Rena (12-05-15)
Rena (12-05-15)
Ισως και κασσετα Γεωργεα: "Απο τοτε που μου τον φοραγε ο Τζολε, ακουω φωνες".
Ακούω φωνές γιατί σφυρίζουν ψωλές.
There is a Dude in town
SKORPIOS7 (13-05-15)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
pf7 (13-05-15)
Και μετα απο ολη αυτην τη βρωμα που μαλλον θα μεινει αναποδεικτη εμεις περιμενουμε να εχουμε ενα πρωταθλημα το οποιο να μην εχει υπόνοιες στησιματος?
Εμ βεβαια οταν δεν μπορεις να φτιαξεις ομαδα τοτε μαλλον θα απαξιωσεις τον θεσμο για να εχεις αλοθι μαλλον σε ολη τη κακομοιρια που σε βαραει
Σιγα μην βρουν ποτε αποδειξεις ακομα και να υπηρχανε
Αλλα το χειροτερο ειναι οτι θα μεινει πολυ λασπη στο ηδη λασπωμένο περιβαλον του ποδοσφαιρου
Και αφου ρε βαζελια ειναι στημενα ολα τι τον θελετε τον εσιεν τρομαρα σας?
Και εσυ ρε μπαοκ γιατι δεν αποσυρεσαι σαν διαμαρτυρια στη βρωμια και στο στησιμο
Αν δεν εχετε αποδειξεις που να στεκονται σε διακστηρια τοτε μπορειτε να βαλετε τα εξωδικα στο πατο σας γιατι μολυνετε και τις επομενες γεννιες ρουφιανοι
estai (14-05-15)
Να ξανα-πούμε κάτι: Άλλο το τί έχει γίνει και άλλο τα δικαστήρια και οι διαδικασίες.
Στα δικαστήρια παίζονται αλλιώς τα παιχνίδια.
Το θεματάκι της Βέροιας από την αρχή φαινόταν το πιο χοντρό και δυνητικά επικίνδυνο.
Αφήστε στην άκρη το τί μπορεί να κρύβεται από πίσω και ποιός μπορεί να θέλει να σπρώξει το πράγμα.
Έχουμε παίχτη και προπονητή να καταθέτουν ευθέως ενώπιον Ανακριτή. Η κατάθεσή τους ήδη φαίνεται ότι λαμβάνεται σοβαρά υπ'όψιν- εξ όσων θυμάμαι επεβλήθησαν όροι στους εμπλεκόμενους παράγοντες της Βέροιας....
Πώς κλονίζονται αυτές οι καταθέσεις;
- Έχεις κατάθεση του Καφέ που διαχωρίζει τη θέση του επικαλούμενος τραυματισμό. Κατά τα άλλα, εξωγήινος, δεν είδε τίποτα δεν άκουσε τίποτα...
και
- Έχεις "ένορκη βεβαίωση" από τον παίκτη Καλτσά.
Για όποιον δεν ξέρει: η ποινική διαδικασία είναι μια άμεση διαδικασία με live καταθέσεις, ζωντανή και άμεση εξέταση του κάθε μάρτυρα ή διαδίκου. Ζωντανή και άμεση εξέταση. Θέτουμε ερωτήσεις, ελέγχουμε αξιοπιστία, τέτοια πράγματα. Η ένορκη βεβαίωση δίνεται σε Συμβολαιογράφο επιλογής. Πρακτικά είναι ένα προδιατυπωμένο κείμενο από τον δικηγόρο, το οποίο απλώς υπογράφει ο βεβαιών. Αν παρατηρήσει κανείς το λεκτικό της "κατάθεσης" του Καλτσά, θα καταλάβει. Στο κείμενο υπάρχουν μέχρι και σημεία με 3 θαυμαστικά... (!!!)
Επειδή όλα αυτά είναι γνωστά, ελάχιστη σημασία δίνεται στις "ένορκες βεβαιώσεις".
Επανέρχομαι στον Καλτσά: γιατί άραγε δεν τον εμφανίζει κανένας να εξεταστεί από τον Ανακριτή ως μάρτυρας; Μάλλον δεν πολυεμπιστεύονται την ζωντανή κατάθεσή του.
Πρακτικά να κάνω και μια παρατήρηση: έτσι όπως έχει πολωθεί και ανοίξει το θέμα, για να δεχτεί ο Καλτσάς να δώσει τέτοια υπογραφή, ποιός ξέρει τί άλλο υπάρχει.
Με όλα αυτά, κλονίζονται οι καταθέσεις; Ο Καφές δεν άκουσε, ο Καλτσάς δεν άκουσε, αν είχε γίνει θα άκουγαν. Αλλά δεν διαψεύδονται ευθέως: δεν είναι καταθέσεις που να λένε ότι "ήμουν παρών, δεν είπε τίποτα τέτοιο ο Πρόεδρος, αυτά είναι ψέμματα".
Όταν σκάει τέτοιο, τόσο χοντρό θέμα, απαντάς αμέσως. Κι έντονα. Αν ο άλλος λέει ψέμματα του πηδας ότι έχει. Εδώ δεν έχει γίνει αυτό. Έχουμε έναν τραυματία και μια ένορκγη βεβαίωση....
Γιατί τα λέω όλα αυτά;
Απλώς ας ετοιμαζόμαστε. Δικαστικά τα πράγματα δεν είναι όπως συζητάμε. Ούτε φυσικά όπως γράφουν οι άσχετοι οι "δημοσιογράφοι".
Το παιχνίδι είναι σοβαρό. Ο Μαρινάκης δείχνει -ευτυχώς- να το έχει πάρει στα σοβαρά. Ας περιμένουμε να δούμε την αντίδραση. Εδώ είμαστε και παρακολουθούμε.
Πάντως αυτά που έχουν βγει μέχρι στιγμής δεν είναι και λίγα....
Και ας σκεφτούμε απλώς τί θα λέγαμε αν διαβάζαμε τα πράγματα αυτά για τον Πρόεδρο των απέναντι ή για κάποιον άλλον Πρόεδρο μιας μεγάλης ομάδας σε μια ξένη μακρινή χώρα.
Και κάτι τελευταίο: δεδομένο θεωρώ το να προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε ρίξουν και να σε πληγώσουν. Αυτό δεν μου κάνει εντύπωση. Το ζήτημα είναι, έχεις προσέξει; Και τώρα που σκάει το παλεύεις;
Οψόμεθα.
... there's no such thing as "too much"...
celticfrost (16-05-15), Du3lisT (13-05-15), voskos_7 (13-05-15)
Παναγιώτη, όλο το πρωτάθλημα είναι αυτό που φαίνεται, αλλά είναι τουλάχιστον υποκριτικό να θέλουμε να καθαρίσουμε 1-2 δειγματοληπτικά και είναι τελείως ηλίθιο να πιστεύουμε ότι αν φύγει ο Μαρινάκης, θα καθαρίσει η μπάλα και εμείς θα ντρεπόμαστε λιγότερο.
Όποιος είναι αυτής της λογικής, ας μείνει στο μπάσκετ να τον καθαρίζουν στεγνά και να ακούει και εξυπνάδες. Εγώ, τον εαυτό μου, στη μπάλα, δίπλα στους κουτραδώρους, δεν τον βάζω.
Καν'τε ομάδες, σωστές και πάρ'τε τίτλους, ανυπομονούμε να παραδώσουμε σκήπτρα, άμα λάχει...
Τύπε συνήγορε, πολύ ωραία αυτά που λες και σε ευχαριστώ εγώ προσωπικά που με διαφωτίζεις. Ο,τι και να γίνει, ο επιστήμονας ξέρει καλύτερα από τον κάθε αδαή και σε αυτή την περίπτωση, η συμβολή σου είναι σένια, σούπερ και πρώτη.
Μια παρατήρηση μόνο. Δεν είναι μόνον ο Καλτσάς και ο Κόφι που τον ακυρώνουν με ένορκη κατάθεση... είναι και άλλοι πέντε παίκτες της Βέροιας που ήταν μια χαρά στα αποδυτήρια εκείνη την ώρα και ο γυμναστής και ο φυσιοθεραπευτής...
There is a Dude in town
voskos_7 (13-05-15)
Από την στιγμή που ο Γιώργος, που είναι νομικός, αποφεύγει τις κατηγορηματικές θέσεις, θα ήταν αφελές εκ μέρους μας, να προβαίνουμε σε συμπεράσματα.
Οι μαρτυρίες, είναι πάντοτε χρήσιμες και είναι και η αρχή των περισσοτέρων υποθέσεων. Αλλά στο φόνο, θέλουμε και πτώμα και αναπαράσταση: Στο δικαστήριο, μπορεί να πας και με λιγότερα στοιχεία, ή με μαρτυρίες - να καταδικαστείς, αν έχεις καλό νομικό επιτελείο και δεν αναλώνεσαι σε τεχνάσματα, είναι δύσκολο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, πέραν του αποτελέσματος το οποίο δεν είναι τεκμήριο γιατί όλα λαμβάνουν χώρα κατόπιν εορτής και δεν έχουμε καμία προγενέστερη συνομιλία έστω και τρίτων, πρέπει να φανεί διαδρομή χρήματος, για να αποκτήσει βαρύτητα μία μαρτυρία - όποιον και αν αφορά.
The Dude (13-05-15)
Καλα πως ο βαζελος θα αγορασει τον εσιεν αφου πρεπει να εχει εσοδα οσα και η μεταγραφη συμφωνα με το finacial fair play?
Μονο το συμβολαιο του ειναι στο 1.5 μυριο χωρια η ομαδα
Η κανω λαθος?
Του Εσιέν του δίνουν μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος... χαχαχαχαχ
Γιατί όχι;! Θα του το δώσουν ποτέ; Ασε που δεν υπάρχει θέμα Εσιέν. Ο τύπος θα πάει Αμερική...
There is a Dude in town
Σανό για όλους λέμε!!Εσιεν απο τη μια, Ρομπινιο και Βιντιτς από την άλλη.
Μου λέει ο πατέρας μου εχθές"από σήμερα σταματάω να διαβάσω τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων". Ποσο να αντέξει την κοροϊδία, γέρος άνθρωπος;
SKORPIOS7 (19-05-15)
Και τότε, για ποιόν τα γράφουν; Για τους μεσήλικες;;;
Θυμάστε αυτό που είχα γράψει, πριν την κατάθεση Καλτσά;
Τι είπε ο Καλτσάς και τίναξε τον κατάθεση Γεωργέα στον αέρα; Τι θα αρκούσε και ΜΟΝΟ να πει;
«Ο καταγγέλων συμπαίκτης μου ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ μετά το γεγονός ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ στην ομάδα!!!» (και στο πρωτότυπο με θαυμαστικό...)
Μπορεί στα αδικήματα εγκλήσεως να έχεις κάποιους μήνες (μετά το γεγονός) για να υποβάλλεις μήνυση, αλλά φίλοι μου εδώ ισχύει το «παλιά ξυνά σταφύλια». Πάω πχ στον εισαγγελέα (ή σο αστυνομικό τμήμα) και καταθέτω μήνυση κατά του Βοσκού, γιατί πριν από 2 χρόνια με κακοποίησε σωματικά. Πλην όμως, με τον Βοσκό συνέχισα να συζώ για ακόμα ένα χρόνο ΜΕΤΑ την υποτιθέμενη κακοποίησή μου!!!!!! Έχω δικαίωμα να καταθέσω μήνυση. Αυτό που όμως θα λάβω δεν είναι ικανοποίηση αλλά σχόλια του τύπου «Είναι τρελή η αδελφή!»
Κοιτάτε τις διαδικασίες, βάλτε τη λογική να δουλέψει (τα νομικά είναι λογική) και θα καταλάβετε γιατί ΠΟΤΕ (τώρα και στο παρελθόν) δεν μπόρεσε να υπάρξει κατηγορητήριο (θεμελιωμένο) εναντίον του Πρόεδρου μας (και ούτε πρόκειται να υπάρξει...)
*γι αυτό λέει το δίκαιο: Όταν πάθεις κάτι, τρέχα ΑΜΕΣΩΣ να το καταγγείλεις. Αύριο μπορεί να είναι πολύ αργά... (πχ, έφυγαν οι μώλωπες στα μάτια μου...)
The Dude (14-05-15)
Απ'όλα αυτά που είπες, κατάλαβα ότι ο Καλτσάς και ο ζελεδένιος είναι παλιαδελφές.![]()
There is a Dude in town
dimace (14-05-15), giovanni#10 (14-05-15), voskos_7 (14-05-15)
Bookmarks