ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-07-14)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-07-14)
Έλεγα πως είχα πάθει ένα από τα συνηθισμένα μου κολλήματα, όταν, βλέποντα τον Νάλντο στην Βρέμη, είπα πως «λευκός Βραζιλιάνος και αμυντικός είναι έννοιες ασύνδετες». Έβλεπα τον τύπο να χτυπάει φάουλ, να σκοράρει με το κεφάλι, να σουτάρει κάτι κεραυνούς και τον κόσμο να χαίρεται στις κερκίδες. Πίσω, φυσικά, γινόταν της τρελής: μπέστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώσετε! Από τότε η Βρέμη έχει να σηκώσει κεφάλι αμυντικά... Όχι πως μας χάλασε... Έτσι έγινε η αρχή της ευρωπαικής μας ανάπτυξης στα χρονια του Τάκη, με το μεγάλο διπλό στη Βρέμη. Και θα είχα ξεχάσει τον Νάλντο, αν ο φίλος μου ο Λουίζ (αν ήταν καλός, σιγά μην τον πούλαγε ο Πορτογάλος, με την ΚΑΒΛΑ που έχει για άμυνα...) που εγώ τον λέω Καρβάλιο (για τους ψαγμένους) και έχει το μυαλό του στις μπούκες και στις γιομες και αράζει έξω από την περιοχή, κάτι σαν μέσος, κάτι σαν εξωτερικός αμυντικός, κάτι σαν ποδοσφαιριστής... Κρίμα που ο Σωκράτης είναι Έλληνας. Μέχρι μισό δις τον έβλεπα μεταγραφή, αν ήταν από τη χώρα του καφέ και πρώην του ποδοσφαίρου...
1982 Βαζιλία κήπερ Βλαντίρ Πέρεζ , ο φίλος και κήπερ του Προφήτη Ηλία τότε Κρίνος , ήταν κλάσεις πιο πάνω από τον καστανά . Λουϊζίνιο , Οσκαρ , σαν να λέμε Χατζηαβάτης Κολιτήρης , και Μορφονιός στον Καραγκιόζη .
Σαν τον Αγιο Βασίλη .
ξέχασες τον παικταρά τον Νίκονα.
Την είχα για σοβαρή ομάδα , πήγε και πήρε όλη την λαχτάρα. Η εφτάστερη πλέον Βραζιλία.
ούτε τον Νάυμαρ θα έπαιρνα .
Εχω έναν προβληματισμό στα 2014 , είμαστε σίγουροι ότι υπήρχαν καλύτεροι ? ακόμη οι παίκτες που θεωρούσαμε τεράστιους βλέποντας τους στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα , ξεβρακώθηκαν . Τρανταχτό γεγονός , το οποίο καταδεικνύει την αξία του πολιτισμού , δηλαδή της τακτικής , για αυτό δεν κάνεις το αστείο να μην λάβεις υπ όψιν σου την εξέλιξη , και να παραμένεις στην ζούγκλα.
είχα να δω τόσο πολύ μουντιάλ , από το 1986 , στα 1990 που το ήθελα δεν μπορούσα , το Ναυτικό είχε τηλεοράσεις αλλά μεσοπέλαγα δεν ..... στα επόμενα η εργασία , και η πίεση δεν σε αφήνει , να το δείς όπως πρέπει συγκεντρωμένα , και δεν άντεχα να δω τόσα πολλά ματς . Φέτος όπως και στο πρωτάθλημα ευρώπης είδα πολλά ματς , συγκεντρωμένα , το ευχαριστήθηκα . Το βράδυ κληρώνει η κούπα . Οι πράγματι δύο καλύτερες ομάδες . Για να είμαι πιό ακριβής οι δύο ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ , θα δώσουν στους εφτάστερους , έναν στόχο . Τι πρέπει να γίνοιυν για να σταματήσουν να είναι γελοίοι , να σταματήσουν να έχουν την συμπεριφορά των Αζτέκων και του Μοντεζούμα .Αυτοί που θα βρεθούν αντιμέτωποι στο ΜΑΡΑΚΑΝΑ , δεν είναι θεοί , είναι ΣΟΒΑΡΟΙ.
Η θεά μπάλα να ευλογήσει τον καλύτερο ....
![]()
![]()
Τοσο κομπλεξικοι οι Αγγλοι... Απιστευτα πραγματα.
Μεσα στις δικες τους τεραστιες αποτυχιες εδω και 50 χρονια σε ΟΛΕΣ τις διοργανωσεις της UEFA και της FIFA
βρισκουν τροπο να βγαζουν το κομπλεξ τους εναντι στους Γερμανους,τους Ολλανδους και γενικοτερα των λοιπων
μεγαλων δυναμεων της Ευρωπης.
Σε μερα ΤΕΛΙΚΟΥ Μουντιαλ βαζει το Κρικετ σαν πρωτο θεμα και τον Μεσι σαν τον πρεσβη της FA που παει
για το μεγαλο ρεκορ οπως λεει!!
Αμα δε μπορεις,γινε Κομμωτης και ασε τα πρωτοσελιδα.
ΥΓ : Και για ξεκαρφωμα το "σχολιο" του Dunn που βγαζει MVP τον ΝοϊερΚαρναβαλοι...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-07-14)
έτσι είναι οι πουστάρες φίλε μοχθηρές !!!![]()
SOLID (13-07-14)
Ωραίος, ως συνήθως, Γιάνναρε. Για να δούμε τι θα δούμε και ο καλύτερος ας το πάρει να τελειώνουμε. Με 6 της προκοπής (Γερμανία, Αργεντινή, Ολλανδία, Κολομβία, Μεξικό, Χιλή) και μόνο 2 να πιάνουν πάνω από τα στάνταρ τους (Ελλάδα, Κόστα Ρίκα) το Μουντιάλ αυτό θα μείνει στην ιστορία ως το «Παγκόσμιο Κύπελλο του κάθε Πικραμένου» και φυσικά των «Διαιτητών της Πλάκας». Και αν δεν υπήρχε ο διασυρμός της Βραζιλίας (10 τεμάχια σε 2 ματς ΔΕΝ έχει ξαναγίνει ούτε σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της προκοπής) μάλλον δεν θα θυμόμαστε και πολλά από δαύτο.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-07-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-07-14)
Η Βραζιλία έγινε η πρώτη διοργανώτρια με τη χειρότερη άμυνα στην ιστορία των Μουντιάλ.
Έφτασε τα 14 γκολ παθητικό ξεπερνώντας την Ελβετία που είχε δεχθεί 11 το 1954.
...για να είμαστε και δίκαιοι! Έγιναν και ρεκόρ στο μουντιάλ!![]()
SOLID (13-07-14)
Ας καταρριφθεί το κυριότερο, το οποίο, χωρίς την βοήθεια της Βραζιλίας, ούτε που θα το πλησιάζαμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χειρότερο και από τα 10 τεμάχια σε 2 παιχνίδια, για μένα πάντα, ήταν το κάθισμα του Σίλενσεν στο δοκάρι του, την ώρα του αγώνα... Να παίζεις με την Βραζιλία στην έδρα της και να ρεκλάρεις είναι ό,τι πιο υποτιμητικό για τον αντίπαλο. (δεν μας δίνανε εμάς τα 25 δις οι Βραζιλιάνοι, παρά να τα πετάξουν απ' το παράθυρο. Γιατί αυτό έκαναν, αφού ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σκοπός τους ήταν το κύπελλο και όχι ανάπτυξη, υποδομές και άλλα κόλπα, που έτσι κι αλλιώς καμιά ανεπτυγμένη χώρα δεν περιμένει την μπάλλα για να κάνει)
Χαχαχαχαχα τι είπε ο Μίτσελ ρε μαλάκα, ΚΛΑΙΩ!!
captain-cook (13-07-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-07-14)
Κοιτα ρε πουστη μου εγω ειμαι εδω κ ποναω κ αυτος ειναι στο θερετρο κ κανει προβλεψεις
Ευτυχως γυρνανε στις 17!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εντάξει, καλή η δραματοποίηση ή η υπερβολή της σάτυρας που έγινε σχετικά με το πλάνο του Σίλενσεν, να κάθεται και καλά, αλλά ήταν μία φευγαλέα στιγμή κατά την οποία επέβλεπε και καθοδηγούσε την τοποθέτηση του τείχους, σε εκτέλεση φάουλ, κοντά στην περιοχή... Δεν νομίζω να ήταν και τόσο υποτιμιτικό σαν κίνηση, ούτε ενδεικτικό της άνεσης με την οποία αντιμετώπιζαν τους άθλιους, για τα δικά τους δεδομένα, διοργανωτές.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (13-07-14)
Γκάρι Πλέιερ (παίκτης γκολφ): «Όλοι ξέρουμε ότι η Γερμανία πρέπει να κερδίσει».
Αφού το λέει ο Γκάρι (μέλος της πρώην Αγίας Τριάδας του Γκολφ: Πάλμερ, Νίκλαους, Πλέιερ) τρέξτε και στοιχηματίστε. Μιλάμε για το πλέον «κρύο» κεφάλι στην ιστοριά του γκολφ και ζωντανό θρύλο, μαζί με την Ξανθιά Αρκούδα (Τζακ), του παγκόσμιου γκολφ!
voskos_7 (13-07-14)
Bookmarks