καλως τον παικταρα
Η επιστροφή.
*****8.23*****
καλως τον παικταρα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οτι να ναι ο παιχτης.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
του εχει χαλασει την ψυχολογια ο μπαρτζωκας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εκεί που έχασες τη βολή (πάλι) στο τέλος, ήταν οριακό σημείο! Αν επαναλαμβανόταν το σκηνικό με τον Μπατίστα, θα ήσουν για ψυχολόγο Σλούκι... Αλλά στο καπάκι, παίρνεις το ριμπάουντ, παίρνεις το φάουλ, βάζεις και τις δυο βολές και κλέβεις και την μπάλα μετά τη χαμένη 2η βολή των άλλων, την ώρα που ετοιμαζόταν για το τρίποντο της ισοφάρισης.
Πόσο κοντά είναι η επιτυχία απ' την αποτυχία τελικά στο μπάσκετ! Η αντίδραση του παίχτουρ πάντως, δείχνει ότι έχει αυτοσυγκέντρωση και τσαγανό. Μακάρι να συνεχίσει να βελτιώνεται, έχει βαλτώσει λίγο..
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
BrazHlias (18-10-14)
γενικά από πέρυσι στις βολές μαλακίζεται και δεν καταλαβαίνω το λόγο, όντας ο καλύτερος στις βολές της ομάδας.
Να μαζεψει τα μυαλα του να κανει καλη χρονια φετος γιατι η ομαδα χρειαζεται τον καλο Σλουκα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Νομιζω φετος θα ειναι η χρονια που θα πρεπει να δουμε μεχρι για που ειναι αυτος ο παιχτης. Ενας απλα καλος ρολιστας που θα ερχεται απο τον παγκο ή ενας παιχτης που μπορει να ηγηθει τα επομενα χρονια στον Ολυμπιακο;
Αληθεια με την ανανεωση του τι εγινε;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Για οσους θυμουνται και εβλεπαν μπασκετ παλια τον βλεπω να καταληγει σαν το Δοξακη του Αρη.Μονο για να κραταει την μπαλα στο τελος και να βαραει καμμια βολη.
Δεν εχει εξελιχθει καθολου και δεν το βλεπω να εξελισσεται.Δεν ειναι μικρος πλεον.Μαλλον ειναι η τελευταια του ευκαιρια φετος.
Faithful (20-10-14)
Εγώ πάλι τον βλέπω να καταλήγει (δυστυχώς) στο βαζελιστάν, τώρα που διαλύεται το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού... Εκεί θα σώσει την καριέρα του και θα πάρει και τίτλους...
Κάποτε πίστευα γι' αυτόν ότι θα είναι ο διάδοχος του Σπανούλη...
Άλλα όπως λένε και στην ταινία: "Κάποτε ήμουνα πουλί και μ' αγαπούσανε πολλοί"
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Σήμερα, δεν του έκατσε το παραμικρό. Αλλά, δεν επέμειναν και πολύ επάνω του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
εμενα μου αρεσει ο σλουκας και πιστευω πως θα μπορεινα παιξει πολυ καλυτερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πολύ καλός χθες.
There is a Dude in town
Το ότι θα αρχίσει να γίνεται καθοριστικός για την άμυνα, ούτε σε ονειροκρίτη δεν θα το διάβαζα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οι νο Λουκ πάσες που μοιράζει τελευταία θυμίζουν άλλες καλές εποχές.
Μακράν η καλύτερη του χρονιά, όσο είναι στον Ολυμπιακό.
Μέχρι τώρα οι παιχτες δείχνουν να έχουν βρει τους ρόλους τούς και τους αποδέχονται.
Ίσως να είναι και η καλύτερη χρονιά της ομάδας φέτος δεν έχει κάνει κοιλιά και δείχνει να έχει αντοχές για περισσότερα...
Η ομάδα, τύπε, έχει κάτι που δεν είχε πέρσυ τέτοιον καιρό. Πλήρες ρόστερ. Η να το πω καλύτερα, λειτουργικό ρόστερ. Γιατί πλήρες είναι κάτι το ιδεατό για μας...
Η ομάδα παίζει καλά και θα παίξει καλύτερα ΑΝ την αφήσουν οι τραυματισμοί...
There is a Dude in town
Bookmarks