drizzt (30-06-24)
Τέλος οι Splash Brothers; Ένα από τα καλύτερα δίδυμα και έφεραν μεγάλη αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού.
drizzt (30-06-24)
Μακάρι, δεν θα μου καθήσει καλά το να δω κάποιον από τους 2 με άλλη φανέλα.
Όντως, δεν λέει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τελικά έφυγε. Φέτος φωτιά οι Μαβς με Luka, Ky και Klay. Το κλειδί είναι να μην κάψουν πάλι τον Luka να κουβαλάει όλη τη Regular και να παίζει τραυματίας όλα τα play off. Για μένα αξίζει 100% ένα δαχτυλίδι και καλό είναι να το πάρει σύντομα. Μετά μπορεί να έρθει στο λιμάνι![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αερικό7 (08-07-24)
315 εκατ $ για 5 χρόνια, το νέο συμβόλαιο του Τέιτουμ με τους πρωταθλητές. Έτσι για να δούμε λίγο τις διαφορές...
Οι οποίοι Σέλτικς πωλούνται... Αφού φεύγανε, τί δεν του δίνανε και 400;;;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
450εκ ήταν περίπου τα έσοδα της ομάδας, πέρυσι που δεν πήραν το πρωτάθλημα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ο Λεμπρόν έχει σχέση με τη μάνα ενός συμπαίκτη του, σόδομα και γόμορα στον θαυμαστό κόσμο του ΝΒΑ.
Τρελά πράγματα, ανταλλαγή Λούκα με Ντέιβις, Λέικερς, Μαβς.
Παικταρας ο Ντειβις, αλλα οχι και κινηση για το μελλον. Ποσο χρονων ειναι, 31? 32? Οι υπολοιποι αδιαφοροι.
Το θεμα τωρα ειναι με ποιο τροπο θα αλλαξουν τον τροπο παιχνιδιου τους οι Λεικερς κι οι Μαβερικς με αυτη την κινηση.
Φοβερο το γεγονος οτι ουτε ο Ντειβις, ουτε ο Ντονσιτς γνωριζαν για το trade. Φανταστειτε τι νοοτροπια επικρατει στο nba, εφοσον ακομα και τετοιοι σταρ αντιμετωπιζονται σαν απλοι υπαλληλοι. Γενικα γνωριζαμε οτι παικτες ανταλλασσονται χωρις τη συγκαταθεση τους, αλλα δεν περιμενα να ισχυει για ολους πραγματικα.
Ειναι παντως λαθος του Γιαννη που δεν εχει ψαχτει να παει στου Λεικερς ολα αυτα τα χρονια κι εμεινε στο χωριο. Στο Λος Αντζελες ειναι τα λεφτα κι η φημη. Ας αρχισει να ψαχνεται οταν παρει συνταξη ο Λεμπρον.
Εγώ πάλι νομίζω ότι ο Γιαννης κάνει ότι καλύτερο, πήγε στους Μπακς και τους έφερε δακτυλίδια μετά τον Καρίμ. Αν συνεχίσει εκεί μέχρι τέλους παίρνει παρά πολλά credits η καριέρα του και σαν όνομα. Οι Αμερικανοί λατρεύουν όσους συνδέονται τόσο δυνατά με μια ομάδα.
Bookmarks