Σελίδα 2 από 629 ΠρώτηΠρώτη 1234561222324252102202302402502 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 21 έως 40 από 12578

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.334 φορές σε 18.972 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    βάλε όμως ότι τα ετήσια έξοδα ενός συλλόγου σαν του ολυμπιακού είναι πάνω από 80εκ. και μπορεί εμείς σαν οπαδοί να βλέπουμε σαν τσέπωμα τα 27εκ αλλά δεν είναι ούτε το 1/3 των χρημάτων που χαλάει η ομάδα. και εδώ που τα λέμε κακώς κάνει ο μαρινάκης (και ο κόκκαλης παλιότερα) που βάζει λεφτά από την τσέπη του για να τον βρίζουμε εμείς
    Πίστεψέ με, Πάνο, ο Βαγγέλης και ο Σωκράτης, πιστεύω ότι κάνουν την καρδιά τους πέτρα και συνεχίζουνε να πετάνε λεφτά "από την τσέπη τους" ενώ όλος ο κόσμος τους βρίζει.

Η διαφορά, είναι ότι αν διαβάσεις την τελευταία πρόταση, θα βρεις μία ανακρίβεια που αφορά τα εισαγωγικά της "τσέπης τους" (η οποία σηκώνει πολλή μεγάλη συζήτηση), ενώ εγώ θα βρω δυό, προσθέτοντας και το όλος ο κόσμος.

ΑΝ ο Βαγγέλης ήθελε να κάνει μία ομάδα με τον τρόπο που μας λέει ότι την θέλει, έπρεπε να ρίξει πολλά λεφτά στο σκάουτινγκ και στις υποδομές (προς το παρόν, σε κανένα από τα δύο δεν είμαστε σε ικανοποιητική κατάσταση - μιλάνε τα αποτελέσματα): Το ποσό κρίθηκε μεγάλο και δεν "έπεσε" - πέρα από κάτι αγορές γης, την οποία δεν ξέρουμε πως θα αξιοποιηθεί.
    Επειδή λοιπόν, ούτε έχουμε αγοράσει ποτέ κανένα ταλέντο αξίας πολλών εκατομμυρίων για να το πουλήσουμε για περισσότερα, ούτε μεγάλα ονόματα της προκοπής είδαμε, επί τελευταίου, μπορώ να σου πω ότι λεφτά, σοβαρά, δεν πέφτουν και ο κόσμος, που αδειάζει τα γήπεδα στη μπάλα, ψυχοπαθής, δεν είναι - ούτε φταίνε τα σινεμά, τα μπουζούκια και τα κλάμπ.

Επιπλέον, το εργοστάσιο που βρίσκεις και αγοράζεις τον Καραβιάν ετών 26 με 5 εκατοστάρικα και τον πουλάς με 3 εκατομμύρια, ακόμα, δεν έχει λειτουργήσει και ούτε πρόκειται. Δεν θα ανοίξουμε εμείς καινούργιους δρόμους στη διοίκηση των ποδοσφαιρικών ομάδων.

Θέλω κάτι απλό: ΠΛΑΝΟ. Μόνο αυτό δεν βλέπω. Αντιθέτως από πλευράς διοίκησης, έχω ένα κάρο Καραπαπάδες, το καλοκαίρι, να μου τάζουν άλλους και να βλέπω τελείως άλλους και Θεοδωρίδηδες, το χειμώνα, να μου λένε ότι αυτό που βλέπω, δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Και φυσικά, στην όλη συζήτηση, οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες, καλό θα είναι να μην μπαίνουν στο ίδιο καλάθι με τους μπασκετικούς, γιατί τα λεφτά ενός νικηφόρου παιχνιδιού του ΤΛ, με τα εισητήρια, ο μπασκετικός, πρέπει να πάρει δύο Ευρωλίγκες για να δει μαζεμένα.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

2. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (26-06-14), kwtsios (22-07-14), SOLID (07-07-14), vouke7 (26-06-14)

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν λεω Θεους και δεμονες εννοειται πως βαζω μεσα και το λουζερικη ορισμενων παιχτων απεναντι στον βαζελο και οχι μονο την διαιτησια που εχει παιξει κατα καιρους πρωταγωνηστικο ρολο!

Ο Μαρινακης αμα το πας και ετσι εχει κανει πολλες κηδειες στον βαζελο?
    Δεν θα παω στην φετινη τριαρα που ηρθαν τα τσικο του βαζελου κ σε ξεφτυλισαν μεσα στο γηπεδο σου,ας παω επι εποχη τζιμπριλαρου!
    Ακομα και με τα κοζα της διαιτησιας δεμενα βογγουσες για να παρεις αποτελεσμα ααααααν το επερνες απεναντι στον βαζελο!

εκει δεν σε ειδα να του τα χωνεις,οπως στους αδερφους,γιατι επειδη περναμε το πρωταθλημα του κακομοιρη?

Ελα Πανο,καποιοι εχετε αδυναμια στον Μαρινακη,κακο δεν ειναι,πειτε το,μην το φερνετε αποξω αποξω ...

Χεσμενο τον εχω τον καθε Μαρινακη εγω και αμα δεν κανει τα δεοντα θα του τα χωνω οπως και θα περνει τα ευσημα οταν πρεπει!!!

(ακου βαζει και απο την τσεπη του ο Μαρινακης,τι αλλο θα ακουσω ακομα)
    ώπα τα μπερδεύεις

κοίτα τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ έλεγα και επί κόκκαλη. τη στιγμή που η ομάδα ρίχνει σφαλιάρες και δεν τολμούν οι άλλοι να σηκώσουν κεφάλι από την πολλή φάπα τότε δεν έχω λόγο να κακολογήσω τον κάθε πρόεδρο.

αυτό που ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι πολύ βασικό είναι η συμπεριφορά που βγάζει η ομάδα. στο ποδόσφαιρο βλέπεις ότι έχουμε εμείς και πάνω από όλα οι παίκτες ένα αίσθημα ανωτερότητας προς όλους γιατί πολύ απλά έτσι είναι! αν τύχει να χάσεις από τη βαζέλα θα είναι είτε επειδή δε σε νοιάζει είτε επειδή οι άλλοι έφτασαν στο πικ τους και εμείς στα χειρότερά μας. σε κάθε περίπτωση όμως ΞΕΡΕΙΣ ότι είσαι καλύτερος! ε στο μπάσκετ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και αυτό μας αρρωσταίνει.

το κακό είναι που βλέπω ότι απαξιώνεις το πρωτάθλημα αλλά είτε ξεχνάς τα πέτρινα είτε δεν τα έζησες και εγώ τα έζησα σαν μικρό παιδί που ήταν χειρότερο. η διαιτησία δε μας ευνοεί σαν ολυμπιακός αλλά σαν μεγάλη και επιθετική ομάδα. πάντα η ομάδα που επιτίθεται στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα θα πάρει 2-3 σφυρίγματα παραπάνω. ΠΟΤΕ ο βάζελος δεν είχε καλύτερη ομάδα από μας. και για να τα λέμε όλα το 2004 έγιναν τα άπειρα εγκλήματα για να το πάρει η αλογοτροφή, που το κάθε ματς έληγε στο '95 μέχρι να βάλουν γκολ.

να ξέρεις ότι γράφω στα @@ μου τον κάθε πλούσιο που καλοπερνάει και εγώ πασχίζω να ζήσω, να πληρώνω λογαριασμούς και να βγάλω για καφέ την κοπέλα μου. καθόμαστε εδώ κάνουμε μια κριτική και προσπαθώ από την πλευρά μου να βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά. εγώ βλέπω ότι μια ομάδα πρωταθλητισμού σαν εμάς έχει ΠΟΛΥ περισσότερα έξοδα από έσοδα οπότε δεν έχω την απαίτηση να βάζει ο άλλος το χέρι στην τσέπη για να είμαι εγώ καλά. τι να πω; ότι θέλω να βάλει 300 εκ για μεταγραφές; θέλω. γίνεται; όχι.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πίστεψέ με, Πάνο, ο Βαγγέλης και ο Σωκράτης, πιστεύω ότι κάνουν την καρδιά τους πέτρα και συνεχίζουνε να πετάνε λεφτά "από την τσέπη τους" ενώ όλος ο κόσμος τους βρίζει.

Η διαφορά, είναι ότι αν διαβάσεις την τελευταία πρόταση, θα βρεις μία ανακρίβεια που αφορά τα εισαγωγικά της "τσέπης τους" (η οποία σηκώνει πολλή μεγάλη συζήτηση), ενώ εγώ θα βρω δυό, προσθέτοντας και το όλος ο κόσμος.

ΑΝ ο Βαγγέλης ήθελε να κάνει μία ομάδα με τον τρόπο που μας λέει ότι την θέλει, έπρεπε να ρίξει πολλά λεφτά στο σκάουτινγκ και στις υποδομές (προς το παρόν, σε κανένα από τα δύο δεν είμαστε σε ικανοποιητική κατάσταση - μιλάνε τα αποτελέσματα): Το ποσό κρίθηκε μεγάλο και δεν "έπεσε" - πέρα από κάτι αγορές γης, την οποία δεν ξέρουμε πως θα αξιοποιηθεί.
    Επειδή λοιπόν, ούτε έχουμε αγοράσει ποτέ κανένα ταλέντο αξίας πολλών εκατομμυρίων για να το πουλήσουμε για περισσότερα, ούτε μεγάλα ονόματα της προκοπής είδαμε, επί τελευταίου, μπορώ να σου πω ότι λεφτά, σοβαρά, δεν πέφτουν και ο κόσμος, που αδειάζει τα γήπεδα στη μπάλα, ψυχοπαθής, δεν είναι - ούτε φταίνε τα σινεμά, τα μπουζούκια και τα κλάμπ.

Επιπλέον, το εργοστάσιο που βρίσκεις και αγοράζεις τον Καραβιάν ετών 26 με 5 εκατοστάρικα και τον πουλάς με 3 εκατομμύρια, ακόμα, δεν έχει λειτουργήσει και ούτε πρόκειται. Δεν θα ανοίξουμε εμείς καινούργιους δρόμους στη διοίκηση των ποδοσφαιρικών ομάδων.

Θέλω κάτι απλό: ΠΛΑΝΟ. Μόνο αυτό δεν βλέπω. Αντιθέτως από πλευράς διοίκησης, έχω ένα κάρο Καραπαπάδες, το καλοκαίρι, να μου τάζουν άλλους και να βλέπω τελείως άλλους και Θεοδωρίδηδες, το χειμώνα, να μου λένε ότι αυτό που βλέπω, δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Και φυσικά, στην όλη συζήτηση, οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες, καλό θα είναι να μην μπαίνουν στο ίδιο καλάθι με τους μπασκετικούς, γιατί τα λεφτά ενός νικηφόρου παιχνιδιού του ΤΛ, με τα εισητήρια, ο μπασκετικός, πρέπει να πάρει δύο Ευρωλίγκες για να δει μαζεμένα.
    θα ήταν ενδιαφέρουσα μια τέτοια κουβέντα

συμφωνώ σε αυτό εννοείται όπως και όλοι εδώ μέσα πιστεύω

δεν είναι λογική να έρθουν μεγάλα ονόματα, το θέμα είναι να έρχονται παίκτες που μπορούν να προσφέρουν, να έχουν φιλοδοξία και ικανότητες είτε έρχονται με μεταγραφή (βλ. σάμαρης) είτε δανεικοί (βλ. κάμπελ-ρομπέρτο). και φυσικά πάμε πάλι στο σκάουτινγκ που συμφωνούμε

και ποιος δεν το θέλει; δε διαφωνούμε επί της ουσίας σε κάτι.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα ήταν ενδιαφέρουσα μια τέτοια κουβέντα

συμφωνώ σε αυτό εννοείται όπως και όλοι εδώ μέσα πιστεύω

δεν είναι λογική να έρθουν μεγάλα ονόματα, το θέμα είναι να έρχονται παίκτες που μπορούν να προσφέρουν, να έχουν φιλοδοξία και ικανότητες είτε έρχονται με μεταγραφή (βλ. σάμαρης) είτε δανεικοί (βλ. κάμπελ-ρομπέρτο). και φυσικά πάμε πάλι στο σκάουτινγκ που συμφωνούμε

και ποιος δεν το θέλει; δε διαφωνούμε επί της ουσίας σε κάτι.
    Γενικά, αμφιβάλλω αν υπάρχει τόσο μεγάλη και ατελείωτη αγάπη ειδικά από κάτι τέτοιους, που συντηρούν τμήματα στα οποία το χρήμα πάει και έρχεται, με ζημία και χωρίς τουλάχιστον κανένα αντισταθμιστικό κέρδος.

Χωρίς να με έχουν χαλάσει μεταγραφές όπως του Τζιοβάννι και του Καρεμπέ, προτιμώ να βρεις 2 Κάμπελλ και να μην βγει κανένας, παρά να πληρώσεις 1 Σαβιόλα και να τον ψάχνεις ολόκληρο εξάμηνο, γιατί ποδοσφαιρικά - μυικά, μάλλον, τα έχει φάει τα ψωμιά του. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που σχεδόν "χάνει" δεύτερο εξάμηνο και δεν μου έκανε καμία εντύπωση, όταν το είδα, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι "δεν το είδαν" αυτοί που έπρεπε.

Εκεί πρέπει να πέσουν τα λεφτά (και στην υποδομή, που αυτούς, τους φέρνεις και τους βελτιώνεις, καθώς έτοιμοι, δεν είναι για τα δόντια μας), Πάνο και μόνο εκεί δεν έχουν πέσει. Κόσμος, πάει - κόσμος έρχεται, καμία φιλοσοφία, κάτι φευγαλέα κονέ με μάνατζερ... Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, για κάποιον ο οποίος θέλει να λέει ότι διοικει σοβαρό μαγαζί.

Και ακόμα περισσότερο, δεν είναι πρόεδρος αυτός, που θα έχει και απαίτηση να μην ακούγεται το παραμικρό για την πάρτη του.

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

AIIZ (27-06-14), dtakis80 (26-06-14)

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

ώπα τα μπερδεύεις

κοίτα τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ έλεγα και επί κόκκαλη. τη στιγμή που η ομάδα ρίχνει σφαλιάρες και δεν τολμούν οι άλλοι να σηκώσουν κεφάλι από την πολλή φάπα τότε δεν έχω λόγο να κακολογήσω τον κάθε πρόεδρο.

αυτό που ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι πολύ βασικό είναι η συμπεριφορά που βγάζει η ομάδα. στο ποδόσφαιρο βλέπεις ότι έχουμε εμείς και πάνω από όλα οι παίκτες ένα αίσθημα ανωτερότητας προς όλους γιατί πολύ απλά έτσι είναι! αν τύχει να χάσεις από τη βαζέλα θα είναι είτε επειδή δε σε νοιάζει είτε επειδή οι άλλοι έφτασαν στο πικ τους και εμείς στα χειρότερά μας. σε κάθε περίπτωση όμως ΞΕΡΕΙΣ ότι είσαι καλύτερος! ε στο μπάσκετ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και αυτό μας αρρωσταίνει.

το κακό είναι που βλέπω ότι απαξιώνεις το πρωτάθλημα αλλά είτε ξεχνάς τα πέτρινα είτε δεν τα έζησες και εγώ τα έζησα σαν μικρό παιδί που ήταν χειρότερο. η διαιτησία δε μας ευνοεί σαν ολυμπιακός αλλά σαν μεγάλη και επιθετική ομάδα. πάντα η ομάδα που επιτίθεται στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα θα πάρει 2-3 σφυρίγματα παραπάνω. ΠΟΤΕ ο βάζελος δεν είχε καλύτερη ομάδα από μας. και για να τα λέμε όλα το 2004 έγιναν τα άπειρα εγκλήματα για να το πάρει η αλογοτροφή, που το κάθε ματς έληγε στο '95 μέχρι να βάλουν γκολ.

να ξέρεις ότι γράφω στα @@ μου τον κάθε πλούσιο που καλοπερνάει και εγώ πασχίζω να ζήσω, να πληρώνω λογαριασμούς και να βγάλω για καφέ την κοπέλα μου. καθόμαστε εδώ κάνουμε μια κριτική και προσπαθώ από την πλευρά μου να βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά. εγώ βλέπω ότι μια ομάδα πρωταθλητισμού σαν εμάς έχει ΠΟΛΥ περισσότερα έξοδα από έσοδα οπότε δεν έχω την απαίτηση να βάζει ο άλλος το χέρι στην τσέπη για να είμαι εγώ καλά. τι να πω; ότι θέλω να βάλει 300 εκ για μεταγραφές; θέλω. γίνεται; όχι.
    Πανο ειμαι 34 λες να μην εζησα τα πετρινα?
    Κανενα πρωταθλημα δεν απαξιωνω,φυσικα και το θελω,αλλα για πιο πρωταθλημα μιλαμε?
    Κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας?δεν υπαρχει πρωταθλημα πια,δυστηχως,ειναι ο Ολυμπιακος και οι αλλοι ...
    Το πρωταθλημα θα το παρεις ακομα και με μετριοτητες μπροστα στην ανυπαρξια των υπολοιπων!
    το θεμα ειναι ομως σε καλυπτει ο Ολυμπιακος εσενα με μετριοτητες?
    Σε καλυπτει το ποδοσφαιρο που βλεπεις?

Εμενα δεν με καλυπτει φιλε,μπορει να καναμε μια καλη πορεια στην Ευρωπη αλλα δεν αναιρει το γεγονος οτι ειχες χτυπητες αδυναμιες!

Σαφως και δεν ζηταω 300 μυρια μεταγραφες,τρελος δεν ειμαι,ουτε ζηταω τον Μεσι!
    Ζηταω ομως αλλα πραγματα,ζηταω πραγματα που κανει μια Πορτο π.χ. να ξερω οτι υπαρχει πλανο,υπαρχει οργανωση,υπαρχουν υποδομες,υπαρχει ενα ΓΑΜΑΤΟ σκαουτινγκ,να φυγουν οι ρουφιανοι,οι ψευτες και οι γλυφτες απο την ομαδα,δεν εχουν καμια θεση σε ενα μεγαλο σωματειο,να μην περνεις λογο μανατζαρεων παιχτες οτι ναναι,να ξερω οτι αν μοσχοπουλησεις ενα παιχτη θα μου φερεις αξιο αντικαταστατη ...

Κινουμαστε σε μια μετριοτητα,γενικος,εχουμε αβαντα οτι παιζουμε σε Ελληνικο πρωταθλημα οπου δεν υπαρχει ανταγωνισμος και γιατι να ριξει λεφτα και παμε στην Ευρωπη και οτι λαχει!

Εχεις την ευκαιρια Πανο,εκει ειναι το θεμα οτι την εχεις,εχεις λαο,εχεις λεφτα,εχεις δυναμη,αλλα δεν εχεις μυαλα ή μπορει να μην θες να εχεις!

Αυτα που σου ειπα θελουν 300 μυρια μπατζετ?
    Διαφωνεις καπου?

7. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dtakis80 για αυτό το μήνυμα:

AIIZ (27-06-14), Rena (27-06-14)

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Γενικά, αμφιβάλλω αν υπάρχει τόσο μεγάλη και ατελείωτη αγάπη ειδικά από κάτι τέτοιους, που συντηρούν τμήματα στα οποία το χρήμα πάει και έρχεται, με ζημία και χωρίς τουλάχιστον κανένα αντισταθμιστικό κέρδος.

Χωρίς να με έχουν χαλάσει μεταγραφές όπως του Τζιοβάννι και του Καρεμπέ, προτιμώ να βρεις 2 Κάμπελλ και να μην βγει κανένας, παρά να πληρώσεις 1 Σαβιόλα και να τον ψάχνεις ολόκληρο εξάμηνο, γιατί ποδοσφαιρικά - μυικά, μάλλον, τα έχει φάει τα ψωμιά του. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που σχεδόν "χάνει" δεύτερο εξάμηνο και δεν μου έκανε καμία εντύπωση, όταν το είδα, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι "δεν το είδαν" αυτοί που έπρεπε.

Εκεί πρέπει να πέσουν τα λεφτά (και στην υποδομή, που αυτούς, τους φέρνεις και τους βελτιώνεις, καθώς έτοιμοι, δεν είναι για τα δόντια μας), Πάνο και μόνο εκεί δεν έχουν πέσει. Κόσμος, πάει - κόσμος έρχεται, καμία φιλοσοφία, κάτι φευγαλέα κονέ με μάνατζερ... Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, για κάποιον ο οποίος θέλει να λέει ότι διοικει σοβαρό μαγαζί.

Και ακόμα περισσότερο, δεν είναι πρόεδρος αυτός, που θα έχει και απαίτηση να μην ακούγεται το παραμικρό για την πάρτη του.
    δε διαφωνώ πουθενά, συμφωνώ και επαυξάνω
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανο ειμαι 34 λες να μην εζησα τα πετρινα?
    Κανενα πρωταθλημα δεν απαξιωνω,φυσικα και το θελω,αλλα για πιο πρωταθλημα μιλαμε?
    Κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας?δεν υπαρχει πρωταθλημα πια,δυστηχως,ειναι ο Ολυμπιακος και οι αλλοι ...
    Το πρωταθλημα θα το παρεις ακομα και με μετριοτητες μπροστα στην ανυπαρξια των υπολοιπων!
    το θεμα ειναι ομως σε καλυπτει ο Ολυμπιακος εσενα με μετριοτητες?
    Σε καλυπτει το ποδοσφαιρο που βλεπεις?

Εμενα δεν με καλυπτει φιλε,μπορει να καναμε μια καλη πορεια στην Ευρωπη αλλα δεν αναιρει το γεγονος οτι ειχες χτυπητες αδυναμιες!

Σαφως και δεν ζηταω 300 μυρια μεταγραφες,τρελος δεν ειμαι,ουτε ζηταω τον Μεσι!
    Ζηταω ομως αλλα πραγματα,ζηταω πραγματα που κανει μια Πορτο π.χ. να ξερω οτι υπαρχει πλανο,υπαρχει οργανωση,υπαρχουν υποδομες,υπαρχει ενα ΓΑΜΑΤΟ σκαουτινγκ,να φυγουν οι ρουφιανοι,οι ψευτες και οι γλυφτες απο την ομαδα,δεν εχουν καμια θεση σε ενα μεγαλο σωματειο,να μην περνεις λογο μανατζαρεων παιχτες οτι ναναι,να ξερω οτι αν μοσχοπουλησεις ενα παιχτη θα μου φερεις αξιο αντικαταστατη ...

Κινουμαστε σε μια μετριοτητα,γενικος,εχουμε αβαντα μια δικαιολογια οτι παιζουμε σε Ελληνικο πρωταθλημα οπου δεν υπαρχει ανταγωνισμος και γιατι να ριξει λεφτα και παμε στην Ευρωπη και οτι λαχει!

Εχεις την ευκαιρια Πανο,εκει ειναι το θεμα οτι την εχεις,εχεις λαο,εχεις λεφτα,εχεις δυναμη,αλλα δεν εχεις μυαλα ή μπορει να μην θες να εχεις!

Αυτα που σου ειπα θελουν 300 μυρια μπατζετ?
    Διαφωνεις καπου?
    όχι πουθενά δε διαφωνώ, τουναντίον τα λες πολύ καλά. είναι πολύ ωραίο να ονειρευόμαστε το καλύτερο για την ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι δε θα σταματήσουμε να το κάνουμε. ναι δεν έχουμε αντίπαλο αλλά δε σημαίνει βέβαια ότι δε θα χαρώ πολύ, ίσα ίσα με κάνει και χαίρομαι το γεγονός ότι τους γονατίσαμε και δε μπορούν καν να σκεφτούν να μας κοντράρουν.

κατά τα άλλα δε διαφωνούμε πουθενά επί της ουσίας εμείς οι 3

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον AIIZ για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (26-06-14), voskos_7 (26-06-14)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Ignore User

...ΑΝ ο Βαγγέλης ήθελε να κάνει μία ομάδα με τον τρόπο που μας λέει ότι την θέλει, έπρεπε να ρίξει πολλά λεφτά στο σκάουτινγκ και στις υποδομές (προς το παρόν, σε κανένα από τα δύο δεν είμαστε σε ικανοποιητική κατάσταση - μιλάνε τα αποτελέσματα): Το ποσό κρίθηκε μεγάλο και δεν "έπεσε" - πέρα από κάτι αγορές γης, την οποία δεν ξέρουμε πως θα αξιοποιηθεί.
    ...
    Τρώω καλή ποιότητα σκατά...
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Προφανώς, ο Γεωργάτος καλύπτει τις ανάγκες του συλλόγου...

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

οταν το ειδα και εγω το πρωι Νικο αυτο σκεφτηκα,την συζητηση που ειχαμε εχθες ...

Δεν ξερω αν ηταν επιθυμια του Στορκ να φυγει,αν ηταν και των 2 ή αν ηταν του Ολυμπιακου,το θεμα ειναι οτι φευγει ενας σοβαρος ανθρωπος που πραγματικα δουλευε,με αρκετες γνωσεις!

Δεν θα μου κανει καμια περιεργεια αμα δω τυπους σαν τον Γεργατο,Αλεξανδρη,Αμανατιδη και λοιπα ΣΚΑΤΑ να αναλαμβανουν την δευτερη ομαδα!

Θα μιλαμε για τρομερο πισωγυρισμα ...

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (27-06-14)

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Τι εγινε Vangel? πριν 20 μερες ειχες δηλωσει δημοσια στα συνεδρια που σε τραβαγανε οτι 1η Ιουλιου ειναι η μερα "μεγαλων ανακοινωσεων".

Δυο πραγματα μπορουν να συμβαινουν :

Ειτε να χαλασε το Ιντερνετ
    Ειτε να μας ταϊζεις τα περυσινα αταϊστα

Διαλεγεις και παιρνεις.

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (01-07-14)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SOLID Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι εγινε Vangel? πριν 20 μερες ειχες δηλωσει δημοσια στα συνεδρια που σε τραβαγανε οτι 1η Ιουλιου ειναι η μερα "μεγαλων ανακοινωσεων".

Δυο πραγματα μπορουν να συμβαινουν :

Ειτε να χαλασε το Ιντερνετ
    Ειτε να μας ταϊζεις τα περυσινα αταϊστα

Διαλεγεις και παιρνεις.
    εγω περιμενω,ο προεδρος δεν μας κοροιδευει ποτε,αγαπαει την ομαδα,ειναι ψυχαρας και θα μας το δειξει εντος της ημερας,το πολυ αυριο αιντε μεθαυριο!

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Εξαιρετικό scouting report για τον Μανωλά για το ενδεχόμενο να τον αγοράσει η Λίβερπουλ.

Αναφέρουν βέβαια ότι το να κάνεις δουλειές με τον Ολυμπιακό εμπεριέχει ρίσκο. Μπορεί να πήραμε του σκασμού λεφτά για Καστίγιο, Μήτρογλου, αλλά και οι 2 αποδείχτηκαν φούσκες. Αναφέρουν επίσης και τον Γεωργάτο που ενώ πήγε στην Ιντερ και ξεκίνησε εξαιρετικά, άρχισε να αναπολεί τις "φραπεδιές" στο Μικρολίμανο με τον Ελέ και τον Ανατολάκη.

Οσο να ναι το σκέφτονται να τα σκάσουν σε εμάς πλέον. Ο Τουρέ αποτέλεσε εξαίρεση ενώ και ο Μιραλάς για μένα πουλήθηκε σε εξαιρετική τιμή για τον αγοραστή.

Για τον Μανωλά αναφέρουν ότι έχει αυτά που χρειάζεται αλλά το ρίσκο είναι ότι δεν έχει δοκιμαστεί σε μεγάλο κλαμπ και ότι οι δουλειές με τον Ολυμπιακό είναι με ερωτηματικά.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Ignore User

Τώρα, οι ακαδημίες, κάνανε στροφή στο δοκιμασμένο Ελληνικό Μοντέλο...

Καλά, έγινε και ζήσαμε για να το διαβάσουμε...
    "Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Ελευθεριάδης αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του συλλόγου.

Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1969 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA Pro της ΕΠΟ και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με τα τμήματα υποδομών.

Κατέγραψε συνολικά 150 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (Αστέρας Αμπελοκήπων, Καλαμάτα, Εράνη Φιλιατρών, Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας, ΑΕ Αμπελοκήπων) από το 1989 έως το 1996. Διετέλεσε Διευθυντής Τεχνικών Λειτουργιών ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη στον Οργανισμό «ΑΘΗΝΑ 2004».

Εργάστηκε σε αθλητικά σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης ως καθηγητής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και ήταν υπεύθυνος σε μια σειρά ειδικών εκδόσεων (έντυπων και οπτικοακουστικών) για θέματα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ακαδημίες Δήμων και ερασιτεχνικούς συλλόγους ποδοσφαίρου (1994-2000). Εργάστηκε στην ΠΑΕ Ηρακλής στις ακαδημίες (2000-2005) και στην επαγγελματική ομάδα ως γυμναστής (2005-2007). Την περίοδο 2007-2010 εργάστηκε ως Υπεύθυνος Ακαδημιών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προπονώντας και την Κ-20 για δύο χρόνια.

Στις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου εργάστηκε ως συνεργάτης του κ. Γ. Γεωργιάδη στην Εθνική Ελπίδων από το Νοέμβριο του 2011 και συνέχισε ως συνεργάτης του κ. Κ. Τσάνα στην ίδια ομάδα. Ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Νέων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, στην οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 2η θέση. Παράλληλα, υπήρξε για 2 χρονιές (2012-2014) προπονητής της νεοσύστατης Κ-15".

Thanks
    8.634
    Ignore User

Eπειδή έγιναν αναφορές σε νούμερα βάσει ισολογισμού ο Ολυμπιακός είχε στην τελευταία χρήση 61Μ έσοδα έναντι εξόδων της τάξεως των 51Μ. Τα έξοδα αφορούν τα έξοδα ποδοσφαιρικού τμήματος(47Μ) πλέον τα λειτουργικά έξοδα(4Μ). Το καθαρό κέρδος της ομάδας ανήλθε στα 68 χιλιάρικα. Η ομάδα έχει καθαρή θέση 3.5Μ και αυτό είναι σχετικά καλό γιατί δείχνει ως ένα σημείο ποιος είναι ο βαθμός φερεγγυότητας σου ως οικονομική οντότητα. Π.χ ο βάζελος έχει αρνητική καθαρή θέση για αυτό έχει κινδυνέψει παμπολλες φορές να βαρέσει κανόνι.
    Βάσει ισολογισμού η ομάδα μείωσε τα έσοδα της την τελευταία περίοδο ενώ παράλληλα μείωσε και τα έξοδα της. Φαντάζομαι μέχρι τον Νοέμβριο θα βγει και ο επόμενος ισολογισμός. Αυτά λοιπόν τα οποία μπορεί να τα επιβεβαιώσει και ο Νίκος* ως καθ'υλην γνώστης των λογιστικών καταστάσων.

Τρελός για την φανέλα Το avatar του χρήστη koukaki

Περιοχή
    Koukaki,Athens
    Thanks
    159
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 126 φορές σε 82 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Eπειδή έγιναν αναφορές σε νούμερα βάσει ισολογισμού ο Ολυμπιακός είχε στην τελευταία χρήση 61Μ έσοδα έναντι εξόδων της τάξεως των 51Μ. Τα έξοδα αφορούν τα έξοδα ποδοσφαιρικού τμήματος(47Μ) πλέον τα λειτουργικά έξοδα(4Μ). Το καθαρό κέρδος της ομάδας ανήλθε στα 68 χιλιάρικα. Η ομάδα έχει καθαρή θέση 3.5Μ και αυτό είναι σχετικά καλό γιατί δείχνει ως ένα σημείο ποιος είναι ο βαθμός φερεγγυότητας σου ως οικονομική οντότητα. Π.χ ο βάζελος έχει αρνητική καθαρή θέση για αυτό έχει κινδυνέψει παμπολλες φορές να βαρέσει κανόνι.
    Βάσει ισολογισμού η ομάδα μείωσε τα έσοδα της την τελευταία περίοδο ενώ παράλληλα μείωσε και τα έξοδα της. Φαντάζομαι μέχρι τον Νοέμβριο θα βγει και ο επόμενος ισολογισμός. Αυτά λοιπόν τα οποία μπορεί να τα επιβεβαιώσει και ο Νίκος* ως καθ'υλην γνώστης των λογιστικών καταστάσων.
    Αυτός είναι ο ισολογισμός της ΠΑΕ ... Μην ξεχνάς οτι η ομάδα έχει και έσοδα απο άλλες 2 θυγατρικές...
    ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ (εμπορική διαχείριση του ονόματος και σήματος) και Καραϊσκάκη ΑΕ (Εισιτήρια,εκδηλώσεις,ΒΑR,σουϊτες κτλ)
    Αυτά είναι επιχειρηματικά κόλπα που πρέπει να είσαι λογιστής για βγάλεις τα πραγματικά κέρδη του ΟΣΦΠ..

ΥΓ Ακόμα και το REDstore πληρώνει στην ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ γιατι είναι άλλη εταιρία (RED STORE ΘΡΥΛΙΚΑ ΔΩΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ )

20. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον koukaki για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (05-07-14), dtakis80 (04-07-14), VALVERDES_7 (04-07-14)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Από αυτά όλα καταλαβαίνω πως παντελονιάζει ο χοντρέλος. Ναι, ουγκ. Παντελονιάζει τα τσαμπιονσλίγκια και δε μας στέλνει αεροδρόμιο, ουγκ... χικ.
    There is a Dude in town

Τα κεφάλια μέσα τώρα Το avatar του χρήστη papdoux

Περιοχή
    Πειραιάς, Καμίνια
    Thanks
    1.366
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.318 φορές σε 1.444 μηνύματα
    Ignore User

Πρόεδρε, σορέος!!!!
    Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Δεν είπε «1η Ιουλίου του 2014» αλλά γενικά και αόριστα «1η Ιουλίου». Και ποιος μου λέει εμένα πως δεν αναφερόταν στην 1η Ιουλίου του 2025;

*Λάθος copy αλλά δεν μαμ....

Thanks
    8.634
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από αυτά όλα καταλαβαίνω πως παντελονιάζει ο χοντρέλος. Ναι, ουγκ. Παντελονιάζει τα τσαμπιονσλίγκια και δε μας στέλνει αεροδρόμιο, ουγκ... χικ.
    Eίτε αυτό είτε κοιμάται κάθε βράδυ με το κασκολάκι του Ολυμπιακού αγκαλίτσα. Ενα από τα 2 συμβαίνει τύπε μου.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ πιστεύω πως ακόμα δεν είδαμε τίποτα, ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ, από όσα έχει στο μυαλό του και θέλει να κάνει για την ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ως ψυχολόγος βλέπω έναν άνθρωπο με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ φιλοδοξίες και, αν θέλετε τη γνώμη μου, δεν αποκλείεται να έχουμε μπροστά μας έναν μελλοντικό πρωθυπουργό της Ελλάδας. Πιστεύω πως για μια ΤΕΤΟΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ώρα, κρατά τις μεγάλες του κινήσεις, όπως ο Μπέρλου στην Ιταλία. Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως ο Μαρινάκης ΔΕΝ θα αρκεστεί στον μικρόκοσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς επίσης, πως ό,τι και αν κάνει θα είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ και ΔΥΝΑΤΟ.

26. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

pirateeeeeee (07-07-14), voskos_7 (07-07-14)

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Ignore User

Προεπιλογή ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Καλά εδώ θα βλέπαμε τον Τσίπρα και τον Benny στον πρωθυπουργικό θωκο. Ο Βαγγελας μπροστά τους είναι πλανητάρχης.

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Ignore User

Προεπιλογή ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Νικόλα δεν καταλαβαίνεις πόσο συμφωνούμε ρε φίλε.

Προσπαθούν οι ίδιοι ΑΡΔ που μας παραμυθιάζουν όλο τον χρόνο ότι ο Βαγγελας έχει σχέδιο για τον ΟΣΦΠ όταν ξηλώνει 3 ρόστερ την σεζόν για τα λεφτά.

Ύπνος βαθύς

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (08-07-14)

Σελίδα 2 από 629 ΠρώτηΠρώτη 1234561222324252102202302402502 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές