koukaki (30-07-14)
Απλά τραγικοί....
Παρακάτω μερικά σχέδια της PUMA για τη σεζόν 2014/2015 με ρίγες
Bursaspor
Huddersfield
Limonata...![]()
There is a Dude in town
Αν βγει και σε τσικουλάτα, θα πάρω μια!
Πολλά άσπρα κενά ρε παιδί μου... Βρέφη τις σχεδιάζουνε??![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Παίζει η φούμα να ειναι με διαφορά η πιο κακόγουστη εταιρεία στο ποδόσφαιρο.
There is a Dude in town
θυμαστε τις εμφανισεις πουμα στο μπάσκετ που είχαμε?τραγικες ακομα και μονοχρωμες ηταν τραγικες
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!!!!
Ασχετο αλλά ο ιδρυτής της φούμα ήταν ο αδελφός του αδελφού της αντίντας... Αδόλφος Ντάσλερ ο ένας ή απλώς Αντι-Ντας λερ και Ρούντολφ Ντάσλερ ο άλλος....
Το άσχετο wiki της ημέρας...![]()
There is a Dude in town
γεια σας παιδια, καινουργιος εδω και μαλλον ο μικροτερος κιολας :P μην πολυπανυγυριζουμε για αντιντας γιατι οι ριγε της ειναι χαλια οι περισσοτερες αν και οι δευτεροτριτες συνηθως τα σπανε...
φανελια τσσκα για τη νεα σεζον...χαλια και οι 2 για μενα...
![]()
Καλωσόρισες, καλά ποστ!
Η τελευταία, μάλλον δείχνει και τα σχέδια της ομάδας για τον ρόλο της στη ευρύτερη περιοχή...
Καλά που δεν θα συνεχίσουν με το βάζελο του χρόνου, γιατί τους έβλεπα σε κάθε παιχνίδι, να είναι λες και έχουν βγει τα παρτάλια στον τάκο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (31-07-14)
Ειλικρινά μπορεί κάποιος να μου αναλύσει τον όρο "χάλια ρίγες" που ακούγεται δεξιά αριστερά; Τί σημαίνει χάλια ρίγες; Κάθετες δε θέλουμε; Δεν έχεις και πολλούς δρόμους... Αυτά που κάνουν ιδιαίτερο ένα φανέλι είναι ο γιακάς (όχι όμως αυτός του τύπου του solid που παίρνει γραβάτα...), κάποια τελειώματα, η ύπαρξη ή όχι πλαισίου, τα μανίκια και πάνω και πέρα α'όλα, η ποιότητα.
There is a Dude in town
There is a Dude in town
Εθνική Κλαρινογαμπροί![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη The Dude : 01-08-14 στις 07:45
There is a Dude in town
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ CATERING ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ, ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ, ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ.
Bookmarks