Άμα ανοίξει η πατούρα...
Αδριατική Λίγκα, Ολύμπια - Παρτιζάν 87-58 - από την έκταση του σκορ, αντιλαμβάνεται κανείς τι μπορεί να έγινε...
Άμα ανοίξει η πατούρα...
Αδριατική Λίγκα, Ολύμπια - Παρτιζάν 87-58 - από την έκταση του σκορ, αντιλαμβάνεται κανείς τι μπορεί να έγινε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τούρκογλου: «Ντροπή στον Ίβκοβιτς»
Ο Χέντο Τούρκογλου επιτέθηκε μέσω Twitter στον Ντούσαν Ίβκοβιτς για την… τρικλοποδιά στον Ντογκούς Μπαλμπάι.
«Καταδικάζω την ντροπιαστική κίνηση του Ίβκοβιτς απέναντί στον αδερφό μου, Ντογκούς Μπαλμπάι», έγραψε στο Twitter ο 35χρονος άσος των Κλίπερς.
[YOUTUBE]37zr1MBpyl4[/YOUTUBE]
Πολύ κοντά στη Μπάγερν ο ΜακΚάλεμπ
Καλος παιχτης και νομιζω ειχαμε ενδιαφερθει κι εμεις.Η κανω λαθοs;
Παιχτης τυπου που λειπει απ την ομαδα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τι να κλασει μπροστα στο λαφαγιετ;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
58 πόντους, 10 ριμπάουντς και 15 ασσιστ ο ΜακΚόλουμ στην Κίνα που παίζει. ΕμαςδενμαςεκανεφεραμεΜαρντιΚολινς!
The Dude (19-11-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Aνακοινώθηκε απ' τη Λαμποράλ ο Μάικ Τζέιμς (πρώην πλέον) του Κολοσσού. Ο 1ος σκορερ της Α1 πλέον θα παίζει Ευρωλίγκα!
Γατος ο Κερεχετα, ο Τζειμς ειναι παιχτης για Ευρωλιγκα.
*****8.23*****
πηγε σε αλλη ομαδα;
αρα λεμε: "σε μας δεν εκανε ο μαϊκ τζεϊμς ε;"
αν ειχε ερθει σε εμας θα ηταν: "που παμε με παιχτες απο τον κολοσσο;"
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εχουμε πάντως αραπάκο από ομάδα της Α1... τον Ερ Τζόρτζια...![]()
There is a Dude in town
Αν δε βρει αυτό που θέλει στο ΝΒΑ ο Κιριλένκο, τότε μάλλον πάει προς ΤΣΣΚΑ. Ήταν που ήταν φαβορί για την κούπα οι Ρώσοι...
Α ωραία. Ξέρουμε με ποιόν θα παίξουμε τελικό και ποιό θα είναι το τελικό σκορ... μη σας πω και τον τελευταίο σκόρερ...
There is a Dude in town
BrazHlias (11-12-14)
Bookmarks