Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 101 έως 105 από 105

Θέμα: Boycott Brasil 2014 - ποτίζουν το γκαζόν με αίμα των φτωχών

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Boycott Brasil 2014 - ποτίζουν το γκαζόν με αίμα των φτωχών

Συμφωνώ, αλλά αυτή μου η συναίνεση δεν αλλάζει επ' ουδενί τη πραγματικότητα που βιώνουν οι λαοί του Τρίτου Κόσμου. Σε πολλά μέρη, ακόμα και το απλό πόσιμο νεράκι είναι όνειρο απατηλό. Οπότε δεν μπορείς να λες ότι δεν θέλουν ν' απολαύσουν αυτά που απολαμβάνουν οι λαοί πάνω απ' τη Μεσόγειο.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.343 φορές σε 18.978 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Boycott Brasil 2014 - ποτίζουν το γκαζόν με αίμα των φτωχών

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ, αλλά αυτή μου η συναίνεση δεν αλλάζει επ' ουδενί τη πραγματικότητα που βιώνουν οι λαοί του Τρίτου Κόσμου. Σε πολλά μέρη, ακόμα και το απλό πόσιμο νεράκι είναι όνειρο απατηλό. Οπότε δεν μπορείς να λες ότι δεν θέλουν ν' απολαύσουν αυτά που απολαμβάνουν οι λαοί πάνω απ' τη Μεσόγειο.
    Μέγιστε, δεν λέω πουθενά ότι αυτές οι περιοχές, ήταν οι ιδανικοί τόποι για να διαβιώσει κάποιος από εμάς: Λέω ότι αν δεν υπήρχε η Ευρώπη, ουδέποτε θα το προσπαθούσαν, να καταφέρουν κάτι, όπως αντιθέτως, κάνανε κάποιες περιοχές της Ασίας.
    Η εμπλοκή της δύσης, απλά επιδείνωσε την κατάσταση.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Η δύση εδώ και αιώνες πατάει επί πτωμάτων οικονομικά και πολιτικά. Η γερμανική κυβέρνηση ενέκρινε την πώληση κάποιου εργοστασίου τανκς στην Αλγερία.
    Πολλά δις το ντιλ και δουλειά για τους Γερμανούς.
    Όταν σε λίγα χρόνια οι Αλγερία θα έχει πόλεμο και εκατομμύρια πρόσφυγες οι Γερμανοί δεν θα θέλουν ούτε αλγερινή άμμο.
    Το κάναν με τους συριους θα το ξανά κάνουν με όποιον λάχει.
    Η δίψα για το μάξιμουμ στο κέρδος δεν φέρνει δυστυχώς
    ευτυχία.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nikos7 (21-06-14)

Το avatar του χρήστη Red Unity

Thanks
    455
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 666 φορές σε 431 μηνύματα
    Ignore User

μάγκες κάτι τελευταίο θα πω και το κλείνω, γιατί έτσι κ αλλιώς το θεματάκι θα πάει για σβήσιμο απ' ό,τι καταλαβαίνω.

όταν διαβάζω ότι "πες ότι 30εκ. αντιδρούν, τα 100κάτι όμως εκ. γουστάρουν, οπότε καλώς γίνεται", νομίζω έχουμε πρόβλημα. έχουμε πρόβλημα γιατί, το είπα και πριν, όταν στη γερμανία η πλειοψηφία γούσταρε ναζί, σημαίνει ότι εγώ και ο καθένας μας πρέπει να πούμε "α, κομπλέ"; αν εδώ αύριο μεθαύριο ο "ελληνικός λαός" βγάλει χρυσή αυγή πάλι "κομπλέ"; προφανώς όχι, οπότε μάλλον αυτή η λογική κάπου μπάζει. μπάζει παντού βασικά. και είναι και λίγο επικίνδυνη.

στα @@ μου ποιος αντιδρά και ποιος όχι στη βραζιλία, το ότι υπάρχει πολύς κόσμος που διαδηλώνει, συγκρούεται και δεν ξέρω γω τι και το ότι στις διαδηλώσεις υπάρχουν νεκροί είναι ένας παραπάνω λόγος να μιλήσω και εγώ γι' αυτό. αλλά το ότι στήνεται αυτή η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΙΖΝΑ (μπίζνα οικονομική, ιδεολογική...) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ στη βραζιλία γκρεμίζοντας φαβέλες ας πούμε, ή σπαταλώντας άααπειρα λεφτά για τη διοργάνωση του μουντιάλ και για μέτρα ασφαλείας που παίρνονται για να μείνουν και μετά απ' αυτό, είναι κάτι για το οποίο θα αντιδράσω έτσι κ αλλιώς. είναι κάτι που δε γουστάρω να συμβαίνει, πως το λένε, δεν μπορώ να το βλέπω, ξερνάω όταν βλέπω τους μαλακισμένους τουρίστες που έχουν πάει στη βραζιλία ενώ δίπλα τους γίνονται όλα αυτά. και να θα μιλήσω γι' αυτό, όπως θα μιλήσω για ο,τιδήποτε άλλο θεωρώ ότι πρέπει να μιλήσω. το ότι η πλειοψηφία αυτής της κοινωνίας έχει συνηθίσει στο θάνατο και σιωπά δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε όλοι το ίδιο.

α και κάτι που μου θημήθηκα. ολυμπιακοί αγώνες 2004. σύσσωμη (σχεδόν) η ελληνική κοινωνία γουστάρει, τι και αν στα ολυμπιακά έργα υπήρχαν κάτι δεκάδες νεκροί μετανάστες εργάτες, τι και αν τα ολυμπιακά έργα ήταν επίσης μια τεράστια μπίζνα για να βγάλουν φράγκα κάποιοι, τι, τι...

Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (21-06-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kwtsios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η δύση εδώ και αιώνες πατάει επί πτωμάτων οικονομικά και πολιτικά. Η γερμανική κυβέρνηση ενέκρινε την πώληση κάποιου εργοστασίου τανκς στην Αλγερία.
    Πολλά δις το ντιλ και δουλειά για τους Γερμανούς.
    Όταν σε λίγα χρόνια οι Αλγερία θα έχει πόλεμο και εκατομμύρια πρόσφυγες οι Γερμανοί δεν θα θέλουν ούτε αλγερινή άμμο.
    Το κάναν με τους συριους θα το ξανά κάνουν με όποιον λάχει.
    Η δίψα για το μάξιμουμ στο κέρδος δεν φέρνει δυστυχώς
    ευτυχία.
    Είχα μια συζήτηση Μήτσο, γι' αυτό το θέμα στη δουλειά. Απάντησα ως εξής: Είναι κατά των πωλήσεων όπλων σε απολυταρχικά καθεστώτα και σε χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου. Θα ήθελα μια παγκόσμια δέσμευση μη πωλήσεων. Από τη στιγμή, όμως, που αυτή δεν υφίσταται, αν δεν πουλήσει η Γερμανία, θα το κάνει κάποιος άλλος από τους μεγάλους εμπόρους όπλων. Και επειδή κοιτάμε πρώτα το σπίτι μας, τις δουλειές μας και την ευημερία της χώρας μας, τάσσομαι ΥΠΕΡ των πωλήσεων και οι διαμαρτυρίες να γίνουν προς τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και τους άλλους εμπόρους θανάτου. Η απάντησή μου άρεσε στους συνομιλητές μου τόσο, που πλέον, όταν βρίσκομαι στο γραφείο μου και καπνίζω στη ζούλα δίπλα στο ανοιχτό παράθυρο, δεν μου την πέφτει κανένας...

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές