chainsaw (28-01-23)
Εξαρτάται πως θα παει το αιμάτωμα. Για μένα να μη ρισκάρει με Φενερ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (28-01-23)
Το λέμε για να δικαιολογήσουμε την απουσία του με τον Άρη, που τους δίνουμε τα παιχνίδια όταν τα χρειάζονται...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τα βοθροσαιτ φτιαχνουν κλιμα φυγης του. Μουνοπανα
Tι θα γίνει ρε Κωστα; Έχεις τα κλειδιά της ομαδας, τελειώνεις όλα τα ματς στο παρκέ, παιζεις σε ομαδα φ4. Τι σε χαλαει;
Δύσκολη η παραμονή του. Πάμε γι' άλλα!![]()
Δευτερη φορα θα μας πουλησει. Μωρε μπραβο. Αν την πρωτη φορα ειχε δικιο, τωρα δεν εχει κανενα. Καμια δικαιολογια.
δεν εχει κανεναν λογο να φυγει φετος. πουθενα αλλου δεν θα βρει τον χρονο συμμετοχης που θελει.βαδιζει στα 34.
οποτε γαμησες μας Σλουκα αν θες να φυγεις.Φυγε. εχει καταντησει αηδια
hang your demons
Πολλές αλλαγές βλέπω δυστυχώς, ακόμα και αν καλυφθούν επαρκώς οι θέσεις δύσκολα θα υπάρχει η περσινή ομοιογένεια. Είμαι αισιόδοξος σε γενικές γραμμές αλλά μπορεί να έχουμε και σκαμπανεβάσματα.
Όσο για το Σλούκα, καλό δρόμο να έχει αν δεν του αρέσει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (02-07-23)
Paneas (02-07-23)
Μεινει- δε μεινει, γαμιεται!!!!
Ενα κακομαθημενο ειναι που την εχει δει Σπανουλης. Θελει στα 33 του να παιζει 30 λεπτα;
Δευτερη φορα που το παιζει δυσκολη για να ανανεωσει και δευτερη φορα που θα μας πουλησει. Αν θελει, να μεινει. Αμα δε γουσταρει, στα τσακιδια.
Αυτός μου δίνει την εντύπωση πως είναι πιο πολύ Φενέρ από Ολυμπιακός. Με αυτά που κάνει, ο κόσμος πιο πολύ θα χαρεί, παρά θα λυπηθεί που φεύγει. Στο καλό...
Paneas (02-07-23)
Τέτοια γράφετε και θα μείνει...
Paneas (02-07-23)
Ας μεινει, καλο θα ειναι για την ομαδα. Οτι ειναι μαλακιστηρι δεν αλλαζει.
Paneas (02-07-23)
κωστουλη μας τα εχεις πρηξει
Paneas (02-07-23)
Πρηζει λιγο αρχιδια ο τυπος,θελει να ειναι ηγετης λεει,τον εβαζε παντα 20 κρισιμα λεπτα σχεδον του εδινε και τις τελευταιες επιθεσεις μπαζερ που πηρανε μεγαλα ματς,του εδωσε μεχρι και το σουτ της κουπας να μεινει στην ιστορια το ονομα του για παντα και το εχασε ο βλαμμενος.Τι αλλο θελει να τους τραβηξει και κανα μπουτσο δηλαδη?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Faithful (02-07-23)
Faithful (02-07-23), giovanni#10 (02-07-23), Paneas (02-07-23)
Καλά ρε - αύριο είναι το ραντεβού και ξεκινήσατε από εχθές το λιβάνισμα;
drizzt (02-07-23)
Κατά τ' αλλα είμαστε ατσιδες και δεν τσιμπάμε από το κλίμα που δημιουργούν τα μίντια.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ρε ο,τι και να γινει, μια φορα εφυγε σαν κλεφτης και τωρα σπαει πουτσες για να μην το κανει και δευτερη φορα.
ειναι για το γουρι![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks