giovanni#10 (01-09-17)
giovanni#10 (01-09-17)
με λιγοστό ενδιαφέρον παιχνίδια που δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική
από τους 6 θα περάσουν οι 4
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
τραυματιστηκε ο Μάντζαρης στο χέρι
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Αλοίμονο... και πολύ άργησε να τραυματιστεί παίκτης μας. Βασιλακόπουλε, ψόφα μωρή καργιόλα να ησυχάσουμε και μετά σάλτα και γαμήσου.
There is a Dude in town
Με αυτό που την τινάζει...
(Αριστερό αλλά λίγα πράματα, μια κάκωση... οπ΄οτε ναι, είναι αυτό που την τινάζει...)
There is a Dude in town
Γαμωτο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κερδίσαμε τους ψαράδες τους Ισλανδούς και μας τα έχουν κανει τσουρέκια με το τι παικταράς ειναι ο Θανάσης και πώς ο ζέλας θα παρει το 7ο με αυτον στο ροστερ.
Λιγη υπομονή ρε ΑΡΔ, να παίξουμε κανενα ματς με ομάδα μπασκετ και τα συζητάμε...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (02-09-17)
Απόψε για παράδειγμα. Στις 16:30. Με τους Γάλλους.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
πεταει χαρταετο ο παπανικολαου και γενικα ολη η ομαδα. παντως η γαλλια δεν εχει σχεση με τα προηγουμενα χρονια, μπορουμε να την κοντραρουμε.
Πολύ καλός μέχρι στιγμής ο Κουφός.
xaxa απιστευτη φαση. Κανει τριποντο ο παπας στο τελος του χρονου, τον ακουμπαει λιγο πανω στο σουτ ο αμυνομενος και οι διαιτητες δινουν φαουλ κατα του παππα, επειδη ανοιξε το ποδι του με το που εφυγε η μπαλα απο τα χερια του και εριξε τον γαλλο.
Μεθυσμενη πολιτεια...
Βασικουρες θανασης και μπουρουσης. Αυτα ειναι. Ουτε ο τρακης φτιαγμενος δε θα το σκεφτοταν αυτο.
και ομως ο θανασης ειναι ο μονος αξιοπρεπης παιχτης σημερα.
Γενικα η ομαδα θα επρεπε να στηριζεται στην αμυνα και το παθος, οπως κανει ολα αυτα τα χρονια αλλα φευ. Εικοσι ποντους διαφορα ημιχρονου. Στην επιθεση οκ, δεκτο να μην ειμαστε καλοι, αλλα η αμυνα ειναι τραγικη.
chainsaw (02-09-17), Red&White-Nick-7 (02-09-17)
Bookmarks