Tι έγινε πάλι? Ούτε καν θυμάμαι τι είχε γραφτεί σ' αυτά τα ποστς, αλλά σίγουρα δεν τσακωθήκαμε με τον Μήτσο και τον Στάθη.
Tι έγινε πάλι? Ούτε καν θυμάμαι τι είχε γραφτεί σ' αυτά τα ποστς, αλλά σίγουρα δεν τσακωθήκαμε με τον Μήτσο και τον Στάθη.
ειμασταν οφ-τοπικ.δεν μπορουμε να κανουμε και πλακιτσα ρε πουστη μου....
να γελασει λιγο το χειλακι μας μεσα στη μαυριλα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sk12072 (03-09-14)
Ρε Βαγγέλα θέλω και εγώ να γίνω σκάουτερ...
30 χιλιάρικα το χρόνο... Όχι παραπάνω...
Σκάουτερ πωλήσεων?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
differance (03-09-14)
Δεν νομίζω - εκτός αν έχουμε βάλει στο μάτι να αφανίσουμε καμία Μπόκα, ή καμία Ρίβερ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
VALVERDES_7 (03-09-14)
ena oreo arthro apo olympiakos24 :
"Γιατί έγινες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; Αλήθεια σε παρακαλώ πες μου... γιατί είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... πως έγινες, ποιος είναι ο λόγος που υποστηρίζεις αυτή την ομάδα; Τι είναι αυτό που σε τραβάει σε αυτήν;
Μήπως έγινες Ολυμπιακός για κάποιον παίκτη ή κάποιον προπονητή; Μπααα δεν νομίζω... Μήπως γιατί είναι η ομάδα που παίζει πάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ με άλλες μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες; Μπααα... ούτε αυτό το νομίζω...
Άλλωστε οι παίκτες και οι προπονητές έρχονται και πάνε, το ίδιο και οι παρουσίες στην Ευρώπη. Το ίδιο και τα λεφτά και τα προβλήματα.... Θυμάμαι τότε που ήμασταν 8οι στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκτός Ευρώπης και στον αγώνα με τον τελευταίο της κατηγορίας, Διαγόρα Ρόδου, το ΟΑΚΑ ήταν ασφυκτικά γεμάτο με τα εισιτήρια να πωλούνται στην μαύρη στην Ομόνοια...
Τώρα μετά από τόσες επιτυχίες και πρωταθλήματα, το κωλαράκι μας στο αναπαυτικό κάθισμα του Καραϊσκάκη το βάζουμε μονάχα για να δούμε κάποιους κυρίους που έρχονται και προσκυνάνε μέσα στον ΝΑΟ, όπως οι κ.κ. Βαν Πέρσι και Ρόις...
Θυμάμαι τότε που γεμίζαμε το μισογκρεμισμένο Καραϊσκάκη και κάθε γήπεδο της Ελλάδας, με τις μηδενικές ανέσεις (αλήθεια μήπως θυμάστε τα ουρητήρια του παλιού Καραϊσκάκη;) τα γκρεμισμένα τσιμέντα και τις κλειστές διαβρωμένες θύρες... Ζητάγαμε το σπίτι μας, το Νέο Καραϊσκάκη μας... Το έχουμε τώρα... Και;;;
Θυμάμαι τότε που οι μεταγραφάρες ήταν ο Τρούπκος, ο Μιχάλης Βλάχος, ο Στιβ Ρεφενές, ο Γιώργος Μουρατίδης, o Γιουσκόβιακ, ο Γιεκινί και ο Ίβιτς... όλοι τους καλτ φυσιογνωμίες έτσι; Τώρα βέβαια εμείς έχουμε μάθει σε Ζάχοβιτς (Τζιοβάνι δεν βάζω γιατί πρέπει να πανηγύρισαν καμιά χιλιάδα άνθρωποι όταν τον είχαμε πάρει, σε αντίθεση με τον Σλοβένο), Ριβάλντο, Ριέρα και Σαβιόλα...
ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ; Εγώ μέσα στο γήπεδο βλέπω μόνο την ερυθρόλευκη φανέλα και ανατριχιάζω... δεν με ενδιαφέρει ποιος θα την φοράει... Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζει με πάθος και δύναμη σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Κυρίως, όμως, αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να θέλει να παίζει για τον Ολυμπιακό... Ίσως να έχω μείνει δεκαετίες πίσω, δεν θα σας πω όχι... αλλά εγώ και πιστεύω πολλοί μαζί με εμένα, έτσι νοιώθουν... εγώ θέλω πάνω από όλα να είναι καλά η ομάδα με εμένα στην εξέδρα, να πανηγυρίζω τα γκολ και τις κούπες...
Όποιος έχει άλλες φιλοδοξίες, οι πόρτες είναι ανοιχτές... Σεβόμαστε, αλλά για εμάς πάνω από όλα είναι ο Ολυμπιακός γιατί εδώ και 90 χρόνια αυτό που παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο είναι μονάχα η ερυθρόλευκη και η μαγική εξέδρα...
Όλα τα άλλα έρχονται και φεύγουν, γράφουν την ιστορία τους βέβαια, καλή ή όχι και τόσο, αλλά στο τέλος φεύγουν... και μένουν οι αναμνήσεις και όλοι εμείς... όχι οι λογιστές, οι φοροτεχνικοί και οι μανατζαρέοι...
Εγώ και εσύ που είτε καθόμασταν στα διαβρωμένα από τον καιρό τσιμέντα της παλιάς 7 είτε καθόμαστε τώρα στα καρεκλάκια του Νέου Καραϊσκάκη, για εμάς είναι το ίδιο!
Εμείς που κάνουμε τον σταυρό μας και λέμε δόξα συ Ολυμπιακός, εμείς που δεν χάνουμε ματς, αλλά και εμείς που ζούμε τόσα χιλιόμετρα μακριά από τον Πειραιά, αλλά κάθε ημέρα, με αγώνα ή χωρίς κάνουμε αληθινό το... "ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!" "
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
Ο Μαρινάκης στους εφιάλτες του, βλέπει ότι βραβεύει σαν Πρόεδρος της ομάδας, τους τέσσερεις κορυφαίους παίκτες, σε συμμετοχές, στην ιστορία του συλλόγου, τους οποίους ο ίδιος είχε φέρει...
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Βρέντζο και τον Σάββα Θεοδωρίδη, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή.
Οι άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" παρέμειναν σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψής τους εντός του γραφείου του προέδρου της ομοσπονδίας, Γιώργου Σαρρή, με τον οποίο και συναντήθηκαν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση συμμετείχε το στέλεχος της διαιτησίας, Θανάσης Μπριάκος.
ADVERTISEMENTΟ λόγος της συνάντησης φέρεται να είναι η διαιτησία, για την οποία ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει παράπονα, κυρίως μετά το ματς με τον Παναιτωλικό.
αν ειναι αληθεια αυτα ειστε ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ...
Αν πάλι δεν είναι, πάλι είναι ρεντίκολα γιατί τους έχεις ικανούς να το κάνουν...
ynwa96 (04-09-14)
εδω ο αλλος πηγε και εκανε συναντηση με τον πλεον αναρμοδιο για το θεμα, αντωνη σαμαρα, τουλαχιστον ο σαρρης αν εχει καποιος παραπονα ειναι ο αρμοδιος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Στον Σαρρή ο Μαρινάκης με οργή για τη διαιτησία
Προγραμματισμένη επίσκεψη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχοντας μαζί του τους Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Βρέντζο και εκεί εκφράστηκαν τα παράπονά του για την διαιτησία των δυο πρώτων αγωνιστικών της Super League.
Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι ήταν μια προγραμματισμένη συζήτηση σχετικά με το ποδόσφαιρο γενικά και όχι για τους "ερυθρόλευκους", όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τα σφυρίγματα στα παιχνίδια με τη Νίκη Βόλου και τον Παναιτωλικό και πιστεύει ότι η ομάδα του αδικήθηκε.
Στο Λιμάνι κάνουν λόγο για τέσσερα πέναλτι που δεν έχουν δοθεί και δυο κόκκινες κάρτες που χαρίστηκαν σε αντιπάλους, με αποκορύφωμα το σκληρό παιχνίδι -όπως υποστηρίζουν- των παικτών του Παναιτωλικού το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλησε να παρουσιάσει τις δικές του θέσεις προς τον ομόλογό του της Ομοσπονδίας, ενώ παράλληλα έγινε κουβέντα και για τους ορισμούς που έχουν γίνει από τη Λίγκα σχετικά με τους διαιτητές.
Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε και στο Δ.Σ. της Super League και μάλιστα θα υπάρξει σχετική επικοινωνία με τον Χιου Ντάλας, διότι θεωρείται ότι το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Για παράδειγμα ο Βοσκάκης από τα Χανιά τοποθετήθηκε τέταρτος διαιτητής στο Αγρίνιο και είναι ένα θέμα που θα πρέπει να λυθεί και να μειωθούν τα έξοδα, αν γίνουν καλύτεροι ορισμοί.
Τα λέει με τους οργανωμένους
ADVERTISEMENTΕξάλλου, στις 20:00 ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας και εκεί θα τεθούν επί τάπητος όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον Ολυμπιακό και θα ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks