Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 123456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 21 έως 40 από 105

Θέμα: Boycott Brasil 2014 - ποτίζουν το γκαζόν με αίμα των φτωχών

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Boycott Brasil 2014 - ποτίζουν το γκαζόν με αίμα των φτωχών

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξερω οτι αρκετοι θα χαρακτηρισετε την διαχειριση του φορουμ και τους συντονιστες του δυσκοιλιους αλλα βλεπω θρεντ με πολιτικη χροια και προεκτασεις, πραγματα τα οποια πολλακις εχουμε εξηγησει οτι δεν εχουν θεση στο φορουμ. Ολοι εχουμε αποψη για το συγκεκριμενο θεμα, ολοι ειμαστε πολιτικοποιημενοι (ακομη και αυτοι που δεν το ξερουν), απλα το συγκεκριμενο θρεντ δεν εχει θεση εδω. Αποδεδειγμενα δεν μπορουμε να διαφωνησουμε κοσμιως ακομη και στα αμιγως αθλητικα, ποσο μαλλον στα πιο σοβαρα. Δεν θα γινει παλι της καραπουταναρας εδω μεσα. Θεωρω πως πρεπει να κλειδωθει, δεν το κανω απο μονος μου, πρωτα θα μιλησω και με τους υπολοιπους.
    Διαφωνώ. Απόλυτα. Μετράει ή όχι η γνώμη μου, εγώ την καταθέτω.

Το είχα πει και παλιότερα, η πολιτική κουβέντα δεν είναι κακή. Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ κουβέντα είναι που κάνει τη ζημιά. Κι όποιος τρώγεται να στήσει τσακωμό, μπορεί άνετα να το κάνει σε οποιοδήποτε θρεντ. Ακόμα και στο θέμα για τους υπολογιστές μπορεί ν' αρπαχτούν κάποιοι για το αν τα windows ειναι καλύτερα απ' το macindosh.

2. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (22-05-14), nikos7 (19-06-14), VALVERDES_7 (24-04-14)

Το avatar του χρήστη Red Unity

Thanks
    455
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 666 φορές σε 431 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Boycott Brasil 2014 - ποτίζουν το γκαζόν με αίμα των φτωχών

πολιτικό είναι το θρεντ ναι, κατεξοχήν πολιτικό. όπως πολιτικό είναι και το θρεντ που λέει ας πούμε mundial brazil 2014 και παίρνει θέση υπέρ του (όπως αυτό εδώ κατά του), έστω έμμεσα, γράφοντας στα @@ του όλες τις αντιδράσεις των βραζιλιάνων κι όλα αυτά που γίνονται για να πουλήσει το προϊόν που λέγεται mundial.

έχουμε μάθει εδώ μέσα να βαφτίζουμε πολιτικό ό,τι δεν μας αρέσει και μας χαλάει τη βιτρίνα.
    Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Unity Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολιτικό είναι το θρεντ ναι, κατεξοχήν πολιτικό. όπως πολιτικό είναι και το θρεντ που λέει ας πούμε mundial brazil 2014 και παίρνει θέση υπέρ του (όπως αυτό εδώ κατά του), έστω έμμεσα, γράφοντας στα @@ του όλες τις αντιδράσεις των βραζιλιάνων κι όλα αυτά που γίνονται για να πουλήσει το προϊόν που λέγεται mundial.

έχουμε μάθει εδώ μέσα να βαφτίζουμε πολιτικό ό,τι δεν μας αρέσει και μας χαλάει τη βιτρίνα.
    Aπό που κι ως που μια μικρή μερίδα χασομέρηδων βραζιλιάνων εκπροσωπεί έναν ολόκληρο λαό? Sold out έχουν γίνει ήδη όλα σχεδόν τα παιχνίδια. Εσύ που το είδες ότι ο λαός της Βραζιλίας δεν θέλει τη διοργάνωση?

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Thanks
    455
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aπό που κι ως που μια μικρή μερίδα χασομέρηδων βραζιλιάνων εκπροσωπεί έναν ολόκληρο λαό? Sold out έχουν γίνει ήδη όλα σχεδόν τα παιχνίδια. Εσύ που το είδες ότι ο λαός της Βραζιλίας δεν θέλει τη διοργάνωση?
    προφανώς θα γίνει sold out, στη βραζιλία ζουν πολλά εκατομμύρια που δεν είναι όλοι άνεργοι ή άστεγοι ούτε ζούνε σε φαβέλες που, ποιος ξέρει, μπορεί και να γκρεμιστούν, ούτε νιώθουν τόσο έντονα την αύξηση των τιμών. πάντως ξέρω ότι έχουν γίνει πολλές διαδηλώσεις με πολλές συγκρούσεις και εκατοντάδες συλληφθέντες - και έναν νεκρό, όπως προείπα.
    Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Διαφωνώ. Απόλυτα. Μετράει ή όχι η γνώμη μου, εγώ την καταθέτω.

Το είχα πει και παλιότερα, η πολιτική κουβέντα δεν είναι κακή. Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ κουβέντα είναι που κάνει τη ζημιά. Κι όποιος τρώγεται να στήσει τσακωμό, μπορεί άνετα να το κάνει σε οποιοδήποτε θρεντ. Ακόμα και στο θέμα για τους υπολογιστές μπορεί ν' αρπαχτούν κάποιοι για το αν τα windows ειναι καλύτερα απ' το macindosh.
    Ε καλα .....μην πας μακρυα ......πριν απο λιγο καιρο στο θρεντ του βαζελου νομιζω ηταν, ειχαν τσακωθει για το αν το game of thrones ειναι καλο η οχι .......μιλαμε ειχαν πεσει προσβολες.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

8. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον celticfrost για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-04-14), sirkostas (24-04-14)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Oπως και μόνος σου αναγνωρίζεις λοιπόν, στη Βραζιλία υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται κι απολαμβάνουν αξιοπρεπή κατοικία και διαβίωση. Οι άλλοι που τους αρέσει η μαστούρα και το τραγούδι, ας κάτσουν στις φαβέλες να πουλάνε μπάφους.

Thanks
    455
    Ignore User

νομίζω τα υπεραπλουστεύεις λίγο, αν πιστεύεις ότι όλοι αυτοί οι εκατομμύρια άνεργοι, άστεγοι και φτωχοί βραζιλιάνοι είναι κάτι μαστούρηδες που βαριούνται να δουλέψουν και την πίνουν και τραγουδάνε όλη μέρα. όσο για το ποιος γέμισε τις φαβέλες με ναρκωτικά σκόπιμα για να τις υποβαθμίσει, νομίζω ξέρεις την απάντηση.

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Ακόμα και στο θέμα για τους υπολογιστές μπορεί ν' αρπαχτούν κάποιοι για το αν τα windows ειναι καλύτερα απ' το macindosh.
    Για το chrome δε θελω να ακουσω κουβεντα.Ο καλυτερος browser.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (24-04-14)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αι απο εδω βρε ασχετη ......ο firefox ειναι ο καλυτερος !!!!
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (24-04-14)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Τα ναρκωτικά είναι μάστιγα όλης της υφηλίου, δεν βλέπω γιατί κάποιος μπορεί να στοχοποίησε ειδικά τις φαβέλες.

Οσο για το αν είναι τεμπέληδες, η αποψή μου είναι κοινή για όλους τους άπορους και τους κλοσάρ αυτού του κόσμου. Είναι στη θέση που είναι επειδή παραδόθηκαν και δεν έχουν διάθεση να παλέψουν. Ο άνθρωπος είναι το πιο προσαρμοστικό πλάσμα του κόσμου. Και μπορεί να παλέψει με οποιαδήποτε στραβή του φανερωθεί στη ζωή του. Κάποιοι όμως το ρίχνουν στο "δε γαμιέται, σάμπως ο πρώτος είμαι που θα κοιμηθώ σε παγκάκι? ροφιάνα κενωνία, πολύ μ' αδίκησες ναούμε"

16. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-04-14), Reds (24-04-14)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσένα θα σε περιλάβει ο nbggr για τον chrome σου!

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (24-04-14)

Thanks
    455
    Ignore User

Τα ναρκωτικά είναι μάστιγα όλης της υφηλίου, δεν βλέπω γιατί κάποιος μπορεί να στοχοποίησε ειδικά τις φαβέλες.

Οσο για το αν είναι τεμπέληδες, η αποψή μου είναι κοινή για όλους τους άπορους και τους κλοσάρ αυτού του κόσμου. Είναι στη θέση που είναι επειδή παραδόθηκαν και δεν έχουν διάθεση να παλέψουν. Ο άνθρωπος είναι το πιο προσαρμοστικό πλάσμα του κόσμου. Και μπορεί να παλέψει με οποιαδήποτε στραβή του φανερωθεί στη ζωή του. Κάποιοι όμως το ρίχνουν στο "δε γαμιέται, σάμπως ο πρώτος είμαι που θα κοιμηθώ σε παγκάκι? ροφιάνα κενωνία, πολύ μ' αδίκησες ναούμε"
    έλα ρε κώστα τώρα, ναι μάστιγα όλης της υφηλίου είναι τα ναρκωτικά, αυτό δε σημαίνει ότι ας πούμε στην αθήνα δεν ελέγχει το πρεζεμπόριο η μαφία και η αστυνομία και μετακινούν τις πιάτσες όπου θέλουν, ανάλογα τι θέλουν. το ίδιο μπορώ να υποθέσω ότι συμβαίνει και σ` ολόκληρη την υφήλιο (για τις φαβέλες ειδικά είναι γνωστό ότι δεν είναι τυχαίο που γεμίσανε ναρκωτικά).

όσο για το δεύτερο, δεν ξέρω αν είχες μεγαλώσει σε μια φαβέλα με γονείς που περνάνε τον μήνα με λιγότερα απ` όσα έχεις στην τσέπη του βρακιού σου και αδέλφια που σπρώχνουν χόρτο και είναι σε 2-3 συμμορίες, θα είχες την ίδια άποψη. μάλλον όχι λέω εγώ.

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Unity Εμφάνιση μηνυμάτων

Tην ποια;; Καταρχην βρισκεσαι σε πληρη συγχυση. Βιτρινα;; Eνα απλο φορουμ ειναι, δεν ξερω εσυ πως το φανταζεσαι δηλαδη.
    Απο εκει και περα μαλλον βλεπεις φαντασματα. Το οτι εχουμε φτασει σε σημειο να τα κοβουμε αυτα τα θρεντ οφειλεται στην συμπεριφορα την δικη σας, οκ? Πολλη τεστοστερονη να πουμε και απο εγκεφαλικη δραστηριοτητα λιγα πραγματα στα περιβοητα θρεντ. Μην τρελαθουμε κιολας, το red dna δεν ηταν απο καταβολης του ταγμενο κατα τετοιων συζητησεων.

@Κωστα
    Προφανως και δεν ειναι κακη η πολιτικη κουβεντα, καμια κουβεντα δεν ειναι κακη. Βεβαιως και υπαρχει η ταση να λυνεται το ζωναρι ευκολα σε καθε θρεντ. Αλλα οπως και να το κανουμε και δεν γινεται να μην το αναγνωριζεις (και να μην το θυμασαι) πως οταν ξεκιναει τετοιο θρεντ η καταληξη ειναι μια και μοναδικη.
    *****8.23*****

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-04-14), sadi (25-04-14)

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Και όποιος ενδιαφέρεται ας μπαίνει και κάπου κάπου για ξεκάρφωμα, όχι μόνο για να ανοίξει τις συγκεκριμένες πολιτικές συζητήσεις των ενδιαφεροντων του....
    ... there's no such thing as "too much"...

23. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον consigliere για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (24-04-14), IERO (03-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-04-14)

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Λέω εγώ τώρα... γιατί ακόμα και το Ελλάδα-Κοινωνία μια χαρά πήγαινε νωρίτερα, μέχρι τή συστηματική κλιμάκωση της έντασης Κιντης αντιπαράθεσης.

Και να σκοτωθώ στο κάτω κάτω με εσάς που έχω το θάρρος επειδή λέμε καθημερινά 5 μαλακίες, μιλώντας για την ομάδα και ΕΠΊ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ για ο, τι άλλο, το καταλαβαίνω. Αλλά να διαβάζω σχόλια και θρεντς πολιτικά, μόνο για την προώθηση συγκεκριμένης ατζέντας και μάλιστα πολεμικής, όχι, εγώ τουλάχιστον δεν το καταλαβαίνω.
    ... there's no such thing as "too much"...

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον consigliere για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (24-04-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-04-14)

Thanks
    3.296
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λέω εγώ τώρα... γιατί ακόμα και το Ελλάδα-Κοινωνία μια χαρά πήγαινε νωρίτερα, μέχρι τή συστηματική κλιμάκωση της έντασης Κιντης αντιπαράθεσης.

Και να σκοτωθώ στο κάτω κάτω με εσάς που έχω το θάρρος επειδή λέμε καθημερινά 5 μαλακίες, μιλώντας για την ομάδα και ΕΠΊ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ για ο, τι άλλο, το καταλαβαίνω. Αλλά να διαβάζω σχόλια και θρεντς πολιτικά, μόνο για την προώθηση συγκεκριμένης ατζέντας και μάλιστα πολεμικής, όχι, εγώ τουλάχιστον δεν το καταλαβαίνω.
    Ετσι ρε Γιωργο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα να μην περναει οτι δεν καταλαβαινουμε και τι μας γινεται κιολας.
    *****8.23*****

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (24-04-14)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.097
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.950 φορές σε 14.465 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Boycott Brasil 2014 - ποτίζουν το γκαζόν με αίμα των φτωχών

Μποϋκοτάρετε λοιπόν το παρών θρεντ να τελειώνουμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Thanks
    3.296
    Ignore User

Μπουκοταζ στον Κοσμα
    *****8.23*****

30. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (24-04-14)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

o Ιερώνυμος ειναι μασονος.

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    το οτο κορεκτ φταιει, ηθελα να γραψω γαμηστε τον παναθηναικο

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    καταδικαζω το ban, απ'οπου κι αν προερχεται.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

32. Οι ακόλουθοι 8 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

consigliere (24-04-14), Du3lisT (26-04-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-04-14), red.empire7 (26-04-14), Rena (25-04-14), sabar77 (24-04-14), sadi (25-04-14), sirkostas (24-04-14)

Thanks
    455
    Ignore User

αχαχα ρε μάγκες η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποιο σκοτεινό σχέδιο για να περάσω την ``ατζέντα`` μου στο φόρουμ, απλώς οι συζητήσεις για τα του ολυμπιακού δεν με εμπνέουν ιδιαίτερα πλέον (γιατί παλιά κάπως έτσι έγινα μέλος στο φόρουμ, ένα καλοκαίρι που ήθελα να κατεβάσω την μαγική μου 22άδα της νέας χρονιάς), οπότε που και που σχολιάζω αυτά που με ενδιαφέρουν, γιατί θεωρώ ότι το φόρουμ έχει καλό επίπεδο σχετικά και αρκετούς ανθρώπους που μπορείς να ανταλλάξεις δυο κουβέντες. οπότε darksaga ηρέμησε, δε σας θεωρώ κορόιδα που δεν καταλαβαίνετε τι σας γίνεται, εξάλλου όπως είπες για ένα φόρουμ μιλάμε, όχι για καμιά τρελή μπίζνα που θέλω να στήσω στην πλάτη σας.

επίσης darksaga δεν έγραψα ότι το φόρουμ είναι κάποια βιτρίνα, μάλλον εσύ έπεσες σε πλήρη σύγχυση, μίλησα για την ποδοσφαιρική (και εν γένει αθλητική) βιτρίνα, καλή ώρα του μουντιάλ. και λέω βιτρίνα, γιατί είναι η βιτρίνα ενός μαγαζιού που κρύβει πίσω της όλη την αθλιότητα που περιγράφει το πρώτο ποστ και τα άρθρα που το συνοδεύουν.

34. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (24-04-14)

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 123456 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές