Στήριξη στον προπονητή και να πάνε να γαμηθούν όλοι οι ΑΡΔ αλλιώς τράβα γαμήσου εσύ...
Φαντάζεσαι να τα σκάσει χοντρά, μόνο για προπονητή;;;![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στήριξη στον προπονητή και να πάνε να γαμηθούν όλοι οι ΑΡΔ αλλιώς τράβα γαμήσου εσύ...
Εγω πιστεύω οτι εμεις φταίμε για το θεμα του προπονητή. Ας βάλει πλάτες ο κόσμος για τον Μίτσελ. Να το δειξει στο γήπεδο με πράξεις. Οχι να γλύφουμε τον πρόεδρο καθε φορα και να νομίζει οτι έκανε και το σωστό. Υπαρχει τρόπος να γινει το σωστό αν το θελει ο κόσμος. Πάντα υπαρχει.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Μεσ' την προκοπή αυτή η ομάδα. Τελικά τα ίδια σκατά είσαι κι εσύ χοντρέ, που μας ανέβασες επίπεδο και καλά κι είχες πλάνο. 1 βήμα μπρος και 2 πίσω είμαστε.
BrazHlias (05-01-15)
Το ότι ο κόσμος πλέον στηρίζει έναν προπονητή και η διοίκηση θέλει να τον φάει, με ξεπερνάει ως γαύρο...Γύρισε ο κόσμος τούμπα...![]()
voskos_7 (06-01-15)
Καραγκιοζιλικα...
Αφου πουλησες την μιση ομαδα και στην θεση τους εφερες διαφορους τυχαρπαστους,διωξε και τον Μιτσελ να τελειωνουμε.
Ξερεις εσυ,αν σε αποδοκιμασει ο κοσμος μετα,βγαλε τους μουλους σου να ξαναχαρακτηρισουν τον κοσμο κοπροσκυλα...
Εκτος κι αν ετοιμαζεσαι να την κανεις και ψαχνεις αφορμη μπαγασα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Βαγγέλη είσαι αστείος ρε. Βαριέμαι και να σε βρίσω, στο κενό θα πέσουν. Δεν διαφέρεις σε τίποτα από τους προηγούμενους, άντε γαμίδια...
Να σηκωθεί να την κάνει. Σιγά μην παρακαλάμε τον κάθε Μαρινάκη. Ετσι και αλλιώς περισσότερο με τα νεύρα μας παίζει.
Ο Ολυμπιακός είναι μαγαζί γωνία, είναι ομάδα σταθερή του τσάμπιονς λιγκ που έχει εδραιωθεί πια στο κλαμπ των μεγάλων.
Βαγγέλα τι έγινε, ζήτησε ο Μίτσελ μεταγραφές και στράβωσες?
Πούλα την ομάδα και φύγε!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Εκείνος ο Ρανιέρι έφυγε ή τον προλαβαίνουμε εδώ τριγύρω; Φέρτον Βαγγέλη, θα σε λατρέψουμε!
φερε τον ρανιερι ρε δημαρχε να πεσουν τα τσιμεντα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τον Ντάουμ, φέρε Βαγγέλα, να αρχίσουμε τα «βαριά»... (τα οποία έτσι κι αλλιώς, όπως πάμε, δεν θα τα γλυτώσουμε...)
ο μπαρτζωκας να ενδιαφερεται αραγε?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
giovanni#10 (05-01-15)
Εστω και την τελευταια στιγμη σοβαρευτειτε. Σοβαρευτειτε και μην κανετε μαλακιες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Κοιτάξτε μόνο να την κάνετε... θα πέσει τρελό γιούχι, τύπε.
There is a Dude in town
παντως μην τρελαινομαστε παιδια, υπαρχουν πολλοι που ειναι υπερ του να φυγει ο μιτσελ. Για τον κοσμο μιλαω και το λεω διοτι στο φορουμ η πλειοψηφια ειναι κατα, αλλα δεν συμφωνουν ολοι σε αυτο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καλά, υπάρχουν και ανώμαλοι, δεν μπορεί να είναι όλοι στρέιτ, τύπε...![]()
There is a Dude in town
Ο Ολυμπιακός, μέσω του Κώστα Καραπαπά, για πρώτη φορά αντέδρασε την έντονη φημολογία περί αποχώρησης του Μίτσελ. Διαβάστε τι έγραψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των ερυθρολεύκων στο facebook...
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των ερυθρολεύκων ανέφερε στο προφίλ που διατηρεί στο facebook.
«Ας σταματήσουν κάποιοι φίλοι... φίλων τις ανοησίες περί Βεργέτη, Τσιώλη, Δώνη και δεν ξέρω και γώ ποιόν άλλον έχουν γράψει, γιατί στο τέλος της ημέρας θα φαίνονται απολύτως γελοίοι! Και κάποιοι Ολυμπιακοί που τσιμπάνε και συμμετέχουν σε όλο αυτό, κακώς το κάνουν... Απλά...», έγραψε –αρχικά- ο Κώστας Καραπαπάς και συνέχισε:
«Και για την ομάδα θα μαθαίνετε απο την ομάδα και απο τα ΜΜΕ που αποδεδειγμένα είναι στο πλευρό μας! Όχι απο τα κοράκια και τους γύπες που στέκονται κοντά της μόνο όταν ματώνει! Και όχι βέβαια απο τους ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ που πλέον δεν ξεγελάνε κανέναν... Όλα έχουν ένα όριο…», κατέληξε.
Στα όσα αναφέρει ο Κώστας Καραπαπάς στο προφίλ του, έρχονται να προστεθεί και η θέση των ερυθρολεύκων για το ζήτημα... Υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή και πως η ομάδα έχει προπονητή, τον Μίτσελ.
Σε οτι ειπε ο καραπαπας φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν τον καλυπτει τον μιτσελ.Ο δε οπαδικοςτυπος βουιζει οτι θα φυγει.Επομενως τι να λεμε τωρα,δηλωση για την δηλωση....,
iakov7 (05-01-15)
Νομίζω ότι μετα το Βαγγέλη θα περάσουμε πέτρινα.Τότε δεν τα φοβόμουνα τώρα όμως τα τρέμω.
Ας τον ξεσκίσουμε στη κριτική δε λέω, πάνω απ΄όλα η Σημαία, αλλά διαφωνώ κάθετα στο να τον απαξιώσουμε.
Ήδη η προσφορά του είναι ανυπολόγιστης αξίας. Έχει την εκτίμηση και την αγάπη, πιστεύω, του συντριπτικού ποσοστού των γαύρων.
Εξ άλλου δεν νομίζω εν τέλει ότι θα αφήσει το Θρύλο ακάλυπτο. Το ότι ενεπλάκη στα κοινά δεν το βλέπω αρνητικά. Δεν το θεωρώ διαπλοκή.
Σίγουρα είναι άνθρωπος με όραμα και για τη πόλη του και για την ομάδα του.
είναι πολύ λίγο να ελπίζεις και είναι τίποτα να ζείς χωρίς το Θρύλο
Εγώ λέω να το κλείσουμε το μαγαζί, γιατί σε λίγο θα ευθύνεται και για την χρεωκοπία της χώρας και την κατάρρευση της Ευρωζώνης.
Θέλω, επίσης, να βάλουμε έναν για μεγαλομέτοχο, από κλήρωση, που θα γίνει σε ανύποπτο παιχνίδι μέσα από την κερκίδα, αφού είναι όλα εύκολα και αφού, στην τελική, αποδεικνύεται ότι δεν θέλει και τίποτα λεφτά να είσαι πρόεδρος.
Προφανώς, έχετε χορτάσει σαν οπαδοί και σας φταίνε όλα. Εδώ, ακόμα, δεν έφυγε καν ο προπονητής και έχουν γραφτεί της Παναγιάς τα μάτια, σαν να έχει προσληφθεί ο επόμενος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (06-01-15), iakov7 (06-01-15), pf7 (06-01-15), polixenios (06-01-15)
Bookmarks