Εγώ, λέω αν είναι αθώος να τον πηδήξουν και αν είναι ένοχος, να στείλουμε τους σκευωρούς στο ειδικό δικαστήριο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Όχι - φίλος της επιχειρηματικότητας: Αν δεν έχει κάνει τίποτα, είναι τεμπέλης και ανεπρόκοπος.
Αν έχει κάνει και τον τρέχουν, πρέπει να πάνε οι άλλοι φυλακή, γιατί δεν εκτιμάνε το δουλεμένο το χρήμα, το ζόρικο.
Καινούργιος είσαι στο φόρουμ, ή κάνεις έρευνα στις ρητορικές ερωτήσεις;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
estai (24-03-18), flessanto (24-03-18), giovanni#10 (24-03-18)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Υπέγραψε ρε χοντρέ το πιστοποιητικό φρονημάτων που σου πασαρε ο Βασιλειάδης, να πάρει ο μπαουγκς το πρωτάθλημα να ησυχάσουμε επιτέλους.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Με την καμία: Να τους το κάνουν απονομή, με το ζόρι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν οι δικαστές σε αυτή τη χώρα ήταν έντιμοι και τους άφηναν να δουλέψουν, γιατί σίγουρα όποιοι το παλεύουν ταξιδεύουν στα άγονα, θα ήμασταν νορμάλ χώρα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτή τη χώρα είναι αυτός ο κλάδος που δε προσφέρει ουσιαστικά τίποτα, αλλά παρέχει και εγγυήσεις στην ατιμωρησία για να συνεχίσουν το έργο τους τα λαμόγια.
Το πολύ πολύ να κλείσουν μέσα κανάν μεροκαματιάρη που χρωστά στο τεβε.
voskos_7 (25-03-18)
Το ότι ολόκληρη DEA έδωσε την έκθεσή της, τόμους ολόκληρους για την υπόθεση, βγήκαν πορίσματα, επισαν κάτι Βέλγους, Τούρκους, και πουθενά δεν εμπλεκόταν ο Μαρινάκης, σου λέει κάτι η όχι;
Το ότι ο Γιαννουσάκης καταθέτει ότι η Τζίβα με τον Καμμένο τον πίεζαν για να εμπλέξει τον Μαρινάκη, πάλι τίποτα; όχι;
Το ότι έγινε ντόρος γι αυτό στη βουλή και γλίτωσε ο Καμμένος λόγω κυβέρνησης;
Λυπάμαι, αυτές οι απόψεις των και καλά «απροσκύνητων μη προβάτων» μόνο κακό κάνουν στον Ολυμπιακό. Γιατί τον Ολυμπιακό θέλουν να χτυπήσουν.
Μπόνους, έτσι για σκέψη. Για πόσα και τι είχαν κατηγορήσει τον Μαρινάκη πριν το 10 και τι μετά. Ίσως βοηθήσει...
There is a Dude in town
giovanni#10 (24-03-18)
The Dude (24-03-18)
estai (24-03-18), flessanto (24-03-18), giovanni#10 (24-03-18), The Dude (24-03-18), voskos_7 (25-03-18)
Μπορείς να λυπάσαι όσο θες. Δεν το παίζω"μη πρόβατο", δεν καταλαβαίνω από πού πηγάζει αυτό. Εσείς μπορεί να θεωρείτε τον κάθε Μαρινάκη ως μητέρα Τερέζα, εγώ όχι. Δεν είπα ότι είναι ένοχος εδώ, είπα δεν ξέρω.
Δεν θα κάτσω να κλάψω για κανέναν μεγαλοκαρχαρία σαν τον Μαρινάκη. Εσείς βγάλτε τα ολυμπιακόμετρα πάλι.
ΥΓ: είναι άλλο θέμα το αν είναι αθώος και άλλο το αν έχει καλύψει τον κώλο του. Αν ισχύει το πρώτο, εύχομαι να δικαιωθεί. Αν όμως είναι ένοχος, ελπίζω να βρουν κάτι και να μην έχει καλύψει τον κώλο του. Μάλλον εκεί είναι η διαφορά στο πώς το βλέπουμε.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Η ενοχη ή οχι κρινεται για ολους απο τα στοιχεια που υπαρχουν. Αν δεν υπαρχουν στοιχεια, εγκλημα δεν εχει γινει. Δεν θα γυρισουμε στον μεσαιωνα, επειδη οι συριζαιοι τα εχουν κανει σκατα.
Ειναι συνηθες εδω και μια πενταετια να στηνουν δικες στα καναλια και στα ραδιοφωνα, να ασκουνται διωξεις απο την "ανεξαρτητη δικαιοσυνη" και στο τελος ο μαρινακης να μην ειναι καν κατηγορουμενος ή να αθωωνεται απο την "εξαρτημενη δικαιοσυνη" (αλα καρτ εμπιστοσυνη στην δικαστικη εξουσια -θα επανελθω σε αυτο-).
Στις δημοκρατικες και πολιτισμενες χωρες, καθε κατηγορουμενος ειναι αθωος μεχρι αποδειξεως του εναντιου, στη δικη μας, εισαι ενοχος αν το λενε οι ΑΡΔ και αν στο τελος δικαιωθεις, η ρετσινια σου εχει μεινει.
Δεν διαφωνει κανεις με το να παει μεσα οποιοσδηποτε εγκληματιας. Σιγα μην γινουμε ασπιδα του μαρινακη επειδη ετυχε να ειναι προεδρος του Ολυμπιακου. Ομως το να του γινεται ποινικη διωξη, επειδη δεν υπεγραψε το τελεσιγραφο του βασιλειαδη ειναι αισχρο.
Εγω λοιπον λεω ναι και στις διωξεις και στα δικαστηρια και σε ολα. Και λεω απο πριν πως εμπιστευομαι τη δικαιοσυνη. Αλλα δεν την εμπιστευομαι αλα καρτ (επανηλθα), την εμπιστευομαι οποιο και αν ειναι το πορισμα της. Αν λοιπον ο μαρινακης ειναι ενοχος να παει μεσα, αν αθωωθει ομως σημαινει πως ολο αυτο το σκηνικο ειναι στημενο...
Καιρος γαρ εγγυς (αποσιωπητικα)
Δεν το πιάνω αυτό με τον μεσαίωνα. Αν αναφέρεσαι σε εμένα, μάλλον δεν διάβασες καλά αυτό που έγραψα. Αν το λες γενικά, πάω πάσο.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγώ συμφωνώ στο 1000 τοις εκατό ότι ο μαρινακης δεν έχει καμία σχέση με noor one.
Μάλιστα έχω πηγές ότι είναι ανακατεμενοι Καμένος και Μελισανιδης.
Η ίδια πηγή μου λέει ότι ο αμαρτωλός βίος του καμένου είναι και ο λόγος που έφυγε από ΝΔ. Και πως μάλιστα αυτός κινεί το (υπαρκτό κατά τα άλλα) θέμα με Novartis.
Μάλιστα όλα αυτά είναι ένας πόλεμος συνεχιζομενος και ξεκινάει από το χρηματιστήριο το 2000. Δεν είναι τυχαίο ότι ξανά άρχισαν οι έρευνες λίγο πριν παραγραφουν τα αδικήματα αυτά.
Από την άλλη δεν καταλαβαίνω που κολλάνε τα οπαδικα σε όλα αυτά και δεν βρίσκω κανένα λόγο να κινδυνέψει ο Ολυμπιακός. Εδώ δεν κινδύνεψε με Κοσκωτά που ήμασταν υπερχρεωμένοι πριν το μπαμ
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σου απαντώ τμηματικά.
Εννοείται πως όσο θέλω και ό,τι θέλω θα νιώθω, δε νομίζω πως θα πάρω άδεια γι'αυτό... ευχαριστώ πάντως που την πήρα.
Δεν μίλησω για σένα. Η να το πω καλύτερα για οικονομία συζήτησης, όχι ΜΟΝΟΝ για σένα αλλά για άποψη "οπαδών" της ομάδας που είναι έτοιμοι να ρίξουν αυτοί πρώτοι τη πέτρα στον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, μόνο και μόνο για να το παίξουν απροσκύνητοι και υπεράνω.
Αυτοαναιρείσαι. Αν δεν τον θεωρείς αθώο, τον θεωρείς ένοχο. Αν δεν ξέρεις, δεν τον θεωρείς κάτι. Δες το ξανά και θα καταλάβεις το παράλογο του πράγματος.
Κανείς δε σου είπε να κλάψεις. Πόσω μάλλον για μεγαλοκαρχαρίες. Για τον πρόεδρο όμως του Ολυμπιακού θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει. Ελπίζω να έχεις εναλλακτικό σχέδιο για τον Ολυμπιακό που σε ενδιαφέρει.
Ποιοί είναι οι εμείς κια ποιοί οι εσείς; Ο όρος ''ολυμπιακόμετρο'' είναι πλέον πασε, έκανε τον κύκλο του, πέρασε στην Ιστορία...
Για να τα κάνουμε επανάληψη.
Ο πόλεμος είναι κατά του Ολυμπιακού. Είτε σας αρέσει είτε όχι. Χτυπάνε το κεφάλι για να πεθάνει το σώμα. Οσο σφυρίζουμε (και οι εμείς και οι εσείς) αδιάφορα, θα μας βάζουν στη γωνία και θα μας βαράνε. Σε κανέναν Μαρινάκη ως μεγαλοκαρχαρία δεν κάνουν πόλεμο. Γιατί δεν του έκαναν πριν το 2010; Δεν ήταν κουμπάρος τότε της Ντόρας; Δεν υπήρχε τότε συριζας; Αν το καταφέρουν και καταρρεύσει και η παε και ο ερασιτέχνης, οι "εσεις" πρώτοι θα φωνάζουν. Το αυτό έγινε και στο παρελθόν. Και ως γνωστόν, όποιος δε διδάσκεται από την ιστορία, είναι βέβαιο πως θα τη ξαναζήσει...
Τύπε τσίμπημα, δεν είναι προσωπική η αντιπαράθεση. Αλλωστε σε συμπαθώ, είσαι ίσιος τύπος και μέλος περήφανο του κλούμπ (). Αφορμή μου δίνεις και πάσα για μια γενικότερη άποψη για τον προέδρο του Ολυμπιακού. Τί θα πει "δεν είμαι λογιστής" ή "δεν είμαι δικηγόρος" αλλά μόνον "οπαδός του Ολυμπιακού"; Επαγγελματική ομάδα με σαφή θέματα και μας μας νοιάζει αν θα παίξει εξω αριστερά ο Σεμπά μόνο; Οι άλλοι κατεβαίνουν σε πόλεμο μαφιόζικο και μεις μασάμε τσίχλα; Οχι, τύπε. Αντεπίθεση. Οργάνωση. Συσπείρωση.
There is a Dude in town
Καλά όλα, αλλά ο Ολυμπιακός που κολλάει με την υπόθεση; Επειδή έχει μεγαλομέτοχο τον κατηγορούμενο; Είναι ποδοσφαιρικές κατηγορίες για να προκύπτει υποβιβασμός; Εκτός αν το πάμε ότι "αφού έκανε αυτό (όταν και αν αποδειχθεί) θα έχει κάνει και στο ποδόσφαιρο, οπότε ας ρίξουμε τον Ολυμπιακό, γιατί επειδή."
Και εν πάση περιπτώσει, όπως λέει κι ο Ηλίας, όλων μας η ένσταση είναι στη ρετσινιά και την λάσπη που πετάνε μια ζωή όλοι τους και η χειραγώγηση που γίνεται για συγκεκριμένα συμφέροντα. Μια βόλτα σε όλα τα social αρκεί για να αναδείξει πόσο πολύ πιάνει αυτή η τακτική. Είχαμε ντου με όπλα και μπήκε στο συρτάρι με συνοπτικές διαδικασίες.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας, τον κ. Μαρινάκη. Αν δεν ήταν αυτός δεν θα μπορούσαμε τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό να έχουμε τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και τους καλύτερους ξένους πολίστες, ώστε η ομάδα αυτή να πρωταγωνιστεί. Είναι ο αιμοδότης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ο εγγυητής. Αυτός που εγγυάται ότι όποιος έρθει εδώ θα έχει μια παρουσία και τα εχέγγυα να παίξει σε έναν μεγάλο σύλλογο. Και ιδίως τώρα που, ξέρετε κάτι επειδή είμαι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, νοιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ κιόλας, κυρίως τώρα που δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο για κάποιες υποθέσεις. Να ξέρει ο κ. Μαρινάκης ότι όλοι οι αθλητές και όλοι οι προπονητές του Ολυμπιακού είναι μαζί του. Και τον στηρίζουν».
Θοδωρής Βλάχος, προπονητής πόλο Ολυμπιακού, κυπελλούχος Ελλάδος 2018
Τιναφτορε....
There is a Dude in town
dimace (24-03-18)
Ο πόλεμος γιατί είναι κατά του Ολυμπιακού; Τους προκαλεί κάποια ζημιά μια ποδοσφαιρική ομάδα ή είναι όλοι βαζελοχανούμηδες στις κυβερνήσεις και προκειμένου να γίνουν πρωταθλητές σκαρφίστηκαν να κλείσουν το Μαρινάκη φυλακή; Ειλικρινής απορία.
Επίσης Ολυμπιακός είναι και στο μπάσκετ. Γιατί δεν τρέχουν και τους Αγγελόπουλους;
estai (24-03-18)
Bookmarks