αντρικο παιχνιδι, οι γερμαναραδες δειχνουν σε καλυτερη φυσικη κατασταση. Βαμο αργεντιναρα!
βγαίνουν πάω σε φίλους θα τα πούμε στο τέλος του ματς καλη τύχη και στους δύο
Mario ggööööötttzzzeeee!!!
sent from my cave with smoke signals
Γαμω τη γερμανια σας
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
dtakis80 (13-07-14)
Πουσταραδες Γερμανοι στον πατο της Μερκελ σας να το βαλετε να δει χαρα η αγαμητη ...
Μεσσι,Ντιεγκο δεν θα γινεις ποτε ... εισαι πολυ γατακι
Τι γκολαρα έβαλε ο Μάριο!!!!!
Κρίμα για την Αργεντινή έδειξε όμως ότι το άξιζε όσο και η γερμανια.
konax (13-07-14)
Εκνευρίστηκα αλλά θα το καταπιώ γιατί το παιδί μου υποστήριζε Γερμανία εξαρχής....
Τέτοιες αρχές του έδωσα τρομάρα μου.....
Ηρεμήστε κατά τα άλλα. Το μουντιάλ τελείωσε....
![]()
Σορυ ρε παιδες μια απορια γιατι μαλλον εβλεπα αλλο ματς ...
Το αξιζε η Γερμανια γραφουν καποιοι ... εκτος απο το δοκαρι τι αλλη μεγαλη ευκαιρια ειχαν?
Το πήραμε Μητσάρα και Αχιλλέα! Καίγεται το Βερολίνο!
Ο μεσι τη χρυση κουραδα επρεπε να παρει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κρίμα για την Αργεντινή .
- Ινγκουαΐν πετάει ένα σίγουρο γκολ
- ο φωστήρας Σαβέλια πετάει έξω τον κυνηγό φωτιά Λαβέτσι για να βάλει τον γαμπρό μέσα
- Μέσι δεν ήσουν στον τελικό είσαι πολλές κλάσεις κάτω από τον Μαραντόνα τι δουλειά έχει το ρετιρέ με το υπόγειο
- στάθηκε πολύ καλά πέταξε τον τίτλο στα σκουπίδια κρίμα
Εν τω μεταξυ ο κοντος ξερασε παλι. Εχει αρχισει κ βγαινει το φαρμακι δε κρυβεται.
Ακόμη ας δεχθώ ότι η μανσαφτ το άξιζε
πρέπει να τελειώσει ο Λεβ τώρα και όχι με την λήξη του συμβολαίου έχει ευρωπαίκό πρωτάθλημα , έχει νέα παιδιά , σήμερα περίμενα πολύ περισσότερα , σαν εμφάνιση απέναντι στην Αργεντινή των δέκα ό Μέσι δεν ήταν στον τελικό . Μπράβο αλλά αν ήταν σοβαροί οι Αργεντινοί δεν θα ήταν ετσι το αποτέλεσμα
Παιδιά η σύγκρουση Νόυερ Ινγκουαΐν ήταν πέναλτυ?
konax (14-07-14)
και μονο που βλεπω το ξεκωλιασμα την Μερκελ να χαιρεται τα αντερα μου γυρνανε
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ
celticfrost (14-07-14), Faithful (14-07-14), iakov7 (14-07-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-07-14), nikos7 (14-07-14), sk12072 (14-07-14)
Bookmarks