flessanto (03-07-18)
Του κάνετε άδικη κριτική αν είχατε φάει κανένα χρόνο κουβά εσείς στο τζόγο θα είχατε όρεξη για μπάσκετ;
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (03-07-18)
Ανεβασμένος, τα σουτάκια θα έρθουν.
μπραβο ρε βαγγελα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
στοχοποιηθηκε οσο λιγοι. Και δεν μιλαω για την κριτικη στην αποδοση του που ειναι αυτονοητο να γινεται, αλλα για το οτι ο μανατζερ του μιλαγε με τον τρακη, οτι τον εβγαλαν μια φωτογραφια να παιζει ποκερ και το οτι εχει ανοιξει καφετερια.
Θα παρει τα πανω του ομως. Απο αποψη ταλεντου δεν ειναι κατι τρομερο αλλα κοτσια εχει πολλα.
chainsaw (09-01-19)
Οι τελευταίες εμφανίσεις δείχνουν ότι έχει ανέβει σε ψυχολογία. Σίγουρα είδε και ο Μπλάτ μερικά πράγματα που δεν είχε δει πιο πριν. Ο Μάντζαρης είναι για σκυλίσια άμυνα. Έριξε πολύ τρέξιμο μαζί με τον Γκος και πίεσαν πολύ τα γκάρντ της Μπασκόνια, σε κομβικό σημείο. Προφανώς δεν είναι ιδανικός για όλα τα ματς, αλλά για ματς σαν το χθεσινό είναι λουκούμι.
Εντάξει τον πήρε η μπάλα της κριτικής αλλά από την άλλη ότι και να πούμε είναι ένας παίκτης που δεν έχει δείξει καμία ιδιαίτερη βελτίωση εδώ και χρόνια. Και οι εμφανίσεις του όταν αγωνιζόταν δε βοήθησαν. Κυρίως όμως είναι φάση συμβολαίου, αν έπαιρνε λιγότερα δεν θα έτρωγε και τόση κριτική.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Γενικα παντως θα ειναι κριμα να φυγει. Τετοιοι παικτες χρειαζονται στα αποδυτηρια. Ειναι ζωντανη ιστορια του συλλογου και εκεινος. Ελπιζω να δεχτει μια γενναια μειωση αποδοχων και μικροτερο αγωνιστικο ρολο αναλογα με τις αναγκες της ομαδας. Βασικα ελπιζω να ισχυει οτι του εχει γινει ηδη μειωση τη φετινη σεζον. Το διαβασα σε αρθρο του Μελαγιες και απο καποιον ακομα που μου διαφευγει.
drizzt (09-01-19)
Παικταρα μου, ηρθε η ευκαιρια σου να λαμψεις!
drizzt (27-02-19)
Πήρε πουλο επιτέλους!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (17-07-19)
Πήρε ενα μικρό ποσο ως αποζημίωση για το σπάσιμο του συμβολαίου και πήγε στην Ουνιξ με 600.000/χρόνο
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κριμα που εφαγε τοο κραξιμο, αλλα δεν πηγαινε αλλο. Τοσα χρονια κρυβοταν πισω απο τον Σπανουλη, πηρε το μεγαλο συμβολαιο και καπου εκει εσκασε η φουσκα.
Τον ευχαριστουμε για οσα προσφερε
Προσεφερε μεγαλες στιγμες. Ευχαριστω απο εμενα και καλη συνεχεια στην καριερα σου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eυχαριστούμε. Καλή συνέχεια.
chainsaw (17-07-19)
Bookmarks