Να οργανωθούμε μόνο, μη γίνει κανα περίεργο και φάμε καμιά ψωλιά απο τον Γιώργαρο, τώρα στα γεράματα...![]()
Να οργανωθούμε μόνο, μη γίνει κανα περίεργο και φάμε καμιά ψωλιά απο τον Γιώργαρο, τώρα στα γεράματα...![]()
There is a Dude in town
Εγώ λέω να την πέσει ο Τύπος στον Πρίντεζη κι η Μαργαρίτα στη σκυλού τη Βιβή![]()
Το πιο πιθανό σενάριο είναι να παίξω λιγάκι φλογέρα μόνος μου...![]()
There is a Dude in town
Ελπιζω οχι με τη φωτο του πριντεζη.![]()
voskos_7 (18-11-14)
Κάπως πρέπει να πείσω τον συνονόματο τύπο να με βάλει στο κλειστό κλουμπ του...![]()
There is a Dude in town
Kαλα, θα το φαω εγω το Βιβακι να τελειωνουμε.
The Dude (19-11-14)
Αν ο τύπος είναι ανέμελος, βρίσκει κάργα λύσεις...
There is a Dude in town
Οστικό οίδημα...10 μέρες επιπλέον. Τύχη βουνό η ομάδα...
Και πριν ξεκαθαριστει ποιος θα την πεσει σε ποιον ερχεται και ο duelist και γραφει οτι τσακιστηκε ο Πριντεζης.
The Dude (28-11-14)
δεν έχω να πω τίποτα απολύτως για την εμφάνισή του σήμερα, καλή ή κακή, αυτό είναι θέμα καθαρά σφαιρόπουλου. κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να ήταν καν πίσω από τη μπασκέτα που είναι οι λοιποί παίκτες μας λόγω απραξίας. αυτό που θέλω γενικώς όμως είναι ο πρίντεζης να κάνει διακοπές όταν θα παίζουμε με βάζελο και να βρίσκεται 500 χιλιόμετρα μακριά τουλάχιστον.
κατά τη γνώμη μου πάντα η νο.1 προσωποποίηση του κόμπλεξ είναι αυτός και μετά ο σπανούλης.
Διαφωνω καθετα για τον συγκεκριμενο παιχτη πανο. Νομιζω ειναι ο πιο αρχιδατος παιχτης μας απεναντι στο βαζελο, εντος και εκτος εδρας. Νομιζω παντα παιζει στα ορια του κοντρα στο βαζελο, εχθες επαιξε ανετοιμος και εκανε παλι οτι μπορουσε.
Κομπλεξ θα ελεγα πως εχει, αν με τους υπολοιπους αντιπαλους επαιζε σαν τον νοβιτσκι και με το βαζελο επαιζε ετσι, πραγμα που δεν γινεται.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ηρθε στο opus (γλυφαδα) σημερα μετα τη 1... Γιωργαρε ελπιζω να χεις ρεπο αυριο :p
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks