Aυτός ο τύπος στη φωτο θα το σηκώσει.
![]()
προσοχή όχι ποια θέλεις αλλά ποια πιστεύεις ότι θα το σηκώσει
Aυτός ο τύπος στη φωτο θα το σηκώσει.
![]()
φαβορι η ισπανια κατα τη γνωμη μου, κυριως απο κεκτημενη ταχυτητα. μετα ερχονται βραζηλια επειδη ειναι γηπεδουχος, αν και δεν εχει εμπειρη ομαδα και γερμανια που κατα τη γνωμη μου ειναι η καλυτερη ομαδα, αλλα στο κρισιμο σημειο παντα κατι τους στραβωνει τα τελευταια χρονια.
Δεν θα ψηφισω ισπανια ομως γιατι θελω να το σηκωσει ο νεϊμαρ σε τελικο εναντιον της αργεντινης...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
θελω την αργεντινή αλλά πιστεύω πως η ισπανία θα το σηκώσει και πάλι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν δεν το πάρει και τώρα η Αργεντινή με αυτό το ρόστερ, τότε....![]()
E κλασικά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΚΜ11...
Τι είναι το ΚΜ? Κυριάκος Μητσοτάκης?
Όχι, Κωνσταντίνος. Όπως γράφηκε και στο ΦΕΚ για το φθηνό ρεύμα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
8PYLOS (07-01-14)
KM11
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Du3lisT (07-01-14)
Οι αχώνευτοι οι Γερμανοί
Δε μπήκα ακόμα στο θρεντ των μεταγραφών. Έχω πρώτα να καθαρίσω κάτι κοψίδια![]()
Άμα μπεις, θα καθαρίσεις κι εμένα! Για χώνεψη...![]()
differance (07-01-14)
Αργεντινή ή Βραζιλία λένε τα προγνωστικά. Εγώ βλέπω όμως Deutschland.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Δίνω ψήφο σε Βραζιλία γιατί έχει πολύ ταλέντο και καλή φουρνιά παικτών. Παίζουν και στην χώρα τους.
Επίσης στα ίδια επίπεδα ειναι και η Αργεντινή αλλά δεν ξέρω πως θα ειναι όλη η χημεία με τον Μέσι.
Ισπανία επίσης λόγω ποιότητας παικτών. Από κει και πέρα περιμένω πολλές κηδείες από Γερμανία - Βέλγιο που έχουν μεγάλα και ποιοτικά ρόστερ.
Θα βάλω μέσα και την Αγγλία καθώς έχει παίκτες, δεν θα συμφωνήσω με ορισμένα που διαβάζω από δημοσιογράφους ότι θα ειναι για γέλια.
Κι εγώ πιστεύω ότι η Αγγλία θα προκριθεί από τον αποκαλούμενο "όμιλο του θανάτου". Σε τέτοιο όμιλο ήταν και το 2002 κι έστειλε τότε το φαβορί όλης της διοργάνωσης, Αργεντινή, για τσάι.
Στα νοκ άουτ όμως θα κολλήσει πάλι. Αλλά μέχρι την 8άδα τη βλέπω.
8PYLOS (09-01-14)
Bookmarks