παντως με το budget που σου δινει πρεπει να παρεις και σαβουρα στην ομαδα σου για να γινει η δουλεια
παντως με το budget που σου δινει πρεπει να παρεις και σαβουρα στην ομαδα σου για να γινει η δουλεια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Να μαι κι εγω.
![]()
SOLID (14-06-14)
μπηκα και γω
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
δεν με αφηνει να παρω την εικονα το μπουρδελακι![]()
—John Lennon
Πώς τη λέμε τη Λίγκα μας παληκάρια? Σας ψάχνω...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Νομίζω ότι μπήκα, αλλά στο My Leagues δεν την εμφανίζει τη λίγκα..![]()
8PYLOS (12-06-14)
Νεϊμάρ παιχτούρα και αρχηγέ της ομάδας, έδωσες τα πρώτα σου 28 ποντάκια!
(Συνέχισε έτσι, γιατί η υπόλοιπη ομάδα είναι μικτή Ιράν και Ονδούρας...)
sirkostas (13-06-14)
Τι ηλίθιο παιχνίδι είναι αυτό? Είναι δυνατόν ο Ράμος να πήρε 11 (!!!!!) πόντους απ' το χθεσινό ματς που η ομάδα του έφαγε 5 γκολ????
Οχι. Τον Μπενζεμά έχω αρχηγό. Και μπήκα σήμερα να αλλάξω τον Ράμος που ήμουν σίγουρος ότι είχε μεγάλο μείον στους βαθμούς και βλέπω να έχει +11!!!!!!
Εννοείται βέβαια πως τον άφησα κανονικά στην 11άδα μετά απ' αυτό.
Rena (14-06-14)
αν δινουν 11 βαθμους στον ραμος τι να πω. Εγω εχω τον μπλιντ που εβγαλε 2 ασσιστ χτες και του εδωσαν 12
Eγω τον Φαν περσι με 2 γκολ και πηρε 12 βαθμους(24 επειδη τον εχω αρχηγο).Εχασε και 1 ποντο απο την κιτρινη.
Καλααααα....
Κοίτα μη δεις και γκολ από τερματοφύλακα και ξεραθείς!![]()
panahs7 (14-06-14)
Εκτός κάθε λογικής αυτό το παιχνίδι. 3 ρούφηξε η Ουρουγουάη, αλλά ο Γκοντίν πήρε 6 πόντους!!!
Ευτυχώς μάμησε η αρχηγάρα μου, ο Μπενζεμά και πήρα τους πρώτους κανονικούς πόντους στο παιχνίδι. Γιατί οι άλλοι που πήρα από Ράμος και Γκοντίν...άντε μη πω τι ήταν!![]()
Bookmarks