Γιατί έχουμε το μπάτζετ της Ρεάλ διαθέσιμο και της ΤΣΣΚΑ και των Τούρκων αλλά ο Μπαρτζώκας θέλει να έχει δικαιολογίες και δεν το ξοδεύει. Τα πιστεύετε αυτά σοβαρά;
Ο Μπαρτζώκας, το έλεγα ως ανέκδοτο πέρυσι μετά τη σφαλιάρα του τελικού, είναι ο μέτριος εμφανισιακά άι άφραγκος, τυπακος, που την πέφτει σε θεογκόμενες. Αν του κάτσει, σπανίως, κάποια, κοκορεύεται στην παρέα του, πως γάμησε στο τσάμπα και όλοι του βγάζουν το καπέλο.
Αν όμως, ο ίδιος μέτριος τυπάκος είχε την τσέπη του γεμάτη μωβ, δεν θα μπορούσε να περηφανεύεται δεξιά και αριστερά, γιατί όποιος έχει φράγκα γαμαει πολύ πιο εύκολα.
Ο Μπαρτζώκας δεν θέλει εύκολα. Θέλει δύσκολα, για να τον αποθεώνουμε, πως με το τίποτα κάνει θαύματα! Είμαστε θύματα μιας καθαρά αντιπρωταθλητικής νοοτροπίας, που όσο συνεχίζεται δεν θα δούμε άσπρη μέρα.
Γιατί έχουμε το μπάτζετ της Ρεάλ διαθέσιμο και της ΤΣΣΚΑ και των Τούρκων αλλά ο Μπαρτζώκας θέλει να έχει δικαιολογίες και δεν το ξοδεύει. Τα πιστεύετε αυτά σοβαρά;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
dimitris67 (19-06-24)
voskos_7 (19-06-24)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimitris67 (19-06-24)
Αμα ειναι να φασωθειτε κιολας πειτε μου να βαλω το μπεμπη για υπνο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
dimitris67 (19-06-24), voskos_7 (19-06-24)
Άμα μπορείς, κάνε τον αδιάφορο εσύ...
Και τρέχα για check-up κάθε μήνα...
Nikolaos_Kokkinos (19-06-24), voskos_7 (19-06-24)
Α ρε μπαρτζωκα με τις φιλοσοφιες σου θα γινουμε ολοι συρταρωτοι στο τελος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (19-06-24)
Our way... Μας έμεινε από την Βασιλεία των Ισπανών...
maniak7 (22-06-24)
chainsaw (22-06-24)
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ. ΣΤΟ ΜΠΆΣΚΕΤ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΥΦΛΏΝ ΚΑΙ ΚΩΦΑΛΑΛΩΝ
chainsaw (22-06-24)
Ζήσαμε να δούμε τους γαύρους να ζητάνε απ' τον Βαγγέλα να ΑΓΟΡΑΣΕΙ. Φοβερά πράγματα.
Οι ίδιοι που ζητούσαν να πουλήσει είναι, ψίθυροι υποστηρίζουν πως είναι φανατικοί θαυμαστές του λύκου της ουόλ στριτ.
maniak7 (22-06-24)
Η ομάδα μπάσκετ έχει ανθρώπους που και πρόθυμοι είναι να επενδύσουν και μεγάλη οικονομική επιφάνεια έχουν ώστε να διατηρήσουν τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Είμαι ευχαριστημένος από όσα διαβάζω, γιατί το μήνυμα είναι ξεκάθαρο.
Ε δώσε κι εσύ κανένα hint ρε Δημήτρη αν έχει υποπέσει κάτι καλό στην αντίληψη σου.
Πρόθυμοι να επενδύσουν > Το σωστό θα ήταν || έχει επενδυτές||. Πρόθυμος> Αυτός που έχει τη διάθεση να κάνει κάτι αλλά ακόμα δεν το έχει κάνει.
Μεγάλη οικονομική επιφάνεια > ΠΡΕΠΕΙ να τα σκάσετε, κόψτε το λαιμό σας πώς... Δημιουργείται πίεση και προσδοκία.
Να διατηρήσουν τον Ολυμπιακό κλπ... > Υποχρέωση στην επιτυχία για το μπάσκετ, πράγμα που ΔΕΝ ισχύει στο ποδόσφαιρο. Συνεπώς > το μπάσκετ μπορεί. Ακόμα λίγη πίεση.
Η δική μου ερμηνεία > Ο χρόνος τελειώνει.
Κι εμείς στο ΣΕΦ χωρίς κλιματισμό.
"Και τί το χρειαζόμαστε αυτόν το διάολο τώρα; Εμείς που παίξαμε σε ξύλο, τί πάθαμε;;; Δεν έχετε περάσει κατοχή και δεν ξέρετε τί να κάνετε τα λεφτά σας μου φαίνεται..."
drizzt (13-07-24)
Παπαριές καμαρωτές του πρεζονιού με τα λεφτά μας για να ταίζει σανό τα πρόβατά του.Στο μεταξύ το συγκεκριμένο είδος παρκέ είναι άκρως επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παικτών.Μακάρι βέβαια να σακατευτούν όλα τα σιχάματα.
Bookmarks