BrazHlias (18-07-18)
BrazHlias (18-07-18)
Ο Λετονός έχει καλύτερο σουτ από τον Ιωάννη. Γενικότερα είναι πιο ολοκληρωμένος και ποιοτικός παίκτης. Το αν θα πιάσει είναι άλλο θέμα. Το μόνο στοιχείο που πρέπει να βελτιώσει ο Τίμα είναι το παιχνίδι στο ποστ. Όχι ότι ο Ιωάννης έσπερνε εκεί, αλλά ο Λετονός γενικά αποφεύγει να ποστάρει.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Οσο περνούν οι μέρες, τόσο γαμιέται πιο αλάνθαστα ο Γιαννάκης...
There is a Dude in town
Μετά από πολλή σκέψη και περισυλλογισμό έχω να δηλώσω ότι ναι.. γαμιέται... Μα είναι προφανές.
The Dude (19-07-18)
Η απάντηση του παπαπετρου στον Αγραβάνη ήταν: "Ο καθένας βάσει του τι πιστεύει και το δικό του μορφωτικό επίπεδο λέει αυτά που θέλει να πει, άποψη του, σεβαστή."
Ο καθένας ανάλογα με τα αρχιδια που έχει, κάνει τις επιλογές που κάνει. Σεβαστές. Αυτό το λέω εγώ.
Γνωστό πως ο Παπαπετρου ειναι κάτοχος μάστερ και υποψήφιος για pHD
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (24-08-18)
chainsaw (24-08-18)
Να δουμε πως θα παιξει ο μουλος αποψε...
Το όνειρο του έγινε πραγματικοτητα. Θα γίνει ο ηγέτης στην ομάδα της καρδιάς του.
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (11-06-20)
Τώρα θα έχει ευκαιρία να βγει και mvp
Στο chamlions league.
Εύγε Ιωάννα!
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (11-06-20)
Είδα ποστ Μαργαρίτα και έτρεξα να σχολιάσω οτι μας έλειψαν τα ποστ με "γαλλικά". Και μετά διάβασα το καινούργιο ποστ με στολίδια στον Παπαπέτρου.
Faithful (13-06-20)
Νταξει ηρεμη ηταν σχετικα.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καταντια. Πηγε στη συνεντευξη τυπου του Τριαντοπουλου και των Αλβερτη-Διαμαντιδη να το παιξει αρχηγος. Θα χορτασει φαπα ο σβερκος του.
ποιος τον γαμαει μωρε αυτον
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Είσαι η καλύτερη σβετλάναααααααααα Ιωάννα Ιωάννα... όπου σβετλάνα, βάζετε και πουτάνa...
There is a Dude in town
Bookmarks