Μια πανέμορφη φανέλα που την χαλάνε τα χρώματα:
![]()
Ισχύει αυτό το είδα και εγώ...στους μισούς τα γράμματα είχαν ξεκολλήσει...Από ότι έχω καταλάβει σε ποιότητα η καλύτερη είναι η adidas αλλά σε σχέδιο (ριγωτής) χάνει πολύ σε σχέση με τις άλλες....
Μια πανέμορφη φανέλα που την χαλάνε τα χρώματα:
![]()
Που είναι τίγκα στο πλαίσιο και εδώ θα τους είχαμε ταράξει στις κατάρες...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
το ντεκορακι παει μαζι με την φανελα ε?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
nikos7 (12-07-14)
Οι φανέλες της Ιντερ για τη σεζόν 2014-15
η πρώτη της ίντερ είναι αυτό που λέω τόσο καιρό ότι θέλω να γίνει κάτι αντίστοιχο στη δική μας ομάδα
Διέρρευσε η νέα εμφάνιση της Κούλας...
Λογικά κάτι αντίστοιχο θα βγάλει η PUMA και για μας φέτος και μετά θα πάρει τον πούλο....
ΑΘΛΙΑ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τραγικη....ουτε στην λαικη να την πηρανε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Στην αεκ έδωσαν το περυσινό δικό μας σχέδιο
καραμπαμ το δικο μας σχεδιο με αλλα χρωματα!!!!!
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!!!!
Manchester United 14/15 Nike Home Football Kit
![]()
SOLID (10-07-14)
Αηδία αυτό το σεβρολέτι στη μέση.
There is a Dude in town
Southampton 14/15 Home Football Shirt
Το ενδιαφέρον είναι ότι οι συγκεκριμένες εμφανίσεις είναι παραγωγή της ίδιας της ομάδας (official team product) και όχι κάποιας αθλητικής εταιρείας.
Τώρα, που θα πέσουν, τις θυμήθηκαν;;;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κοροιδαρες. Αυτες ειναι οι φανελες της ομαδαρας..
![]()
Αυτό με φοβίζει...Πήγαν το κενό σε άλλο επίπεδο....![]()
captain-cook (12-07-14), koukaki (12-07-14), sardine (12-07-14)
ΙΟΥ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks