Πω πω αμυναρα παιζουμε! Επιτελους αυτο που σχεδιαζαμε.
ΜΙΣΣΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΤΟΥΣ ΕΣΚΑΣΕΣ!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πω πω αμυναρα παιζουμε! Επιτελους αυτο που σχεδιαζαμε.
Aρχισαμε να παιζουμε σαν χεσμενοι στην επιθεση παλι. Καμια ενεργεια απο την περιφερεια και πασες μονο στον Μπουρουση μπας και βαλει κανα λει απ.
Αν καταφερουμε να χασουμε, θα ειναι πραγματικα κριμα
Παντα ελεγα οτι με αυτον τον ΑΞΙΟ προπονητη θα μπορεσουμε να διεκδικησουμε κατι καλο...
σημερα παίξαμε πραγματικό μπάσκετ για πρώτη φορά. για να δούμε τώρα που έχουμε μια βάση
(Κροατία ή Ρωσία έπειτα)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Προσωπικά χεστηκα μιας και σήμερα το μόνο παιχνίδι που με ενδιέφερε ήταν του θρυλου και αυτό δεν ήταν νικηφόρο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ωωωωω, μου άνοιξε η όρεξη σήμερα![]()
Θέλω τελικό πλέον
Mπράβο ομαδάρα, μπράβο! Τι να πει κανείς τώρα? Τεράστια σφαλιάρα στους υπερφίαλους Λιθουανούς, που νόμιζαν θα κάνουν περίπατο μόνο και μόνο που θα παρατάξουν τις φανέλες τους στο γήπεδο. Νόμιζαν θα χεστούμε επειδή οι Ράπτορς άφησαν τον Βαναντσιούνας να συμμετάσχει στο τουρνουά. Χα! Το μπούλο μαλάκες! Η Ελλάδα δε μασάει από τέτοια. Σπίτι για σούπα τώρα, εμείς έχουμε συνέχεια!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (09-09-17), stamatis122 (14-09-17)
differance (09-09-17)
Θα μου επιτρέψεις να προσθέσω, ότι το κλειδί για την αποψινή νίκη, όσο και αν φαίνεται περίεργο, ήταν η εμφάνιση του Παπανικολάου![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
dimace (09-09-17)
Δεν το παρατηρησα αυτο. Για κανε μια μπασκετικη αναλυση![]()
Μπραβο στην Εθνικη!!!
Ήταν συγκλονιστικός στην άμυνα (απόδειξη το ό,τι όταν έβγαινε, οι Λιθουανοί μας πλησίαζαν) και συνεπέστατος στην επίθεση (3/3 διπ., 1/1 τριπ, 2/3 βολές, 1 ασ.). Μεγάλη ψυχή, τεράστιο πάθος σε όλον τον αγώνα (ακόμα και όταν είναι στον πάγκο). Ο πληρέστερος σμολ φόργουορντ της Ευρώπης κατά τη γνώμη μου.
Το καλοκαίρι έλεγα επίμονα να κοιτάξουμε να γυρίσει ο Σλούκας, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να πάρει επάξια τη θέση του Βασίλη (από τους Έλληνες παίκτες) Δεν περίμενα να δω το αποψινό παιχνίδι για να βεβαιωθώ πως αυτό είναι αλήθεια. (...σε αντίθεση με τον Μάντζαρη, που δεν κάνει τίποτα)
chainsaw (09-09-17)
Εγω σας έλεγα οτι κάναμε διδακτικές ήττες χαχαχαχα
Όπως ειπα και προχθές, ο δρόμος για την τετράδα δεν εχει κανενα μεγαθήριο. Ολα ειναι ανοικτά. Παντως θεωρώ την Ισπανια μεγάλο φαβορί για την κούπα.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αποφασίσαμε να εμφανιστούμε στο τουρνουά,μεγάλη εμφάνιση από Σλουκα πολύ καλοί και οι Καλαθης Παπανικολάου.
Άντε να δούμε...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τώρα άρχισε το τουρνουά, ποιος τους χέζει τους ομίλους?
Σκεφτείτε ότι Φινλανδοί και Γάλλοι που μας κέρδισαν στους ομίλους, τώρα βρίσκονται στο αεροπλάνο της επιστροφής![]()
Δυστυχως οσο ειναι ο Μελιτζανας στη φενερ, πολυ δυσκολα θα φυγει απο κει. Απο τις δηλωσεις του κατα καιρους, φαινεται οτι εχει απολυτη εμπιστοσυνη και σεβασμο απεναντι του. Δε πιστευω οτι υπηρχε ρεαλιστικη πιθανοτητα να γυρισει τωρα, ασχετα με το τι του προσφεραν οι Αγγελοπουλοι.
Ελπιζω οταν τελειωσει το νεο του συμβολαιο, να το κανει. Οχι σαν τον Παπαλουκα που γυρισε στα τελευταια του.
Εμφάνιση κατάθεση ψυχής από παίκτες... με αυτή τη νοοτροπία, τον εγωισμό παικτών που έχουν σηκώσει ευρωλίγκες, έγινε το αποψινό. Αυτό και μόνο. Είμαστε ομάδα με χτυπητές αδυναμίες και ευτυχήσαμε να πέσουμε στη χειρότερη των πρώτων. Μπράβο για την τρελή εμφάνιση στο σλούκα, γιουρούσι μπάσκετ αλλά δε γαμιέται...
There is a Dude in town
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μεγαλη νικη σημερα μπραβο στην ομαδα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks