Σελίδα 14 από 42 ΠρώτηΠρώτη ... 41011121314151617182434 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 261 έως 280 από 825

Θέμα: Φανέλα ομάδας 2014/2015

Περιοχή
    sth sfaira ths fantasias
    Thanks
    5
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 14 φορές σε 9 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Φανέλα ομάδας 2014/2015

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και περι ορέξεως, πιτόγυρο, κατά την ταπεινή ποταπή και τύπικη γνώμη, η ποιότητα των φανελιών της νάικ με αυτή της φούμα είναι η μέρα με τη νύχτα. Πιάνοντας τη φετινή της Γιουνάιτεντ, της Αρσεναλ ή της Μπάρτσα με αυτή του Ολυμπιακού ή της Ντόρτμουντ, νομίζεις πως πιάνεις άλλο πράμα. Αλλά πέρα από αυτό, το μόνο που θέλω εγώ και πολύς κόσμος είναι ένα ήρεμο, σεμνό και ταπεινό σχέδιο, ριγούλες, όχι πλαίσια, όχι παπαριές, όχι φίδια, στείδια, μύδια, όχι χρυσά, όχι κλαρίνα, όχι τίποτα πέρα από το φανέλι όπως το αγαπήσαμε. Τόσο δύσκολο είναι ετούτο; Να πάω να τους το σχεδιάσω αμα λάχει. Να πλερώ όμως, ε;

αρα φιλε μου να μη βριζουμε μονο την εταιρεια που δημιουργει τη φανελα να πιασουμε και να ωριζουμε από τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο που συμβαλλει για να γινει το σχεδιο με τους χορηγούς κ.λ.π.
    γιατι αμα σου σκασει καμια φανελα ναικ σα του μπαοκ να δω μετα ποιος θα μας φταιει.....προσθεου δεν υποστηριζω πουμα αλοιμονο αλλα αυτό που πρεπει να γινει και το εχει πει πολυς κοσμος αφήστε να διαλεξει ο κοσμος δε το καταλαβαινουν ότι θα πουλησουν περισσοτερο?και επιτελους κατεβαστε τη τιμη 3,5 ευρω τα αγοράζετε απ'εξω μονο με το λογοτυπο με σβαροφσκι τα ντύνετε μετα?
    ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!!!!

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Φαντάζομαι, τύπε, πως ακόμα και στις εταιρείες αυτές υπάρχει ένα εύρος ποιότητας και τιμών. Οπότε, αν θες πάνω ράφι Πούμα, παίρνεις καλό πράμα, όπως φαντάζομαι παίρνει και η Ντόρτμουντ ή θα πάρει η Αρσεναλ αλλά αν θες κάτι πιο λάιτ, πας σε Ερυθρό Αστέρα και... Ολυμπιακό. Αντίστοιχα και στην Νίκη, αλλο πράμα το φανέλι της βάρκας, άλλο του Απόλλωνα και του μπαουγκάρα. Η εταιρεία από μόνη της, συμφωνώ πως δεν είναι η λύση στα πάντα.
    Αυτό όμως που λένε πολλοί και συμφωνώ είναι πως η νίκη έχει βγάλει ωραία ριγωτά φανέλια όπως για πχ για Ατλέτικο. Το συγκεκριμένο φανέλι με δαφνοστεφανωμένο, θα έκανε σολντ άουτ.

Να το πάω και λιγάκι πιο πονηρά και μακριά; Ντίλι με νάικ ή αντίντας είναι πιο επικερδές από ντίλι με εξόριστη πούμα. Μπορείς πιο εύκολα να κάνεις χαρούλες σε παίκτες προωθόντας τους σε προσωπικές χορηγίες, ακόμα και να χτυπήσεις πιο άνετα παίκτες της νάικ. Οκ, δεν μπορείς να πάρεις τον Κριστιάνο αλλά σε ένα μεσαίο όνομα, θα έβαζε πλάτη και η εταιρεία. Το κάνει κατα κόρον σε ομάδες συμφερόντων της να πηγαίνει παίκτες συμφερόντων της με πρόσφατο δυνατό παράδειγμα τον Νεϊμάρ.
    There is a Dude in town

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.055
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.270 φορές σε 20.588 μηνύματα
    Ignore User

Τι έχει ρε παιδιά η ποιότητα της φανέλας; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Μόνο Adidas έχω συναντήσει που σκίστηκε απ' το τράβηγμα σε 5x5. Αντιθέτως του γατιού αντέχει και είναι και ανάλαφρη...

4. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

Reds (21-05-14), Rena (21-05-14), sirkostas (21-05-14), SOLID (21-05-14)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Αν οι εταιρείες βοηθάνε στις μεταγραφές, έχει κι η PUMA κάτι ψιλοκαλούς.

Κι αν ψάχνουμε κανέναν γρήγορο για κόντρα επίθεση, πάλι η PUMA έχει έναν που το κατέχει το θέμα.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.334 φορές σε 18.972 μηνύματα
    Ignore User

Τύπε, όταν το υπογράφανε το κοντράτο, ο Γλου, έσπρωχνε χρήμα που δεν δίνανε οι άλλοι, εκτός και αν τα άρπαξε ο Κόκκαλης και έριξε το σωματείον, πράγμα κομμάτι δύσκολο.

Από την στιγμή που τα καταστήματα δεν ξεμένουν από εμπόρευμα, όπως πάθαινε η Κούλα με την Νίκη και το γύρισε στον Αντύπα στη μέση της χρονιάς, δύσκολα μπορείς να σπάσεις τέτοιο συμβόλαιο χωρίς να βραχεί ο κώλος σου. Και για να το σπάσει ο Βαγγέλης, πρέπει κάποιος άλλος, να του δώσει αρκετά ώστε να αξίζει τον κόπο - δηλαδή, αν ήταν έτσι, θα το είχε κάνει ήδη ο άλλος και θα βρίζαμε τα δικά του σχέδια τώρα. Άσε που μπορεί να ξηγιούνται και ανακωχή μεταξύ τους καθώς μετά θα πέσει χοντρό ξήλωμα για να κάνει ο ένας σπάσιμο στον άλλον, θα πάει η αγορά "φούντο" και θα ντύνονται όλοι με UnderArmour και Admiral.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

7. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

Reds (21-05-14), sirkostas (21-05-14)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν οι εταιρείες βοηθάνε στις μεταγραφές, έχει κι η PUMA κάτι ψιλοκαλούς.

Κι αν ψάχνουμε κανέναν γρήγορο για κόντρα επίθεση, πάλι η PUMA έχει έναν που το κατέχει το θέμα.

Βάλε ιδέες στον Βαγγέλιο, σερ εορταζόμενε τύπε, να τους δεις όλους ετούτους τους τύπους να κάνουν αύριο παρέλαση στον Πρωκταθλητή με λεζάντα. "Μεγάλο Μπαμ Πακέτο Ρόϊς, Γιουσέιν και Σεσκ στον Θρύλο Νικητή" "Ποιά η συνεισφορά της Πούμα στο ντιλ, πότε έρχονται, θα πέσουν τα τσιμέντα"
    There is a Dude in town

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (21-05-14)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Σαν ποιότητα η φανέλα της Puma είναι πολύ καλή και όπως έχω ξαναπεί δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ' τις
    άλλες, μιλαω πάντα για ποδοσφαιρικές εμφανίσεις και αθλητικό υλικό.

Σε μπλουζάκια, βερμούδες, polo, κτλ έχω διαφορετική άποψη και όχι καλή σε σχέση πάντα με την Nike.

Τώρα εφόσον ο Γλου είχε μέχρι πρότινος Σουίτα 20αρα ακριβώς δίπλα από την προεδρική{170.000 ετησίως}
    και επειδή στο παρελθόν έχει βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακό οικονομικά και με αθλητικό υλικό τον Ερασιτέχνη
    δεν βλέπω τον λόγο να χαλάσει το ντιλ μεταξύ τους, τουλάχιστον για όσο ισχύει το συμβόλαιο μεταξύ Puma-Ολυμπιακού.

Περιοχή
    sth sfaira ths fantasias
    Thanks
    5
    Ignore User

γι'αυτο βγηκε σκανδαλο πριν 5 χρονια για τα 10,000,000 που χρωστανε τα αδερφακια....πλεον στη πουμα κουμαντο δε κανουν οι γλου εδω και πολλα χρονια.....δε παραξενευτηκατε που τα μαγαζια γλου εκλεισαν?εμειναν μονο 2?και αυτά πουλανε μονο κοστούμια.ολα εγιναν καταστήματα πουμα στορς.η πουμα περασε στη γερμανια εκει που ανηκει πραγματικα......αλλαξαν ολο το προσωπικο από τον πρωτο μεχρι τη καθαριστρια.θα μου πειτε τι μας τα λες αυτά ρε φιλε για να το παιξεις καποιος?
    όχι ρε μαγκες εμενα πλεον χεστηκα δουλευα 10 χρονια από το πρωι μεχρι το βραδυ και με πεταξαν σα το σκουπιδι.
    απλα κατι άλλο παιζει ουτε γλου ουτε τιποτα τετοιο....η πουμα με τους γλου πλεον είναι στα δικαστηρια!!!!γιατι τοσο κολλημα ο θρυλος με αυτή την εταιρεια?αφου η επεκταση του συμβολαιου μεχρι το 2016 υπογραφτηκε στη μετα γλου εποχη.
    ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!!!!

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Τι να σου πω φίλε μου.Εγώ προσωπικά δεν καίγομαι για το τι μάρκα φοράει η ομάδα,
    βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχουν καλοί παίχτες,περί εξοπλισμου ας ασχοληθούν οι ειδικοί.

13. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

differance (22-05-14), sirkostas (22-05-14), voskos_7 (22-05-14)

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10 φορές σε 8 μηνύματα
    Ignore User

Καίγω είμαι τις γνώμης ότι η nike έχει τις πιο ωραίες φανέλες με τα pio ωραία σχέδια.
    Δικια μου γνώμη είναι ότι και ο ολυμπιακός σαν ολυμπιακός the έπρεπε να έχει nike η adidas όλα τα μεγάλα τα klap φορούν nike η adidas.
    Και η ντόρτμουντ δεν λέω παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο αλλα δεν έχει πολλά χρονια που έχει πάρει τα πάνω τις δεν θα την έλεγα μεγάλο klap δικη μου άποψη.
    ο θρύλος δικια μου γνώμη και πάλι θα μπορούσε να κάνει περισσότερα για το σχέδιο τις φανέλας

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mpampas me 2 gavrous Εμφάνιση μηνυμάτων
    γι'αυτο βγηκε σκανδαλο πριν 5 χρονια για τα 10,000,000 που χρωστανε τα αδερφακια....πλεον στη πουμα κουμαντο δε κανουν οι γλου εδω και πολλα χρονια.....δε παραξενευτηκατε που τα μαγαζια γλου εκλεισαν?εμειναν μονο 2?και αυτά πουλανε μονο κοστούμια.ολα εγιναν καταστήματα πουμα στορς.η πουμα περασε στη γερμανια εκει που ανηκει πραγματικα......αλλαξαν ολο το προσωπικο από τον πρωτο μεχρι τη καθαριστρια.θα μου πειτε τι μας τα λες αυτά ρε φιλε για να το παιξεις καποιος?
    όχι ρε μαγκες εμενα πλεον χεστηκα δουλευα 10 χρονια από το πρωι μεχρι το βραδυ και με πεταξαν σα το σκουπιδι.
    απλα κατι άλλο παιζει ουτε γλου ουτε τιποτα τετοιο....η πουμα με τους γλου πλεον είναι στα δικαστηρια!!!!γιατι τοσο κολλημα ο θρυλος με αυτή την εταιρεια?αφου η επεκταση του συμβολαιου μεχρι το 2016 υπογραφτηκε στη μετα γλου εποχη.
    Η εταιρία, από όσο φαντάζομαι, δεν έκλεισε και αγόρασε η Γερμανική ό,τι απέμεινε, αλλά απορροφήθηκε...
    "Ποιά η διαφορά", θα μου πεις;
    Ό,τι συμβάσεις υπέγραψε ο εν Ελλάδι αντιπρόσωπός της (γιατί ο Γλου υπέγραψε με την ιδιότητα του αντιπροσώπου της και όχι ως γενικός έμπορος ειδών αθλητικού ιματισμού), όφειλει να τις τηρήσει, εξόν και θέλει να σκάσει αυτή καμία αποζημίωση στον αντισυμβαλλόμενο. Αν τώρα, η σύμβαση δεν έχει εξόφθαλμα καταχρηστικούς όρους, δεν δύναται να καταγγελθεί, αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, δύναται και οφείλει να στραφεί εναντίον του συνεργάτη της και όχι της ομάδας καθώς, αν σου κάνουν εσένα μία πολύ συμφέρουσα προσφορά, έχεις κάθε δικαίωμα να την δεχτείς και κάθε δυνατότητα, αλλά επ ουδενί υποχρέωση, να τροποποιήσεις αργότερα τους όρους της, υφιστάμενος μία σχετική ζημία σε σχέση με την αρχική. Αυτή είναι και η μαγεία των κλειστών συμβολαίων.

Περιοχή
    sth sfaira ths fantasias
    Thanks
    5
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η εταιρία, από όσο φαντάζομαι, δεν έκλεισε και αγόρασε η Γερμανική ό,τι απέμεινε, αλλά απορροφήθηκε...
    "Ποιά η διαφορά", θα μου πεις;
    Ό,τι συμβάσεις υπέγραψε ο εν Ελλάδι αντιπρόσωπός της (γιατί ο Γλου υπέγραψε με την ιδιότητα του αντιπροσώπου της και όχι ως γενικός έμπορος ειδών αθλητικού ιματισμού), όφειλει να τις τηρήσει, εξόν και θέλει να σκάσει αυτή καμία αποζημίωση στον αντισυμβαλλόμενο. Αν τώρα, η σύμβαση δεν έχει εξόφθαλμα καταχρηστικούς όρους, δεν δύναται να καταγγελθεί, αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, δύναται και οφείλει να στραφεί εναντίον του συνεργάτη της και όχι της ομάδας καθώς, αν σου κάνουν εσένα μία πολύ συμφέρουσα προσφορά, έχεις κάθε δικαίωμα να την δεχτείς και κάθε δυνατότητα, αλλά επ ουδενί υποχρέωση, να τροποποιήσεις αργότερα τους όρους της, υφιστάμενος μία σχετική ζημία σε σχέση με την αρχική. Αυτή είναι και η μαγεία των κλειστών συμβολαίων.
    ας δουμε και μαγεια στη φανελα μια φορα!!!!!
    ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!!!!

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ και το τρελό Βοσκόπουλο, προτείνουμε την άνωθεν εμφάνιση για την αγαπημένη μας ομάδα. Σικ και τρομερά άνετη.

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (22-05-14), voskos_7 (22-05-14)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mpampas me 2 gavrous Εμφάνιση μηνυμάτων
    ας δουμε και μαγεια στη φανελα μια φορα!!!!!
    Ναι, αλλά όταν τις βλέπουμε, γκρινιάζουμε, γιατί είμεθα οπαδοί του κλασσικού.

Υπομονή παιδιά και αν είναι να'ρθει, θα φανεί. Με το ζόρι, δεν γίνονται τέτοια πράγματα, ούτε φυσικά, αν δεχτεί ο Βαγγέλης καμία καλή πρόταση το '16, δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς γιατί την επέλεξε, εκτός αν βρεθεί κανείς να του βάλει, την ζημία, για να ικανοποιηθούν τα γούστα μας.

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (22-05-14), The Dude (22-05-14)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

ποιοτητα φανελας; βαρος φανελας; του αλλουνου του σκισανε τη φανελα απο τραβηγμα στο 5*5; εγω οταν παιζουμε μπαλιτσα τους απαγορευω να κανουν τακλιν και γενικως σε 2 ωρες μπαλα αντε να δωθουν 3 φαουλ και αυτα για χερι.

σιγα μην χασετε το τσαμπιονς λιγκ επειδη δεν σου εκαναν επαγγελματικο φαουλ στην αντεπιθεση ρε ζουπαν.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.055
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.270 φορές σε 20.588 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιοτητα φανελας; βαρος φανελας; του αλλουνου του σκισανε τη φανελα απο τραβηγμα στο 5*5; εγω οταν παιζουμε μπαλιτσα τους απαγορευω να κανουν τακλιν και γενικως σε 2 ωρες μπαλα αντε να δωθουν 3 φαουλ και αυτα για χερι.

σιγα μην χασετε το τσαμπιονς λιγκ επειδη δεν σου εκαναν επαγγελματικο φαουλ στην αντεπιθεση ρε ζουπαν.
    Παίρνεις ναρκωτικά ρε; Κόψτα σε πειράζουν... Χριστό δεν κατάλαβα...

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Ignore User

Ηλία, αν χρειαστείς βοήθεια, ό,τι βοήθεια και αν είναι, ό,τι ώρα και να είναι, μην διστάσεις: Πάρε τον Ζουπάνο τηλέφωνο...

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ιατρός Ζουπάνος... ωραίο ακούγεται με κύρος.
    Και αν λάβουμε υπ'όψιν ότι ασχολείσαι με πόκερ και στοιχήματα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιστέψουν αυτήν την ιδιότητά σου: Μη σου πω θα είσαι και μεγαλογιατρός.

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (22-05-14)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sakis1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καίγω είμαι τις γνώμης ότι η nike έχει τις πιο ωραίες φανέλες με τα pio ωραία σχέδια.
    Δικια μου γνώμη είναι ότι και ο ολυμπιακός σαν ολυμπιακός the έπρεπε να έχει nike η adidas όλα τα μεγάλα τα klap φορούν nike η adidas.
    Και η ντόρτμουντ δεν λέω παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο αλλα δεν έχει πολλά χρονια που έχει πάρει τα πάνω τις δεν θα την έλεγα μεγάλο klap δικη μου άποψη.
    ο θρύλος δικια μου γνώμη και πάλι θα μπορούσε να κάνει περισσότερα για το σχέδιο τις φανέλας
    Τα μεγάλα klap ξεχωρίζουν απ' τις φανέλλες ή θεωρείς ότι πρέπει να δώσουμε βάρος επίσης στα σώβρακα και στις κάλτσες?

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

E κοίτα, μία καλή κάλτσα, όσο να ναι, κάνει τη διαφορά. Φαντάσου δηλαδή κάτι τέτοιο:

Ή, κάτι τέτοιο:

Σκέψου τώρα και τη κάλτσα του βάζελου:

«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (22-05-14)

Σελίδα 14 από 42 ΠρώτηΠρώτη ... 41011121314151617182434 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές