Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί ποτέ ο καλός του πονει
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν εχουμε Γιαννη,αλλα εχουμε ΠαπαΓιαννη και Ιωαννη.![]()
giovanni#10 (21-08-22), john syggel (21-08-22)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Άλλο ένα παιχνίδι με άσχημο ποσοστό στις βολές και σε παιχνίδι που θα πάει πόντο-πόντο θα βγάζουμε το σακάκι για γούρι.
Τους Σλούκα, Παπαπέτρου,Κώστα και Παπαγιάννη (ειδικά τους 2 τελευταίους) τους βλέπω να μπαίνουν στα τελευταία παιχνίδια του ομίλου.
Kατα μια εννοια βοηθαει την εθνικη η απουσια του Παπαγιαννη απο τα φιλικα. Μαθαινει να λειτουργει με αθλητικο 5αρι και με πιο μοντερνα σχηματα. Ετσι κι αλλιως ο Παπαγιαννης εχει χτυπητες αδυναμιες στο αμυντικο κομματι.
Αρχίζει σήμερα το Ευρωμπάσκετ, εμείς αύριο με Κροατία. Πιστεύω τα παιχνίδια του ομίλου θα χρησιμοποιηθούν για το τελικό μοντάρισμα, να πάρουν λεπτά οι τραυματίες και προβλέπω 3-4 νίκες.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
john syggel (01-09-22)
Με μπέρδεψες, αύριο Παρασκευή δεν είναι το πρώτο μας παιχνίδι;
Διαβατήριο δεν έχω άλλα αφίσα του Μπράιαν Κλαφ έχω !
drizzt (01-09-22)
Αερικό7 (01-09-22)
Ελπίζω κι ο Κώστας να είναι οκ
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτοιμη και η δωδεκάδα, να είναι όλοι υγιείς στα νοκ-άουτ και όλα θα γίνουν.
Πάμε ομάδα
![]()
Λούντζης, Γκίκας, Μωραΐτης, Γιαννόπουλος, Μοτράτος, Ρογκαβόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Τσαϊρέλης, Νετζήπογλου, Γόντικας, Κακλαμανάκης και Τσαλμούρης η σημερινή δωδεκάδα με τη Λετονία (19:00 NS) Με το Βέλγιο, παίζουμε την Δευτέρα, θα μπουν και οι Παπ, Λαρεντζάκης, Καλάθης και δεν ξέρω ποιοι από τον βάζελο. Θέλουμε 2/2 για να είμαστε σχέδον σίγουροι από τώρα για το Παγκόσμιο.
Όταν κατεβαίνεις με τέτοια δωδεκάδα λογικό είναι να φας μια πούτσα μέχρι τα παπούτσα
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν τα βρίσκουν Φίμπα και Γιούρολιγκ με αποτέλεσμα να την πληρώνει το μπάσκετ και στην ουσία να παίρνουν την πρόκριση ομάδες από το πουθενά. Πέρα από αυτό πάντως, που είναι γνωστό εδώ και χρόνια, σε πιάνει μια θλίψη για το ποιο μπορεί να είναι το μέλλον της Εθνικής και γενικότερα των ομάδων μας σε 2-3 χρόνια. Θέλει επανασχεδιασμό και δουλειά που βέβαια θα αργήσει πολύ να φανεί.
Τώρα, νίκη όπως και δήποτε με το Βέλγιο και βλέπουμε μέχρι τον Φλεβάρη που είναι τα τελευταία 2 παιχνίδια που και αυτά πέφτουν πάνω σε ημερομηνίες Γιούρολιγκ.
είναι λογικό να παίζεις και να μην πληρώνεσαι
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Πρώτη εμφάνιση του Πάπας με τη γαλανόλευκη απόψε, θα βρέξει τρίποντα.
Μια χαρά στέκονται μέχρι τώρα, μπράβο τους.
Bookmarks