Περαστικά να είναι, αν ισχύει.
Έχει συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας που σχετίζεται με το βάρος του και δεν εννοώ την επάρατη νόσο.Δεν επεκτείνομαι.
Περαστικά να είναι, αν ισχύει.
Θα είναι... Αλίμονο σε αυτόν που πρέπει να πάει στον Ευαγγελισμό, ή στο Τζάνειο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πρέπει οπωσδήποτε να ψάξουμε για δανεικούς από καλές ομάδες και αν κάνουν καλή χρονιά την επόμενη να μην τους αγοράσουμε. Είναι τρομερό πλάνο.
Νομίζω και ότι μόνο αυτό έχει μία φυσιολογική βάση για να είναι και καλός ο άλλος και φιλόδοξος και να παίξει αυτό που μπορεί και όλα αυτά στην Ευρώπη κυρίως...
Ας υποθέσουμε ότι σου φέρνει 7 δανεικούς (πόσο είναι το όριο) και είναι οι καλύτεροι 7 παίκτες στον κόσμο, μη μηδενικές πιθανότητες να τους αγοράσεις του χρόνου. Απορρίπτεται; Αν όχι, τότε δεν στέκει σαν επιχείρημα. Παράδειγμα λένε ότι ίσως μας στείλει δανεικό τον Μιλένκοβιτς που πήρε τώρα στη Φόρεστ από τη Φιορεντίνα. Φαντάζομαι θα μας χάλαγε για αντι-Κάρμο ε; Μμ, έγινε.
Όχι άμα είναι να φέρει δανεικό για μια χρονιά τον Γιαμαλ μην τον φέρει καθόλου. Δε χτίζονται ομάδες έτσι το πολύ πολύ να πάρεις κανένα ευρωπαϊκό κύπελλο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (22-07-24)
Δεν νομίζω να στείλει κανέναν τέτοιο από εκεί, εδώ και θα ανησυχώ περισσότερο αν το κάνει και ο παίκτης συνεργαστεί...
Παράδειγμα τον έφερα τον Μιλένκοβιτς, δεν είπα ότι θα γίνει. ΑΝ υποθέσουμε ότι ερχόταν για αντι-Κάρμο δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα που θα ήταν δανεικός χωρίς ελπίδες αγοράς.
Ρε κατανοητό είναι το παράδειγμα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι από εκεί, το ταβάνι μάλλον είναι ο Ρίτσαρντς και το πιο αναμενόμενο είναι οι Μπιανκόν, ή οι Σκάρπες.
Είχαμε επιστροφή Ανιγκό στον ρόλο που άφησε πριν από ένα μήνα, απ' ό,τι διαβάζω.
Αερικό7 (22-07-24)
Το σούσι τι κακό έχει;
Μπορεί να μυρίζει το ίδιο, πάνω κάτω, αλλά δεν μπορείς να τον βάλεις μέσα και να έχεις αξιώσεις...
Μα και πριν ήταν: Έναν μήνα έλλειψε και σκόρπισαν οι υπόλοιποι, δηλαδή;
Μέσα σε αυτόν τον μήνα αυτός ψαχνόταν για θέση προπονητή. Αν έβρισκε, θα έπρεπε να φέρεις άλλον που λογικά τον Ανιγκό δεν τον έφτανε ούτε στο μικρό δαχτυλάκι.
Σε εμας τι δουλεια κανει?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Διευθυντής της ακαδημίας.
Nikolaos_Kokkinos (22-07-24)
Και έφυγε χωρίς να ξέρει πού πάει; Και έχουμε αφήσει παιδιά στα χέρια του να τους κάνει επαγγελματίες;;;
Και κάτι, σε προηγούμενο, που είπε ο Δημήτρης: Δεν ξέρω αν μπορούμε να δανειστούμε Γιαμάλ (τον εκάστοτε), αλλά σίγουρα είμαστε από τους ελάχιστους στη γη που θα τον δανείζαν (τον συγκεκριμένο, όπως είναι) στα Γιάννινα, για να παίζει ο Καρβάλιο (πάλι ο εκάστοτε) ξέρω 'γω...
Bookmarks