Ξέρουμε ότι τα βρήκε με ζελα; Η υποθέτουμε;
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικα κι ειχε συμφωνησει αφου στο ραντεβου με τα αδερφια δεν εθεσε οικονομικο...... αρα τι πηγε να κανει....;
Ρε η πουστρα ουτε καν τους ειδοποιησε. Πρωτα βγηκε στα sites και μετα ο μανατζερ του πηρε τηλ.....
Ενας ξεφτιλας και μισος.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ξέρουμε ότι τα βρήκε με ζελα; Η υποθέτουμε;
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Superbasket
Συντάχθηκε από Αχιλλέας Μαυροδόντης στις 09 Ιουλίου 2018. Καταχωρήθηκε στο Basket League
Οι πράσινοι έχουν ήδη αποσπάσει την προφορική θετική απάντηση του διεθνή φόργουορντ. Το χθεσινό τηλεφώνημα του Πασκουάλ που τον έπεισε για το ποσο σημαντικός θα είναι ο ρόλος του.
Οπως όλα δείχνουν Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να βάζει τέλος σε μια 5ετή παρουσία του στο Λιμάνι του Πειραιά.
Η καθυστέρηση στην απάντηση του ίδιου στον Ολυμπιακό σήμαινε κάτι, καθώς εάν ήθελε να μείνει θα το είχε πράξει εξ αρχής. Οσο εκείνος δεν εμφανιζόταν, τόσο οι πιθανότητες να μείνει κάτοικος Πειραιά ελαχιστοποιούνταν, Από την στιγμή μάλιστα που βγήκε από το παιχνίδι της διεκδικήσής του και η Εφές, όλα άρχισαν να προμήνυουν τι θα επακολουθήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Superbasket , o «Πάπι» βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον είχε προσεγγίσει και του είχε εκδηλώσει τον ενδιαφέρον του, από καιρό. Πλέον φαίνεται ότι τον έπεισε κιόλας, φτανοντας σε προφορική συμφωνία μαζί του.
Το κρίσιμο σημείο για τους πράσινους φαίνεται ότι ήταν η συνομιλία που είχε ο Ιωάννης με τον Τσάβι Πασκουάλ, το βράδυ του Σαββάτου. Αλλωστε από οικονομικής πλευράς οι πρατάσεις των "αιωνίων" δεν είχαν ιδιαίτερες διαφορές, για να μην πούμε ότι ίσως του Ολυμπιακού να ήταν και λίγο μεγαλύτερη. Στο συγκεκριμένο τηλεφώνημα, ο Καταλανός τεχνικός του έδειξε πόσο πολύ τον θέλει στην ομάδα του, πόσο σημαντικός είναι στον σχεδιασμό του και φυσικά ανέλυσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τον οποίο τον προορίζει. Κάπως έτσι φαίνεται ότι κάμφθηκαν και οι τελευταίες αμφιβολίες του παίκτη, ο οποίος έδωσε θετική απάντηση στον προπονητή του Παναθηναϊκού.
Αν και η απόφασή του μοιάζει οριστική, δεν μπορούμε ακόμα να μιλάμε ακόμα με 100% σιγουριά καθώς στο μεταγραφικό παζάρι μια υπόθεση θεωρείται τελειωμένη μόνο όταν πέσουν οι υπογραφές. Παρ' όλα αυτά και παρά την άγνοια και τις διαψεύσεις των πράσινων -για ευνόητους λόγους και μέχρι να ολοκληρωθεί το deal- τη δεδομένη στιγμή Παναθηναϊκός και Παπαπέτρους βρίσκονται πραγματικά πάρα πολύ κοντά σε μια πολύ σημαντική συνεργασία.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορώ να ξέρω τι ισχύει. Αν έχουν έτσι τα πράγματα, θα μιλάμε για μεγάλο μαλάκα. Αλλά ας περιμένουμε να μάθουμε.
Εντιτ: εγώ αναφέρουν στο ποστ που μιλάει για τα 50 χιλιάρικα διάφορα. Τώρα ποσταρε κάτι Μαργαρίτα που λέει ότι τελικά εμείς κάναμε μεγαλύτερη προσφορά... Πάντως το ότι θα έχει θέση βασικού στον βάζελο είναι δεδομένο.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ΠΡΟΔΟΤΗΣ!
Στα τσακιδια, πολυ το κουρασαμε για εναν τοσο μετριο παιχτη. Εγινε αυτο που επρεπε, αυτο που κακως δεν εγινες με τον Μαντζαρη περυσι.
Περιφερεια με Καλαθη, Βλακαβιτσους, Ντενμον, Παππα, Παπαπετρου και Λοτζεσκι(?)... Τον επομενο Απριλιο θα φταιει παλι ο Μπερτομεου.
Για να σκάσουμε είμαστε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Λέει το ρεπορτάζ ότι ο Πασκουάλ του εγγυάται ότι θα παίζει μόνο στο 3, και θα πηγαίνει στο 4 μόνο σε συνθήκες αγώνα, αφού εκεί υπάρχουν οι Μήτογλου, ο ξένος (που δεν έχει έρθει ακόμη...) και μπορεί να παίξει εκεί και ο Θανάσης.
Δηλαδή, τα πράγματα στο 4 στον βάζελο είναι πιο καλά εεεε; Ενώ σε εμάς που έχουμε Πρίντεζη, Αγραβάνη και Λεντέι, υπήρχε περίπτωση να παίζει στο 4 ο Παπαπέτρου.....
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
― Bertrand Russell
Εγώ νομίζω πως η απόφασή του, όπως όλες οι αποφάσεις τις ζωής κατά Γιούνγκ, ήταν θέμα λίμπιντο. Εξελίχθηκε στο παρασκήνιο της όλης διαδικασίας μία όσμωση με τον Δημήτρη (όχι εμένα...) η οποία, διογκούμενη κατά τας περιστάσεις, οδήγησε σε ακραίο ερωτικό πάθος, το οποίο δεν θα αργήσει να ολοκληρωθεί, όπως είναι λογικό, με έναν γάμο. Ο Ιωάννης, όπως ο συνονόματός του ο της γυμναστικής, εκτός από το αθλητικό ιδεώδες, αποφάσισε με αυτή του την απόφαση να τιμήσει και τα ιδεώδη του κλουπ, τα οποία, ως καλά γνωρίζοντες, τηρούμε και διαφυλάττουμε ως κόριν οφθαλμού.
Για να μην το κουράζουμε: Το αγοράκι αποφάσισε να δώσει κωλαράκι και τι σκατά καθόμαστε και αναλύουμε δεν καταλαβαίνω...
flessanto (09-07-18), giovanni#10 (09-07-18), SOAD37 (09-07-18)
flessanto (09-07-18)
για παρομοιους λογους τους ειχε προτιμησει και ο γιανκοβιτς. Τι στο διαολο, στοκο εχουν στο μυαλο τους;
Το παιδι ηταν παναθηναικος, ο μονος σοβαρος λογος που του αναγνωριζω να πηγε εκει ειναι αυτος. Δεν ειναι δυνατον να βλεπει προοπτικη σε αυτο το πραγμα.
Ολοι οι υπολοιποι που εφυγαν απο εμας, ειτε πηραν πολυ περισσοτερα χρηματα, ειτε πηγαν σε ομαδα θεωριτηκα δυνατοτερη. Χαινς, Χαντερ, Παπανικολαου, Σλουκας. Ακομα και ο λοτζεσκι εμας ειχε σαν προτεραιοτητα, αλλα δεν του καναμε ποτε προταση.
Faithful (09-07-18), flessanto (09-07-18), Red&White-Nick-7 (09-07-18)
Ιωάννη... τσίμπα ένα αρχίδι.
There is a Dude in town
Και αυτο ειναι, εννοειται. Αλλα ο ακριβεστερος χαρακτηρισμος ειναι προδοτης και χεστης! Αν πιστευει οτι αξιζει και εφοσον δεν τον ενδιαφερουν τα χρηματα, γιατι δεν διαλεγει μια ξενη ομαδα της ευρωλιγκας στην οποια να δειξει την αξια του; Προτιμησε την ευκολη λυση, οπου θα εχει πρωταγωνιστικο ρολο με το ετσι θελω και θα του χαιδευουν τ'αυτια.
Μεγαλη επικοινωνιακη νικη του τρακη, κακα τα ψεμματα. Oχι σαν την περσινη κοροϊδια με τον Λοτζεσκι. Θα δειξει ο καιρος αν θα ειναι και αγωνιστικη νικη. Φετος παρουσιασε καποια βελτιωση ο παικτης και εδειξε σε καποια ματς τσαγανο και ηγετικη στοφα. Ακομα βεβαια θα τον χαρακτηριζαμε επιεικως μετριο. Αν ηταν ξενος, θα παλευε να μπει στη 12αδα.
Του ευχομαι υγεια και καθε αποτυχια στην μετεπειτα καριερα του!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chainsaw : 09-07-18 στις 17:20
Όπως είπε κι ο Βραζηλίας, ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ κι εγώ, είναι ότι είναι βαζέλι. Like father, like son δηλαδή. Αυτή τη τρέλα (δήθεν τρέλα) με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, μόνο ως ψυχαναγκασμό μπορώ να τη χαρακτηρίσω. Βασική πεντάδα my ass. Αυτά ισχύουν μόνο στο NBA. Στην Ευρώπη είναι διαφορετικά. Το ότι θα ξεκινάει ο Παπανικολάου δεν σημαίνει κάτι. Εδώ αρκετές φορές ξεκινάει ο Μάντζαρης...
Ο χρόνος συμμετοχής θα μπορούσε να μοιράζεται, ακόμα και στη μέση. Αλλά μην το ζαλίζουμε άλλο (σόρυ που ήδη το ζαλίζω κι εγώ). Ο Πάπι θέλησε ζέλα (ή Μπάρτσα που ακούγεται τις τελευταίες ώρες) να παίζει "βασικός" με παρτενέρ τον Θανασοκούμπο, δηλαδή με μηδενικό ανταγωνισμό. Του εύχομαι καλή τύχη όπου κι αν πάει (ακόμα κι αν πάει στη ζέλα του τράκη), γιατί όπως και να'χει έπαιξε μια πενταετία στον Ολυμπιακό, προσέφερε όσο προσέφερε, δεν δημιούργησε προβλήματα και σέβομαι την όποια απόφασή του.
Bookmarks