Σελίδα 3 από 42 ΠρώτηΠρώτη 1234567132333 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 41 έως 60 από 834

Θέμα: ΝΒΑ: Ι love this game

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.646
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.593 φορές σε 8.158 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΝΒΑ: Ι love this game

[YOUTUBE]-W_aXgmDwls[/YOUTUBE]
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (07-08-14)

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.646
    Ignore User

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.646
    Ignore User

[YOUTUBE]hHG1g8IFbQk[/YOUTUBE]
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.646
    Ignore User

ΤΟ "I’M COMING HOME" ΤΟΥ SCALABRINE!

Ο Brian Scalabrine επιστρέφει στους Celtics, ως σχολιαστής αγώνων, φροντίζοντας να κάνει θόρυβο. Πώς; Γράφοντας ένα γράμμα προς τους φίλους της ομάδας, όπως ακριβώς και ο LeBron!
    Είναι μία από τις πιο cult φιγούρες στο ΝΒΑ. Ο Brian Scalabrine, γνωστός και ως… White Mamba, πέρασε 10 χρόνια στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Nets, των Celtics και των Bulls, έχοντας 3.1 πόντους και 2 ριμπάουντ μέσο όρο στην καριέρα του.

Δεν ήταν βέβαια οι τρομεροί αριθμοί του που τον έκαναν συμπαθή, όσο η φιγούρα του: Ήταν εξάλλου ένας λευκός κοκκινομάλλης φόργουορντ με περιορισμένα αθλητικά προσόντα και σχετικά καλό σουτ. Όχι ακριβώς δηλαδή ο ορισμός του σύγχρονου παίκτη του ΝΒΑ. Το γεγονός όμως ότι πάλευε με τις πιθανότητες και (φυσικά) όποτε έμπαινε στο παρκέ έδινε πάντα το 100%, τον έκανε ιδιαίτερα συμπαθή. Και, σίγουρα, βοήθησε και το ότι ήταν – και είναι – ιδιαίτερα ετοιμόλογος και έχει αίσθηση του χιούμορ. Και αυτή η αίσθηση του χιούμορ είναι που τον έκανε να ξεχωρίσει για ακόμα μία φορά.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ, λοιπόν, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν για λίγο καιρό ασίσταντ κόουτς στους Warriors, αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε για να γίνει σχολιαστής αγώνων των Celtics. Και, στην συνέχεια, φρόντισε να στείλει ένα γράμμα στο υς φίλους των Κελτών, όπως ακριβώς ο LeBron James πριν μερικές εβδομάδες στους φίλους των Cavaliers, ανακοινώνοντας με τον δικό του τρόπο την επιστροφή του στην Βοστώνη!

Το γράμμα του Scalabrine έχει τίτλο… “I’m Coming home”, με τον παλαίμαχο φόργουορντ να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “Από την στιγμή που υπέγραψα στους Celtics ήξερα ότι θα είναι το νέο μου σπίτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σαν εμένα. Δουλεύουν σκληρά και παίζουν σκληρά και έχουν απίστευτο πάθος για την ομάδα τους. Είχα κι εγώ το ίδιο πάθος. Υποθέτω ότι ήμουν σαν τους φιλάθλους κι εγώ, μόνο που είχα μία courtside seat δωρεάν και αν κερδίζαμε με 20 πόντους διαφορά με λιγότερα από 2 λεπτά αν μένουν για τη λήξη του αγώνα θα έμπαινα στο παρκέ… Οι Celtics δεν είχαν κερδίσει Πρωτάθλημα από την εποχή του Larry Bird στα 80’s, οπότε ήθελα να τους δώσω μία ελπίδα ότι θα τα καταφέρουν. Ήθελα να τους εμπνεύσω όποτε μπορούσα. Η σχέση μου με την Βοστώνη ήταν μεγαλύτερη από το μπάσκετ. Δεν το κατάλαβα όταν έφυγα από την Βοστώνη ως free agent πριν τέσσερα χρόνια. Το καταλαβαίνω τώρα”.

O Sclalabrine βέβαια δεν σταματάει εκεί, αναφέροντας ακόμα ότι πήγε από τους Celtics στους Bulls το 2010 “λόγω του Tibs, του D-Rose, της τρελής ενέργειας του Joakim Noah και επειδή ήταν η μόνη πρόταση που είχα στις ΗΠΑ”(!) ενώ στην συνέχεια παραδέχεται ότι “γράφω αυτό το γράμμα επειδή θέλω να πω αυτά που θέλω χωρίς να με διακόψουν… και να μαζέψω λίγη δημοσιότητα βασισμένος σε μία πρόσφατη μεταγραφή… σχεδόν με τον ίδιο τρόπο” αναφερόμενος ξεκάθαρα στην αντίστοιχη κίνηση που έκανε πριν από αυτόν ο LeBron James!

Ο πρώην παίκτης των Nets, των Celtics και των Bulls δεν σταμάτησε μάλιστα εκεί, τονίζοντας ότι “όταν έφυγα από την Βοστώνη ήμουν σε αποστολή. Έψαχνα για ακόμα ένα Πρωτάθλημα. Άλλη μία παρέλαση και να ανοίξω μπουκάλια σαμπάνιας… Οι φίλοι των Celtics δεν έχουν νιώσει αυτό το συναίσθημα από τότε που έφυγα. Στόχος μου είναι οι Celtics να κερδίσουν περισσότερα Πρωταθλήματα από κάθε άλλο σύλλογο και δεν θα κοιμηθώ μέχρι να τα καταφέρουμε”. H… λεπτομέρεια της υπόθεσης βέβαια, την οποία και σαφώς γνωρίζει ο Scalabrine, είναι ότι οι Celtics έχουν ήδη τα περισσότερα Πρωταθλήματα από κάθε άλλο σύλλογο με 17, έναντι 16 Πρωταθλήμάτων των δεύτερων Lakers!

Ο παλαίμαχος φόργουορντ βέβαια ήταν εξίσου απολαυστικός και λίγο πριν το τέλος του κειμένου του, όταν έγραψε πως “δεν υπόσχομαι το Πρωτάθλημα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Σε καμία περίπτωση. Σαφώς και θέλω να κερδίσουμε την επόμενη σεζόν, αλλά είμαι ρεαλιστής. Είμαι μόνο ένας σχολιαστής αγώνων, τί θα μπορούσα να κάνω”;

Όσο για τον επίλογο; Ήταν, φυσικά, ο εξής: “Boston. I’m coming home”…
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.646
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <> Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΤΟ "I’M COMING HOME" ΤΟΥ SCALABRINE!

Ο Brian Scalabrine επιστρέφει στους Celtics, ως σχολιαστής αγώνων, φροντίζοντας να κάνει θόρυβο. Πώς; Γράφοντας ένα γράμμα προς τους φίλους της ομάδας, όπως ακριβώς και ο LeBron!
    Είναι μία από τις πιο cult φιγούρες στο ΝΒΑ. Ο Brian Scalabrine, γνωστός και ως… White Mamba, πέρασε 10 χρόνια στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Nets, των Celtics και των Bulls, έχοντας 3.1 πόντους και 2 ριμπάουντ μέσο όρο στην καριέρα του.

Δεν ήταν βέβαια οι τρομεροί αριθμοί του που τον έκαναν συμπαθή, όσο η φιγούρα του: Ήταν εξάλλου ένας λευκός κοκκινομάλλης φόργουορντ με περιορισμένα αθλητικά προσόντα και σχετικά καλό σουτ. Όχι ακριβώς δηλαδή ο ορισμός του σύγχρονου παίκτη του ΝΒΑ. Το γεγονός όμως ότι πάλευε με τις πιθανότητες και (φυσικά) όποτε έμπαινε στο παρκέ έδινε πάντα το 100%, τον έκανε ιδιαίτερα συμπαθή. Και, σίγουρα, βοήθησε και το ότι ήταν – και είναι – ιδιαίτερα ετοιμόλογος και έχει αίσθηση του χιούμορ. Και αυτή η αίσθηση του χιούμορ είναι που τον έκανε να ξεχωρίσει για ακόμα μία φορά.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ, λοιπόν, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν για λίγο καιρό ασίσταντ κόουτς στους Warriors, αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε για να γίνει σχολιαστής αγώνων των Celtics. Και, στην συνέχεια, φρόντισε να στείλει ένα γράμμα στο υς φίλους των Κελτών, όπως ακριβώς ο LeBron James πριν μερικές εβδομάδες στους φίλους των Cavaliers, ανακοινώνοντας με τον δικό του τρόπο την επιστροφή του στην Βοστώνη!

Το γράμμα του Scalabrine έχει τίτλο… “I’m Coming home”, με τον παλαίμαχο φόργουορντ να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “Από την στιγμή που υπέγραψα στους Celtics ήξερα ότι θα είναι το νέο μου σπίτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σαν εμένα. Δουλεύουν σκληρά και παίζουν σκληρά και έχουν απίστευτο πάθος για την ομάδα τους. Είχα κι εγώ το ίδιο πάθος. Υποθέτω ότι ήμουν σαν τους φιλάθλους κι εγώ, μόνο που είχα μία courtside seat δωρεάν και αν κερδίζαμε με 20 πόντους διαφορά με λιγότερα από 2 λεπτά αν μένουν για τη λήξη του αγώνα θα έμπαινα στο παρκέ… Οι Celtics δεν είχαν κερδίσει Πρωτάθλημα από την εποχή του Larry Bird στα 80’s, οπότε ήθελα να τους δώσω μία ελπίδα ότι θα τα καταφέρουν. Ήθελα να τους εμπνεύσω όποτε μπορούσα. Η σχέση μου με την Βοστώνη ήταν μεγαλύτερη από το μπάσκετ. Δεν το κατάλαβα όταν έφυγα από την Βοστώνη ως free agent πριν τέσσερα χρόνια. Το καταλαβαίνω τώρα”.

O Sclalabrine βέβαια δεν σταματάει εκεί, αναφέροντας ακόμα ότι πήγε από τους Celtics στους Bulls το 2010 “λόγω του Tibs, του D-Rose, της τρελής ενέργειας του Joakim Noah και επειδή ήταν η μόνη πρόταση που είχα στις ΗΠΑ”(!) ενώ στην συνέχεια παραδέχεται ότι “γράφω αυτό το γράμμα επειδή θέλω να πω αυτά που θέλω χωρίς να με διακόψουν… και να μαζέψω λίγη δημοσιότητα βασισμένος σε μία πρόσφατη μεταγραφή… σχεδόν με τον ίδιο τρόπο” αναφερόμενος ξεκάθαρα στην αντίστοιχη κίνηση που έκανε πριν από αυτόν ο LeBron James!

Ο πρώην παίκτης των Nets, των Celtics και των Bulls δεν σταμάτησε μάλιστα εκεί, τονίζοντας ότι “όταν έφυγα από την Βοστώνη ήμουν σε αποστολή. Έψαχνα για ακόμα ένα Πρωτάθλημα. Άλλη μία παρέλαση και να ανοίξω μπουκάλια σαμπάνιας… Οι φίλοι των Celtics δεν έχουν νιώσει αυτό το συναίσθημα από τότε που έφυγα. Στόχος μου είναι οι Celtics να κερδίσουν περισσότερα Πρωταθλήματα από κάθε άλλο σύλλογο και δεν θα κοιμηθώ μέχρι να τα καταφέρουμε”. H… λεπτομέρεια της υπόθεσης βέβαια, την οποία και σαφώς γνωρίζει ο Scalabrine, είναι ότι οι Celtics έχουν ήδη τα περισσότερα Πρωταθλήματα από κάθε άλλο σύλλογο με 17, έναντι 16 Πρωταθλήμάτων των δεύτερων Lakers!

Ο παλαίμαχος φόργουορντ βέβαια ήταν εξίσου απολαυστικός και λίγο πριν το τέλος του κειμένου του, όταν έγραψε πως “δεν υπόσχομαι το Πρωτάθλημα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Σε καμία περίπτωση. Σαφώς και θέλω να κερδίσουμε την επόμενη σεζόν, αλλά είμαι ρεαλιστής. Είμαι μόνο ένας σχολιαστής αγώνων, τί θα μπορούσα να κάνω”;

Όσο για τον επίλογο; Ήταν, φυσικά, ο εξής: “Boston. I’m coming home”…
    "THE MAN, THE MYTH, THE LEGEND"

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Ακόμη και στο ΝΒΑ που πρωταρχικό ρόλο παίζει το θέαμα και το γρήγορο μπάσκετ, υπάρχουν αγώνες που κυριολεκτικά δεν βλέπονται. Ένας από αυτούς ήταν ο χθεσινός ανάμεσα στους Bulls και τους Pistons. Οι Ταύροι ήταν χαλαροί για τρεις περιόδους, όμως πάτησαν το γκάζι στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, άνοιξαν τη διαφορά και έκριναν το αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Detroit. Και ξαφνικά, 2'43'' πριν το τέλος της αναμέτρησης, με το σκορ στο 86-64, το United Center πήρε φωτιά!

Εκείνη τη στιγμή η κάμερα έδειχνε τον Luc Longley στις εξέδρες να προσπαθεί να αντιληφθεί τον λόγο που άπαντες σηκώθηκαν από τις θέσεις τους σαν ελατήρια! Μόλις ο παλαίμαχος center των θρυλικών Bulls κατάλαβε τι γινόταν, “φόρεσε” ένα πλατύ χαμόγελο. Τι είχε συμβεί; Ο Tom Thibodeau έριξε στο παρκέ τον Brian Scalabrine και ο κόσμος παραληρούσε! Δεν ήταν η πρώτη φορά. Αυτό γίνεται κάθε φορά που ο 33χρονος forward πατάει το παρκέ του United Center και δίνει πάντα ξεχωριστό τόνο με την παρουσία του.

Η ατάκα του Stacey King και το play-by-play του Scalabrine

Ο Taj Gibson που έδωσε τη θέση του στον Scalabrine πίστεψε ότι το χειροκρότημα του κόσμου ήταν για εκείνον και απάντησε υψώνοντας το χέρι του. Γρήγορα όμως κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε. "Ladies and gentlemen, here he comes.. The man, the myth, the legend. The white Mamba" αναφώνησε ο Stacy King που σχολίαζε την αναμέτρηση των Bulls και πλέον όλοι απολάμβαναν μια ξεχωριστή στιγμή, σε ένα μέτριο παιχνίδι που είχε ήδη κριθεί. Ο Scalabrine είχε κάνει και πάλι το θαύμα του…

Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, πάσαρε αμέσως. Στην δεύτερη έδωσε ασίστ στον rookie Jimmy Butler που σκόραρε κάτω από το καλάθι. Γύρισε στην άμυνα, δυσκόλεψε το σουτ του Austin Daye και έφυγε στον αιφνιδιασμό. Η μπάλα έφτασε στα χέρια του κι εκείνος έκανε ακόμη πιο φαντασμαγορικό το φινάλε του αγώνα. Αντί να διεισδύσει προς το καλάθι, σταμάτησε, έγειρε το σώμα του προς τα πίσω και με ένα fade-away σουτ πέτυχε τους μοναδικούς του πόντους στην αναμέτρηση. Τη συνέχεια την φαντάζεστε...

Τα ανέκδοτα και το νεύμα του Thibodeau

Γιατί όμως ο Scalabrine ξεσηκώνει τα πλήθη; Γιατί σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ αποθεώνεται ο λευκός forward; Κάποιοι πιστεύουν ότι η συμπεριφορά του κόσμου είναι ειρωνική. Εμείς διαφωνούμε. Ακόμη και τα ανέκδοτα που έχουν βγει κατά καιρούς γι' αυτόν, δεν έχουν ίχνος κακίας. Ισα ίσα που ακόμη κι ο ίδιος γελάει με αυτά που ακούει και διαβάζει. Οταν ο κόσμος των Bulls ζητούσε επιτακτικά από τον Thibodeau να τον ρίξει στη μάχη, ο Scalabrine περίμενε σαν μικρό παιδί ένα νεύμα. Ο coach του έκλεισε το μάτι κι εκείνος σηκώθηκε με ένα χαμόγελο ευτυχίας να φωτίζει το πρόσωπό του.

Εχει αγωνιστεί στους Nets και τους Celtics. Στο New Jersey έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, βοηθούσε με το περιφερειακό του σουτ (το μοναδικό πράγμα που κάνει καλά στη διάρκεια ενός αγώνα) και στη Βοστώνη ξεκούρασε τους βασικούς όταν οι αγώνες είχαν κριθεί. Τα χρόνια πέρασαν, έχει ήδη πατήσει τα 33, όμως ο Thibodeau τον πήρε μαζί του από τους Celtics και τον έχει στους Bulls για δεύτερη σεζόν. Δεν τον υπολογίζει σαν μέλος του rotation, όμως η συνεισφορά του στη λειτουργία της ομάδας είναι ανεκτίμητη. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην συμπαθεί τον Scalabrine. Οι συμπαίκτες του τον λατρεύουν και με δυο λόγια, είναι μια όαση υγείας για μια ομάδα που θέλει να έχει καλό κλίμα στα αποδυτήριά της.

Επέστρεψε μισθούς για να εξιλεωθεί!

Η όψη του δεν θυμίζει μπασκετμπολίστα και δη παίκτη του ΝΒΑ, όμως ο Scalabrine δεν είναι και ο χειρότερος παίκτης όλων των εποχών. Φέτος εκμεταλλεύτηκε το lockout και ξεκίνησε τη σεζόν στη Benetton Trevizo. Εκανε καλές εμφανίσεις, βοήθησε την ομάδα να πάρει νίκες και επέστρεψε στις ΗΠΑ. Δεν ένιωσε ωραία που παράτησε τους συμπαίκτες του πριν τελειώσει η σεζόν, παρά το γεγονός ότι στο συμβόλαιό του υπήρχε όρος αποδέσμευσης, επέστρεψε τους μισθούς που είχε ήδη πάρει για να εξιλεωθεί! Κάποιοι τον αποκάλεσαν κορόιδο, κάποιοι του έβγαλαν το καπέλο. Εκείνου του αρκούσε να τα έχει καλά με τον εαυτό του.

Την ώρα που οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι τον αποκαλούν άχρηστο και τον χλευάζουν, ο Scalabrine έχει βρει το νόημα της ζωής. Απολαμβάνει κάθε στιγμή της καθημερινότητας, βοηθάει την ομάδα σε τομείς που όσοι έχουν παίξει μπάσκετ καταλαβαίνουν και είναι μια cult μορφή που ας μην ξεχνάμε έχει στη συλλογή του ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή (200. Αυτός είναι κυρίες και κύριοι ο Brian Scalabrine, ο παίκτης που συναρπάζει τα πλήθη...
    —John Lennon

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (10-08-14)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Κατι σαν τον δικο μας λαρα γκαρσια ντανι.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.646
    Ignore User

ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Το πρωί Δευτέρας (11/ έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Rockets και θα γίνει έτσι ο τέταρτος Ελληνας που θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ τη σεζόν 2014-2015. Ο Κώστας Παπανικολάου είναι έτοιμος να ζήσει το όνειρό του, το οποίο θα συνδυαστεί με ένα ιστορικό ρεκόρ για τη λίγκα!

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας forward θα εισπράξει 4.8 εκατομμύρια δολάρια τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του, ποσό που συνιστά το μεγαλύτερο για rookie που επιλέχθηκε στον δεύτερο γύρο του Draft. Για να καταλάβετε, μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο "παράσημο" το είχε ο Nikola Pekovic, o οποίος είχε βάλει 4.1 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό το 2010.

Τρομερή συμφωνία, όπως κι αν έχει, για έναν αθλητή που έχει πάρει τα πάντα στην Ευρώπη και είναι έτοιμος να κυριαρχήσει και στις ΗΠΑ. Στο Houston, άλλωστε, πιστεύουν όσο κανείς στο ταλέντο και τις ικανότητές του, οπότε δεν θα πρέπει να σας κάνει καμία έκπληξη αν τον δούμε να αναλαμβάνει το ρόλο του έκτου παίκτη, του πρώτου που θα έρχεται από τον πάγκο.

Για την ιστορία ο Παπανικολάου ήταν η 48η επιλογή στο Draft του 2012 και οι Knicks η ομάδα που τον είχε "τσιμπήσει".
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.646
    Ignore User

Η "ΘΥΣΙΑ" ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

Διετές συμβόλαιο 550.000 δολαρίων απέρριψε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με τον ατζέντη του, προκειμένου να παλέψει για μία θέση στο ΝΒΑ.
    Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι αποφασισμένος να παίξει στο ΝΒΑ και θα το κάνει με οποιοδήποτε (χρηματικό) κόστος. Οπως αποκάλυψε ο Ελληνας ατζέντης του στη New York Post, ο Αντετοκούνμπο απέρριψε διετή πρόταση ύψους 550 χιλιάδων δολαρίων από την Ιταλία (Βαρέζε) προκειμένου να παίξει στη D-League για 25 χιλιάδες δολάρια και να βρίσκεται κοντά στους Knicks, την ομάδα που τον επέλεξε στο draft και έχει τα δικαιώματα του στο ΝΒΑ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Τιμ Λότσο, ο Θανάσης είχε προτάσεις τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από την Καχασόλ, πάνω απ' όλα όμως έχει βάλει στόχο το ΝΒΑ. “Απίστευτο δεν είναι; Εξεπλάγην όταν απέρριψε τις προτάσεις” δήλωσε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Αντετοκούνμπο. “Είναι πολύ φιλόδοξος και αποφασισμένος να πάει στο ΝΒΑ. Είναι μεγάλη θυσία. Θα μπορούσε να τον θέσει μπροστά από το πρόγραμμα του στην καριέρα του αλλά δεν προσπάθησα να τον μεταπείσω, ήθελα να πάρει τη δική του απόφαση”.

Οι Knicks έκαναν σαφές ότι δεν τον υπολογίζουν για την ερχόμενη σεζόν, υπογράφοντας 15 παίκτες με εγγυημένα συμβόλαια. Στο μέλλον όμως, ο Θανάσης μπορεί να χωρέσει στα πλάνα των Νεοϋορκέζων... “Δεν έχουν χώρο για αυτόν στο ρόστερ, μίλησε όμως με τον Steve Mills και τον Phil Jackson και αισθάνθηκε ότι έχουν πλάνο για αυτόν στο μέλλον. Δεν του εγγυήθηκαν πάντως τίποτα για την επόμενη χρονιά” συνέχισε ο Λότσος.
    —John Lennon

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Μπράβο ρε μάγκα. Ακριβώς το αντίθετο απ' τη τακτική άλλων πχ Παπαπέτρου που εγκατέλειψαν άρον άρον το όνειρο του ΝΒΑ, μόλις τους κούνησαν τη δέσμη με τα ευρώ οι ευρωπαϊκές ομάδες.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (10-10-14)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Έχει φιλοδοξίες το παιδί για πολλά περισσότερα πράγματα στον μαγικό κόσμο του nba και καλα κάνει γιατί αν πιάσει θα βγάλει τρελά λεφτά και θα παίζει δίπλα στους καλύτερους.

Αλλά και να αποτύχει, σίγουρα θα βρεί καλό συμβόλαιο και ομάδα στην ευρώπη οπότε, σωστό το οποίο ρίσκο παίρνει.

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.646
    Ignore User

PAYTON: "Ο JORDAN ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΒΑΖΕ 40"

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] την επόμενη εβδομάδα και για ένα τετραήμερο θα κατοικοεδρεύει στη χώρα μας και θα είναι ο επίσημος καλεσμένος του OTE TV, στο ΝΒΑ 3Χ, που θα διεξαχθεί στο Golden Hall (περισσότερα στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]).

Στα 46 του, [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], αφού είναι μέλος του Basketball Hall of Fame, έχει στεφθεί πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Heat και δις χρυσός Ολυμπιονίκης, ενώ έχει ανακηρυχθεί καλύτερος αμυντικός του ΝΒΑ (1996), επιλέχθηκε 9 φορές σε All Star Game και είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στους Sonics.

Όπως είπε στο ΝΒΑ GREECE, πιθανότατα τα επιτεύγματά του να ήταν ακόμα περισσότερο αν έπαιζε τώρα στο ΝΒΑ, την εποχή δηλαδή όπου η άμυνα παίζεται συνήθως με τα μάτια.

Τι να περιμένουμε από την πρώτη σου επίσκεψη στην Ελλάδα, για το ΝΒΑ 3Χ;

Να περιμένετε σπουδαία πράγματα. Θέλω να δω όσο το δυνατόν περισσότερους ταλαντούχους Ελληνες παίκτες στο διάστημα της παραμονής μου στην Αθήνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Ελλάδα. Εχω ακούσει τόσα πολλά για τη χώρα σας, που ανυπομονώ να την εξερευνήσω.

Το ΝΒΑ στις μέρες μας δεν στηρίζεται στην άμυνα, αλλά περισσότερο στην επίθεση. Θα μπορούσες να συγκρίνεις τη σημερινη εποχή με τη δική σου;

Εχει αλλάξει τόσο πολύ το ΝΒΑ. Όλα πλέον θυσιάζονται στον βωμό του σκοραρίσματος. Προς αυτήν την κατεύθυνση ήθελε ο πρώην κομισάριος του ΝΒΑ, David Stern. Θεαματικό παιχνίδι, με προβληματικές άμυνες, αλλά ταυτόχρονα με πολύ υψηλό σκορ και θέαμα. Στην εποή μου ήξερες πως υπήρχαν ομάδες όπως οι Knicks, που μπορούσαν λόγω άμυνας να σε κρατήσουν κοντά στους 60 πόντους. Τώρα όμως το πλεονέκτημα το έχει πάντοτε ο παίκτης που είναι στην επίθεση. Οι παίκτες της σημερινής γενιάς είναι τόσο ταλαντούχοι, αλλά σκοράρουν απέναντι σε πολύ κακές άμυνες.

Υποθετική ερώτηση. Αν έπαιζε σήμερα ο Michael Jordan, πώς θα τα πήγαινε απέναντι σε αυτές τις χαλαρές άμυνες;

Ο Michael; Πιστεύω θα είχε μέσο όρο 40 πόντους για πλάκα. Θα ήταν με άνεση στους 36-37 πόντους σε χαλαρούς ρυθμούς. Ετσι όπως παίζουν σήμερα άμυνα στο ΝΒΑ, ο Jordan θα πήγαινε σε κάθε ματς για 17 με 18 βολές. Οπότε οι 40 πόντοι, θα ήταν ένας εύκολος στόχος για εκείνον. Ακόμα κι εγώ πιστεύω ότι θα σκόραρα 4-5 πόντους επιπλέον μέσο όρο στη σημερινή εποχή.

Αφού αναφέραμε τον Jordan, πρέπει να μας πεις ποιόν θεωρείς τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών.

Δεν χωράει συζήτηση. Ο Jordan. Δεν πρόκειται να ξαναδούμε τέτοιον παίκτη. Ήταν χαρισματικός σκόρερ, κορυφαίος αμυντικός και πάνω απ’ όλα νικητής. Ανεπανάληπτος.

Κάποιοι ισχυρίζονται πως ο LeBron James, θα ξεπεράσει τον MJ ως ο καλύτερος όλων των εποχών; Πώς το σχολιάζεις;

Οι συγκρίσεις δεν ωφελούν, αν και γνωρίζω πως τέτοιες συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες στον αθλητισμό. Ο LeBron παίζει στη δική του εποχή και φυσικά δεν πρόκειται να ξεπεράσει τον Michael Jordan, εκτός κι αν κερδίσει έξι, επτά ή οχτώ πρωταθλήματα, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω. Ο LeBron είναι μοναδικός, όπως μοναδικός είναι και ο Kobe. Μπορούμε ν’ απολαμβάνουμε τέτοιους παίκτες. Αποτελούν ευλογία για το ΝΒΑ.

Το 1996, στους τελικούς του ΝΒΑ, σκοντάψατε πάνω στους ανεπανάληπτους Bulls του Jordan. Το 2006, στο Μαϊάμι, βρέθηκες πάλι πίσω στους τελικούς του ΝΒΑ. Τότε στέφθηκες πρωταθλητής. Ποιοι είχαν καλύτερη ομάδα, οι Sonics ή οι Heat;

Δεν το συζητάω: Η ομάδα των Sonics, που έφτασε μέχρι τους τελικούς το 1996 ήταν πολύ καλύτερη. Είχαμε όμως την ατυχία να πέσουμε πάνω στον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών, τον Michael Jordan και μία ομάδα, τους Bulls, που έκαναν 72 νίκες εκείνη τη σεζόν, ρεκόρ που θα μείνει ακατάρριπτο για πολύ καιρό ακόμα. Είχαν σούπερ παίκτες όπως οι Pippen, Rodman, Kukoc, Kerr, κι ένα σωρό άλλους, οι οποίοι συνέθεταν ένα τρομερό σύνολο, υπό τις οδηγίες του Phil Jackson. Εμείς κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά οι Bulls ήταν ασταμάτητοι. Όταν πήραμε με το Μαϊάμι το πρωτάθλημα, ήταν κάτι το τρομερό. Κανείς δεν περίμενε πως θα επιστρέφαμε, όταν το Ντάλας προηγήθηκε με 2-0. Ήταν μία ομάδα με χαρακτήρα.

Τι έχεις να πεις στους θαυμαστές σου στην Ελλάδα που θα έρθουν στο Golden Hall για το NBA 3X;

Θέλω να τους πω ότι ο Gary έρχεται ενθουσιασμένος και θα τα περάσουμε φίνα. Ανυπομονώ να σας δω όλους από κοντά.
    —John Lennon

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Mαγεία από Τζόρνταν. 50 φάσεις συγκεντρωμένες σε ένα βίντεο.

16. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (14-09-14), DaRkSaGa79 (14-09-14), nikolios (14-09-14), sabar77 (15-09-14), VALVERDES_7 (13-09-14)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Oλα είναι καταπληκτικά αλλά τα Νο.8, Νο.6 και Νο.2 είναι από άλλο πλανήτη.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Ηταν καλος παικτης τελικα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη nikolios

Περιοχή
    Καλλιθεα
    Thanks
    1.063
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.051 φορές σε 1.171 μηνύματα
    Ignore User

Νομιζω οτι η φαση με τους Λεικερς ( η αλλαγη χεριου) ηταν η καλυτερη κινηση που εχει υπαρξει ποτε στο μπασκετ.

Thanks
    8.634
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nikolios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζω οτι η φαση με τους Λεικερς ( η αλλαγη χεριου) ηταν η καλυτερη κινηση που εχει υπαρξει ποτε στο μπασκετ.
    Ψηφίζω το Νο.6 με τους Knicks γιατί κάνει στην κυριολεξία κουτούς τους 2 αντιπάλους. Και στο τέλος αποθέωση το κάρφωμα στην μάπα του Γιούιν.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Κι εγώ μ' αυτή τη φάση τα 'παιξα. Στέλνει αδιάβαστους τον Σταρκς και τον Οκλευ και καρφώνει πάνω απ' τον Γιούιν.

Πάντως λείπε απ' τη 50άδα αυτό που είχε κάνει κάποτε με τη Γιούτα. Κάρφωσε πάνω απ' τον Στόκτον κι ο Καρλ Μαλόουν πείραξε τον συμπαίκτη του "είναι πολύ ψηλός για σένα". Ε, μετά από λίγες φάσεις σε αιφνιδιασμό των Μπουλς ο Τζόρνταν πέρασε πάνω απ' τον Μαλόουν και κάρφωσε πάλι. Αμα το βρω θα το βάλω.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (14-09-14)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mαγεία από Τζόρνταν. 50 φάσεις συγκεντρωμένες σε ένα βίντεο.

βλεπω τι εχουν πετυχει ο κομπε και ο λε μπρον, βλεπω τις εξαιρετικες φασεις που εχουν προσφερει και σκεφτομαι: Ναι, μπορει να ειναι ισαξιοι του τζορνταν, μπορει να διεκδικησουν τον τιτλο του καλυτερου παιχτη ολων των εποχων. Μετα βλεπω τι εχει κανει ο τζορνταν και καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει συζητηση για το ποιος ειναι ο καλυτερος.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Ειδικός σύμβουλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Γκάρι Πέιτον! Ο Κιντ που θα είναι προπονητής, είπε στον Πέιτον οτι θέλει να χρησιμοποιήσει σαν πλέι μέικερ τον Αντετοκούνμπο κι έτσι τον πήρε στο τεχνικό τιμ ωστε να τον αναλάβει προσωπικά.

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

IERO (21-09-14)

Thanks
    8.634
    Ignore User

Aν δεν κάνω λάθος ξεκινάει την άλλη βδομάδα. Φέτος έχω σκοπό να το παρακολουθήσω αρκετά, να δούμε τι θα κάνουν και τα δικά μας παιδιά. Αμα ξέρει κάποιος 5 πράγματα για το πρωτάθλημα, τις ομάδες να μας πει αν δεν βαριέται.

Σελίδα 3 από 42 ΠρώτηΠρώτη 1234567132333 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές