2 χρονιες ακομα καθεται ο αρχηγος και παιρνουμε αλλα 2 ευρωπαικα
Φρεσκαδούρα.
*****8.23*****
2 χρονιες ακομα καθεται ο αρχηγος και παιρνουμε αλλα 2 ευρωπαικα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και μετα το χαος!
Αν παει εθνικη, οπως διαβαζω οτι το σκεφτεται, θα μιλαμε για ηλιθια και αντιεπαγγελματικη κινηση
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (10-07-14)
Για τα ντερμπι για τους 8 της ευρωλιγκας ρε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εκτός Εθνικής ο Σπανούλης
Είναι πλέον οριστικό! Ο Βασίλης Σπανούλης θα απουσιάσει από το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, καθώς παρά τη δική του θέληση να είναι παρών στο μεγάλο ραντεβού, οι εισηγήσεις των γιατρών καθιστούν απαγορευτική την περαιτέρω καταπόνηση του γονάτου του!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ο Βασίλης Σπανούλης ξεπέρασε τον Μίλαν Τόμιτς και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η βολή που πέτυχε ο V-Span λίγο πριν το τέλος του πέμπτου αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα playoffs της Ευρωλίγκας δεν είχε σημασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού τα πάντα είχαν κριθεί, ήταν όμως...ιστορική, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης έφτασε τους 1483 πόντους και είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.
Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά και ο Μίλαν Τόμιτς, που μέχρι πρότινος είχε την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη λίστα, μίλησαν στο OLYMPIACOS BC TV, όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί από το επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο youtube:
[YOUTUBE]3QRMchc_vrM[/YOUTUBE]
Αρχηγαρα στο 1ο ημιχρονο τους ειχες κλεισει το σπιτι ρε συ!
Στο δευτερο σε εστειλε παγκο ο επιστημονας εκει που επερνες μπρος μην τυχον γινει καμια μαλακια και κερδισουμε!
Τον εχω ξεχεσει για πολλα ματς κοντρα στο βαζελο, τον θεωρω νο1 υπευθυνο για το χαμενο πρωταθλημα περυσι, αλλα δε μου φταιει σημερα.
Εχει κανει μακραν το καλυτερο του δεκαλεπτο κοντρα σε αυτους και στο 4ο το μαλακοειδες που εχουμε για προπονητη τον αφηνει στον παγκο.
ανυπαρκτος για ενα ακομη παιχνιδι. Μπηκε δυο λεπτα πριν το τελος και ο βαζελος καλυψε διαφορα εφτα ποντων. μακαρι να τον κραταγε στον παγκο το τελευταιο 2λεπτο, τωρα θα ηταν ακομα προπονητης μας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (11-10-14)
Τεραστια εμφανιση απ τον αρχηγό,πηρε την ομαδα απ το χεράκι σημερα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Oσο μας σπαει τα νευρα οταν δεν παιζει καλα (και σερνεται ολη η ομαδα μαζι του) τοσο θεαματικος ειναι στις καλες του στιγμες.Τετοιες μερες καταλαβαινω γιατι ειναι αδιανοητο για καποιους να φυγει ο Σπανουλης.
Πραγματικα ηγετης και μαχητης.
Μου αρεσε η φαση με το φιλι στον Χαντερ
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Du3lisT (17-10-14)
δεν το ειδα το παιχνιδι, αλλα πιστευω ξαναβρηκε τα πατηματα του απο τη στιγμη που εφυγε ο μπαρτζωκας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πιο επική γκριμάτση έχω κάνει μόνον εγώ όταν μετά από μια βδομάδα χωρίς πιοτί, είδα ένα βαρέλι μπύρα...![]()
There is a Dude in town
χθες που έπρεπε έκανε φάουλ, με ζέλα είχε πάει το σκατό στην κάλτσα.
υγ: δε θα έλεγα τίποτα αλλά με εκνεύρισαν οι μαλακίες του τύπου προς το πρόσωπό μου![]()
Είδες τύπε, χάρη σε μένα έχεις ένα ποστ παραπάνω...![]()
There is a Dude in town
Bookmarks