Καλός και λογικά στο τέλος, θόλωσε αρκετά, αλλά δεν φταίει κιόλας...
Καλός και λογικά στο τέλος, θόλωσε αρκετά, αλλά δεν φταίει κιόλας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
- παρότι ήταν (και μάλλον είναι) από τους αγαπημένους μου παίκτες στην ομάδα από τότε που ήρθε, δεν έχει την πρόοδο που περιμέναμε.
- καλός παίκτης αλλά σπανούλης δε θα γίνει ποτέ
- δεν ξέρω αν γίνει βασικός στον άσο τι θα κάνει αλλά το ταβάνι του ίσως και να το έχει πιάσει στο δύο
Εντυπωσιακος παικτης.Δεν περιμενω πολλα απο ελληνες παικτες συνηθως,αλλα μ'εχουν εντυπωσιασει Σλουκας,Πριντεζης,Παπαπετρου και φυσικα ο Σπανουλης.
Καταπληκτικη χρονια. Εχει πλεον ανεβει πολλα επιπεδα και μπορει ν αλλαξει τη ροη του αγωνα με το ρυθμο του. Οπως λεει η Ρενα, εντυπωσιακος παικτης! Ελπιζω να ριξει λιγο τις απαιτησεις του, ν ανεβουμε κι εμεις...και να ανανεωσουμε αμεσα.
Καταλαβαινω οτι οι 2 Ευρωλιγκες, τα 3 Final 4 συνολικα και το Πρωταθλημα, αξιζουν μεγαλυτερο συμβολαιο απο πολλους, αλλα αν θελει να ανεβουν πανω απ τα 600 χιλιαρικα το χρονο, ας κανει κατι για να παρουμε το Πρωταθλημα![]()
consigliere (20-05-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-05-15)
Διαφωνώ οριζόντια, κάθετα και πλαγιομετωπικά ότι ο Σλόυκης δεν έχει εξελιχθεί. Εχει φτιάξει πολύ αξιόπιστο σουτ τριών πόντων, είναι ο καλύτερος στις βολές με ποσοστό που αγγίζει το 90%, στο ντράιβ πάει με πολύ δυνατό τελευταίο άλμα, έχει γίνει πολύ πιο γρήγορος και κυρίως βλέπει πολύ καλύτερα γήπεδο. Γενικά έχει εξελιχθεί σε κάθε τομέα που θα μπορούσε ένα γκαρντ. Δεν έχει γίνει σουπερ, οκ αλλά όχι και δεν έχει εξελιχθεί. Νομίζω πως η επόμενη πενταετία θα είναι άνετα δική του και θα είναι το καλύτερο ποιντ γκαρντ της Ευρώπης.
There is a Dude in town
Μισό μυριο όπως ο Μάτζαρης. Δίκαια πράγματα. Και αν δείξει σε 2 χρόνια ότι μπορεί να μπει στα παπούτσια του V Span, αύξηση αποδοχών. Τον πάω με χίλια τον Κωστάκη, αλλά δεν νομίζω ότι βελτιώθηκε πολύ σε σχέση με περσι.
Οπως και να το κανουμε, βελτιωθηκε. Πλεον μπαινει και αλλαζει τη ροη του παιχνιδιου. Επιθετικα ειναι αυτος που ξεκολλαει τον Σπανουλη. Εκει στο μισο εκατομμυριο θεωρω κι εγω οτι ειναι καλα. Βεβαια η αρχικη συζητηση εγινε λιγο κατω απο 1 εκατομμυριο και δε νομιζω οτι ειναι για τοσα. Βεβαια αυτοι ξερουν καλυτερα.
Κι ο σλουκας κι ο μαντζαρης επειδη ατομικα δεν ειναι κατι ιδιατερο σαν παιχτες, θεωρω οτι αν πηγαιναν σ αλλη ομαδα θα καταντουσαν απλοι ρολιστες. Κι οι δυο τους δουλευουν κυριως μεσω του συνολου, μεσω της ΟΜΑΔΑΣ που εχει χτιστει...
Πως πηγε ο χαινς τσκα και καταποντιστηκε επειδη του ζητησαν αλλα πραγματα? κατι τετοιο
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
AIIZ (19-05-15), giovanni#10 (19-05-15)
Τον Χάινς δεν τον αξιοποιούν σωστά, τύπισσα. Και οι Ρώσοι αρέσκονται στο να παίζουν με ψηλά 4-5άρια και όχι να δώσουν τόσο έμφαση σε πιο κοντά κι ευέλικτα σχήματα. Ο παίκτης αναδεικνύεται από την τακτική και τούμπαλιν. Ο Χάινς δεν ταιριάζει σε αυτή την Τσσκα. Ο Σλούκας διαφωνώ ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Προσωπικά τον θεωρώ καλύτερο του Τεόντοσιτς.
There is a Dude in town
Ηταν η πρωτη χρονια που ο Κωστας παιζει με συνεπεια, χωρις σκαμπανεβασματα (μην τον ματιασουμε δηλαδη). Καταρχην φαινεται με κατι που δεν αποτυπωνεται στατιστικα. Μπαινει στην θεση του Σπανουλη και δεν φοβαται ο κοσμος οτι θα χασει τον ελεγχο η ομαδα. Τουναντιον, παρα πολλες φορες η συγκεκριμενη αλλαγη εχει ξεκλειδωσει παιχνιδια. Εχει βελτιωσει την τριπλα του, εχασε οσα περιττα κιλα κουβαλουσε με αποτελεσμα να ειναι το πιο ταχυ γκαρντ στην Ευρωπη με την μπαλα στα χερια. Εχει και ταχυτητα σκεψης, δεν τρεχει απλα σαν παλαβος. Δεν ειναι δολοφονος απο το τριποντο αλλα δεν τον αφηνεις ποτε μονο, σουταρει μετα απο τριπλα και εχει βελτιωσει πολυ την πασα του. Θα ειναι ασυγχωρητο μπασκετικο λαθος αν δεν τον ανανεωσουμε. Δεν ξερω πως θα εξελιχθει, αλλα αν υπαρχει εστω η ελαχιστη προοπτικη να φορεσει τα παπουτσια του Σπανουλη, τον υπογραφουμε με τα δυο χερια και τα δυο ποδια. Δεν θελω ποτε να τον βρω απεναντι μου.
*****8.23*****
consigliere (20-05-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-05-15), stamatis122 (20-05-15), vasilis-thrylos7 (03-06-15)
Εννοειται πως ουτε εγω θελω να φυγει.....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο πιο αξιόπιστος στις βολές και πολλές φορές έχει βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη θέση. Πρέπει να παραμείνει ο Σλούκι-Λουκ!
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
www.f1rstlap.com
voskos_7 (20-05-15)
Αρα μονο σε σχεση με περυσι βελτιωθηκε στις βολες. Σε σχεση με το 12 και το 13 ειναι χειροτερος απο τη γραμμη!!!!!!!!
(μια μαλακια πηγα να γραψω και με δικαιωνουν κι οι αριθμοι)
Για Φενερ γράφουν οι Τούρκοι σήμερα. Αλλά και προχθές έλεγαν για τον Μιλος. Πόσους guard θέλει ο μελιτζάνας πια;
Εχει προταση απο Τουρκια ο Σλουκας εδω και καιρο.
Bookmarks