Καμία αντίρρηση, απλά, συνήθως το αγωνιστικό κομμάτι είναι η μία πλευρά και το διοικητικό κομμάτι είναι η άλλη, η οποία σπάνια δίνει τη δική της οπτική.Σε αντίστοιχο ποστ, παλαιότερα, είχα πει ότι "αν εξαιρέσεις ότι ένα - ένα τα γεγονότα δεν έγιναν έτσι, το ποστ είναι ακριβές"...
Το θεωρείς καλύτερο;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Du3lisT (16-09-21)
Ο Ντουντα το ειχε δηλωσει επανηλειμενως οτι υπηρχε συμφωνια με Μποντιρογκα. Τελικα ηρθε ο Ρισπερτ ή ο Χοκινς. Δε θυμαμαι. Και καποια στιγμη ειχε συμφωνησει να φερει και Μπαιρον Ντινκινς ο σοφος.
Απ' ότι διαβάζω αποσύρθηκε η νοβα και τα δικαιώματα για τα παιχνίδια μας στη μπασκετ λιγκ πάνε προς ερτ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Σε δύο ποστ φτάσαμε από τον Ρισπερτ στα δικαιώματα στην ΕΡΤ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (03-10-21), john syggel (02-10-21)
john syggel (03-11-21), pirateeeeeee (03-11-21)
Ναι αλλα εχουν για 750 συνεχομενα χρονια κατακτησει τουλαχιστον εναν τιτλο(κυπελλα Βασιλακοπουλου).Αρα ειναι καλυτεροι απο εμας και θα σεβομαστε!
Λιγο φαουλ οι δηλωσεις των αφων χθες. Κανουν τα ιδια υπεροπτικα σχολια, που εκαναν το 2013. Ειπαν στους παικτες μεσα στα αποδυτηρια οτι μονο στον Ολυμπιακο θα ζησουν οσα ζουν φετος. Οπως αποκαλεσαν τον Χαινς back to back loser και την επομενη σεζον πηρε ευρωλιγκα με την Τσκαα.
Επισης εκαναν ξανα αναφορα στο μεχρι τελους. Καταλαβαινω οτι νιωθουν δικαιωμενοι, αλλα ηταν ακαιρη τοποθετηση. Το μεχρι τελους επαιξε ρολο στον τελικο κυπελλου ας πουμε. Προφανως, η φετινη παρουσια στην ευρωπη δεν εχει καμια σχεση με τις διαιτησιες στην Ελλαδα. Απλως εγιναν επιτελους σωστες επιλογες, παρθηκαν γενναιες αποφασεις, μπηκε λιγο περισσοτερο το χερι στην τσεπη και φτιαξαμε καλη ομαδα. Σε αντιθεση με ο,τι γινοταν τα τελευταια 4 χρονια.
Τύπε αλυσοπρίονε, δεν είναι άκαιρη η τοποθέτηση. Ολο το χθεσινό ήταν μια απόφαση δύσκολη που έπρεπε να ματώσεις και να επανέλθεις. Ακολουθήθηκε ένας δύσκολος δρόμος όπου το μέχρι τέλους είχε κυρίαρχο ρόλο.
Ρισπέκτ πρόεδροι.
There is a Dude in town
john syggel (05-05-22)
estai (05-05-22), john syggel (05-05-22)
Ποτέ άλλοτε μία τέτοια απόφαση δεν έχει φέρει τέτοιο αποτέλεσμα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι.
Faithful (02-01-23), pirateeeeeee (04-01-23)
δεν έχουν υπάρξει ποτέ άλλοι πρόεδροι σαν τους αγγελόπουλους σε όλα τα επαγγελματικά αθλήματα στην Ελλάδα
χαρείτε το όσους τους έχουμε
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Για F4 στο ΣΕΦ το 25 διαβάζω, αν και δεν έχω σε εκτίμηση αυτόν που το έγραψε (Συρίγος). Έχει μία λογική όμως από τη στιγμή που ο στίβος φεύγει, εκλογές έρχονται και μένει να φανεί τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό για να ξεκινήσει και η ανακαίνιση.
Ο βαζελος πηρε το οακα κι εμείς έχουμε μείνει στο χρεπι....
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks