BrazHlias (16-06-14), DaRkSaGa79 (16-06-14), panahs7 (16-06-14), SOLID (17-06-14)
Κάποια στιγμή στις επόμενες μέρες όλα τα θρεντ του φόρουμ θα σβηστούν.
Ο μετρητής των ποστ σας δεν θα αλλάξει. Θα παραμείνει ως έχει. Απλά θα βλέπετε θρεντς να σβήνονται μέχρι να μη μείνει κανένα.
Το φόρουμ θα επανεκκινήσει από την αρχή με νέα θρεντς στη θέση των παλιών. Δεν θα τα ανοίξουμε όλα εμείς φυσικά, παρά μόνο μερικά "βασικά" θρεντς.
Για τα υπόλοιπα μπορούν να ανοίγουν οι χρήστες.
Παρ' όλα αυτά για να ανοιχτεί οποιοδήποτε θρεντ θα πρέπει να υπάρξει η σύμφωνη γνώμη όχι μοντερέιτορ αλλά διαχειριστή. Με λίγα λόγια ή δική μου ή του Πάνου (pandragon). Εφ' όσον κρίνουμε ότι το θρεντ καλύπτεται από άλλο παρόμοιο ή δε χρειάζεται θα το διαγράφουμε.
Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει μια ανάγνωση στους κανόνες του φόρουμ. Δεν είναι αστυνομικοί κανόνες, ούτε είναι καν απαραίτητο να τους διαβάσετε. Εφ' όσον έχετε έστω βασική γνώση του διαλόγου στο διαδίκτυο τότε δεν θα δυσκολευτείτε και να τους εφαρμόσετε.
Ο γραπτός λόγος έχει το τεράστιο πλεονέκτημα να δίνει χρόνο σκέψης και επανεξέτασης ενός ποστ. Οπότε δεν υπάρχει λόγος δικαιολογίας ή παραμονής ενός ποστ που θα κρίνεται ότι παραβαίνει κανόνες. Η κοινή λογική περισσεύει οπότε... τσάμπα τα γράφω όλα αυτά, ο καθένας ξέρει πότε και αν κάποιο ποστ του πρέπει να κοπεί.
Εάν χρειαστεί περαιτέρω ενημέρωση θα την κάνω εδώ με νέα μου ανάρτηση.
Καλή συνέχεια στην περιήγησή σας στο φόρουμ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (16-06-14), DaRkSaGa79 (16-06-14), panahs7 (16-06-14), SOLID (17-06-14)
O καθένας επαναλαμβάνω ότι θα μπορεί να ανοίξει νέο θρεντ, αρκεί αυτό να εγκριθεί από τους αντμιν. Το θρεντ θα ανοίγει αμέσως , όπως τώρα, απλα όταν θα το βλέπουμε με τον Πάνο θα κρίνουμε αν είναι αναγκαίο ή όχι, θα ενσωματώνεται σε ήδη υπάρχον θρεντ ή θα διαγράφεται.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Για την ώρα τα θρεντ των παικτών ποδοσφαίρου θα παραμείνουν ως έχουν, και σταδιακά θα αντικατασταθούν τα εικονίδια, προκειμένου να μη διακοπεί η ροή της κουβέντας σας. Εφ' όσον χρειαστεί , οποιαδήποτε στιγμή για οποιονδήποτε λόγο κάποιο θρεντ ποδοσφαιριστή θα μπορεί να μεταφερθεί και να ξεκινήσει νέο εφ' οσον το κρίνουν απαραίτητο οι αντμιν.
Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια στην περιήγησή σας.
Για συζήτηση, απορίες, ερωτήσεις, προτάσεις πάνω στο θέμα , μπορείτε να ποστάρετε στο "Απορίες, Παράπονα".
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Το ξεκαθάρισμα στα ποδοσφαιρικά και μπασκετικά θρεντς προχώρησε αρκετά. Δεν θα έχει άλλες "εκπλήξεις" εκτος απροόπτου.
Αύριο θα προχωρήσουμε σε άλλα υποφόρουμ.
Να γίνει γνωστό ότι στις "αλλες" ομάδες πρέπει να γίνει μια μείωση των θρεντ που είναι τραγικά πολλά και μένουν πολύ καιρό αχρησιμοποίητα. Θα υπάρχουν θρεντ για τις ομάδες της σουπερ λιγκ που ήδη υπάρχουν, από εκεί και πέρα για τα ξένα πρωταθλήματα θα συμπτυχθούν όλα σε ένα θρεντ. Για παράδειγμα ένα θρεντ για την Πριμέρα, ένα για την Πρέμιερ Λιγκ, όχι ξεχωριστά για κάθε ομάδα. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιες ομάδες είναι ξεχωριστές και χρειάζονται το θρεντ τους αλλά αυτό αποβαίνει εις βάρος της λειτουργικότητας του φόρουμ.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
differance (17-06-14)
Αν δείτε ότι "λείπουν" θέματα είναι επειδή θα γίνει μια μικρή εκκαθάριση και στις "γενικές" ενότητες. Για όποιο θέμα σας "λείπει" και αναρωτιέστε αν μπορεί να επαναφερθεί, αφήστε τις απορίες-προτάσεις σας στο θρεντ που αναφέρεται και στα παραπάνω ποστ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks