estai (13-08-21)
Ο Τικινιο πάντως είχε 3 ευρωπαϊκούς τιμωρία το γνώριζαν όλοι, το πολύ να είχε δικαίωμα συμμετοχής την Τρίτη, αν δεν είχαμε χρειαστεί απαγωγή λίστας λόγωcovid, που και πάλι σιγά μήν έβαζε αυτόν και όχι τον Χασάν που είναι τρία χρόνια στην ομάδα όταν έβαλε και δεύτερο μέσα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
estai (13-08-21)
Σε γενικές γραμμές δεν είμαι υπέρ της τακτικής να εμφανίζεται ο πρόεδρος και να μιλάει απευθείας σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο. Αυτή τη φορά όμως το βλέπω θετικά, με την έννοια πως τις τελευταίες σαιζόν η ομάδα μάλλον ακούει μόνο επαίνους (εκ των έσω). Οπότε ένα ριάλιτι τσεκ, όπως λέμε και στο χωριό μου, ελπίζω να κάνει ορισμένους να συνέλθουν.
Οι χθεσινές επιτυχίες δεν εγγυώνται τις μελλοντικές. Δεν κερδίζεις ματς απλά μπαίνοντας στο γήπεδο, επειδή σαν παίκτης έπαιξες καλή μπάλα μισό χρόνο πριν.
Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να μην μας έχει πάλι απογοητευμένους στο τέλος. Ή ήδη από την αρχή, γιατί βλέπω εγκεφαλικά αν ανακοινωθεί εντεκάδα με τρεις πίσω και Ανδρούτσο να παίρνει την πλευρά.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (13-08-21)
Η καραμέλα πως δεν έβρισκαν καλούς παίκτες επειδή δεν έρχονται Ελλάδα φέτος αποδείχτηκε πως δεν ισχύει. Με το που ζορίστηκαν έσκασε ο Λόπες, αγοράστηκε και πιο πριν ο Ονιεκούρου.
Δυο χρόνια δούλεμα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αν μπαλώσουν και την τρύπα στα μπακ διορθώνει τις αηδίες δυο χρόνων.
Και ο Λόπεζ, αγωνιστικά στοίχημα είναι: Δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση της ζωής του, ούτε και ψήνονται πολλοί για να τον δούνε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Λόπες από τα λίγα που έχω δει είναι το καλύτερο εξτρέμ που έχει πατήσει τα τελευταία χρόνια Ελλάδα. Γνώμη μου. Ήρεμα το λέω.
και γω με βιναγκρε ειχα πιστεψει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
estai (30-08-21)
Το ΦΩΣ σήμερα γράφει για νέο κολυμβητήριο, γήπεδο μπάσκετ, τένις κλπ αλλά και ποδοσφαίρου, δίπλα απ' το Μικρολίμανο, στην επέκταση λέει που γίνεται. Εδώ και καιρό ακουγόταν για γήπεδο πάντως. Από πακέτα της ευρωπαϊκής Ένωσης κι όχι απ' την τσέπη μας
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γηπεδάκια θα εννοεί ή τίποτα ερασιτεχνικού
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ναι ρε παιδια. Τα ανοιχτα γηπεδακια εννοει ποι παιζουν τα ερασιτεχνικα σωματεια της επσπ.
Αυτό είναι μακέτο??
drizzt (30-08-21)
Και αν αφορά τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, θα παραμείνει..
Θα έχει μπακ τελευταία μέρα ή μόνο ΓΑΔΑ;
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Είπαμε να μην αισχρολογείτε;;;
Πάρε και σεξισμό...![]()