Mαλακία το σχέδιο της φανέλας της Εθνικής. Η μπλε μοιάζει με σχολική ποδιά και με την άσπρη είναι σα τον Ποπάυ οι τύποι.
Mαλακία το σχέδιο της φανέλας της Εθνικής. Η μπλε μοιάζει με σχολική ποδιά και με την άσπρη είναι σα τον Ποπάυ οι τύποι.
Ασυζητητί προτιμώ την Αντίντας που φόραγε η Εθνική στο Γιούρο της Πολωνίας.
![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-03-14), nikos7 (15-03-14)
Εμένα μου αρέσει, για πρώτη φορά φανέλα της εθνικής. Η μπλε είναι σαν ρετρο της Ιταλίας.![]()
Ως λάτρης του ρετρό-απλού μου αρέσει και εμένα της εθνικής φέτος...Θα ήθελα ΝΙΚΕ στον θρύλο...Βλέποντας όμως την αντίντας νιώθω και τυχερός που έχουμε φούμα...
![]()
Παρεπιπτόντως, ξέρει κανείς μέχρι πότε έχουμε συμβόλαιο με την πούμα?
Faithful (15-03-14)
Καλά, συζήτηση που κάνουμε εδώ και χρόνια μεταξύ μας. Δεν μπορεί αν θέλει να σπάσει ένα γαμημένο συμβόλαιο; Τί σκατά ρήτρες έβαλε τότε ο Γλου και δεν μπορούν να το σπάσουν; Με δυο σεζόν να απομένουν, δε νομίζω να είναι τόσο περίεργα τα πράματα να σπάσει, εκτός αν δε θέλουν, που δεν το νομίζω γιατί έχουν λάβει τα μηνύματα του κόσμου.
There is a Dude in town
Εγώ πάλι έχω δώσει διορία στον εαυτό μου μέχρι το 2064 μήπως και καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η κουβέντα. Ποσοστά παίρνετε από τη ΝΙΚΕ? Διαβάζω κάτι κουλά για πλαίσια που δεν σας αρέσουν, για τη διαφήμιση μπροστά, για ρίγες, για τρίχες κατσαρές....
Σας είπε κανείς ότι η ΝΙΚΕ δεν έχει πλαίσια στη πλάτη? Η άμα βάλουμε ΝΙΚΕ θα σταματήσουμε να έχουμε σπόνσορες για διαφήμιση στο μπροστινό μέρος? Οσο για ρίγες, αυτές κάθε χρόνο αλλάζουν. Και ΠΡΕΠΕΙ να αλλάζουν, γιατί καμιά ομάδα δεν κρατά δεύτερη χρονιά την ίδια φανέλλα.
Φέτος θα γαμήσει η ρίγα της PUMA, θα δείτε...
Ναι αλλά θα δεν θα έχουμε άσπρο σορτσάκι.
captain-cook (18-03-14)
Κι εσένα τί σε χαλάει να θέλουμε κάτι άλλο, σερ τύπε; Αν πιστεύω πως κάτι είναι λάθος θα το πω. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι προϊόν ένοχης και χαζής πολιτικής ενός απατεώνα και με όμηρο τον Ολυμπιακό. Αυτά δε τα γουστάρω τύπε. Και τόσα χρόνια η ποιότητα των φανελιών είναι μέτρια προς κακή. Ενα πράμα που γουστάρω να κάνω στο γήπεδο είναι να φοράω τη φανέλα της ομάδας μου, όχι του 94 αλλά τη φετινή. Είναι η κάβλα μου. Και κάβλα πολλών. Ο Ολυμπιακός πρέπει κάποια στιγμή να σεβαστεί τις απαιτήσεις του κόσμου και να μάθει να ακούει.
There is a Dude in town
Η φούμα δε με χαλάει τύπε σαρακοστιανέ. Καμία μάρκα δε με χαλάει. Αρκεί να φτιάχνει φανέλια ανάλογα της ομάδας, με καλή ποιότητα και ωραίο ντιζάιν. Η φούμα σχεδόν 8 χρόνια τώρα έχει κυρίως δώσει απαράδεκτες εμφανίσεις σε τιμές απίστευτες. Να θυμίσω ότι μια χρονιά του Γλου υπήρχε φανέλι το φανέλι φτιαχνόταν στη Βουλγαρία με τελικό κόστος 2μ5 ευρά. Εφτανε στο ρεντ στορ στα... 70. Είπαμε ρε τύπε, να βγάλεις αλλά συ το γάμησες και ψόφησε... και από ποιότητα, κουρέλι.
Πας έξω και βλέπεις φανέλια ομάδων, πιάνεις την ποιότητα και χύνεις μέσα από το σώβρακο. Δεν είναι τόσο περίπλοκο να έχουμε κι εμείς κάτι ανάλογο...
There is a Dude in town
panahs7 (18-03-14)
Καμιά NIKE και καμιά Adidas πάντως, ο μετρ της ρίγας είναι η Umbro για μένα.
Bookmarks