χειροτερη απο οτι την περιμεναμε η γερμανια, αλλα πεταξε τις ευκαιριες της η αργεντινη. Δε πειραζει αργεντιναρα φορεβερ πολυ ψυχωμενη και σημερα διεκδικησε ολες τις μπαλες και ματωσαν ολοι εκτος του μεσι που στα 3/4 του παιχνιδιου περπατουσε .
Οπως και να εχει παικτες οπως ο Λαμ, κλοζε και σβαισταιγκερ που μαλλον δε θα'χουν αλλη ευκαιρια αξιζουν να παρουν το παγκοσμιο
panahs7 (14-07-14)
Ο άλλος πως ανακάλυψε ότι ο Κεντύρα πρέπει να μείνει έξω ? και να βάλει τον Κράμερ , δεν θα ήταν προτιμότερο να βάλει κάποιον άλλον χαφ , και να πάει τον Σβαιν στο εξάρι ? μας τα έπρηξε με τον κεντύρα , μήπως ήταν τραυματίας , η είχε κάρτα και τον άφησε έξω?
αυτάααααααααααααα έλα μωρή ΚοσταΡίκα και πάμε για νανάρες........... ο πρόεδρος sadi που στο διάτανο είναι ?
Eleni7 (14-07-14)
Κάτι άκουσα ότι ο μέσι έκανε εμετό. Για αυτό περπατούσε ίσως.
dimace (14-07-14)
Τα συγχαρητήρια μου στη Γερμανία για την συνετή, συνεπή και αποτελεσματική αντιμετώπιση των παιχνιδιών αυτής της διοργάνωσης και την κατανόησή μου, στον Μπατιστούτα και τον Κανίγια που βλέπαν έναν Ιγκουαΐν με έναν Παλάσιος να μην πιστεύουν στην τύχη τους και να χάνουν ό,τι μπορεί να χάσει και ο Γκέκας και έναν Αγκουέρο να μην μπορεί να περάσει ούτε ξαπλωμένο αμυντικό.
Κακά τα ψέμματα, για αυτήν την Αργεντινή, ο τελικός και μόνο, ήταν υπέρβαση, πόσω δε μάλλον και η εξέλιξη του παιχνιδιού.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (14-07-14)
Έχασε μεγάλη ευκαιρία η Αργεντινή να το σηκώσει σήμερα..Δυστυχώς ο πεθαμένος Μέσι ήταν κ η αχίλλειος πτέρνα της.Έπρεπε να βγει...Ποτέ δεν κατάλαβα πως ένας πεθαμένος παίχτης ,έστω κ ο Μέσι, πρέπει να μένει μέσα ακόμα κ αν δεν μπορεί...πιο πολύ εκτίθεται παρά βοηθά...Κ για τον Μέσι θυσιάστηκε ο Λαβετσι...Τεσπα επειδή οι υπερβολές ποτε δεν μ άρεσαν ούτε κ οι αφορισμοι-υποτιμήσεις , ο Λιο είναι ήδη 1 από τους 5 μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, απλά για μένα μια κατάκτηση Μουντιάλ θα τον έβαζε στην Αγία τριάδα Πελέ,Μαραντόνα και Ζινταν... Όσο για τους Γερμανούς δεν περίμενα ούτε κάτι περισσότερο ,ούτε κάτι λιγότερο. Ποτέ δεν μ άρεσαν αν κ άξια βρέθηκαν στον τελικό...
Αν και δεν μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζεται το φαινόμενο Μέσσι, γενικά, θα σημείωνα ότι χωρίς τον Μέσσι, αυτή η Αργεντινή, το πολύ - πολύ να πέρναγε στους 8.
Με τα ίδια, καλά παιχνίδια, ο Μαραντόνα και ο Κέμπες, πήρανε κύπελλο. Οι τελευταίες διοργανώσεις, έχουν λίγο περισσότερα - χωρίς να συγκρίνουμε και τα προηγούμενα, μέσα στη χρονιά, με τους συλλόγους και την Εθνική.
Με εξαίρεση τον Λαβέτσι, όλοι οι υπόλοιποι, ειδικά το ένας με έναν, ήταν από σκοινί ή από μαχαίρι. Καλώς, ή κακώς, από το 98 και εντεύθεν τον συγκεκριμένο τίτλο, τον κερδίζει η ομάδα - όταν παίζουν σε αποδεκτά επίπεδα, οι περισσότεροι. Η Αργεντινή, επιθετικά, ήταν προβληματική. Σε 4 παιχνίδια, είχανε 2 τέρματα - ό,τι άμυνα και να έχεις, τρόπαιο, δεν έρχεται έτσι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο μόνος που μπορούσε να κάνει κοντρόλ από την αργεντινή ήταν ο μέσι. Ρε παιδιά μην κοροιδευόμαστε, και μόνο που υπήρχε κρατούσε τους γερμανούς απασχολημένους. Καταλυτική ήταν η παρουσία του στην πορεία της αργεντινής.
voskos_7 (14-07-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (15-07-14)
Επιβεβαιώθηκε λοιπόν το απίθανο στατιστικό ότι από το 3ο στο 4ο αστέρι πρέπει να περιμένεις 24 χρόνια (νομίζω το είχε βάλει κάπου ο βοσκός, αλλά που να το βρεις σε 260 σελίδες...):
¶ξια Πρωταθλήτρια Κόσμου η Γερμανία! Ήταν η καλύτερη Ο-Μ-Α-Δ-Α! Το πάλεψε πάρα πολύ η ψυχωμένη Αργεντινή, αλλά στην κρίσιμη στιγμή και ο Ιγκουαΐν, και ο Παλάσιο, και ο Μέσι σε ένα τετ-α-τετ από το πλάι αστόχησαν... Τον Μέσι πάντως τον μάρκαραν πάντα 3 Γερμανοί! Του έκλειναν όλες τις πιθανές κινήσεις!! Με Ντι Μαρία δίπλα του θα φαινόταν καλύτερος ο Μέσι και θα είχε περισσότερες πιθανότητες η Αρχεντίνα!
Έχουν περάσει πάντως οι εποχές που ένας μόνο παίκτης μπορούσε να πάρει μόνος του ένα παγκόσμιο κύπελλο! Αν υπήρξε ποτέ τέτοιο Μουντιάλ! Νομίζω ότι ΠΑΝΤΑ το παίρνει η καλύτερη ομάδα, που έχει συνήθως έναν σταρ να ξεχωρίζει. Αλλά μόνος του ένας σταρ δεν αρκεί.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Σιγά που δεν τα το καρφωνε ο γκετσε... Έτοιμος ήταν![]()
Πολύ καζαμία δουλεύεις Νικόλα αλλά έχει γέλιο! Στα άλλα συμφωνώ.
8PYLOS (14-07-14)
dimace (14-07-14)
sent from my cave using smoke signals
dimace (14-07-14)
Bookmarks