Ναι - αν είναι γεμάτο το μαγαζί, να δεις τί κίνηση θα έχεις προς την έξοδο...
Με τις επιλογές ενός προπονητή που η μόνη του κάψα αποδείχτηκε ότι ήταν να έχει τους παίκτες από κοντά για να τους πάρει στην ομάδα του και να την τερματίσει πιο κάτω και από εκεί που την παρέλαβε σε Τουρκία και Ευρώπη, δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε ούτε εμείς, ούτε η ομοσπονδία.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μάγκες, οι Λιθουανοί και οι Λετονοί πάνε για μετάλλιο. Τρομερό μπασκετ και οι δύο και μάλιστα οι δεύτεροι χωρίς τα μεγάλα τους αστέρια.
Η παρέα του Μιλουτινοφ διέλυσε την αρμάδα του ενός εκ των κορυφαίων σέντερ του ΝΒΑ.
25π, 7ρ, 1 ασσ, 1 κλ, 1 τάπα και 7 λαθη σε 35 λεπτα απ' τον Καρλ Άντονι Τάουνς
16π, 5ρ λ, 2 ασσ και 0 λάθη σε 20 λεπτά απ' τον Νικολα Μιλουτίνοφ
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Τελειώνει ο Ιτουδης. Φαβορί ο Μεγαλύτερος ΓΑΜΙΑΣ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.
chainsaw (03-09-23)
Η παιχτουρα ο γκιλτζιους-αλεξαντερ τους έστειλε σπίτι τους Ισπανούς;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
διαβαζω παντως παλι για σκιες στα αποδυτηρια κακο κλιμα κτλ.Τι τιτικες ειναι αυτοι ρε ελεος.Σε μια γαμημενη εθνικη δεν ειστε αξιοι να παιξετε σαν ανθρωποι για 2-3 βδομαδες ενος τουρνουα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν βγαίνουν παίκτες πλέον, τι να κάνουμε; Δεν είναι μόδα το μπάσκετ όπως ήταν στη δεκαετία 80 και 90. Πλέον υπάρχουν πολλά αθλήματα να ασχοληθούν τα παιδιά και μειώνονται οι πιθανότητες να βγουν καλοί παίκτες. Παλιά ήταν ποδόσφαιρο ή μπάσκετ.
flessanto (06-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-09-23)
Τρομερός τραυματισμός για Σίμανιτς. Σε σοκ η εθνική Σερβίας. Μετά από αγκωνια απο παίκτη του Σουδάν, ο Σίμανιτς έχασε το ΝΕΦΡΌ του! Υποβλήθηκε σε 2 επεμβάσεις, με τους Σέρβους να ψάχνουν αίμα για τον παίκτη.
drizzt (04-09-23)
πω ρε φιλε τι επαθε ο ανθρωπος κριμα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Απο αγκωνια? Τι παιζανε ρε μαλακες? Ποιος ηταν ο αλλος που ειναι τοσο σκληρος καριολης?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Faithful (04-09-23), flessanto (06-09-23), giovanni#10 (04-09-23), Nikolaos_Kokkinos (04-09-23)
Ένας πουστης από το Σουδαν του την έριξε
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ποιο ΣΟΥΔΑΝ ρε μαλακες τωρα το προσεξα... πωωωωωωωωωωω
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Tόσο καλά την έφαγε? Εδώ άλλοι σκοτώνονται μισή ώρα στα ρινγκ και δεν παθαίνουν τίποτα.
Περιμένω με μεγάλη περιέργεια τι θα γίνει στο Λιθουανια-Σερβια. Αν αποκλειστούν οι Λιθουανός θα πρόκειται για το μεγαλύτερο fail εβερ. Πριν 2 τα εδωσαν ολα νικώντας την Αμερική σε ματς που κανονικά δίνει μεταλλιο. Ουσιαστικα ομως ήταν απλώς μια νίκη γοήτρου
Ο Γιόνας Βαλαντσιουνας έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Λιθουανίας στο παγκόσμιο Κύπελλο, ξεπερνώντας τον τεράστιο Λίνας Κλέιζα.
chainsaw (05-09-23)
chainsaw (05-09-23)
Όργια οι Σέρβοι, διαλύουν τους Λιθουανούς. 82-57 το σκορ 6 λεπτά πριν το τέλος
pirateeeeeee (05-09-23)
Bookmarks