Protassov (23-02-15)
Οξω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Protassov (23-02-15)
Έπιασαν δουλειά τα φερέφωνα και τα παπαγαλάκια. Δε φταίει η ομάδα που έχει τα χάλια της λέει αλλά η διαιτησία. Χαχα, πόσο αστείοι είστε εκεί στη διοίκηση![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
celticfrost (23-02-15), Protassov (23-02-15)
Μπράβο ρε συ Βαγγέλα μεγαλοεπενδυτή. Αλλά ξερουμε ο προπονητής θα φταίει.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Protassov (23-02-15)
Φερε πισω το μιτσελ να μας τρελανεις ολους.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ακομα δεν καταλαβα γιατι πληρωνει προπονητη.Βαλε το Σαββα για προπονητη ή τη μεταφραστρια οπως εχω ξαναπει να μας τρολαρεις.
Protassov (23-02-15)
Πειθαρχική δίωξη σε Ολυμπιακό και Νικοπολίδη
![]()
Πειθαρχική δίωξη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Αντώνη Νικοπολίδη και αφορά τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Φωστήρα και τον Τύρναβο.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε ποδοσφαιρική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Αντώνη Νικοπολίδη. Στον δεύτερο για το ότι εκτελούσε χρέη προπονητή στον αγώνα Κυπέλλου με τον Φωστήρα στον Ταύρο και δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου. Επίσης, μετά εκτός έδρας ματς με τον Τύρναβο κανείς ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.
Αναλυτικά:
"Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Αντώνη Νικοπολίδη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς: α) Για την περίπτωση Α, από τις διατάξεις του Παραρτήματος Α περ. Β εδ. 7 της από 14/07/2014 Προκήρυξης Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α’ και Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League – Football League) περιόδου 2014 – 2015 και του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων και β) Για την περίπτωση Β, από τις διατάξεις του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων (αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, Φωστήρας-Ολυμπιακός της 7/1/2015 και Τύρναβος-Ολυμπιακός της 21/1/2015)".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
θα μας κλάσετε τα φρύδια.
αυτο ειναι που με βιδωνει πιο πολυ απο ολα. Η μπαλα ειναι και παιχνιδι τυχης, καποιοι θα σου βγουν καποιοι οχι. Και καλυτερη ομαδα να εχεις παντα υπαρχει η πιθανοτητα να χασεις.
Αλλα αυτο το πραγμα με τη συστηματικη δημιουργια φαντασματων και εχθρων εχει παρατραβηξει. Με το ζορι να μας πεισει οτι ολη η γη ξυπναει και κοιμαται με μια σκεψη στο μυαλο, πως να καταστρεψει τον Ολυμπιακο.
Εδω με το τυρναβο παιζαμε και εβγαλε ανακοινωση για κεντρα αποφασεων που πολεμανε τον Ολυμπιακο.
Δεν ξερω που το ειδε αυτο το ονειρο και δεν ξερω ποσους επηρεαζει αλλα ειναι στη καλυτερη κοροιδια.
Δηλαδη οποιος λεει για διαιτησια στο προχθεσινο, το συγκρινει με τη διαιτησια στο Λυον-Ολυμπιακος 2-2;
Γαμώ το μουνί της μάνας σου παλιοχοντρέ. ΦΥΓΕ και πάρε μαζί σου και τους ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ Καρεμπέ και Ισά που μας κάνατε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Protassov (23-02-15)
ο ισολογισμος ενταξει χοντρε;τα κερδη ολα καλα;
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Protassov (23-02-15)
Αντε γαμησου πουστη Μαρινακη
Protassov (23-02-15)
Να χαίρεσαι τα ταγαράκια και τις φθηνές λύσεις μεγαλοεφοπλιστή.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Protassov (23-02-15)
92 εκατομυρια εσοδα ρε γαμημενε για να φτιαξεις αυτο το τριμπουρδελο με τις αδερφες.
Βαλε χρημα η τραβα γαμησου,ψοφα πουστη βουβαλε
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Protassov (23-02-15)
Protassov (23-02-15)
ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΕΣΥ,Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ,Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Κ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΜΑΖΕΜΑ!
Protassov (22-02-15)
Λουσου τα μαλάκα χοντρέ με τις μαλακιες σου... Με κλανιες δεν βαφονται αυγά πουτανακι του αλαφουζου
Protassov (22-02-15)
Άλλαξε τα όλα .. και για μια φορά, φέρε ένα ΟΝΟΜΑ που να ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ!
www.f1rstlap.com
Protassov (23-02-15)
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο συνδρομητικό κανάλι της ΝΟVA:
"Δυστυχώς σήμερα ζήσαμε μια κτηνωδία. Αυτά που είδα δεν τα είχα φανταστεί ποτέ. Δεν είχα φανταστεί ότι με το που μπει η ομάδα μέσα θα έχουμε εισβολή. Είχαμε καρφιά, πέτρες, μπουκάλια. Τα έβλεπα στην τηλεόραση όταν βομβάρδιζαν το Ιράκ. Είναι μια τεράστια ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόνο συλλυπητήρια αξίζουν στον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι ήρωες. Είναι πρωτόγνωρα όλα αυτά. Οταν υπάρχει ένα κανάλι και τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί και εφημερίδα συγκεκριμένη που βομβαρδίζει το ποδόσφαιρο και λίγα έγιναν. Να τους χαίρεστε. Αυτά στο Καραϊσκάκη δεν έχουν γίνει ποτέ και ούτε θα γίνουν. Εμείς προστατεύουμε το ποδόσφαιρο. Και πάλι καλά που οι παίκτες μου τελείωσαν το ματς. Είναι σοκαρισμένοι, δεν τα έχουν ξαναδεί. Ηρθαν να παίξουν ποδόσφαιρο, δεν ήρθαν σε πόλεμο. Δεν χωράει καμία κριτική αυτό το ματς. Υπό νορμάλ συνθήκες εγώ πρώτος θα έδινα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του".
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!
Σε λιγο θα μας πεις και εσυ για τα ball boys
Κ εσυ τα εκανες αυτα στην Ριζουπολη και στην Τουμπα εχει παθει χειροτερα,αλλα ειχες κατι Τζολε κ Ζιο που εσερναν τα @@ τους και εκοβαν χορταρι!ΝΟΥΜΕΡΟ
ANGE GAMISOU
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Protassov (23-02-15)
Bookmarks