SOLID (17-06-14)
Το νήμα υπήρχε αλλά με τον καιρό οι φωτογραφίες χάθηκαν, σβήστηκαν.
Εδώ ο καθένας θα μπορεί να ποστάρει ιστορικές φωτογραφίες που αφορούν τον Ολυμπιακό.
Εφ' όσον γνωρίζουμε κάτι για την φωτογραφία καλό θα ήταν να το αναφέρουμε και αυτό.
Με την ελπίδα να σχηματιστεί ένα όμορφο "αφιέρωμα" κυρίως σε παλιότερες εποχές που το ίντερνετ και η τηλεόραση δεν ήταν τόσο διαδεδομένα.
Ενα "μουσείο" φωτογραφιών αλιευμένων από το δίκτυο ή και προσωπικές συλλογές για το Red DNA και τους χρήστες του.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
SOLID (17-06-14)
Ως Χαλανδραίος που αναμίχθηκε και ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και για λίγο ως παράγοντας στα της περιοχής μου, μια ιστορική φωτογραφία από το αρχείο του Νίκου Πανταζή.
Στο γήπεδο της λ. Αλεξάνδρας διεξήχθη εν έτει 1952 φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕ Χαλανδρίου. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων φωτογραφήθηκαν ανακατεμένοι μεταξύ τους ως απόδειξη των φιλικών συναισθημάτων τους. Επειδή η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη, θα αναγνωρίσετε τους παίκτες του Ολυμπιακού από τις πιο λεπτές ρίγες που φοράνε, ενώ στη φανέλα των Χαλανδραίων είναι πιο χοντρές. Θα μας συγχωρήσετε αλλά δεν γνωρίζουμε όλα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών.
Στους ορθίους διακρίνουμε: Τον Σούλη (Ολυμπιακός), τον Μάριο Αντάκη (Χαλάνδρι), τον Λιακώνη (Χαλάνδρι), τον Τόλη Ασημάκη (Χαλάνδρι), τον Στελλάτο (Χαλάνδρι) και τον Κοτρίδη (Ολυμπιακός). Στους καθήμενους φαίνονται ο Κανσός (Ολυμπιακός), ο Μπέμπης (Ολυμπιακός), ο Δαρίβας (Ολυμπιακός), ο Μουράτης (Ολυμπιακός). Με την τραγιάσκα, τέταρτος από δεξιά ξεχωρίζει ο Βλαβιανός (τερματοφύλακας του Χαλανδρίου), ενώ ο τελευταίος δεξιά καθιστός είναι ο Καραπατής (τερματοφύλακας του Ολυμπιακού).
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους Χαλανδραίους κκ. Τάκη Φλωράκη για τη φωτογραφία και Φώτη Νόμπελη για τις πληροφορίες σχετικά με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.
![]()
celticfrost (19-06-14), giorgosgate7 (13-02-18), Rena (17-06-14), sirkostas (07-09-14), SOLID (17-06-14), toKKEskylogamietai (05-06-17)
Μία δημιουργία του φίλου Solid για τον μεγάλο Λάγιος Ντέταρι.
![]()
celticfrost (19-06-14), crazyjim (15-07-19), sabar77 (17-06-14), SOLID (17-06-14), voskos_7 (18-06-14)
Μερικες ακομα...
![]()
celticfrost (19-06-14), crazyjim (15-07-19), sadi (18-06-14), sirkostas (07-09-14), toKKEskylogamietai (05-06-17), voskos_7 (20-06-14)
Όσοι τα προλάβαμε, μπορούμε να κλάψουμε με την ησυχία μας...
Ολυμπιακός - Μάριμπορ 2-0 (Γιουσκόβιακ - Σκαρτάδος).
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (06-09-16)
Εντάξει,τι να λέμε, αλλη φάση παλιά.. Και το Καραϊσκάκης,άλλη έδρα..
Στην Ελλάδα υπάρχουν δυο μόνο μεγάλες ομάδες: ο Ολυμπιακός και τα τσικό του Ολυμπιακού
toKKEskylogamietai (05-06-17), voskos_7 (11-09-16)
Και ένας περίεργος, πίσω από τον Κόκκαλη...
Στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ... Το '94.
![]()
BrazHlias (15-09-16)
Γκαντεμης απο τοτε![]()
καλησπερα σε ολη την παρεα
ευχαριστω
voskos_7 (16-11-16)
Καλά, βρε: Από όλο το φόρουμ, εδώ βρήκες να καλησπερίσεις;;;![]()
toKKEskylogamietai (05-06-17)
voskos_7 (16-11-16)
μιλησε ο χακερ απο τα λιντλ τωρα...
Ολυμπιακός 1974-75.
Ορθιοι: Βασίλης Σιώκος, Γιάννης Γκαϊτατζής, Παναγιώτης Κελεσίδης, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Γιώργος Βασιλόπουλος, Κώστας Λιόλιος.
Καθιστοί: Μάικ Γαλάκος, Γιώργος Δεληκάρης, Μίλτον Βιέρα, Μιχάλης Κρητικόπουλος, Γιάννης Κυράστας.
crazyjim (21-07-19), differance (12-03-17), giorgosgate7 (01-05-20), Leon_94 (23-12-17), Reds (12-03-17), The Dude (14-03-17), voskos_7 (18-03-17)
η ομάδα της περιόδου 1975-76
ΟΡΘΙΟΙ:ΓΚΛΕΖΟΣ-ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ-ΚΥΡΑΣΤΑΣ-ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ-ΣΙΩΚΟΣ-ΑΓΓΕΛΗΣ
ΚΑΘΙΣΤΟΙ:ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΟΣΑΝΤΑ ΒΙΕΡΑ-ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ-ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ
BrazHlias (01-05-20)
η ομάδα της περιόδου 1975-76
ΟΡΘΙΟΙ:ΓΚΛΕΖΟΣ-ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ-ΚΥΡΑΣΤΑΣ-ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ-ΣΙΩΚΟΣ-ΑΓΓΕΛΗΣ
ΚΑΘΙΣΤΟΙ:ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΟΣΑΝΤΑ ΒΙΕΡΑ-ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ-ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ
ttg_red (01-05-20)
Bookmarks