Ολυμπιακος εισαι,ουτε αεκακι ουτε βαζελος,πουλας,δεν ξεπουλας λες και εισαι σε λαικη,μεχρι και την τελευταια μερα των μεταγραφων πουλαγε ,οι μισοι παικτες μην σου πω παραπανω δεν εχουν κανει καν προετοιμασια,εδω και ενα χρονο απο αρχες δεκεμβριου του 13,δεν εχουμε επιθετικο πηρες των παλαίμαχο βαλντεζ ,και δανεικο φετος των μιτρογλου ενα παικτη που εχει να παιξει τοτε που των πηρες 6 μηνες ??? αν ειναι αυτη οργανωση ομαδα επιπεδου τσαμπιονς λιγκ,τοτε εγω ειμαι αστροναύτης,απλα ο προεδρος και οι παρατρεχαμενοι μανατζερ νομιζουν οτι καθε ημερα θα ειναι του αι γιαννιου και θα περνανε τζαμπα παικτες (βλεπε μανωλα,σαμαρη, κτλ)και θα τους πουλαγανε 10-15 μυρια, εκει καπου ο προεδρος ξεχασε οτι εχει ομαδα και οχι περιπτερο...α και οσο για την πορτο οι άνθρωποι για καθε παικτη που πουλανε εχουν ΕΤΟΙΜΟΥΣ 2-3 απο πισω..και ουτε πουλιδο (που ακομα έρχεται) ουτε διαμαντακο
Εστιάζουμε σε άλλα πράγματα: Φταίει ως προς αυτούς που έφερε. Δεν έδιωξε κανέναν, εκτός και αν μας λείπει ο Σαβιόλα και δεν το έχω καταλάβει - γιατί λείπει ακόμα και σε αυτούς που τώρα, θεωρητικά τον έχουν σαν παίκτη. Στο ότι γίνανε λάθη στις προσθήκες, εμφανώς και γίνανε και ίσως και πιο τραγικά και από της Ικέτιδες.
Φυσικά και κατά την άποψή μου, όλο αυτό, δεν οφείλεται μόνο στις μεταγραφές: Κάτι είναι λάθος και μέσα στην ομάδα. Η εικόνα είναι προβληματικότατη και δεν φταίει η ποιότητα του υλικού τόσο ώστε να καλύψει οτιδήποτε άλλο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Απάτσι και βοσκός νομίζω τόπιασαν το θέμα όπως είναι .
Διότι φίλοι μου αν βγάλουμε έξω την απογοήτευση και ίσως τον θυμό από την παρατήρηση, τοτε θα μπούμε νηφάλια στην περιοχή της αντικειμενικότητας.
Σιγα μην είναι καλύτερος ο Σάμαρης από τον Σέρβο πχ. Απίστευτα έυστοχο το παράδειγμα του ηλεκτρολόγου των Φερόε από τον Βοσκό. Σωστά λέει ο Απάτσι ποιος περίμενε ότι δεν θα έβγαιναν κάποιες μεταγραφές.
Τέλος θα συμφωνήσω απόλυτα ότι υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από την ποιότητα του ρόστερ για την τραγική εικόνα της ομάδας. Ας το βρούνε οι αρμόδιοι που είναι και μισθωτοί για αυτό το λόγο. Εμείς οι απέξω είμαστε για να μοιραζόμαστε το πόνο.
Εγώ δεν γράφω, συνηθως, τίποτα σε αυτό το θρεντ, γιατί ούτε θέση έχω στα διοικητικά της ομάδας, ούτε το χέρι για αυτήν στη τσέπη βάζω για να μπορώ να λέω γνώμες και να προτείνω λύσεις και κατευθύνσεις. Μια μόνο παρατήρηση: Βάλε τον Σαλίνο στην θέση του, κύριε Μίτσελ, βάλε τον Ομάρ μπροστά του σαν εξτρέμ, τράβα αριστερά τον Αφελάι και άσε ΠΙΣΩ τον Μαζουάκου με εντολή να μην περνά την σέντρα ούτε στα overlap και βγάλε επιτέλους τον Πιστόλα από την ομάδα. Αν τα είχες κάνει αυτά, δεν θα γράφονταν τόσο πολλά σε αυτό το θρεντ.
*φυσικά πρέπει ΚΑΙ οι κορεσμένοι από τίτλους και φράγκα παίκτες να δείξουν μεγάλύτερο ζήλο στα παιχνίδια.
*αυτό που θέλω να πω είναι: Τι ανακατέβουμε τη διοίκηση στη συζήτηση μετά από κάθε ήττα; Η διοίκηση φταίει γιατί πολύς κόσμος μαλακίστηκε στο ντέρμπυ;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimace : 05-12-14 στις 15:19
δυσκολα φεγγαρια, θα ερχοντουσαν καποια στιγμη. Τεσσερα χρονια ειμασταν μονοι πρωτοι και με διαφορα, φετος λιγο τα λαθη τα δικα μας, λιγο το οτι ο παοκ εχτισε ομαδα καλη κα βρεθηκαμε πισω στη βαθμολογια, με τον αντιπαλο να ειναι πλεον φαβορι.
Θα ζησουμε και με αυτο, θα ζησουμε ακομα και αν χαθει ενα πρωταθλημα, το θεμα ειναι ομως η ομαδα να μεινει συγκεντρωμενη, να παρει αρχικα το παιχνιδι με τη μαλμε και μετα να συνεχισουμε με ψυχραιμια.
Υπερεκτιμησαμε τις δυναμεις της ομαδας και τις δυναμεις του μιτσελ. Ανεξαρτητως αποτελεσματος, το καλοκαιρι που περασε ειναι μαθημα για αυτο που θα ερθει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Sixteen reportedly charged in Greek football match-fixing investigation Those charged are same individuals targeted in preliminary investigation including Olympiakos chairman, says police source
Evangelos Marinakis, president of Olympiakos, before giving evidence last month to a judicial inquiry opened after a referee was injured in a street attack. Photograph: Thanassis Stavrakis/AP
Charges have been brought against 16 people in a large-scale investigation into match-fixing in Greek football, including the chairman of the country’s leading club, a police source has revealed.
Prosecutors did not provide the names of those charged with, among other offences, “participation in a criminal enterprise”, but the source indicated the individuals are the same as those targeted in a preliminary investigation.
Those included Evangelos Marinakis, the president of reigning national champions Olympiakos, the team from the port of Piraeus who have won 16 of the last 18 league titles.
Officials from the Greek football federation and referees have also been charged in the case for offences including “setting up, participating in and directing a criminal organisation, fraud, attempted criminal extortion and corruption”.
The investigation is centred on alleged fixing of matches, including relegation and promotion battles, between 2011 and 2013.
Marinakis, a businessman and ship-owner who has owned Olympiakos since 2010, was previously implicated in another match-fixing scandal in 2010-11 which is still the subject of investigation.
Corruption is endemic in Greek football, while games in the top two divisions were halted for a weekend in November after a top refereeing official was attacked outside his home in Athens.
Πηγή: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Κάποτε ο βόθρος που λέγεται «ελληνικό ποδόσφαιρο» πρέπει να καθαρίσει. Η δικαιοσύνη (αν υπάρχει τέτοια στην Ελλάδα) ας κάνει τη δουλειά της. Αυτό που με τίποτα δεν θέλω είναι να εμπλακεί το όνομα του Ολυμπιακού (καθ' οιονδήποτε τρόπο) στην υπόθεση.
Κάποτε ο βόθρος που λέγεται «ελληνικό ποδόσφαιρο» πρέπει να καθαρίσει. Η δικαιοσύνη (αν υπάρχει τέτοια στην Ελλάδα) ας κάνει τη δουλειά της. Αυτό που με τίποτα δεν θέλω είναι να εμπλακεί το όνομα του Ολυμπιακού (καθ' οιονδήποτε τρόπο) στην υπόθεση.
Έχει ήδη μπλεχτεί.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Sixteen reportedly charged in Greek football match-fixing investigation Those charged are same individuals targeted in preliminary investigation including Olympiakos chairman, says police source
Evangelos Marinakis, president of Olympiakos, before giving evidence last month to a judicial inquiry opened after a referee was injured in a street attack. Photograph: Thanassis Stavrakis/AP
Charges have been brought against 16 people in a large-scale investigation into match-fixing in Greek football, including the chairman of the country’s leading club, a police source has revealed.
Prosecutors did not provide the names of those charged with, among other offences, “participation in a criminal enterprise”, but the source indicated the individuals are the same as those targeted in a preliminary investigation.
Those included Evangelos Marinakis, the president of reigning national champions Olympiakos, the team from the port of Piraeus who have won 16 of the last 18 league titles.
Officials from the Greek football federation and referees have also been charged in the case for offences including “setting up, participating in and directing a criminal organisation, fraud, attempted criminal extortion and corruption”.
The investigation is centred on alleged fixing of matches, including relegation and promotion battles, between 2011 and 2013.
Marinakis, a businessman and ship-owner who has owned Olympiakos since 2010, was previously implicated in another match-fixing scandal in 2010-11 which is still the subject of investigation.
Corruption is endemic in Greek football, while games in the top two divisions were halted for a weekend in November after a top refereeing official was attacked outside his home in Athens.
Πηγή: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Δεν ξέρω αν είναι μπλεγμένος ο Μαρινάκης ή όχι, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι στοιχεία έχουν και αναφέρουν ονομαστικά κάποιον ότι εμπλέκεται σε τόσο σοβαρές απάτες, τη στιγμή που ο ίδιος ο εισαγγελέας δεν έδωσε κανένα όνομα στη δημοσιότητα; Και γιατί θα πρέπει να τους πιστέψω δηλαδή; Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου ή μήπως να τα καταργήσουμε όλα και ν' αρχίσουμε να λέμε ο καθένας ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι και ποιος πιστεύουμε ότι είναι λαμόγιο, χωρίς να έχουμε συνέπειες;
Δεν ξέρω αν είναι μπλεγμένος ο Μαρινάκης ή όχι, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι στοιχεία έχουν και αναφέρουν ονομαστικά κάποιον ότι εμπλέκεται σε τόσο σοβαρές απάτες, τη στιγμή που ο ίδιος ο εισαγγελέας δεν έδωσε κανένα όνομα στη δημοσιότητα; Και γιατί θα πρέπει να τους πιστέψω δηλαδή; Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου ή μήπως να τα καταργήσουμε όλα και ν' αρχίσουμε να λέμε ο καθένας ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι και ποιος πιστεύουμε ότι είναι λαμόγιο, χωρίς να έχουμε συνέπειες;
ριχνουν λασπη και οτι μεινει.ολοι το εχουν πιστεψει οτι εχει κανει κατι οταν απο τη δικογραφια δεν προκυπτει τιποτα τετοιο.
αλλα αντε να αποδειξεις τωρα οπτι δεν εισαι ελεφαντας
ριχνουν λασπη και οτι μεινει.ολοι το εχουν πιστεψει οτι εχει κανει κατι οταν απο τη δικογραφια δεν προκυπτει τιποτα τετοιο.
αλλα αντε να αποδειξεις τωρα οπτι δεν εισαι ελεφαντας
Δεν ξέρω τι προκύπτει απ' τη δικογραφία, μόνο ο εισαγγελέας ξέρει κι ούτε λέω ότι αποκλείεται να είναι μπλεγμένος. Το θέμα είναι ότι είναι ποινικό αδίκημα της εφημερίδας που αναφέρει όνομα, χωρίς να έχει στοιχεία (κι ακόμα κι αν είχε δεν έπρεπε να το αναφέρει χωρίς να συναινέσει ο αρμόδιος εισαγγελέας). Να μας πει κι ο consigliere. Δεν γίνεται να διασύρουν ονόματα, δηλαδή αν δεν αποδειχτεί κάτι, τη ρετσινιά ότι το είπε ολόκληρη guardian ότι είναι μπλεγμένος πως θα την αφαιρέσουν;
Λογικα στηριζονται στο δημοσιογραφικο απορρητο.
Δεν διαφωνω επι της ουσιας μαζι σου αλλα καλως ή κακως ετσι ειναι.
Οποτε, εγκειται στον αναγνωστη και στο τι θελει να πιστευει ο καθενας. Απο κει και περα ο μαρινακης μπορει να κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Στην Αγγλία η νομοθεσία είναι εντελώς διαφορετική, σε κρεμάνε στα μανταλάκια με όνομα, φωτο και διεύθυνση πριν καταλάβεις τί έγινε και δεν χρειάζονται καμιά εισαγγελική εντολή αφού γενικά τα "προσωπικά δεδομένα" είναι έννοια ψιλο-άγνωστη για τους Βρετανούς. Εν τω μεταξύ, όπως λέει και ο Voskos, ο Guardian και ο Observer είναι τυπικά ανθελληνικά έντυπα, τίποτα καλό δεν θα διαβάσεις εκεί μέσα για πάρτη μας.
ηδη αναπολω τον σωκρατη.αν εσυ χοντρε αναλαμβανες την ομαδα το 1992 με τοσα χρεη και βουτηγμενη
στην ανυποληψια και στη 10η θεση τωρα θα παιζαμε στα τοπικα.ο σωκρατης σημερα θα τραβουσε αυτια.
εσυ κατεβα στα αποδυτηρια να δινεις συγχαρητηρια.
ηδη αναπολω τον σωκρατη.αν εσυ χοντρε αναλαμβανες την ομαδα το 1992 με τοσα χρεη και βουτηγμενη
στην ανυποληψια και στη 10η θεση τωρα θα παιζαμε στα τοπικα.ο σωκρατης σημερα θα τραβουσε αυτια.
εσυ κατεβα στα αποδυτηρια να δινεις συγχαρητηρια.
Δεν εισαι και εσύ όπως και εγω απο τους ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ που μας στόλιζε πριν δυο χρονια?
Δεν σου φτάνει η ευρωπαϊκή καταξίωση και η διάφορα 60 θέσεων απο τον Παναθηναϊκό? τι άλλο θες πια?
Να παίζεις και μπάλα?
Δεν ξέρω τι προκύπτει απ' τη δικογραφία, μόνο ο εισαγγελέας ξέρει κι ούτε λέω ότι αποκλείεται να είναι μπλεγμένος. Το θέμα είναι ότι είναι ποινικό αδίκημα της εφημερίδας που αναφέρει όνομα, χωρίς να έχει στοιχεία (κι ακόμα κι αν είχε δεν έπρεπε να το αναφέρει χωρίς να συναινέσει ο αρμόδιος εισαγγελέας). Να μας πει κι ο consigliere. Δεν γίνεται να διασύρουν ονόματα, δηλαδή αν δεν αποδειχτεί κάτι, τη ρετσινιά ότι το είπε ολόκληρη guardian ότι είναι μπλεγμένος πως θα την αφαιρέσουν;
Δηλαδή εαν μεθαύριο δεν γίνει δική τότε οι εμπλεκόμενοι ειναι αθώοι?
ο μονος τροπος για να καθαρισει το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι να γινει ξανα ερασιτεχνικο...ουτε στοιχηματα ουτε μεταγραφες ''παιχταραδων'' ουτε μανατζαραιοι ουτε κωλοφυλλαδες ουτε τιποτα..αντεχουμε ομως να εξαφανιστουμε απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη για αρκετα χρονια(οχι οτι τωρα ειμαστε στην κορυφη)?Να μηδενισουμε το κοντερ?Να βλεπουμε παιζει μπαλα ο ταλαιπωριακος με τον βραδυποριακο?Παιχτες αγνωστοι μεταξυ αγνωστων?Η αλλη λυση ειναι να επενδυσουν ξενοι στο ποδοσφαιρο μας και να το αναβαθμισουν.Αυτο ομως ειναι περισσοτερο σεναριο επιστημονικης φαντασιας παρα ενδεχομενο της πραγματικοτητας....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks