Οχι φιλε. Παντα εχει χωρο η στομαχα του για περισσοτερη μασα.
Το μονο πληρες ειναι η στομαχα του χοντρου.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Οχι φιλε. Παντα εχει χωρο η στομαχα του για περισσοτερη μασα.
ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ!! Τι γλέντι ηταν το χθεσινο!!!
voskos_7 (13-03-15)
================================================== ===========
Ξεστραβωθειτε στην διοικηση. Αλλοι παιρνουν τα μετρα για εσας.
Ανετα μπορειτε να τελειωσετε την βια ΧΤΕΣ.
pf7 (13-03-15)
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προσέφυγε στην Ευρωλίγκα και προχώρησε σε καταγγελία ζητώντας τη τιμωρία της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Για πρώτη φορά στην ιστορία, ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ προσφεύγει νομικά και συγκεκριμένα στην Ευρωλίγκα, ζητώντας τη τιμωρία ενός μπασκετικού κλαμπ.
Ο λόγος είναι ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο και αποδέκτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο είχε αναρτηθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ σε εμφανές σημείο, στην αναμέτρηση των πράσινων με την Μπαρτσελόνα την προηγούμενη εβδομάδα.
Για τη συγκεκριμένη συνάντηση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη τιμωρηθεί από την Ευρωλίγκα με συνολικό πρόστιμο 23 χιλιάδες Ευρώ, για την συμπεριφορά των φίλων της ομάδας απέναντι στους διαιτητές, αλλά και για κάποια καπνογόνα. Απομένει να δούμε πως θα χειριστεί η Ευρωλίγκα ένα πρωτόγνωρο θέμα κι αν προκύψει έξτρα ποινή για τον Παναθηναϊκό εξαιτίας ενός πανό που αφορούσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Eurohoops.net
Βαγγέλη, γάμα τους από παντού...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (19-03-15), Reds (19-03-15), vasilis-thrylos7 (19-03-15)
Τους έχει περάσει όλους τους ποδοσφαιρικούς αμέτρητες βούρτσες και τώρα ρίχνει και μια φευγαλέα και στον Τράκη... έτσι για να ξεπιαστεί...
There is a Dude in town
Reds (19-03-15)
Μη σταματάς να τους γλεντάς.. Απο'ολα τα σπορ,μέσα-εξω συνέχεια,δηλ εντός κι εκτός..
Ρε δεν δινουμε την διαχειρηση του αγωνιστικου κομματιου σε ολα τα αθληματα στους αγγελοπουλους και του εξωαγωνιστικου στον μαρινακη; Θα παρουμε ευρωπαϊκα πρωταθληματα σε ολα τα τμηματα.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Geo 5 (21-03-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-03-15), Reds (19-03-15), voskos_7 (21-03-15)
"Πραγματικότητα το όνειρο του Αλέξανδρου"
Στην εκπομπή του Alpha "Πάμε Πακέτο" φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος, ένα παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και που έχει ως όνειρο να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά στη ζωή του.
Με σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν πραγματικότητα το όνειρο του παιδιού, γνωρίζοντας και από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, τον Κώστα Μήτρογλου.
"Μου έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα ένας φίλος του ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Τρ. ο οποίος μου μίλησε για το θέμα της εκπομπής "Πάμε πακέτο" και για ένα παιδί που συγκίνησε όλο τον κόσμο και είπε στην εκπομπή ότι ονειρεύεται ένα παιχνίδι στο Καραϊσκάκη για να δει τον Ολυμπιακό μας.
Εκτός από τον Βασίλη μου έχουν στείλει πολλοί άλλοι, αδέρφια μας, μήνυμα για την συγκεκριμένη περίπτωση.
Θέλω να σας ενημερώσω ότι ήδη έχουμε επικοινωνήσει με την εκπομπή και προφανώς θα κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του παιδιού! Και ο Αλέξανδρος θα γνωρίσει και τον αγαπημένο του Κώστα Μήτρογλου", αποκάλυψε ο Κώστας Καραπαπάς.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
voskos_7 (23-03-15)
Νομίζω αυτονόητα πράγματα: Δεν είναι ανάγκη φυσικά να βγούνε στη γύρα και να ψάχνουν ποιός θέλει τι και για ποιόν λόγο, αλλά όταν έρχονται υπόψιν τους τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να ενεργούν γρήγορα και να ικανοποιούν ανάλογα αιτήματα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Xρόνια πολλά χοντρ... εεε, πρόεδρε
Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
βαγγέλα χρόνια πολλά και συνέχισε να τους γαμάς καλά (μπουτουγου μην τυχόν και σε πιάσουν τπτ ευαισθησίες και αποσύρεις καμιά μήνυση, κάποιοι στον κορυδαλλό περιμένουν πως και πως τους "μεροκαματιάρηδες")
Γαμεί καλά ο Βαγγέλιος...
There is a Dude in town
Βαγγελα γερα και χρονια σου πολλα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Στο "Soccerex Asian Forum 2015" ο Ολυμπιακός
![]()
Ο Θεόδωρος Γιαννίκος θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό στο "Soccerex Asian Forum 2015", η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Μαΐου στο "King Hussein Bin Talal Convention Centre" της Νεκράς Θάλασσας, στην Ιορδανία.ΠΑΕ Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο "Soccerex Asian Forum 2015", προκειμένου να λάβει μέρος σε συνάντηση με στελέχη αρκετών κλαμπ της Ευρώπης, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα στρατηγικής και συνεργασίας.
Ο Θεόδωρος Γιαννίκος, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, θα εκπροσωπήσει τους Πειραιώτες [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], ανταλλάσσοντας απόψεις με ομολόγους του από συλλόγους όπως οι Μίλαν, Γαλατασαράι, Μάλαγα και Παλέρμο.
Όλα τα κλαμπ που θα συμμετέχουν στο συνέδριο έχουν ως στόχο τη διάδοση και την περαιτέρω εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Ασία, με την αναζήτηση νέων επενδυτών και αγορών, αλλά και την ανεύρεση τρόπων προκειμένου να "αγκαλιάσουν" νέοι φίλαθλοι στο σπορ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ακούγεται πως πουλάς Ρομπέρτο περί τα 12 εκ. ,χοντρούλη... Εγώ θα σου προτείνω να τον δώσεις με το 10% της τιμής,μιας και δεν πρόκειται να κάνεις έτσι και αλλιώς μεταγραφή πάνω από πεντακόσια χιλιάρικα,φέτος...
Γνώμη μου είναι πως ο βασικός και τόσο ικανός τερματοφύλακας ΣΟΒΑΡΗΣ επαγγελματικής ομάδας ΔΕΝ πωλείται, αλλά κρεμάει τα γάντια του παραμένοντας σε αυτήν για ακόμα 10 χρόνια, ανεξαρτήτως ύψους προσφορών. Δεν είναι μόνο θέμα, πως μια ομάδα ΑΡΧΙΖΕΙ από το τέρμα της. Εϊναι και πρακτικό το ζήτημα: Πουλάς με 12 εκ. Πόσα όμως θέλεις για να βρεις ΑΞΙΟΝ αντικαταστάτη; Πιθανώς τα ίδια ή και περισσότερα χρήματα. Ως εμπορική κίνηση τη βρίσκω ΚΑΚΗ. Όσον αφορά την ομάδα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ.
Bookmarks