Σελίδα 78 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 28384858687475767778798081828898108118128178278378478578 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.541 έως 1.560 από 12635

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

  1. #1541
    Το avatar του χρήστη Du3lisT
    Εγγραφή
    17-04-2008

    Περιοχή
    Πρέβεζα
    Μηνύματα
    32.875
    Thanks
    17.747
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνούμε ότι δεν συγκρίνονται; Αν ναι, τότε το επιχείρημα ότι οι Αγγελόπουλοι έχουν πετύχει περισσότερα δεν στέκει...
    Αναλογικά το πάμε Πάνο. Η ΠΑΕ έχει κέρδος κάθε χρόνο ενώ η ΚΑΕ μπαίνει μέσα 15 εκατ ευρώ κάθε χρόνο και την τριετία 2008-2011 μπήκε μέσα πάνω από 50 εκατ. ευρώ. Τα μπονους και τα τηλεοπτικά στο ποδόσφαιρο τα ξέρεις πάνω κάτω.

    Μπόνους κατάκτησης Ευρωλίγκας: 250.000 ευρώ
    Τηλεοπτικά Ευρωλίγκας: 750.000 ευρώ
    Του πρωταθλήματος δε νομίζω καν οτι χρειάζεται να τα αναφέρω.

    Βάλε τι παίρνει ο ένας και τι ο άλλος.

  2. #1542
    Το avatar του χρήστη Du3lisT
    Εγγραφή
    17-04-2008

    Περιοχή
    Πρέβεζα
    Μηνύματα
    32.875
    Thanks
    17.747
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο μπασκετικος δεν ειναι μαντσεστερ γιουναιτεντ, γιατι οι καλες ομαδες στο μπασκετ βρισκονται στο nba.
    Θα μιλήσουμε για μπάσκετ ή για ΝΒΑ; Γιατί είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

  3. #1543
    Το avatar του χρήστη campeon
    Εγγραφή
    25-05-2014

    Μηνύματα
    199
    Thanks
    114
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 75 φορές σε 52 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε διαφωνώ καθόλου. Ο Μαρινάκης μας βλέπει αποδεδειγμένα σα μαγαζί και μας έχει στρώσει οικονομικά και μπράβο του. Απ' την άλλη εμείς δε βλέπουμε τον Ολυμπιακό σαν επιχείρηση, αλλά επειδή είμαστε οπαδοί, άρα κρίνουμε διαφορετικά απ' αυτόν. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τίτλους άξια τις περισσότερες φορές αλλά έχει και τεράστιο σπρώξιμο απ' τη διαιτησία, που τις περισσότερες φορές είναι ανούσιο και δε μας χρειάζεται κι έχει κάνει όλο τον κόσμο να είναι εναντίον μας ακριβώς γι' αυτό. Δεν είναι ένα πλάγιο άουτ. 5-0 να κερδίσεις, ο διαιτητής για να είναι αρεστός στον Μαρινάκη, λόγω της δυναμικής του, θα δώσει 10 φάουλ ανάποδα, 10 πλάγια άουτ, 5 οφ σαιντ και πέναλτι. Εμένα αυτό, μου σπάει τα νεύρα. Βέβαια θα μου πεις, αν δεν το κάνει ο Μαρινάκης, θα το κάνει ο Μελισσανίδης.

    Τώρα για το αν είναι ρατσιστικό το χοντρός...κάνε μου τη χάρη, λέγονται πολύ χειρότερα πράγματα για πολύ κόσμο και αυτό που κάνει ο Μαρινάκης, άθελα του, με την εικόνα της ομάδας, είναι πιο υποτιμητικό και προσβλητικό απ' αυτό που του λέμε εμείς.
    Εκει που λες οτι αν δεν το κανει ο Μαρινακης Θα το κανει ο Μελισσανιδης εισαι πολυ μα πολυ σωστος.Εγω εκει επικεντρωνομαι με τον Μαρινακη και με τον Κοκκαλη και τους υποστηριζω.Γιατι φιλε αυτοι που φωναζουν τωρα θα ειχαν κανει τρις χειροτερα.Βλεπω οτι εισαι 24 και προφανως δεν εχεις περασει τα πετρινα μας.Και επειδη γραφεις και για ωραια μπαλα ,ξερεις τι μπαλαρα επαιζε ο ολυμπιακος εκεινα τα χρονια,επι μπλαχιν επι ντεταρι επι κριστενσεν.Ο Βαζεχα εκεινα τα χρονια επαιρνε πεναλτυ ορθιος.Εκεινα τα χρονια κερδιζες και με το ετσι θελω του τιγρη ξαναπαιζες στην ροδο και εχανες.Και ποσα αλλα.Που ο καπετανιος προσπαθησε να αγορασει τον θρυλο μας επι σαλιαρελη για να μας διαλυσει.ερχοταν ο καθε εδεσσαικος και παναχαικη και παιζαν ξυλικι με την ανοχη των κορακων.Οσο για το οτι λεγονται πολυ χειροτερα δεν σημαινει οτι πρεπει να λεγονται τα . . .λιγα. . Χειροτερα.

  4. #1544
    Το avatar του χρήστη Du3lisT
    Εγγραφή
    17-04-2008

    Περιοχή
    Πρέβεζα
    Μηνύματα
    32.875
    Thanks
    17.747
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Πρόστιμο... μαμούθ από Μαρινάκη!

    Άστραψε και βρόντηξε στου Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενημερώνοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού για πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ για τα ματς με Νντίπρο και ΑΕΚ!


    Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επισκέφθηκε την Δευτέρα το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη. Μίλησε στους παίκτες και το προπονητικό τιμ σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο και ενημέρωσε τους παίκτες για πρόστιμο 500.000 ευρώ που αφορά στις κακές τους εμφανίσεις με Ντνίπρο στο Κίεβο και με ΑΕΚ στο Κύπελλο. Μεταξύ άλλων τους είπε: «Από την πρώτη στιγμή που έγινα πρόεδρος στην ομάδα, έχω βρεθεί κοντά σε όλους τους παίκτες, προπονητές, συνεργάτες, μέχρι τέλους και έχω εισπράξει και το κόστος του να βγαίνω πάντα μπροστά για να μην χτυπούν εκείνους. Ειδικά εφέτος που η πορεία της ομάδας από κάποια στιγμή και μετά δεν ήταν αυτή που έπρεπε, έχω περάσει χρόνο μαζί σας, αφού ήμουν στις αποστολές της ομάδας και έχω βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. ‘Ήμουν δίπλα σας όπως είδατε και στις δύσκολες έδρες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στην Τούμπα και όχι μόνο ήμουν εκεί, αλλά και είμαι πάντα εκεί για να σας υποστηρίξω ακόμα και μπροστά στους δικούς μας φιλάθλους που τους έχετε πολλές φορές πικράνει.

    Μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνομαι κι εγώ μετά τα τελευταία αποτελέσματα και σαν οπαδός της ομάδας, αλλά και σαν άνθρωπος που διατηρώ ψηλά το μπάτζετ της ομάδας σε δύσκολες εποχές για την Ελλάδα, όταν σας βλέπω να μην μπορείτε να κερδίσετε ομάδες που έχουν το 1/5 και το 1/6 του προϋπολογισμού του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει στις 10 Μαρτίου 90 χρόνια από την ίδρυση του και όπως καταλαβαίνετε είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Αυτή η επέτειος θέλω να συνδυαστεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Με το νταμπλ.

    Θα σταθώ σε κάποια παιχνίδια που εκνεύρισαν και στενοχώρησαν και τον κόσμο μας αλλά και εμένα. Μιλάω για το παιχνίδι με τη Ντνίπρο στην Ουκρανία, στο Κίεβο και για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Με την ΑΕΚ ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και εσείς μας πικράνατε. Και στο παιχνίδι στο Κίεβο ουσιαστικά με την απόδοση σας ανακόψατε την ευρωπαϊκή μας πορεία που είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο. Γι' αυτά τα δύο παιχνίδια λοιπόν επιβάλλεται συνολικό πρόστιμο της τάξης των 500.000 ευρώ. Θα σας πω τώρα και κάτι πολύ σημαντικό και αδιαπραγμάτευτο. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος και για τον καθένα από εσάς είναι τιμή να παίζει γι’ αυτή την ομάδα και γι’ αυτό τον σύλλογο.. Θα έχετε αλληλοσεβασμό και θα τιμάτε τον Ολυμπιακό.

    Όποιος έχει πρόβλημα ή δεν του αρέσει εδώ, να έχει τα κότσια και να σηκωθεί να φύγει και αυτό ισχύει για όλους. Ο Ολυμπιακός δεν θα επιτρέψω να γίνει για κανέναν ένα προσωρινό σκαλοπάτι. Καταλαβαίνουμε τις φιλοδοξίες σας και ότι θέλετε να εξελιχθείτε εδώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ διαφημίζεστε. Όσο καιρό παίζετε για τον Ολυμπιακό θα τα δίνετε όλα και θα θυσιάζεστε γι' αυτήν την φανέλα. Και λάθη να γίνονται θα καλύπτετε ο ένας τον άλλον. Θα είστε μία γροθιά. Εγώ έχω μάθει στην ζωή μου την οικογένεια μου να την προφυλάσσω είτε κάνει λάθος είτε δεν κάνει. Και στο τέλος της χρονιάς ξέρω τι πρέπει να κάνω για να διορθώσω και τα λάθη που έγιναν.

    Τώρα όμως, το μόνο που θέλω από εσάς είναι να προστατεύετε ο ένας τον άλλον. Θα πάρετε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Τίποτα άλλο δεν περνάει από το μυαλό μου. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και πράξτε ανάλογα. Μπορείτε! Στις 9 αγωνιστικές που μένουν για το πρωτάθλημα και στους αγώνες που μένουν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου να δώσετε τα πάντα. Κάτι άλλο δεν υπάρχει. Θεωρώ ότι είστε οι καλύτεροι, είστε οι καλύτεροι, αποδείξτε το στο γήπεδο. Τέρμα τα λόγια, τώρα μόνο πράξεις. Έχουμε χρέος να γιορτάσουμε όπως πρέπει τα 90 χρόνια του συλλόγου. Όσο λιγότερά λέτε τόσο καλύτερο είναι. Δηλώσεις να κάνετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο όχι στα μικρόφωνα, στα σάιτ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείξτε σεβασμό στα εκατομμύρια Έλληνες που λατρεύουν αυτή την ομάδα και την φανέλα που φοράτε. Και το ξαναλέω. Πάρτε το πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Μόνο αυτό να έχετε στο μυαλό σας!». Στο περιθώριο της παρουσίας του είχε την δυνατότητα να μιλήσει με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού αλλά και με τον Βίτορ Περέιρα και τους συνεργάτες του.

  5. #1545
    Το avatar του χρήστη panahs7
    Εγγραφή
    17-07-2009

    Μηνύματα
    55.434
    Thanks
    20.258
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.475 φορές σε 20.731 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αναλογικά το πάμε Πάνο. Η ΠΑΕ έχει κέρδος κάθε χρόνο ενώ η ΚΑΕ μπαίνει μέσα 15 εκατ ευρώ κάθε χρόνο και την τριετία 2008-2011 μπήκε μέσα πάνω από 50 εκατ. ευρώ. Τα μπονους και τα τηλεοπτικά στο ποδόσφαιρο τα ξέρεις πάνω κάτω.

    Μπόνους κατάκτησης Ευρωλίγκας: 250.000 ευρώ
    Τηλεοπτικά Ευρωλίγκας: 750.000 ευρώ
    Του πρωταθλήματος δε νομίζω καν οτι χρειάζεται να τα αναφέρω.

    Βάλε τι παίρνει ο ένας και τι ο άλλος.
    Δεν διαφώνησα στο ότι ο Βαγγέλης έχει πολλά περισσότερα κέρδη. Και προνόμια έχει σου βάζω εγώ, γιατί η δυναμική του ποδοσφαιρικού συλλόγου είναι διαφορετική. Γιατί πρέπει να συγκρίνουμε την αποτυχία με τα ευρωπαϊκά του μπάσκετ δεν καταλαβαίνω; Τι μας λέει δηλαδή ότι ο μπασκετικός Ολυμπιακός έχει 3 ευρωπαϊκά και ο ποδοσφαιρικός κανένα; Και στο πόλο έχουμε πάρει αν είναι έτσι, να μην ασχοληθούμε ποτέ ξανά με τη μπάλα μέχρι να σηκώσουμε το CHL και να γίνουμε υπολογίσιμη δύναμη..

  6. #1546
    Το avatar του χρήστη Du3lisT
    Εγγραφή
    17-04-2008

    Περιοχή
    Πρέβεζα
    Μηνύματα
    32.875
    Thanks
    17.747
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από campeon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκει που λες οτι αν δεν το κανει ο Μαρινακης Θα το κανει ο Μελισσανιδης εισαι πολυ μα πολυ σωστος.Εγω εκει επικεντρωνομαι με τον Μαρινακη και με τον Κοκκαλη και τους υποστηριζω.Γιατι φιλε αυτοι που φωναζουν τωρα θα ειχαν κανει τρις χειροτερα.Βλεπω οτι εισαι 24 και προφανως δεν εχεις περασει τα πετρινα μας.Και επειδη γραφεις και για ωραια μπαλα ,ξερεις τι μπαλαρα επαιζε ο ολυμπιακος εκεινα τα χρονια,επι μπλαχιν επι ντεταρι επι κριστενσεν.Ο Βαζεχα εκεινα τα χρονια επαιρνε πεναλτυ ορθιος.Εκεινα τα χρονια κερδιζες και με το ετσι θελω του τιγρη ξαναπαιζες στην ροδο και εχανες.Και ποσα αλλα.Που ο καπετανιος προσπαθησε να αγορασει τον θρυλο μας επι σαλιαρελη για να μας διαλυσει.ερχοταν ο καθε εδεσσαικος και παναχαικη και παιζαν ξυλικι με την ανοχη των κορακων.Οσο για το οτι λεγονται πολυ χειροτερα δεν σημαινει οτι πρεπει να λεγονται τα . . .λιγα. . Χειροτερα.
    Εσείς ζήσατε τα πέτρινα χρόνια που βιάζανε τον Ολυμπιακό και τον κερδίζανε με το έτσι θέλω. Αντίστοιχα χρόνια περνάει κι ο Παναθηναϊκός τώρα, με τη διαφορά οτι δεν είναι μπάλα αυτό που παίζει. Κερδίζουμε με το έτσι θέλω κι εμείς όμως αυτή τη στιγμή, πολλά ματς. Εσείς το βλέπετε με μίσος γιατί δε θέλετε να γίνει το αντίθετο, απ' την άλλη οι οπαδοί των άλλων ομάδων είναι στη θέση που ήσασταν εσείς στα δικά μας πέτρινα.

    Προσωπικά χέστηκα, το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας. Δε θα αλλάξω εγώ αυτά που ισχύουν. Ο ισχυρός είναι πάνω απ' ολους, δεν υπάρχει ισότητα, αν θέλει ο ισχυρός θα σε γ@μήσει και δε θα βρεις ποτέ το δίκιο σου. Έτσι είναι παντού, σε όλες τις χώρες, με τη διαφορά οτι έξω παίζουν μπαλάρα.

  7. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Du3lisT για αυτό το μήνυμα:

    SKORPIOS7 (02-03-15), vasilis-thrylos7 (03-03-15)

  8. #1547
    Το avatar του χρήστη Du3lisT
    Εγγραφή
    17-04-2008

    Περιοχή
    Πρέβεζα
    Μηνύματα
    32.875
    Thanks
    17.747
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν διαφώνησα στο ότι ο Βαγγέλης έχει πολλά περισσότερα κέρδη. Και προνόμια έχει σου βάζω εγώ, γιατί η δυναμική του ποδοσφαιρικού συλλόγου είναι διαφορετική. Γιατί πρέπει να συγκρίνουμε την αποτυχία με τα ευρωπαϊκά του μπάσκετ δεν καταλαβαίνω; Τι μας λέει δηλαδή ότι ο μπασκετικός Ολυμπιακός έχει 3 ευρωπαϊκά και ο ποδοσφαιρικός κανένα; Και στο πόλο έχουμε πάρει αν είναι έτσι, να μην ασχοληθούμε ποτέ ξανά με τη μπάλα μέχρι να σηκώσουμε το CHL και να γίνουμε υπολογίσιμη δύναμη..
    Εξακολουθείς να καταλαβαίνεις αυτό που θες κι όχι αυτό που σου λέω. Ο Ολυμπιακός στο Πόλο και στο Μπασκετ, δουλεύει εντελώς διαφορετικά απ' οτι στο ποδόσφαιρο και κάτω από διαφορετικές και καθόλου ευνοϊκές συνθήκες και έχει αποτέλεσμα η δουλειά τους. Στο ποδόσφαιρο γελάει ο κόσμος με τον ερασιτεχνισμό της διοίκησης.

    Ο Κοσμάς δεν εξισώνει τα Ευρωπαϊκά. Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω. Σου λέει οτι στο ποδόσφαιρο που είμαστε μεγάλη δύναμη οικονομικά και με χαοτική διαφορά απ' τους υπόλοιπους, μας έχουν στη φάπα κυριολεκτικά ομάδες του κώλου με το 1/10 του μπατζετ μας. Εσύ πιάνεσαι από 1 λέξη και κολλάς εκεί.

    Αν ο Ολυμπιακός παίζει ωραία μπάλα όπως πχ επι Βαλβέρδε ή όπως πέρυσι στο Πρωτάθλημα και φτάνει σταθερά στους 16 της Ευρώπης, θα πει κανείς κουβέντα;

  9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

    differance (02-03-15)

  10. #1548
    Το avatar του χρήστη campeon
    Εγγραφή
    25-05-2014

    Μηνύματα
    199
    Thanks
    114
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 75 φορές σε 52 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσείς ζήσατε τα πέτρινα χρόνια που βιάζανε τον Ολυμπιακό και τον κερδίζανε με το έτσι θέλω. Αντίστοιχα χρόνια περνάει κι ο Παναθηναϊκός τώρα, με τη διαφορά οτι δεν είναι μπάλα αυτό που παίζει. Κερδίζουμε με το έτσι θέλω κι εμείς όμως αυτή τη στιγμή, πολλά ματς. Εσείς το βλέπετε με μίσος γιατί δε θέλετε να γίνει το αντίθετο, απ' την άλλη οι οπαδοί των άλλων ομάδων είναι στη θέση που ήσασταν εσείς στα δικά μας πέτρινα.

    Προσωπικά χέστηκα, το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας. Δε θα αλλάξω εγώ αυτά που ισχύουν. Ο ισχυρός είναι πάνω απ' ολους, δεν υπάρχει ισότητα, αν θέλει ο ισχυρός θα σε γ@μήσει και δε θα βρεις ποτέ το δίκιο σου. Έτσι είναι παντού, σε όλες τις χώρες, με τη διαφορά οτι έξω παίζουν μπαλάρα.
    Τωρα συμφωνω απολυτα φιλε μου.Αρα θα καταλαβαινεις οτι το ποδοσφαιρο δεν ειναι μονο ωραια μπαλα πλεον.Στο ποδοσφαιρο πλεον κερδιζει ο Ισχυρος ο πιο καπατσος και αυτος που εχει το συστημα για την παρτην του.Γι αυτο ειμαι με τον Μαρινακη και ημουν και θα εχω ως προεδρο συμβολο τον Κοκκαλη.Γιατι θελω το πρωταθλημα οπωσδηποτε γιατι ξερω οτι αν φυγει ο Μαρινακης θα ερθει ο επομενος ο τιγρης και ξερεις ποσο ευκολα θα ρθει η παρακμη;Και ο σοφος λαος λεει αν σε παρει η κατω βολτα αστα.

  11. #1549
    Το avatar του χρήστη panahs7
    Εγγραφή
    17-07-2009

    Μηνύματα
    55.434
    Thanks
    20.258
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.475 φορές σε 20.731 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ο Ολυμπιακός παίζει ωραία μπάλα όπως πχ επι Βαλβέρδε ή όπως πέρυσι στο Πρωτάθλημα και φτάνει σταθερά στους 16 της Ευρώπης, θα πει κανείς κουβέντα;
    Ρε θα με τρελάνεις; Τι ρωτάς εμένα; Ο Κοσμάς έκανε τη σύγκριση και το ίδιο ακριβώς τον ρώτησα πιο πριν. Εγώ καταλαβαίνω ότι θέλω; Συμφωνήσαμε ότι δεν συγκρίνονται και συνεχίζεις και μου λες ότι η δουλειά στο μπάσκετ αποδίδει... ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ;; Όταν δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, τα υπόλοιπα είναι άκυρα. Γιατί με τη δική σου λογική, μας λες ότι οι Αγγελόπουλοι απέδωσαν σε άλλους τομείς και δεν έριξαν απλά χρήμα να φέρουν παικταράδες και κατ' επέκταση να κατακτηθούν 2 ευρωπαϊκά. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο; Χέσε με τώρα, έκανα ένα σχόλιο και μ' έχεις φτάσει Καλαμπάκα..

  12. #1550
    Το avatar του χρήστη Du3lisT
    Εγγραφή
    17-04-2008

    Περιοχή
    Πρέβεζα
    Μηνύματα
    32.875
    Thanks
    17.747
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από campeon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τωρα συμφωνω απολυτα φιλε μου.Αρα θα καταλαβαινεις οτι το ποδοσφαιρο δεν ειναι μονο ωραια μπαλα πλεον.Στο ποδοσφαιρο πλεον κερδιζει ο Ισχυρος ο πιο καπατσος και αυτος που εχει το συστημα για την παρτην του.Γι αυτο ειμαι με τον Μαρινακη και ημουν και θα εχω ως προεδρο συμβολο τον Κοκκαλη.Γιατι θελω το πρωταθλημα οπωσδηποτε γιατι ξερω οτι αν φυγει ο Μαρινακης θα ερθει ο επομενος ο τιγρης και ξερεις ποσο ευκολα θα ρθει η παρακμη;Και ο σοφος λαος λεει αν σε παρει η κατω βολτα αστα.
    Πάντα έτσι ήταν. Δεν είναι τίποτα αγνό στον αθλητισμό απ' τη στιγμή που παίζονται τόσα εκατομμύρια και δεν έχω την απαίτηση ν' αλλάξει. Απ' τη στιγμή όμως που ο χοντρός έχει όλο το σύστημα με το μέρος του και δεν έχει αντίπαλο στην ουσία, εγώ απαιτώ να βλέπω ωραία μπάλα. Αν δε βλέπω, θα φάει γιούχα από μένα.

  13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

    differance (02-03-15)

  14. #1551
    Το avatar του χρήστη Du3lisT
    Εγγραφή
    17-04-2008

    Περιοχή
    Πρέβεζα
    Μηνύματα
    32.875
    Thanks
    17.747
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε θα με τρελάνεις; Τι ρωτάς εμένα; Ο Κοσμάς έκανε τη σύγκριση και το ίδιο ακριβώς τον ρώτησα πιο πριν. Εγώ καταλαβαίνω ότι θέλω; Συμφωνήσαμε ότι δεν συγκρίνονται και συνεχίζεις και μου λες ότι η δουλειά στο μπάσκετ αποδίδει... ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ;; Όταν δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, τα υπόλοιπα είναι άκυρα. Γιατί με τη δική σου λογική, μας λες ότι οι Αγγελόπουλοι απέδωσαν σε άλλους τομείς και δεν έριξαν απλά χρήμα να φέρουν παικταράδες και κατ' επέκταση να κατακτηθούν 2 ευρωπαϊκά. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο; Χέσε με τώρα, έκανα ένα σχόλιο και μ' έχεις φτάσει Καλαμπάκα..
    Α δεν πας καθόλου καλά. Σου λέω οτι αν γίνει αυτό (πρόκριση στους 16 και ταυτόχρονα ωραία μπάλα), δε θα πει κανείς κουβέντα! Φυσικά καταλαβαίνεις αυτό που θες, και συνεχίζεις να το κάνεις. "Ωραία και" που αποδίδει η δουλειά τους; Τι καθόμαστε και συζητάμε μετά;

  15. #1552
    Το avatar του χρήστη Red Sting
    Εγγραφή
    29-09-2008

    Μηνύματα
    19.945
    Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Επιτέλους μια σωστή κίνηση του Μαρινάκη μετά από καιρό.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

  16. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red Sting για αυτό το μήνυμα:

    Du3lisT (02-03-15), sabar77 (02-03-15), sk12072 (02-03-15)

  17. #1553
    Το avatar του χρήστη panahs7
    Εγγραφή
    17-07-2009

    Μηνύματα
    55.434
    Thanks
    20.258
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.475 φορές σε 20.731 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Α δεν πας καθόλου καλά.
    Το μόνο σίγουρο..

  18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

    Du3lisT (02-03-15)

  19. #1554
    Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance
    Εγγραφή
    15-05-2008

    Περιοχή
    Φλώρινα
    Μηνύματα
    41.751
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Η ωραία μπάλα είναι το ένα ζητούμενο. Το άλλο είναι ότι μας έχει στη φάπα μέχρι και το ΑΕΚάκι. Το διανοείστε? ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ.

    Καμία σύγκριση δεν έκανα με το μπάσκετ. Έγραψα ξεκάθαρα "μη συγκρίνετε τον Μαρινάκη με τους Αγγελόπουλους". Τα ευρωπαϊκά? Χέστε τα, δεν τα πήραμε ποτέ. Ξαναρωτώ: σας αρέσει αυτό που βλέπετε στο ποδόσφαιρο? Εάν ναι, το συζητάμε. Εάν όχι, πού σκατά διαφωνούμε?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

  20. #1555
    Το avatar του χρήστη Du3lisT
    Εγγραφή
    17-04-2008

    Περιοχή
    Πρέβεζα
    Μηνύματα
    32.875
    Thanks
    17.747
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μόνο σίγουρο..
    Ελπίζω να φταίει ο γραπτός λόγος, γιατί αλλιώς είσαι για ψυχίατρο

  21. #1556
    Το avatar του χρήστη Du3lisT
    Εγγραφή
    17-04-2008

    Περιοχή
    Πρέβεζα
    Μηνύματα
    32.875
    Thanks
    17.747
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ωραία μπάλα είναι το ένα ζητούμενο. Το άλλο είναι ότι μας έχει στη φάπα μέχρι και το ΑΕΚάκι. Το διανοείστε? ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ.

    Καμία σύγκριση δεν έκανα με το μπάσκετ. Έγραψα ξεκάθαρα "μη συγκρίνετε τον Μαρινάκη με τους Αγγελόπουλους". Τα ευρωπαϊκά? Χέστε τα, δεν τα πήραμε ποτέ. Ξαναρωτώ: σας αρέσει αυτό που βλέπετε στο ποδόσφαιρο? Εάν ναι, το συζητάμε. Εάν όχι, πού σκατά διαφωνούμε?
    Η υγεία, ο επαγγελματισμός και το επίπεδο των ομάδων του Μπασκετ και του Πόλο, δεν έχουν καμία σχέση με του ποδοσφαίρου. Εγώ εκεί στέκομαι. Κάτι πήγε να κάνει ο Μαρινάκης, φέρνοντας Μίτσελ και Καρεμπέ, αλλά το αποτέλεσμα δε δικαιώνει κανέναν.

  22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

    sabar77 (02-03-15)

  23. #1557
    Το avatar του χρήστη panahs7
    Εγγραφή
    17-07-2009

    Μηνύματα
    55.434
    Thanks
    20.258
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.475 φορές σε 20.731 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ωραία μπάλα είναι το ένα ζητούμενο. Το άλλο είναι ότι μας έχει στη φάπα μέχρι και το ΑΕΚάκι. Το διανοείστε? ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ.

    Καμία σύγκριση δεν έκανα με το μπάσκετ. Έγραψα ξεκάθαρα "μη συγκρίνετε τον Μαρινάκη με τους Αγγελόπουλους". Τα ευρωπαϊκά? Χέστε τα, δεν τα πήραμε ποτέ. Ξαναρωτώ: σας αρέσει αυτό που βλέπετε στο ποδόσφαιρο? Εάν ναι, το συζητάμε. Εάν όχι, πού σκατά διαφωνούμε?
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων

    Ναι αλλά απ' τη στιγμή που το αναφέρεις σαν επιχείρημα πρέπει να μπεις. Είπες ότι έχουν κερδίσει 2 ευρωπαϊκά και είναι υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη, τι συγκρίνουμε τώρα; Η φάση μου θυμίζει τις ευρωπορείες του βάζελου στο ποδόσφαιρο, τότε που με όσα παιχνίδια χρειάζονται πλέον οι όμιλοι, έφτανες ημιτελικά. Ανέκαθεν είχαμε καλύτερους παίκτες στο μπάσκετ και με το ποδόσφαιρο, ειδικά τη σημερινή εποχή, δεν συγκρίνεται ούτε κατά διάνοια σε βαθμό δυσκολίας, σόρρυ κιόλας. Στα υπόλοιπα συμφωνώ, δεν είναι ελκιστική η ομάδα, οι Αγγελόπουλοι σαφώς κι έχουν χώσει περισσότερο χρήμα και δεν έχουν τα προνόμια και τα κέρδη του Μαρινάκη, αλλά μη φτάσουμε και στο σημείο να λέμε ότι απέτυχε γιατί δεν έχει ευρωπαϊκό..
    Πουθενά. Απ' την αρχή το δήλωσα ότι συμφωνώ μαζί σου, τη σύγκριση μπάσκετ-ποδοσφαίρου σχολίασα μόνο. Απλά δε με διαβάζετε για κάποιο λόγο και το άλλο το μαλακιστήρι το τράβηξε απ' τα μαλλιά επειδή βαριέται και δεν έχει τι να κάνει..

  24. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

    differance (02-03-15), Du3lisT (02-03-15), Rena (02-03-15)

  25. #1558
    Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance
    Εγγραφή
    15-05-2008

    Περιοχή
    Φλώρινα
    Μηνύματα
    41.751
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική



    Kαι δεν είπα πουθενά ότι απέτυχε επειδή δεν έχει ευρωπαϊκό
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

  26. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

    Du3lisT (02-03-15), panahs7 (02-03-15)

  27. #1559
    Το avatar του χρήστη Du3lisT
    Εγγραφή
    17-04-2008

    Περιοχή
    Πρέβεζα
    Μηνύματα
    32.875
    Thanks
    17.747
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πουθενά. Απ' την αρχή το δήλωσα ότι συμφωνώ μαζί σου, τη σύγκριση μπάσκετ-ποδοσφαίρου σχολίασα μόνο. Απλά δε με διαβάζετε για κάποιο λόγο και το άλλο το μαλακιστήρι το τράβηξε απ' τα μαλλιά επειδή βαριέται και δεν έχει τι να κάνει..
    Άσε μας κουκλίτσα μου και ξεκίνα τα χαπάκια.


  28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

    panahs7 (02-03-15)

  29. #1560
    deleted Το avatar του χρήστη Faithful
    Εγγραφή
    16-02-2007

    Περιοχή
    athens
    Μηνύματα
    43.904
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

    Προστιμο μπας κ ξυπνησουν μερικοι


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Σελίδα 78 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 28384858687475767778798081828898108118128178278378478578 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • BB code is σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας