Χέστηκα για το πρόστιμο,σιγά το ποσό όπως λέει και ο Πάνος. Σε αυτό που επικεντρώνομαι είναι εκεί που λέει ξέρει τι λάθη έκανε ο ίδιος και θα τα διορθώσει το καλοκαίρι...
Περιμένουμε,να δούμε...
Χέστηκα για το πρόστιμο,σιγά το ποσό όπως λέει και ο Πάνος. Σε αυτό που επικεντρώνομαι είναι εκεί που λέει ξέρει τι λάθη έκανε ο ίδιος και θα τα διορθώσει το καλοκαίρι...
Περιμένουμε,να δούμε...
Πρόεδρε χώσε πρόστιμο 30 εκ ευρώ στους παίκτες, στον προπονητή, στους φροντιστές, στις καθαρίστριες, στην Μαρίνα κτλ. Χώσε πρόστιμο για ... νέα κέρδη...
* Στον εαυτό σου να δούμε πότε θα δώσεις πρόστιμο Βαγγέλα για τις ατυχείς επιλογές σου.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-03-15)
Το οτι βγηκε ο χοντρος και παραδεχτηκε λαθη και ειπε οτι θα τα διορθωσει εμενα μου αρκει για την ωρα.
Το καλοκαιρι ειναι κοντα θα δουμε.
Αν σταθει ως πρεδρος ολοκληρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα τον χειροκροτησω και θα μαι μαζι του.
Αν συνεχισει την πολιτικη μπακαλικου θα πεσει γιαουρτι οχι απλα κραξιμο.
Οσο για το χοντρος,χοντρος ειναι χοντρο θα τον λεω.Κολλητο μου φιλο εχω χοντρο και τον φωναζω μαλακα χοντρο και γελαει κιολας.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επισης για την συγκριση με τους Αγγελοπουλους,χωρια τα φραγκα που εχουν μπει μεσα και τους την λεμε κιολας,αν τυχει και μιλησετε ποτε μαζι τους τα ατομα εχουν τρελλη αγαπη για την ομαδα,αγνη αγαπη.
Ασε που ουτε που περναει απ το μυαλο τους να πουν σε οπαδο του Ολυμπιακου,σκασε η να χαρακτηρισουν τον κοσμο αχαριστους και κοπροσκυλα...
Ενας ο Σαλιαρελης και ενας ο Μαρινακης ειναι που τα χουν πει αυτα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
celticfrost (03-03-15), Du3lisT (03-03-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-03-15), SAF-7- (02-03-15), VALVERDES_7 (02-03-15)
Το οτι ο χοντρουλης τους τα εχωσε καλο ηταν
Αρκει να ηξερε και μαθηματικα
5000000 δια 22 παιχτες μας βγαινει 22000 ο καθενας περιπου
Βαγγελα πιστευεις οτι 22000 θα τους συνετισει?
Και εκτος αυτου ελα σε μενα να χωσεις προστιμο οχι 22000 αλλα 10 εκατομυρια πιστευεις οτι αν δεν ξερω μπαλα θα με κανει το προστιμο να μαθω?
Δεν σου περναει απο το μυαλο οτι δεν ξερουν μπαλιτσα οι επιλογες σου?
Nikosgus (02-03-15)
Μπρρρρ απευθυνθηκες στην Ολυμπιακοφροσυνη των Ντουρμαζ,Ντοσεβι,Κασαμι και των αλλων ... παιδιων που μεγαλωσαν
με την αφισα του Τζολε στο υπνοδωματιο τους και με κασετινα Καραταϊδη.
Θυμηθηκες να γινεις προεδρος και "να βγεις μπροστα" τωρα και μετα απο ολα αυτα που προκαλεσες στην ομαδα.
Βγες σε μια συνετευξη τυπου και ριξε και 4-5εκ προστιμο στους οπαδους του Ολυμπιακου που δεν ειναι "οπως ηταν" και παραμενουν
αχαριστοι και δεν πατανε να δουνε τον χειροτερο Ολυμπιακο της 15ετιας.
Κινησεις αυτοπροβολης του ...κωλου,οχι διαφορετικες απο αυτες των Αλαφουζο και Σαββιδη για τους δικους τους θιασους.
differance (02-03-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-03-15)
Αδερφέ, εννοώ την 2ετία 2010-2012 κι όχι τη χρονιά που αποκλειστήκαμε απ' την Ανόρθωση. Με τον Μίτσελ επίσης η ομάδα δεν πήγαινε καλά όλη τη σεζόν, αλλά ήμασταν ευχαριστημένοι μ' αυτό που βλέπαμε τις περισσότερες φορές. Με κανέναν απ' τους δύο δεν είδαμε μεγάλη διάρκεια, αλλά κατα διαστήματα είδαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Επι Βαλβέρδε, συγκεκριμένα, το 2011-2012 είδαμε αρκετά καλή μπάλα. Φυσικά είχε και ανάλογο ροστερ...
Βασικα για διαρκεια θες κ διαρκεια προπονητη με δυο χρονια μαξ, αποτελεσμα δν ερχεται.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εγώ ξέρω ότι τα 100.000,00 € πρόστιμο θεωρούνται για τον βάζελο εξόντωση και ήρθε ο αλήτης, ο προκλητικός, ο πρόστυχος, να ξηγηθεί στα καημένα τα παιδιά το πενταπλάσιο...
Και εμείς, τώρα, σαν να λέμε, έχουμε ανταγωνιστές...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
estai (03-03-15)
Ω ναι...
estai (03-03-15)
Αν υπαρχει και καμια συλλεκτικη Οφορικουε, θα πληρωνα οσο οσο.
Εγώ, ψάχνω Σοφιανόπουλο...
estai (03-03-15)
Φιλε μου μαλλον δεν εχεις καταλαβει μερικα πραγματα
1 Δεν σε παιρνουν απο αγαπη στο ποδοσφαιρο.Για συμφερον σε παιρνουν με οτι μπορει να σημαινει αυτο (Να μιλησουμε για την θυρα 7 που βγαζει δημαρχο στο πειραια μηπως?Λεω εγω τωρα ενα δειγμα ο αφελης)
2 Δεν σε παιρνουν για να σε κανουν στην ευρωπη μια οαμδα με υποληψη.Για πρωταθλημα στην ελλαδα και πολυ σου ειναι λενε οι προεδροι που ειχες τα τελευταια δεκαεφτα χρονια
3 Δεν ειναι επιστημη αν θελανε να φτιαξουν ομαδα.Ισα ισα κανουν το αντιθετο και διαλυουν την ομαδα η οτι ονειρα δημιουργουνται (ντουσκο εφυγε για να ερθει μπιγκον και ο μιτσελ για να ερθει ο περειρα)
4 Φετος τη θεση της μολντε κλπ την πηρε μια ουκρανικη
Τελος παντων δεν θα μπω σε αντιπαραθεση μιας και εισαι υπερμαχος του προεδρου και μαλλον φοβασαι το τι θα γινει αν μας αφηει ο μαρινακης σε αντιθεση με εμενα που πιστευω οτι αν φυγει αυτος θα βρεθουν αλλοι 10 απο πισω να παρουν τη γελαδα που παραγει γαλα κα ιμαλιστα παρα πολυ
Δεν μπαινουμε σε αντιπαραθεση απλα συζητηση κανουμε
Ναι το φοβαμαι πολυ οτι αν φυγει ο Βαγγελας οτι θα ειναι πολυ χειροτερα για εμας.Και επισης,αντε και ενδιαφερθηκαν 2-3(γιατι δεκα δεν θα ειναι) ξερεις τι φρουτο ειναι ο καθενας και τι σκοπους εχει;Εδω στο παρατριχα θα ειχαμε Λαυρεντιαδη.
Για να μην σε κουραζω δεν πιστευω οτι με τετοια κριση καποιος θα ρισκαρει τα ωραια του λεφτα και θα εμπλακει στην βρωμια του ελληνικου ποδοσφαιρου.
pf7 (03-03-15)
Βασικά, δεν γίνεται ο Διαμαντάκος να θεωρείται συνάδελφος του Μήτρογλου, ούτε με την ευρεία έννοια...
Αν πληρώσει πρόστιμο για την εμφάνισή του με την κούλα, για ποιό παιχνίδι θα πρέπει να μην πληρώσει;
giovanni#10 (03-03-15)
Bookmarks