6oς σκορερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας από χθες, καθώς πέρασε τον Χόλντεν. Την 3η θέση θα την πάρει σίγουρα, ίσως και μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Για 2η θέση λίγο δύσκολο φέτος..
1) Ναβάρο 3496 πόντους
2) Μπράουν 2739
3) Λάκοβιτς 2524
4) Μπατίστ 2496
5) Βούισιτς 2444
6) Σπανούλης 2407
Μπράβο στον Σπανούλη, μεγάλο επίτευγμα να φτάνει τόσο ψηλά! Και χθες ήταν πάλι Αρχηγός!
Δεν ήξερα πάντως ότι ο Λάκοβιτς ήταν 3ος σκόρερ στην Τέρκις. Βλέπω βέβαια ότι έχει 11 σεζόν στην Ευρωλίγκα.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Συγκλονιστικός παίκτης. 41' σήμερα με 34 πόντους και σε τέτοια κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα...
![]()
sirkostas (02-11-14)
Δεν υπάρχουν λόγια, σήμερα έδειξε ότι είναι γεννημένος για τέτοια παιχνίδια.
Ρεσπεκτ αρχηγέ.
Kι οι απέναντι αποθεώνουν τον -τεράστιο- Διαμαντίδη για τις 10 ασσιστ που βγάζει εναντίον καφενείων πετυχαίνοντας 0 ποντους..
Α ρε Μπιλαρα...!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο προπονητής όμως που εννοείς στον τελικό κοιμήθηκε και τον έσωσε η αγωνία κινδύνου τον μικρών η αστοχία πρώην βαζέλα και η μαγκιά του Σπανούλη με τον πριντ.
Μετά απ τον θρυλικό αυτό θρίαμβο παράτησε την ομάδα και την έκανε όσο πιο γρήγορα μπορούσε.
Δεν είχε τα κότσια να μείνει και μα δημιουργήσει μια μίνι αυτοκρατορία στην Ευρώπη.
Από ότι είδαμε με το μπακ του μπακ και πέρυσι θα μπορούσε να πάρει 3 σερί.
Τους γαμησε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
BrazHlias (01-11-14), giovanni#10 (01-11-14), pirateeeeeee (31-10-14)
Πουτσαρά τύπε...
There is a Dude in town
μπραβο σπανουλη, διαλεξες πολυ δυσκολο δρομο ρε φιλε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
μακραν ο κορυφαιος παικτης του ολυμπιακου στην συγχρονη ιστορια του
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Είδα μόνο το πρώτο δεκάλεπτο και δεν το πίστευα όταν διάβασα για τους 34 πόντους. Μπράβο ρε Μπιλ! Κρατάς την ομάδα σε ένα δύσκολο σημείο! Μακάρι να έρθουν ξανά καλές μέρες!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τεράστιος παίκτης, έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους, πράγμα θετικό για τον ίδιο αλλά αρνητικό για την ομάδα, που ΔΕΝ μπορεί να τον ακολουθήσει και να συνεργαστεί καλά (προς το παρόν πάντα) μαζί του. ΠΡΕΠΕΙ να φορμαριστούν και οι υπόλοιποι και τότε και ο Σπανούλης θα κάνει ακόμη καλύτερα τη δουλειά του, χωρίς να χρειάζεται να παίζει 40 λεπτά και η ομάδα θα ωφεληθεί κερδίζοντας πιο εύκολα παιχνίδια.
Παιχταρας μεχρι το επομενο παιχνιδι με τον βαζελο, μετα θα εχει ψυχολογικα, θα ειναι χεσμενος και θα πληρωνεται πολλα απ'τους Αγγελοπουλους.
kwtsios (04-11-14)
MVP της Ευρωλίγκας για το μήνα Οκτώβρη.
[YOUTUBE]1ZbETktXIQk[/YOUTUBE]
Α ρε αρχηγε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks