Du3lisT (07-08-14)
[YOUTUBE]-W_aXgmDwls[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Du3lisT (07-08-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
[YOUTUBE]hHG1g8IFbQk[/YOUTUBE]
—John Lennon
ΤΟ "I’M COMING HOME" ΤΟΥ SCALABRINE!
Ο Brian Scalabrine επιστρέφει στους Celtics, ως σχολιαστής αγώνων, φροντίζοντας να κάνει θόρυβο. Πώς; Γράφοντας ένα γράμμα προς τους φίλους της ομάδας, όπως ακριβώς και ο LeBron!
Είναι μία από τις πιο cult φιγούρες στο ΝΒΑ. Ο Brian Scalabrine, γνωστός και ως… White Mamba, πέρασε 10 χρόνια στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Nets, των Celtics και των Bulls, έχοντας 3.1 πόντους και 2 ριμπάουντ μέσο όρο στην καριέρα του.
Δεν ήταν βέβαια οι τρομεροί αριθμοί του που τον έκαναν συμπαθή, όσο η φιγούρα του: Ήταν εξάλλου ένας λευκός κοκκινομάλλης φόργουορντ με περιορισμένα αθλητικά προσόντα και σχετικά καλό σουτ. Όχι ακριβώς δηλαδή ο ορισμός του σύγχρονου παίκτη του ΝΒΑ. Το γεγονός όμως ότι πάλευε με τις πιθανότητες και (φυσικά) όποτε έμπαινε στο παρκέ έδινε πάντα το 100%, τον έκανε ιδιαίτερα συμπαθή. Και, σίγουρα, βοήθησε και το ότι ήταν – και είναι – ιδιαίτερα ετοιμόλογος και έχει αίσθηση του χιούμορ. Και αυτή η αίσθηση του χιούμορ είναι που τον έκανε να ξεχωρίσει για ακόμα μία φορά.
Ο παλαίμαχος φόργουορντ, λοιπόν, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν για λίγο καιρό ασίσταντ κόουτς στους Warriors, αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε για να γίνει σχολιαστής αγώνων των Celtics. Και, στην συνέχεια, φρόντισε να στείλει ένα γράμμα στο υς φίλους των Κελτών, όπως ακριβώς ο LeBron James πριν μερικές εβδομάδες στους φίλους των Cavaliers, ανακοινώνοντας με τον δικό του τρόπο την επιστροφή του στην Βοστώνη!
Το γράμμα του Scalabrine έχει τίτλο… “I’m Coming home”, με τον παλαίμαχο φόργουορντ να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “Από την στιγμή που υπέγραψα στους Celtics ήξερα ότι θα είναι το νέο μου σπίτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σαν εμένα. Δουλεύουν σκληρά και παίζουν σκληρά και έχουν απίστευτο πάθος για την ομάδα τους. Είχα κι εγώ το ίδιο πάθος. Υποθέτω ότι ήμουν σαν τους φιλάθλους κι εγώ, μόνο που είχα μία courtside seat δωρεάν και αν κερδίζαμε με 20 πόντους διαφορά με λιγότερα από 2 λεπτά αν μένουν για τη λήξη του αγώνα θα έμπαινα στο παρκέ… Οι Celtics δεν είχαν κερδίσει Πρωτάθλημα από την εποχή του Larry Bird στα 80’s, οπότε ήθελα να τους δώσω μία ελπίδα ότι θα τα καταφέρουν. Ήθελα να τους εμπνεύσω όποτε μπορούσα. Η σχέση μου με την Βοστώνη ήταν μεγαλύτερη από το μπάσκετ. Δεν το κατάλαβα όταν έφυγα από την Βοστώνη ως free agent πριν τέσσερα χρόνια. Το καταλαβαίνω τώρα”.
O Sclalabrine βέβαια δεν σταματάει εκεί, αναφέροντας ακόμα ότι πήγε από τους Celtics στους Bulls το 2010 “λόγω του Tibs, του D-Rose, της τρελής ενέργειας του Joakim Noah και επειδή ήταν η μόνη πρόταση που είχα στις ΗΠΑ”(!) ενώ στην συνέχεια παραδέχεται ότι “γράφω αυτό το γράμμα επειδή θέλω να πω αυτά που θέλω χωρίς να με διακόψουν… και να μαζέψω λίγη δημοσιότητα βασισμένος σε μία πρόσφατη μεταγραφή… σχεδόν με τον ίδιο τρόπο” αναφερόμενος ξεκάθαρα στην αντίστοιχη κίνηση που έκανε πριν από αυτόν ο LeBron James!
Ο πρώην παίκτης των Nets, των Celtics και των Bulls δεν σταμάτησε μάλιστα εκεί, τονίζοντας ότι “όταν έφυγα από την Βοστώνη ήμουν σε αποστολή. Έψαχνα για ακόμα ένα Πρωτάθλημα. Άλλη μία παρέλαση και να ανοίξω μπουκάλια σαμπάνιας… Οι φίλοι των Celtics δεν έχουν νιώσει αυτό το συναίσθημα από τότε που έφυγα. Στόχος μου είναι οι Celtics να κερδίσουν περισσότερα Πρωταθλήματα από κάθε άλλο σύλλογο και δεν θα κοιμηθώ μέχρι να τα καταφέρουμε”. H… λεπτομέρεια της υπόθεσης βέβαια, την οποία και σαφώς γνωρίζει ο Scalabrine, είναι ότι οι Celtics έχουν ήδη τα περισσότερα Πρωταθλήματα από κάθε άλλο σύλλογο με 17, έναντι 16 Πρωταθλήμάτων των δεύτερων Lakers!
Ο παλαίμαχος φόργουορντ βέβαια ήταν εξίσου απολαυστικός και λίγο πριν το τέλος του κειμένου του, όταν έγραψε πως “δεν υπόσχομαι το Πρωτάθλημα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Σε καμία περίπτωση. Σαφώς και θέλω να κερδίσουμε την επόμενη σεζόν, αλλά είμαι ρεαλιστής. Είμαι μόνο ένας σχολιαστής αγώνων, τί θα μπορούσα να κάνω”;
Όσο για τον επίλογο; Ήταν, φυσικά, ο εξής: “Boston. I’m coming home”…
—John Lennon
—John Lennon
BrazHlias (10-08-14)
Κατι σαν τον δικο μας λαρα γκαρσια ντανι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!
Το πρωί Δευτέρας (11/έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Rockets και θα γίνει έτσι ο τέταρτος Ελληνας που θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ τη σεζόν 2014-2015. Ο Κώστας Παπανικολάου είναι έτοιμος να ζήσει το όνειρό του, το οποίο θα συνδυαστεί με ένα ιστορικό ρεκόρ για τη λίγκα!
Συγκεκριμένα, ο Ελληνας forward θα εισπράξει 4.8 εκατομμύρια δολάρια τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του, ποσό που συνιστά το μεγαλύτερο για rookie που επιλέχθηκε στον δεύτερο γύρο του Draft. Για να καταλάβετε, μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο "παράσημο" το είχε ο Nikola Pekovic, o οποίος είχε βάλει 4.1 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό το 2010.
Τρομερή συμφωνία, όπως κι αν έχει, για έναν αθλητή που έχει πάρει τα πάντα στην Ευρώπη και είναι έτοιμος να κυριαρχήσει και στις ΗΠΑ. Στο Houston, άλλωστε, πιστεύουν όσο κανείς στο ταλέντο και τις ικανότητές του, οπότε δεν θα πρέπει να σας κάνει καμία έκπληξη αν τον δούμε να αναλαμβάνει το ρόλο του έκτου παίκτη, του πρώτου που θα έρχεται από τον πάγκο.
Για την ιστορία ο Παπανικολάου ήταν η 48η επιλογή στο Draft του 2012 και οι Knicks η ομάδα που τον είχε "τσιμπήσει".
—John Lennon
Η "ΘΥΣΙΑ" ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ
![]()
Διετές συμβόλαιο 550.000 δολαρίων απέρριψε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με τον ατζέντη του, προκειμένου να παλέψει για μία θέση στο ΝΒΑ.
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι αποφασισμένος να παίξει στο ΝΒΑ και θα το κάνει με οποιοδήποτε (χρηματικό) κόστος. Οπως αποκάλυψε ο Ελληνας ατζέντης του στη New York Post, ο Αντετοκούνμπο απέρριψε διετή πρόταση ύψους 550 χιλιάδων δολαρίων από την Ιταλία (Βαρέζε) προκειμένου να παίξει στη D-League για 25 χιλιάδες δολάρια και να βρίσκεται κοντά στους Knicks, την ομάδα που τον επέλεξε στο draft και έχει τα δικαιώματα του στο ΝΒΑ.
Σύμφωνα μάλιστα με τον Τιμ Λότσο, ο Θανάσης είχε προτάσεις τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από την Καχασόλ, πάνω απ' όλα όμως έχει βάλει στόχο το ΝΒΑ. “Απίστευτο δεν είναι; Εξεπλάγην όταν απέρριψε τις προτάσεις” δήλωσε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Αντετοκούνμπο. “Είναι πολύ φιλόδοξος και αποφασισμένος να πάει στο ΝΒΑ. Είναι μεγάλη θυσία. Θα μπορούσε να τον θέσει μπροστά από το πρόγραμμα του στην καριέρα του αλλά δεν προσπάθησα να τον μεταπείσω, ήθελα να πάρει τη δική του απόφαση”.
Οι Knicks έκαναν σαφές ότι δεν τον υπολογίζουν για την ερχόμενη σεζόν, υπογράφοντας 15 παίκτες με εγγυημένα συμβόλαια. Στο μέλλον όμως, ο Θανάσης μπορεί να χωρέσει στα πλάνα των Νεοϋορκέζων... “Δεν έχουν χώρο για αυτόν στο ρόστερ, μίλησε όμως με τον Steve Mills και τον Phil Jackson και αισθάνθηκε ότι έχουν πλάνο για αυτόν στο μέλλον. Δεν του εγγυήθηκαν πάντως τίποτα για την επόμενη χρονιά” συνέχισε ο Λότσος.
—John Lennon
Μπράβο ρε μάγκα. Ακριβώς το αντίθετο απ' τη τακτική άλλων πχ Παπαπέτρου που εγκατέλειψαν άρον άρον το όνειρο του ΝΒΑ, μόλις τους κούνησαν τη δέσμη με τα ευρώ οι ευρωπαϊκές ομάδες.
VALVERDES_7 (10-10-14)
Έχει φιλοδοξίες το παιδί για πολλά περισσότερα πράγματα στον μαγικό κόσμο του nba και καλα κάνει γιατί αν πιάσει θα βγάλει τρελά λεφτά και θα παίζει δίπλα στους καλύτερους.
Αλλά και να αποτύχει, σίγουρα θα βρεί καλό συμβόλαιο και ομάδα στην ευρώπη οπότε, σωστό το οποίο ρίσκο παίρνει.
PAYTON: "Ο JORDAN ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΒΑΖΕ 40"
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
—John Lennon
Mαγεία από Τζόρνταν. 50 φάσεις συγκεντρωμένες σε ένα βίντεο.
![]()
BrazHlias (14-09-14), DaRkSaGa79 (14-09-14), nikolios (14-09-14), sabar77 (15-09-14), VALVERDES_7 (13-09-14)
Oλα είναι καταπληκτικά αλλά τα Νο.8, Νο.6 και Νο.2 είναι από άλλο πλανήτη.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ηταν καλος παικτης τελικα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Νομιζω οτι η φαση με τους Λεικερς ( η αλλαγη χεριου) ηταν η καλυτερη κινηση που εχει υπαρξει ποτε στο μπασκετ.
Κι εγώ μ' αυτή τη φάση τα 'παιξα. Στέλνει αδιάβαστους τον Σταρκς και τον Οκλευ και καρφώνει πάνω απ' τον Γιούιν.
Πάντως λείπε απ' τη 50άδα αυτό που είχε κάνει κάποτε με τη Γιούτα. Κάρφωσε πάνω απ' τον Στόκτον κι ο Καρλ Μαλόουν πείραξε τον συμπαίκτη του "είναι πολύ ψηλός για σένα". Ε, μετά από λίγες φάσεις σε αιφνιδιασμό των Μπουλς ο Τζόρνταν πέρασε πάνω απ' τον Μαλόουν και κάρφωσε πάλι. Αμα το βρω θα το βάλω.
VALVERDES_7 (14-09-14)
βλεπω τι εχουν πετυχει ο κομπε και ο λε μπρον, βλεπω τις εξαιρετικες φασεις που εχουν προσφερει και σκεφτομαι: Ναι, μπορει να ειναι ισαξιοι του τζορνταν, μπορει να διεκδικησουν τον τιτλο του καλυτερου παιχτη ολων των εποχων. Μετα βλεπω τι εχει κανει ο τζορνταν και καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει συζητηση για το ποιος ειναι ο καλυτερος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ειδικός σύμβουλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Γκάρι Πέιτον! Ο Κιντ που θα είναι προπονητής, είπε στον Πέιτον οτι θέλει να χρησιμοποιήσει σαν πλέι μέικερ τον Αντετοκούνμπο κι έτσι τον πήρε στο τεχνικό τιμ ωστε να τον αναλάβει προσωπικά.
IERO (21-09-14)
Aν δεν κάνω λάθος ξεκινάει την άλλη βδομάδα. Φέτος έχω σκοπό να το παρακολουθήσω αρκετά, να δούμε τι θα κάνουν και τα δικά μας παιδιά. Αμα ξέρει κάποιος 5 πράγματα για το πρωτάθλημα, τις ομάδες να μας πει αν δεν βαριέται.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks