που κανει τη φυση του ανθρωπου να οργιαζει ωστε να βγει πρωτος χωρις ηθικους φραγμους πλην ελαχιστων εξαιρεσεων
Στη συνεχεια οταν ειδαν οι πολυεθνικες μετα απο μελετη που κανανε οτι ειναι και αθλημα το οποιο εχει μεγαλη ανταποκριση στη μαζα και μπορουν να βγαλουν και πολλα μα παρα πολλα λεφτα εκει το παιχνιδι χαθηκε
Αρκει να δειτε τις ακαδημιες κυριως στην ελλαδα τις οποιες τις ειδααπο κοντα το τι βρωμια πεφτει
Οταν στηνουν παιχνιδια σε παιδακια 8-9 χρονων που με το ποδι κλωτσανε τη μπαλα και στο αλλο εχουν το γλυφιτζουρι τοτε σκεφτειτε τι γινεται σε ποιο ψηλα επιπεδα
Οταν λεμε η ακαδημια με το μεγαλο ονομα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χασει απο μια τυχαια ακαδημια των 200 παιδιων λεμε τωρα γιατι θα γινει ρομπα το ονομα της παρε και καταλαβε τα ποιο πανω επιπεδα
Η μονη διακιολογια που μπορεις να δωσεις σε καθικι προεδρο ειναι οτι τουλαχιστον πηρε παιχτες και για αυτο το λογο και ειχε και την ευνοια ας πουμε
Αλλα κατα τα αλλα ειναι για το διαολο καβαλα
Θα μου πεις οπα ρε μεγαλε γιατι στην ελλαδα γινεται αυτο και στην ευρωπη οχι
Εγω θα πω οτι και στην ευρωπη γινεται αλλα με ποιο κυριλε στυλ
Τι να πουμε για την ματζεστερ γιουναιτεντ η για τη μπαγιερν η για τη ρεαλ και τη μπαρτσα που εχουν σφαχτει ομαδες και ομαδες για να προχωρησουν
Ολα αυτα βεβαια σε συνδυασμό με το στοιχημα γινεται ενα υπεροχο χαρμανι που αν δεν εθελοτυφλεις τοτε απλα θα σε πιασει θλιψη για το αθλημα
Με λιγα λογια ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΑΛΑΚΑΣ για να αντεχω να το βλεπω
Μπορει να ειμαι και λαθος αλλα αυτα πιστευω εδω και χρονια μιας και τα ζω απο τα μεσα εδω και χρονια μεχρι που σταματησε ο μικρος μου τη μπαλιτσα
ΥΓ DIMACE εισαι μεγαλο σχολειο ρε φιλε στα δικηγορικα![]()
Κοσμα μου με την ιδια λογικη κ ο Μαρινακης εφτασε να κατηγορειται λογω του ολυμπιακου. Εγω δεν ειδα να γινεται ουρα απο επενδυτες οταν εφυγε ο Σωκρατης, μονο ενα λαμογιο ψευτη ειδα να ενδιαφερεται.
Αντιθετως ο χοντρος ξεχρεωσε την ομαδα μας χαρισε τιτλους κ ομορφες στιγμες.
Εγω λοιπον δε μπορω να τον κατηγορησω αυτον τον ανθρωπο τοσο ευκολα.
Ξαναειπα, αν φταιει να πληρωσει αλλα εδω δεχεται πολεμο ο οσφπ κ ο μαρινακης δν ειναι ο λογος ειναι απλα η αφορμη
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για όσους ρωτάτε για τον τιγρούλη... Ως γενικός αρχηγός του Ιωνικου, 30κάτι χρόνια πίσω, έκανε απόπειρα δωροδοκίας σε παίκτη αντίπαλης ομάδας και καταδικάστηκε σε πέντε μήνες μπουζού.
Του απαγόρευσαν και την ενασζόληση με το ποδόσφαιρο...
There is a Dude in town
Μαγκες τα πραγματα ειναι απλα.Εμενα μου θυμιζει την υποθεση Κεντερη η κατασταση.Επειδη οι αντιπαλοι του δεν αντεχαν αλλο να βλεπουν την πλατη του τον παγιδευσαν.Ετσι και με τον Βαγγελα ο σβερκος εχει γινει κατακοκκινος απο την φαπα και αν συνεχιστει η κατασταση πανε για αυχενικο και κολλαρο.Οσο για αυτους που λενε οτι Ο Βαγγελης σπιλωσε τον θρυλο μας εγω εχω να πω οτι προστατευε την ομαδα του.Οι δευτεροτριτοι ζουν και αναπνεουν για να διωξουν τον δυναστη τους και να κανουν πολλα χειροτερα στον θρυλο μας.Οσο θα γραφω εδω μεσα θα υπενθυμιζω οτι οι σημερινοι δευτεροτριτοι που θελουν καθαρση οταν ο Ολυμπιακος εφερνε Ντεταρι Προτασοφ Καραπιαλη Αυτοι παιρναν πρωταθληματα με καπουρανη και καραγκιοζοπουλο,με το ετσι θελω βιασμους στον θρυλο.Τουλαχιστον ο Βαγγελας ειχε πενταπλασιο μπατζετ απο αυτους.
Faithful (21-06-15)
Οι ανακοινώσεις του Μαρινάκη
![]()
Σε τρεις σημαντικές ανακοινώσεις θέλει να προβεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο Διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας. Διαβάστε αναλυτικά.
Σημαντικό είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα. Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να εξαγγείλει αλλαγές τόσο στο διοικητικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.
Είχε εξάλλου προαναγγείλει αυτές τις αλλαγές με την πιο κύρια εξ' αυτών να αφορά στην τοποθέτηση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Θρύλος Α.Ε, Γιώργου Παύλου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προγραμματίσει να ανακοινώσει και το όνομα του νέου τεχνικού, ο οποίος θα καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν.
Όλα έδειχναν ότι αυτός θα ήταν ο πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Μάρκο Σίλβα. Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει "λύσει" το συμβόλαιό του με τα "λιοντάρια" και δεν γνωρίζουμε εάν θα καταφέρει να το κάνει μέχρι και τη Δευτέρα.
Ουσιαστικά η Σπόρτινγκ προσπαθεί να αποφύγει την αποζημίωση στον Μάρκο Σίλβα, εφευρίσκοντας παραπτώματα στη συμπεριφορά του. Από την άλλη, ο προπονητής ζητά χρήματα για εναπομείναντα τρία χρόνια του συμβολαίου ενώ αναμένεται να οδηγήσει και στα δικαστήρια την πρώην ομάδα του, για ηθική βλάβη, καθώς δεν του επιτρέπεται - λόγω της κατάστασης - να υπογράψει σε άλλη ομάδα, εν προκειμένω τον Ολυμπιακό.
Παράλληλα η ομάδα της πορτογαλική πρωτεύουσας που έχει προσλάβει ως τεχνικό τον Ζόρζε Ζεζούς δεν αποκλείεται να κάνει "καψώνια" στον Μάρκο Σίλβα, κρατώντας τον ανενεργό για την επόμενη σεζόν.
Σκοπός του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν να ανακοινωθεί ο Μάρκο Σίλβα - επιθυμία τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Πορτογάλου τεχνικού να συνεργαστούν - ως νέος προπονητής των "ερυθρολεύκων".
Δεν είναι γνωστό εάν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα ανακοινώσει τον Σίλβα ή κάποια άλλη εναλλακτική επιλογή που έχει έτοιμη, στο νέο τεχνικό της ομάδας, στο Δ.Σ της Δευτέρας.
Η τρίτη εκ των σημαντικών ανακοινώσεων στις οποίες αναμένεται να προβεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης τη Δευτέρα, αφορούσε αυτή του επιθετικού.
Από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν το όνομα του Βούλγαρου επιθετικού, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, την ώρα που στη γειτονική χώρα θεωρούν "κλεισμένη" τη μεταγραφή, με ο,τι κι αν σημαίνει αυτό.
Ο 34χρονος Βούλγαρος πρώην επιθετικός των Μονακό, Φούλαμ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι ο επικρατέστερος, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση του 26χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Έλτσε, Ζόνατας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μεχρι τελος της βδομαδας ανακοινωστε προπονητη-μπερμπατοφ-μουνιε να τελειωνουμε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Και Ροναλντίνιο... να δεις για το πότε αποχωρούν από το πρωτάθλημα και οι τρεις αδελφές...
There is a Dude in town
maniakos7 (22-06-15)
Aυτο μου εκανε και εμενα εντυπωση.Σκεφτομουν μηπως με τη σημαια σου προσφερουν και τον Χαρα να σου κανει αερα το καλοκαιρι για να μη χρησιμοποιεις aircondition.
Γιατί σας φαίνεται παράξενο;
Αφού λέει ότι είναι "Συλλεκτική Σημαία 42 Πρωταθλημάτων"
Δλδ περίπου €11,31 για κάθε πρωτάθλημα. Δεν είναι και πολλά...
Μιχάλης Κουντούρης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, αγωνιστικού και μετεγγραφών
Πουθεναδες μια ζωη θα μεινετε. Οι οριζοντες σας τα συνορα της Ελλαδας και τιποτα παραπανω.
Gavros.gr
Από την ημέρα που ανέλαβε τον Ερασιτέχνη, όλα τα τμήματά του πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Τα χρέη «εξαφανίστηκαν», μετά από σωστή διαχείριση των προϋπολογισμών, κάτι που δεν επηρέασε καθόλου τις επιτυχίες στα τμήματά του! Το αντίθετο, μάλιστα: Τα απογείωσε και έφερε κούπες. Πολλές κούπες!
Ευρωπαϊκά, πρωταθλήματα, Κύπελλα και αμέτρητες διακρίσεις. Αυτά έχει πετύχει, λοιπόν, τόσα χρόνια στην προεδρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο Μιχάλης Κουντούρης. Μάλιστα, από σήμερα θα έχει ρόλο και άποψη και στην ΠΑΕ!
Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κουντούρης είναι από σήμερα ο τρίτος αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, του αγωνιστικού, αλλά και των μετεγγραφών.
Οπότε, καταλαβαίνετε πως θα τους «γλεντάει» ΚΑΙ στην μπάλα...
Δεν θα μου φαινοταν καθολου περιεργο εαν ανακοινωσουμε Ελληνα προπονητη,καναν Ελευθεροπουλο βοηθο
και παει λεγοντας.
Μπάτζετ ασυνήθιστο για ελληνικά δεδομένα θα είναι το φετινό λέει. Βαγγέλη νομίζω ότι έχεις καταλάβει πλέον πως έχουμε χορτάσει από λόγια ε; Τέλειωνε..
BrazHlias (22-06-15)
E και την προηγουμενη σεζον τα ιδια μας λεγανε.. Τι να το κανω που ο Ντοσεβι παιρνει τα 5πλασια απο τον Κουτρουμπη και τον Χουχουμη.. Η ποιοτητα παιζει μπαλα οχι τα ευρω.
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-06-15)
Bookmarks