Σελίδα 13 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 3910111213141516172333435363113213313413513 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 241 έως 260 από 12626

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Walk on Through The Rain Το avatar του χρήστη ynwa96

Περιοχή
    Anfield
    Thanks
    388
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 715 φορές σε 465 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και περιτομές, μη σου πω...
    Oι περιτομες κοστιζουν....Τι λες τωρα;
    Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.

- Bill Shankly

Το avatar του χρήστη castillo7

Thanks
    167
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 144 φορές σε 87 μηνύματα
    Ignore User

και πριν την αναρτηση αυτη [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] απορια εχω...ποιος μπορει να κατακρινει τον μαρινακη οτι δεν κανει κατι καλα? οι μπουχεσες με τα αιφοουν και τα λαπτοπ? ας ειμαστε σοβαροι...γεμισαμε μικρα παιδια που εχουν την ελπιδα τους στην ομαδα για να καλυψουν τις προσωπικες τους ανασφαλειες. μην γινεστε παναθηναικοι ...μην γινεστε μιζεροι. μικρα χαζα παιδια. εδω επευφημουν τον αλασκουζο....φαναστειτε αν η ομαδα τους ειχε τον μαρινακη τι θα λεγανε.
    η ομαδα σε καθε επιπεδο σπερνει....οικονομικα ..παικτες ....προπονητη κτλ και οι λοιποι κανουν σαν τα πλουσιοπαιδα που βαριουνται και θελουν να ζησουν περιπετειες παραπονουμενοι για αυτα που εχουν. τοσο πολυ τσιμπανε στις μλκς που πετα ο βαζελος? και εχω μια ερωτηση...αν δεν πουλαγε τον μανωλα τωρα ο μαρινακης ...θα τον βριζανε και θα τον λεγανε κοροιδο. το ιδιο και για το σαμαρη κτλ .....που απο αμπαλοι γινανε υπερπαικτες. εξω ο σαβιολα....κανεναν δεν χαλασε. ο αβρααμ μονος το επελεξε. μαγκια μας που τον αφησανμε.

και μην ακουω παραπονα για τα αγωνιστικα ...ελεος η καραμελα....4-5 απο χωρια αρπαζαμε. η ομαδα ποτε δεν ηταν καλυτερη απο τωρα. και εχοντας κατα νου τους αλλους....γιατι να σπαταλαει χρηματα ασκοπα η ομαδα? για να μην την ακουει το κακομαθημενο το δικο μας απο τον παναθα πως δεν πηραμε καλο αντικαταταστατη? εκει εχουμε φτασει.

και για του λογου το αληθες:
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Τοσες μερες μας κοροιδευουν οι ανυπαρκτοι για αυτα που ΔΕΝ εκανες. Μου τη λεει εμενα το πιτσιρικι ο αδελφος που υποστηριζει τους 3-4ους! ε οχι ρε Μαρινακη

αυτοι ειναι που δημιουργουν το προβλημα...κατι ανασφαλη ανθρωπακια. αν το ελεγε ειρωνικα για πλακα το παιρνω πισω.

το μονο που εχω καταλαβει ....οχι μονο στα ποδοσφαιρικα ..αλλα γενικα στις μερες μας ...ειναι οτι η κοινη λογική διώκεται!
    Μίτσελ, Λεμονής, Μπάγεβιτς, Βαλβέρδε
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

3. Οι ακόλουθοι 11 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον castillo7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (05-09-14), consigliere (05-09-14), dimace (05-09-14), Du3lisT (05-09-14), iakov7 (05-09-14), maniakos7 (05-09-14), panahs7 (05-09-14), sabar77 (05-09-14), sirkostas (05-09-14), vasilis-thrylos7 (06-09-14), voskos_7 (05-09-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από quaresma Εμφάνιση μηνυμάτων
    αδερφέ δεν λεω οτι χρειαζόσουν το πέναλντι για να κερδίσεις το Αγρίνιο, αλλα οταν ειναι πεντακάθαρο πρεπει να δωθεί, με την νίκη παλι δεν μας έδωσε, επίσης στο Αγρίνιο τραυματίστηκαν 3 παιχτες μας, προσωπικα μου αρέσει το σκληρό παιχνίδι αλλα η κλοτσία που έφαγε ο Μανιάτης ήταν απαράδεκτη.
    Το αντιαθλητικό - βρώμικο παιχνίδι των αντιπάλων μας έχει γίνει συνήθειο, αδελφέ. Οι διαιτητές πρέπει να το τιμωρούν προστατεύοντας τους παικτες μας που ταυτόχρονα είναι και περιουσιακά στοιχεία της ομάδας μας. Σε αυτο αρα συμφωνούμε απόλυτα. Αυτό που εγώ λέω είναι πως εμφάνιση όπως του Α ημιχρόνου είναι εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, όπως απαράδεκτη ήταν και η εμφάνιση στο Β ημίχρονο με τη Νίκη Βόλου. Ξέρω πως είναι νωρίς, αλλά αραλίκι και αρχιδιλίκι στην ΑΡΧΗ της σεζόν (όταν ΟΛΟΙ υποτίθεται παλεύουν για μια θέση στην ομάδα, υπάρχουν νέοι παίκτες με όρεξη για διάκριση, οι στόχοι είναι μπροστά και περιμένουν να τους αρπάξουμε, κλπ.) δεν συγχωρείται και δεν φταίει για το ρέκλιασμα και την υποαπόδοση ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ αλλά οι παίκτες μας. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, με ΣΧΕΤΙΚΑ καλή απόδοση, μπορεί να νικήσει οιονδήποτε αντίπαλο και γι αυτό δεν συμφωνώ που αρχίζουν από τώρα τα χωσίματα στη διαιτησία.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από castillo7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    και πριν την αναρτηση αυτη [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] απορια εχω...ποιος μπορει να κατακρινει τον μαρινακη οτι δεν κανει κατι καλα? οι μπουχεσες με τα αιφοουν και τα λαπτοπ? ας ειμαστε σοβαροι...γεμισαμε μικρα παιδια που εχουν την ελπιδα τους στην ομαδα για να καλυψουν τις προσωπικες τους ανασφαλειες. μην γινεστε παναθηναικοι ...μην γινεστε μιζεροι. μικρα χαζα παιδια. εδω επευφημουν τον αλασκουζο....φαναστειτε αν η ομαδα τους ειχε τον μαρινακη τι θα λεγανε.
    η ομαδα σε καθε επιπεδο σπερνει....οικονομικα ..παικτες ....προπονητη κτλ και οι λοιποι κανουν σαν τα πλουσιοπαιδα που βαριουνται και θελουν να ζησουν περιπετειες παραπονουμενοι για αυτα που εχουν. τοσο πολυ τσιμπανε στις μλκς που πετα ο βαζελος? και εχω μια ερωτηση...αν δεν πουλαγε τον μανωλα τωρα ο μαρινακης ...θα τον βριζανε και θα τον λεγανε κοροιδο. το ιδιο και για το σαμαρη κτλ .....που απο αμπαλοι γινανε υπερπαικτες. εξω ο σαβιολα....κανεναν δεν χαλασε. ο αβρααμ μονος το επελεξε. μαγκια μας που τον αφησανμε.

και μην ακουω παραπονα για τα αγωνιστικα ...ελεος η καραμελα....4-5 απο χωρια αρπαζαμε. η ομαδα ποτε δεν ηταν καλυτερη απο τωρα. και εχοντας κατα νου τους αλλους....γιατι να σπαταλαει χρηματα ασκοπα η ομαδα? για να μην την ακουει το κακομαθημενο το δικο μας απο τον παναθα πως δεν πηραμε καλο αντικαταταστατη? εκει εχουμε φτασει.

και για του λογου το αληθες:

αυτοι ειναι που δημιουργουν το προβλημα...κατι ανασφαλη ανθρωπακια. αν το ελεγε ειρωνικα για πλακα το παιρνω πισω.

το μονο που εχω καταλαβει ....οχι μονο στα ποδοσφαιρικα ..αλλα γενικα στις μερες μας ...ειναι οτι η κοινη λογική διώκεται!
    Θερμά συγχαρητήρια γι αυτές τις αράδες και μόνο. Είσαι από τους ελάχστους που το έχουν καταλάβει...

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

castillo7 (05-09-14)

.

Thanks
    265
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 137 φορές σε 95 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βεβαίως και μετράνε και αυτά.
    5
    θα φαει ο Μαρινακης το χιου ΝΤαλας......και εχει και παραπονα απο την διαιτησια...
    δυστυχως δεν κραταει ουτε τα προσχυματα τελος παντων.....
    55 εκατομυρια μπατζετ ...μαλλον οι καθαριστριες στο καραισκακι πρεπει να βγαζουν κανενα 80000 ευρω τον χρονο λογικα ....πραγματικα οποιος τα πιστευει αυτα πρεπει να ειναι ηλιθιος και συγνωμη που το λεω...
    Ακουω διαφορους εδω να λενε οτι πες τα προεδρε οι αλλοι ειναι ανυπαρκτοι...
    Εαν θελετε ΕΙΔΙΚΑ τα τελευταια χρονια να συγκρινεται τον Ολυμπιακο με τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΟΚ ..και τον ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και να λεμε ωραια ειμαστε τοτε μαζι σας και εγω ειμαστε σουπερ!
    Προσωπικα ομως εγω δυστυχως το μονο που βλεπω ειναι ενα ΜΙΖΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ εκτος απο ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και φυσικα εναν ΠΡΟΕΔΡΟ που ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ CL ...
    Βλεπω εναν Ολυμπιακο ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ...δυστυχως θα παρουμε και αλλο πρωταθλημα απο εναν παναθηναικο που δεν εχει φραγκο και εναν ΠΑΟΚ που ντρεπομαι να τον βαζω σατους αντιπαλους....Ο Μαρινακης ΜΕΓΑΛΟΣ MANAGER εχει βγαλει και θα βγαλει τρελα λεφτα και ολα αυτα που ακουω απευθυνεται απλα σε ηλιθιους...

8. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον basketikoss7 για αυτό το μήνυμα:

SIRSOULIS (05-09-14), SKORPIOS7 (05-09-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από basketikoss7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    5
    θα φαει ο Μαρινακης το χιου ΝΤαλας......και εχει και παραπονα απο την διαιτησια...
    55 εκατομυρια μπατζετ ...μαλλον οι καθαριστριες στο καραισκακι πρεπει να βγαζουν κανενα 80000 ευρω τον χρονο λογικα ....πραγματικα οποιος τα πιστευει αυτα πρεπει να ειναι ηλιθιος και συγνωμη που το λεω...
    Εαν θελετε ΕΙΔΙΚΑ τα τελευταια χρονια να συγκρινεται τον Ολυμπιακο με τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΟΚ ..και τον ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και να λεμε ωραια ειμαστε τοτε μαζι σας και εγω ειμαστε σουπερ!
    Προσωπικα ομως εγω δυστυχως το μονο που βλεπω ειναι ενα ΜΙΖΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ εκτος απο ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και φυσικα εναν ΠΡΟΕΔΡΟ που ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ CL ...
    Βλεπω εναν Ολυμπιακο ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ...δυστυχως θα παρουμε και αλλο πρωταθλημα απο εναν παναθηναικο που δεν εχει φραγκο και εναν ΠΑΟΚ που ντρεπομαι να τον βαζω σατους αντιπαλους....Ο Μαρινακης ΜΕΓΑΛΟΣ MANAGER εχει βγαλει και θα βγαλει τρελα λεφτα και ολα αυτα που ακουω απευθυνεται απλα σε ηλιθιους...
    Καλέ αδελφέ στα λόγια και εγώ βγάζω 1 εκ τον χρόνο. Το θέμα είναι: μπορώ να το αποδείξω; Πιστεύω να με πιάνεις. Οι σπέκουλες είναι εύκολες. Το ίδιο και οι δηλώσεις (παντός τύπου) Το θέμα είναι όταν λέμε κάτι να πατάμε στα πόδια μας με επιχειρήματα, γιατί στο μιλητό και στο φανταστικό τώρα που σου γράφω μου παίρνουν πίπα η Κέιτ Μίντλετον μαζί με την Πάρις Χίλτον... Νάσαι καλά.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (05-09-14)

Το avatar του χρήστη captain-cook

Thanks
    4.739
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.128 φορές σε 1.793 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λένε για τα έσοδα εφέτος. Ποιά έσοδα; Είμαστε μείον εννέα εκατομμύρια! Δώσαμε είκοσι, πήραμε τριάντα από πωλήσεις άρα μας μένει ένα εκατομμύριο που έχει ήδη επενδυθεί αυτήν εδώ τη χρονιά, στο πολλαπλάσιο, στο Ρέντη, στην Ακαδημία μας, στο Καραϊσκάκη και τις τεράστιες αλλαγές που έχουν γίνει στο γήπεδο, στον Ερασιτέχνη.
    Μείον ή συν 9 εκατομμύρια;

Το avatar του χρήστη SKORPIOS7

Thanks
    4.831
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.662 φορές σε 834 μηνύματα
    Ignore User

Κανεις μα κανεις δεν ειπε να μην πουλησει
    Δικο του μαγαζι ειναι οτι θελει κανει
    Αλλα μην παει να μας κανει να ξεχασουμε αυτα που ξερουμε απο μπαλα
    Μια ομαδα φτιαχνεται οταν ο κορμος μενει βασικος και παιρνεις παιχτακια να πλαισιωσουν τους παλιους
    Λαμπρο παραδειγμα η ομαδα του ΝΤΟΥΣΚΟ που πηγαινε με αυτοματο πιλοτο χρονια μετα την φυγη του μονο κ μονο γιατι ειχαν βασικο κορμο σταθερο
    Επισης μια ομαδα φταιχνεται απο οτι ξερω δηλαδη τα λιγα αυτα του ποδοσφαιρου ως εξης
    2 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΙ 2 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΦ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΤΚΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ
    Οποτε ολη ευθεια της ομαδας βρισκεται με κλειστα ματια

Αυτα εγω ξερω
    Και αυτα που μου λεει ο μαρινακης τα ακουω βερεσε οτι εβαλε 100 μυρια απο τη τσεπη του

Δηλαδη ρε βαγγελα οι αγγελοπουλοι τι επρεπε να πουν που εχουν χωσει πιστευω αρκετα και εχουν παρει σαν εσοδα ενα μηδενικο?

Επισης σε ενα σημειο λεει

Οι ομάδες –και πρέπει να το καταλάβουν επιτέλους και οι έλληνες οπαδοί- είναι πλούσιες και δυνατές όταν παράγουν χρήματα και όχι όταν βάζει χρήμα σε αυτές ο πρόεδρος τους.

heloοοοοοο η αρσεναλ εχει πολυ καλο λογιστηριο αλλα απο διακρισεις 0
    Και αν δεν σου κατσουν παιχτες για πουλημα ρε βαγγελα φετος μετα το τσου λου τι θα πουλησεις ρε φιλε τελικα και τι θα αγορασεις κιολας αφου δεν θα εχεις και εσοδα απο πωλησεις παιχτων?

Τελος παντων ας κανουμε υπομονη να δουμε το καπελο τι θα βγαλει αυτη τη φορα κ βλεπουμε

Εγω ειπα αν κ φετος πετυχει το πειραμα του χρονου δεν θα ξαναμιλησω ακομα κ παραπληγικο σεντερ φορ να φερει

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Δε μπέρδεψε τίποτα. Χωρίς τις αγοραπωλησίες είμαστε μέσα 9 εκατομύρια. Οι αγοραπωλησίες έφεραν 10 εκατομύρια πλεόνασμα. Αρα περισσεύει 1 εκατομύριο που πάει στον ερασιτέχνη, στο Ρέντη κλπ.

14. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (05-09-14), dimace (05-09-14), iakov7 (05-09-14), pf7 (05-09-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε μπέρδεψε τίποτα. Χωρίς τις αγοραπωλησίες είμαστε μέσα 9 εκατομύρια. Οι αγοραπωλησίες έφεραν 10 εκατομύρια πλεόνασμα. Αρα περισσεύει 1 εκατομύριο που πάει στον ερασιτέχνη, στο Ρέντη κλπ.
    Σωστός! Δεν το είχα καταλάβει όπως το είδα διετυπωμένο. Νάσαι καλά αγοριά!

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (05-09-14)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SKORPIOS7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια ομαδα φτιαχνεται οταν ο κορμος μενει βασικος και παιρνεις παιχτακια να πλαισιωσουν τους παλιους
    Λαμπρο παραδειγμα η ομαδα του ΝΤΟΥΣΚΟ που πηγαινε με αυτοματο πιλοτο χρονια μετα την φυγη του μονο κ μονο γιατι ειχαν βασικο κορμο σταθερο
    Επισης μια ομαδα φταιχνεται απο οτι ξερω δηλαδη τα λιγα αυτα του ποδοσφαιρου ως εξης
    2 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΙ 2 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΦ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΤΚΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ

Αυτα εγω ξερω
    Και αυτα που μου λεει ο μαρινακης τα ακουω βερεσε οτι εβαλε 100 μυρια απο τη τσεπη του

Δηλαδη ρε βαγγελα οι αγγελοπουλοι τι επρεπε να πουν που εχουν χωσει πιστευω αρκετα και εχουν παρει σαν εσοδα ενα μηδενικο?

Οι ομάδες –και πρέπει να το καταλάβουν επιτέλους και οι έλληνες οπαδοί- είναι πλούσιες και δυνατές όταν παράγουν χρήματα και όχι όταν βάζει χρήμα σε αυτές ο πρόεδρος τους.

Και αν δεν σου κατσουν παιχτες για πουλημα ρε βαγγελα φετος μετα το τσου λου τι θα πουλησεις ρε φιλε τελικα και τι θα αγορασεις κιολας αφου δεν θα εχεις και εσοδα απο πωλησεις παιχτων?

Τελος παντων ας κανουμε υπομονη να δουμε το καπελο τι θα βγαλει αυτη τη φορα κ βλεπουμε

Εγω ειπα αν κ φετος πετυχει το πειραμα του χρονου δεν θα ξαναμιλησω ακομα κ παραπληγικο σεντερ φορ να φερει
    Ποια ομάδα του Ντούσκο και ποια ομάδα του Γουλανδρή?

Εδώ έχουμε 2014 και τα πάντα έχουν αλλάξει.

Συνέχεια έχουμε προτάσεις για παίχτες.

Να σου θυμίσω για πόσους απ' την ομάδα του Ντούσκο υπήρξαν προτάσεις? Προτάσεις πραγματικές εννοώ κι όχι μαλακίες που έγραφε ο Πρωταθλητής. 3.

Και οι 3 γίναν δεκτές απ' τον Κόκκαλη. Οι Γεωργάτος/Ζάχοβιτς πουλήθηκαν και του Αμανατίδη η πώληση ματαιώθηκε λόγω του τρακαρίσματος.

Αν ερχόταν πρόταση για 23, θα πουλιούνταν και οι 23. Οπως πουλήθηκε αργότερα κι η Καστιγιάρα.

Δε λέει όχι σε πωλήσεις η Ρεάλ και θα πει ο Ολυμπιακός? Πλέον οι παίχτες-σημαίες τέλειωσαν. Οχι ότι υπήρξαν και ποτέ πραγματικές σημαίες, αλλά τέλος πάντων. Αν θες, τη κάνουμε κι αυτή τη κουβέντα. Εδώ οι μπαουγκάρες έχουν για σημαία τον Κούδα, οι ηρακλειδείς τον Χατζηπαναγή κι οι αεκτζήδες τον Παπαϊωάννου, ενώ στη πραγματικότητα ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΙΝΑΝ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (16-09-14), pf7 (05-09-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SKORPIOS7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτα εγω ξερω

Εγώ τα έχω πει, αγαπητέ Παναγιώτη, μήνες πριν... Πριν τελειώσει η περίοδος. Αλλά δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε κιόλας. (Αυτοί που κάνουν κουμάντο ξέρουν, θέλω να πιστεύω...)

Μεταγραφές μετά από μια καλή σαιζόν. Ενίσχυση ή φτου απ' την αρχή;

Έφτασε λοιπόν το καλοκαίρι και όπως κάθε χρονιά την τιμητική τους έχουν οι μεταγραφές. Άρχισαν να πέφτουν τα πρώτα ονόματα (τα περισσότερα φανταστικά) και να γίνονται συζητήσεις για το πού πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα. Όλα αυτά είναι καλά και αναμενόμενα. Για μένα, όμως, ένα είναι το ζητούμενο:

Ενίσχυση χωρίς να χρειαστεί ο προπονητής να δέσει μια νέα ομάδα απ' την αρχή!

Τι πρέπει λοιπόν να γίνει, ώστε με το καλημέρα των ευρωπαικών μας υποχρεώσεων τον Σεπτέμβρη να είμαστε έτοιμοι;

1. Αφήνουμε την άμυνα ήσυχη. Ο τερματοφύλακας και η άμυνα είναι τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ που αλλάζουν στις σοβαρές ομάδες.
    2. Παίρνουμε παίκτες με ευρωπαική εμπειρία και, ή δυνατόν, με παραστάσεις Τσάμπιονς Λιγκ.
    3. Βάζουμε ως όριο πως το πολύ 4 νέοι παίκτες θα είναι βασικοί τον Σεπτέμβρη (στο πρώτο παιχνίδι μας στο ΤΛ) και 2 ακόμη (το πολύ) θα έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα μέχρι τον Δεκέμβρη.

Το 3. είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Σημαίνει πως με την προσθήκη 4 και μόνο παικτών η ομάδα θα πάρει πάνω ένα 20% τουλάχιστον! Αυτό το ποσοστό είναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟ και αυτό δεν χρειάζεται να το εξηγήσω γιατι είναι απλά ποσοστά. Κάτι τέτοιο όμως ΔΕΝ είναι εύκολο.

Ας υποθέσουμε πως φεύγει ο Κάμπελ. Ο αντικαταστάτης του πρέπει να είναι τουλάχιστον το ίδιο καλός ή (το ζητούμενο) καλύτερός του! Αν λοιπόν ο Κοσταρικανός φύγει γιατί λ.χ θα κοστίζει πολύ, πρέπει να βρούμε κάποιον που θα κοστίζει λιγότερο και θα είναι το ίδιο καλός ή καλύτερος! Μιλάμε για χείμαιρες, παιδιά. Γιατί, αν πάρουμε κάποιον χειρότερο και χάσουμε ένα ποσοστό, έστω 10% στις πτέρυγες, κυνηγάμε ένα συνολικό ποσοστό από τις τρεις εναπομείνασσες μεταγραφές του 30% (για να πούμε πως ενισχυθήκαμε) Αυτό σημαίνει ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ καλύτεροι παίκτες απ' αυτούς που έχουμε. Για την επίθεση πχ, πρέπει να έρθει ένας καλύτερος του Μήτρογλου, στο κέντρο ένας καλύτερος του Τσόρι κλπ!!! (Λέω για τον Πιστόλια, θεωρώντας πως η καλύτερη ομάδα ήταν αυτή των ομίλων και του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος περυσι και βάσει αυτής θα πρέπει να γίνει ενίσχυση. Αλλοίμονο αν πάρουμε ως βάση τον Σκέποβιτς, τον Πέρεζ, τον Βαλτέζ κλπ... Θα πρόκειται για κοροιδία!)

Αν κάθίσετε λοιπόν και σκεφτείτε τι απαιτείται για μια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ενίσχυση, θα καταλάβετε πόσο δύσκολη είναι αυτή, αφού, δυστυχώς, και στο ποδόσφαιρο η μαθηματική λογική είναι αμίλεικτη!

Κάθε προσθήκη λοιπόν, για να είναι ουσιαστική πρέπει να εξεταστεί πολύ προσεκτικά και να γίνει σε σύγκριση με την ομάδα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και παρα λίγο να αποκλείσει την Μάντσεστερ. Οτιδήποτε άλλο θα είναι απλά χάσιμο της συνοχής της ομάδας και φτου απ' την αρχή, που ΔΕΝ πρόκειται να οδηγήσει πουθενά.

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

SKORPIOS7 (05-09-14), voskos_7 (05-09-14)

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Θελω να μου πει ο φιλος ο Σκορπιος τι εκανε το λαμπρο παραδειγμα που ειπε στην Ευρωπη.
    Τιποτα,μια τρυπα στο νερο.
    Ο Ολυμπιακος αυτη την στιγμη ειναι στην καλυτερη του φαση Ευρωπαικα,ειτε το δεχεστε ορισμενοι ειτε οχι.
    Δειτε επιτελους την πραγματικοτητα,τι μεγεθος ειναι ο Ολυμπιακος στην Ευρωπη.
    Τι διαολο,μηπως νομιζετε οτι ο Ολυμπιακος επαιρνε το ενα τσαμπιονς λιγκ μετα το αλλο και ηρθε ο Μαρινακης και μας κατεστρεψε;
    Ελεος μ αυτη την γκρινια και την καταστροφολογια,ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα προτυπο για τα Ελληνικα δεδομενα,μακαρι να λειτουργουσαν κι αλλοι ετσι.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

22. Οι ακόλουθοι 8 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sabar77 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (05-09-14), captain-cook (05-09-14), consigliere (05-09-14), Du3lisT (05-09-14), iakov7 (05-09-14), kwtsios (16-09-14), panahs7 (05-09-14), sirkostas (05-09-14)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

55 εκατομμυρια μπατζετ μισθων δεν ειναι πολλα αν βαλετε μεσα και την εφορια των παιχτων η οποια τα τελευταια 4-5 χρονια εχει αλλαξει και εχει παει στο 45% εκει που παλαιοτερα ηταν 20-25% δεν θυμαμαι.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (05-09-14)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από basketikoss7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    5
    Απανταω ενα-ενα στα θεματα που θετεις:

1. Το να εχεις παραπονα απο τη διαιτησια δεν ειναι τοσο τραγικο. Εγινε ενα πεναλτι, δεν το εδωσαν, διαμαρτυρηθηκαμε.

2. Στα 55 μυρια που ειπε δεν ξερω ποιους μισθους βαζει μεσα, αλλα ψεματα δεν μπορει να πει. Αυτα φαινονται και στους ισολογισμους. Αν υπολογισεις λοιπον οτι η εφορια ειναι 45% τοτε απο τα 55 παμε στα 38 καθαρα. Οταν εχεις καμια εξηνταρια συμβολαια δεν ειναι τοσο παραλογο νουμερο.

3. Ο παοκ παντα ανυπαρκτος ηταν, ο βαζελος εδω και τρια χρονια ειναι δυσκολα, αλλα αυτοι ειναι οι αντιπαλοι. Εδω και ενενηντα χρονια αυτοι ειναι οι αντιπαλοι. Και μην ξεχναμε που ηταν ο βαζελος οταν ηρθε ο μαρινακης.

4. Καραστημενο ελληνικο πρωταθλημα; Μαλιστα. Αλλα αν εβαζε φραγκα απο την τσεπη του και δεν χρειαζοταν να πουλησει δεν θα μας ενοχλουσε, ενω τωρα μας ενοχλει;

5. Ας βαλει φραγκα ο καραφλουζος να φτιαξει ομαδα, τι να γινει δηλαδη να του δωσει ο χοντρος απο τα κερδη του Ολυμπιακου;

6. Δεν νομιζω πως εχει αναγκη τα 6-7 μυρια το χρονο (απο τον Ολυμπιακο) ο χοντρος, οταν συγκαταλεγεται στους 50 μεγαλυτερους εφοπλιστες του πλανητη.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

26. Οι ακόλουθοι 8 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

consigliere (05-09-14), Du3lisT (05-09-14), kwtsios (16-09-14), panahs7 (05-09-14), Rena (05-09-14), sabar77 (05-09-14), sirkostas (05-09-14), voskos_7 (05-09-14)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.436 φορές σε 19.042 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απανταω ενα-ενα στα θεματα που θετεις:

1. Το να εχεις παραπονα απο τη διαιτησια δεν ειναι τοσο τραγικο. Εγινε ενα πεναλτι, δεν το εδωσαν, διαμαρτυρηθηκαμε.

2. Στα 55 μυρια που ειπε δεν ξερω ποιους μισθους βαζει μεσα, αλλα ψεματα δεν μπορει να πει. Αυτα φαινονται και στους ισολογισμους. Αν υπολογισεις λοιπον οτι η εφορια ειναι 45% τοτε απο τα 55 παμε στα 38 καθαρα. Οταν εχεις καμια εξηνταρια συμβολαια δεν ειναι τοσο παραλογο νουμερο.

3. Ο παοκ παντα ανυπαρκτος ηταν, ο βαζελος εδω και τρια χρονια ειναι δυσκολα, αλλα αυτοι ειναι οι αντιπαλοι. Εδω και ενενηντα χρονια αυτοι ειναι οι αντιπαλοι. Και μην ξεχναμε που ηταν ο βαζελος οταν ηρθε ο μαρινακης.

4. Καραστημενο ελληνικο πρωταθλημα; Μαλιστα. Αλλα αν εβαζε φραγκα απο την τσεπη του και δεν χρειαζοταν να πουλησει δεν θα μας ενοχλουσε, ενω τωρα μας ενοχλει;

5. Ας βαλει φραγκα ο καραφλουζος να φτιαξει ομαδα, τι να γινει δηλαδη να του δωσει ο χοντρος απο τα κερδη του Ολυμπιακου;

6. Δεν νομιζω πως εχει αναγκη τα 6-7 μυρια το χρονο (απο τον Ολυμπιακο) ο χοντρος, οταν συγκαταλεγεται στους 50 μεγαλυτερους εφοπλιστες του πλανητη.
    1. Σαφώς και έχεις δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι (που δεν έχεις, απλά εμείς, έτσι μάθαμε και γάμα το, τώρα) άλλα, το να κουβαλάς όλο το βαρύ πυροβολικό στον Πρόεδρο της ΕΠΟ, δείχνει αγωνία άνευ προηγουμένου.
    2. Τα 55 εκ είναι προυπολογισμός εξόδων - η εφορία αφορά μόνο τους παίκτες (που εκεί υπάρχει το 45%), στους υπαλλήλους, δεν νομίζω να είναι και πάρα πολλοί που υπερβαίνουν το αφορολόγητο.
    3. Τα έχουμε ξαναπεί ότι ο Κόκκαλης τους εξάντλησε και ο Μαρινάκης τους επανακυκ... τους αποτελείωσε, όλους.
    4. Φυσικά, ούτε ένα σημείο δεν πιάνουμε... Μήπως να τα βγάζει η ΕΠΟ δελτίο, σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους, που κάνουν τους έκπληκτους από τις διακυμάνσεις του σκορ και τις εναλλαγές στις θέσεις της βαθμολογίας και τα διαφημίζουν κιόλας; Συνέλθετε και σταματήστε το αυτομαστίγωμα - κανείς δεν θα μας πει συγχαρητήρια.
    5. Αμε; Στην Αγγλία, πώς το κάνουν (δεν θέλω τώρα, μαλακίες - αντιρρήσεις, ότι δεν κάνουν αυτό ακριβώς και μοιράζουν λεφτά που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που λέμε.);
    6. Ενώ είχε ανάγκη το 1 εκ του Χολέμπας και τον πακετάρισε;;;

Ξανασοβαρευτείτε.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

28. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (05-09-14), dtakis80 (05-09-14), sirkostas (05-09-14)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Στα φρύδια μου τι λέει ο δημοτικός σύμβουλος. Ούτως ή άλλως εκεί τους έχω γραμμένους τους πολιτικούς. Στο γήπεδο θα κριθεί η ομάδα και πείτε με μίζερο, πείτε με μπουχέσα, πείτε με ηλίθιο, πείτε με ό,τι θέλετε.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

30. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (11-09-14), consigliere (05-09-14), Red&White-Nick-7 (05-09-14)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Μα εδώ, δεν έχουμε καν δείγμα από αγωνιστικά δεδομένα...

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Δεν υπάρχει βιασύνη. Θα έρθουν και τα δείγματα.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Κοσμά, εγώ, μέσα: Μαζί σου - σιγά μην άφηνα την ευκαιρία.
    Το ζήτημα είναι να μην κάνουμε σαν να γίνονται τίποτε πρωτόγνωρα πράγματα, που εμείς, ούτε τα είχαμε φανταστεί.
    Δεν μπορεί να κλαίμε με το ίδιο δράμα ρε μόρτηδες. Δύο φορές, βγήκε - μην το ξεφωνίζουμε αβέρτα, σαν να ζούμε κάθε χρονιά χωρίς να υπήρχε προηγούμενη.
    Ο ένας, είπε, "Έτσι έχουν τα πράγματα" - ο άλλος είπε "ας φύγουν όλοι θα την κάνω ομάδα, πάλι" - το έχουν ξανακάνει και πέτυχε - τι ζητάμε;
    Αν δεν τα καταφέρουν αυτή τη φορά, πάλι, δεν χάλασε ο κόσμος: Έτσι και αλλιώς, ξανά στην δουλειά θα πάμε και ο ήλιος θα βγει από την ανατολή.

34. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (05-09-14)

Σελίδα 13 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 3910111213141516172333435363113213313413513 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές