δανεικος σε μια μικρομεσσαια ομαδα να παρει παιχνιδια.
Δημήτρης Αγραβάνης.
*****8.23*****
δανεικος σε μια μικρομεσσαια ομαδα να παρει παιχνιδια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Βοηθάει πολύ και απρόσμενα: Φυσικά, ισχύει το αυτό, με του Κατσίβελη. Μην τον χάσουμε, όταν επιστρέψουν και οι άλλοι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
πρεπει να παρει ευκαιριες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Νεος προπονητης, αρκετες οι απουσιες, σχετικα βατοι οι αντιπαλοι. Στην επομενη φαση δεν θα ισχυει τιποτα απο τα προαναφερθεντα και θα παιζει πολυ λιγοτερο.
Παντως δειχνει να εχει εξαιρετικο ταλεντο επιθετικα, δεν τον θελουμε για φετος, αλλα για πολλα χρονια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο παίκτης δείχνει πολυ καλά στοιχεία και μπράβο του, περιμένω ανάλογη συνέχεια.
Πολύ καλός σε σημεία που άλλοι δείχναν ζαμαν φου.
Ας του μαθει κανενας εκει στην ομαδα να παιζει λιγη αμυνα γιατι ειναι τραγικος. Δεκα φορες χειροτερος απο τον Πετγουει. Αμα επαιζε 20 λεπτα τον αγωνα και το οριο των φαουλ ηταν 10, θα τα συμπληρωνε ανετα.
Mάλιστα! Κράξιμο σε έναν 19χρονο, που φέτος παίρνει τις πρώτες του ουσιαστικές ευκαιρίες, παίζοντας 7 αγώνες με μ.ο 16' και τον κράζουμε για το πρώτο του κακό ματς, ενώ στα υπόλοιπα ήταν απ' τους πιο σημαντικούς. Στα προηγούμενα ματς ήξερε να παίζει άμυνα και την ξέχασε τώρα;
Παιρνει το βαπτισμα του πυρος,Σταθη. αχαχα
Du3lisT (28-11-14)
τον ειδα στον υπνο μου, απο μεση αποσταση να σουταρει και να ευστοχει. Ματς για την ευρωλιγκα ηταν. Μπραβο δεν του το ειχα το "μικρου".
Πέσε νωρίς στο κρεβάτι απόψε μπας και δεις και τον Καββαδά να βάζει λέι απ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μ'αρέσει που σε αυτό το θρεντι, ο τίτλος έχει και τελεία...![]()
There is a Dude in town
BrazHlias (02-12-14), differance (02-12-14), Faithful (02-12-14), giovanni#10 (02-12-14)
Τι πηγε ρε και προσεξε ο τυπος![]()
![]()
Έβαλε τα κλάμματα στο τέλος της 3η περιόδου μετά από μια κακή του άμυνα...
Και ο Μήτρογλου, θα κλάψει από τα γέλια, μόλις το διαβάσει...
Και ο σαμαρης ειχε κλαψει για τρεις κακες αμυνες και τωρα παιζει στην πρωταθλητρια πορτογαλιας.
Λες του χρόνου να παίζει κι αυτός στη Μπενφίκα; Δεν ξέρω βέβαια πως θα φωνάζει τον προπονητή του, γιατί άλλο Ζορζ Ζεσούς που έχει η ποδοσφαιρική Μπενφίκα κι άλλο Κάρλος Ουμπέρτο Λέμαν ντε Αλμέιδα Μπενολίελ Λίσμποα Σάντος, που έχει η μπασκετική...
![]()
Bookmarks