sirkostas (17-05-14)
Sigoura san kainourgios prepi na matho liga pragmata sto forum ala xeromai pou boro na milao me anthropous pou agapane ton olympiako
sirkostas (17-05-14)
Τύπε, καλώς τα παιδιά, κλπ κλπ, προσπάθησε αν το νιώθεις στην καρδούλα σου, να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Βάζεις κι ένα spelling check και είσαι χερ αρχοντόπουλο τύπος.
Σε αυτά που ωραία ψελλίζεις, αν γίνουν θα κάνουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία να μην αλλάζουμε φανέλι. Δεν παίζει, δεν το θέλει κανείς για έναν και μόνο λόγο. Δεν θα πουλήσει ούτε κλωστή, όχι φανέλι. Αυτοί που πήραν, θα έχουν, αυτοί που δεν πήραν, δεν ήθελαν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη The Dude : 18-05-14 στις 07:58
There is a Dude in town
voskos_7 (19-05-14)
Signomi re paidia den iksera oti sas pirazi tosi poli to greeklish ego nomizo oti bori edo mesa na sizitai o kathenas opos bori kai opos to theli
Ala vlepo oti den ine etsi kai pali sorry
Καλησπέρα αδερφέ,
Η άποψή σου εφόσον είναι εντός των κανονισμών, είναι απολύτως σεβαστή κι αυτό το έχεις καταλάβει. Η γραφή με greeklish όμως αντίκειται στους κανονισμούς του φόρουμ. Στο κάτω κάτω δε ζητάμε και κάτι φοβερό. Είναι καθαρά θέμα ευκολίας στην ανάγνωση. Σου μιλάω κι εγώ ως κάτοικος εξωτερικού, όπου υπάρχει ανάλογο πρόβλημα. Είδα ότι ανέφερες ότι κάνεις ορθογραφικά. Μπορείς να κάνεις ένα spelling check που λέει κι ο Dude και θα είσαι κομπλέ. Αν από την άλλη βαριέσαι, γράφτα όπως γουστάρεις, αρκεί να είναι με ελληνικούς χαρακτήρες.
Και πάλι καλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-05-14)
Το καταλαβαίνω και το δέχομαι απόλυτα
Mia xara grafeis, vlepo!![]()
voskos_7 (19-05-14)
Ένταξη υπάρχει και βοήθεια καλή
Για να τα γράφω και καλά
Εσύ τι έγινε τα ξέχασες)
Sirkostas
Πότε πότε κολλάει. Οχι το πληκτρολόγιο. Το μυαλό μου!
Γεράματα ante portas!
Σε πια σελίδα μπορώ να διαβάσω κάτι για ολυμπιακό που να στέκι και να μην γραφουν μπούρδες??
Σώπα ρε τύπε, μέγιστε μπουρδολόγε που έβγαλες και ετυμηγορία;! Βέβαια άλλο το στέκει, άλλο το στέκι αλλά δε γαμιέται, το πιάσαμε το νόημα... Το φόρουμ με τους υψηλά διανοούμενους είναι παραδίπλα, εδώ είναοι πολύ ποταπά για σένα...
(Ε ρε τί γίνεται μετά από δημοτικές εκλογές...)
There is a Dude in town
sirkostas (19-05-14)
τι θελει να πει ο ποιητης που λεγαμε και στο σχολειο τα αρχαια εκεινα χρονια![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
captain-cook (19-05-14), voskos_7 (19-05-14)
Μήπως είναι ο Σάκης ο Καναδός και μπήκε να πάρει το αίμα του πίσω??
VALVERDES_7 ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!!! Μου λείπεις, αλήθεια!!!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sirkostas (19-05-14)
Πρέπει να σα πω την αλήθεια... Ο Σάκης, απολαμβ... ε... εκτίει την τιμωρία του.
Όποιος θέλει λεπτομέρειες, να μου απευθυνθεί, για να μάθει να μην τον τρώει η περιέργεια, καθώς θα πάθει τα ίδια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν ξέρω τι είπε αλλά η IP του είναι από Γερμανία μεριά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks