κοντα στο μπρεικ η μπαρτσα. κερδιζει για πεντε ποντους λιγα δευτερολεπτα πριν τη ληξη.
Ο,τι δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό σε επίπεδο συλλόγων.
*****8.23*****
κοντα στο μπρεικ η μπαρτσα. κερδιζει για πεντε ποντους λιγα δευτερολεπτα πριν τη ληξη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
93-98 κερδισε η βαρκα και πλεον εχει το πλεονεκτημα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τα σαρωσε ολα η υπερομαδα η ρεαλ φετος.![]()
Παντα χαιρομαι οταν τον τρωει η Ρεαλ.
*****8.23*****
dtakis80 (27-06-14)
Έπιασε η ευχή του προέδρου.
Άρπα πούτα Ρεάλ. Πάλι καραγκιοζιλίκια διαβάζω πως κάνανε...
μονο ο μπαρτζωκας καταφερε να αποκλειστει απο αυτο το αισχος που καποιοι αποκαλουν ομαδα.
Rena (27-06-14)
Μπουρούσαρε...στον πάτο σου! ΠΟΤΕ δεν θα σηκώσεις κούπα.
Συμφωνία 7.5 εκ. ευρώ για Ρεάλ!
![]()
Οι συζητήσεις για τις όποιες εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Λάσο στη Ρεάλ έχουν ήδη ξεκινήσει. Την ίδια στιγμή οι Μαδριλένοι ήλθαν σε συμφωνία με την ''Teka'' για τρία χρόνια που θα βάλει στα ταμεία τους περί τα 7.5 εκατομμύρια ευρώ!
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε στους τελικούς της ACB αφού έχασε τον τίτλο από την Μπαρτσελόνα ωστόσο το εμπορικό τμήμα της ''Βασίλισσας'' ολοκλήρωσε το καλύτερο χορηγικό deal μεταξύ όλων των ομάδων της ισπανικής λίγκας!
Συγκεκριμένα, η Ρεάλ ήλθε σε συμφωνία με την εταιρεία οικιακών ειδών ''Teka'' που θα βάλει στα ταμεία της περί τα 2.5 εκ. ευρώ ανά σεζόν, για τρία χρόνια. Το ''χρυσό'' deal θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Πρόκειται, αναμφίβολα, για την καλύτερη συμφωνία μεταξύ όλων των ομάδων που συμμετέχουν στην ACB.
Να θυμήσουμε ότι η ''τρέχουσα'' συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία ''MMT Seguros'' (σ.σ. προέβλεπε 1.5 εκ. ευρώ τη σεζόν) ολοκληρώνεται φέτος έπειτα από πέντε χρόνια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Λανκφορντ στην Ουνιξ Καζαν με 3.8 εκατομμυρια δολλαρια για 2 χρονια. Το εχουν τερματισει Ρωσοι και Τουρκοι.
*****8.23*****
Και η πιο κουλη μεταγραφη του καλοκαιριου. Ο Εμπακουε στην Μπαμπεργκ........
*****8.23*****
οτι να ναι φετος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Η Μακάμπι έμεινε μισή
Ο Γκάι Γκούντες εξήγησε πως και τίποτα να μην είχε πάρει η Μακάμπι, πάλι όλους τους τίτλους θα ήθελε για τη νέα σεζόν. Απλά... τώρα καλείται να φτιάξει και από την αρχή την ομάδα.
Επιμέλεια: Νίκη Μπάκουλη Δημοσιεύτηκε: 07/07/2014 13:25 Ενημερώθηκε: 07/07/2014 13:25
0
Η Μακάμπι έκλεψε τις εντυπώσεις της σεζόν 2013-14, με τη ρελάνς που έκανε στο φινάλε, χάριν της οποίας βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης και του Ισραήλ -"αγκαλιά" με το έκτο triple crown της ιστορίας της. Μετά... ήλθε το τέλος των πάντων.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ πήγε στο Κλίβελαντ, ο Ρίκι Χίκμαν στη Φενέρμπαχτσε, ο Ταϊρίς Ράις στη Χίμκι, ενώ ο Ντέιβιντ Μπλου αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, με τον Γκάι Γκούντες να εξηγεί σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ (ONE 102 FM) πως "έχουμε "χάσει" πέντε παίκτες, δηλαδή τη μισή μας ομάδα. Άρα, πρέπει να οικοδομήσουμε ξανά τα πάντα, όπως κάναμε και πέρυσι".
Ο μόνος που έως τώρα έχει συμφωνήσει να μείνει στο Τελ Αβίβ, είναι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, με τον Γκούντες να λέει ότι "είμαι 13 χρόνια στη Μακάμπι και έχω μπροστά μου μια τεράστια πρόκληση. Δεν έχει σημασία τι έχει προηγηθεί. Και τίποτα να μην είχαμε πάρει, η ομάδα έχει πάντα στόχο όλους τους τίτλους. Βέβαια, πέρυσι ήταν ονειρική η σεζόν, αλλά θέλω να θυμίσω ότι στην εκκίνηση της οποίας είχαμε θέματα να επιλύσουμε. Αυτό που έχω να πω τώρα, είναι ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για τους παίκτες που θέλουν να έλθουν εδώ. Ο Ντόντα Σμιθ σκέφτεται διάφορα και καλά κάνει, αλλά εμείς θέλουμε παίκτες που ενδιαφέρονται να δουλέψουν επί της κατάκτησης των τίτλων. Όχι μόνο να μιλούν για αυτούς".
Ως κατ' αρχάς στόχο έθεσε την επιθυμία της ομάδας να αυξήσει το μπάτζετ "ώστε να μπορέσουμε να ενισχυθούμε. Είχα πάει στη σύσκεψη των κόουτς, στη Euroleague, μίλησα με τον Ομπράντοβιτς και μου είπε πως στην παρούσα φάση επικεντρώνεται στην Ευρώπη. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα να βρούμε τους κατάλληλους παίκτες και αν έχουμε μάθει κάτι στην Μακάμπι είναι ότι αν θες να επιτύχεις, πρέπει να 'χεις ξένους γκαρντ".
καβουριες αγγελοπουλοι.![]()
Στους Μπουλς ο Μίροτιτς μέχρι το 2017 με 5.5 εκ δολάρια το χρόνο. Ο παίκτης πλήρωσε απ' την τσέπη του 3.2 εκ δολάρια στη Ρεάλ για να μείνει ελεύθερος.
Bookmarks