Χάλι μαύρο η Φούλαμ, μπάζει από παντού, μηδέν δημιουργία στο κέντρο και ο Μήτρος αγκυροβολημένος 40 μέτρα μπροστά να περιμένει τις γιόμες. Αμφιβάλλω αν θα κάνει νίκη ο Μάγκατ, ούτε λόγος για παραμονή.
Χάλι μαύρο η Φούλαμ, μπάζει από παντού, μηδέν δημιουργία στο κέντρο και ο Μήτρος αγκυροβολημένος 40 μέτρα μπροστά να περιμένει τις γιόμες. Αμφιβάλλω αν θα κάνει νίκη ο Μάγκατ, ούτε λόγος για παραμονή.
Θα καταριούνται τον μαρινάκη 10 χρόνια αυτοί....
Έβαλε και πάλι γκολ ο Μιραλλάς πάντως. Πολύ φτηνά τον δώσαμε στην έβερτον, αν ο μήτρογλου πιάνει 15 αυτόν έπρεπε να τον πουλήσουμε για καμμιά 20αριά.
Αυτή η ηλίθια ομάδα κατάφερε να προηγείται 2-0 μέχρι το 75' και τελικά ισοφαρίστηκε!
Κι αυτή έχασε υπερπολύτιμους βαθμούς κι εγώ υπερπολύτιμα ευρώ απ' το Στοίχημα!
Ορσε καριόλα!
![]()
Πραγματικά χαζή ομάδα..Αντι να ρίξει το ρυθμό μετά το 2-0 κ να πάρει βαθμολογική ανάσα συνέχισε σε run 'n gun tempo....
... και?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
...βλέπε παραπάνω....![]()
differance (26-04-14)
Παραπάνω έχει μία μούτζα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πάντως ακομα προλαβαίνει να μείνει στην Πρέμιερ. Παίζει δυο τελικούς ακομα με ομαδες εντελώς αδιάφορες.
Bookmarks